| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:19
- Nahlásit
PetraK
zkus ten naviják teda, když seš tak aktivní
to bych nesměla bejt technickej antitalent.. si nevopravím ani kolo
pani, kdybyste mě viděla vymustrovanou na ten koncert,
no a krom vás tam bylo vymustrovanejch kolik. Pětset dalších ječících lidí odhazujících podprdy?
a nemá, páč
ste to, narozdíl vod zázračný Fajky vůbec nepochopila
Tak třá stupidní příkladek: vobjednala sem si knihu vo akitách z Japánu. Jakmile mě dojde, budu pravděpodobně jediná v týhle zemičce, gdo ju bude mít, takže můžu čerpat chytra a moudrosti přímo ze země původu a bejt tak vo slepičí skok před vostatníma. ALE to zákonitě NEznamená, že budu jediná na světě, kdo bude mít tu knížku v polici, kapišto? Takže autor, editor ani nakladatel hlady nescípnou.
A u vás zrovna tak. VY budete mít vstupenky, VÁM si TILDA voptiskne svoji upocenou tvář do trika a nechá tam trvalý reliéf. Chápete huž?
Dyš sem začínala s Japonštinou, tak tak mluvil každej stopadesátej. Dneska tak mluví každej pátej a bude hůř
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:20
- Nahlásit
PetraK
no to vám řeknu jasně, páč sme ychtilovésem to tak nemyslela ale já myslela jako technicky proč to nešlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:22
- Nahlásit
inu
Dyš sem začínala s Japonštinou, tak tak mluvil každej stopadesátej. Dneska tak mluví každej pátej a bude hůř
budete klidnější když budete vědít že mojí konkurence se rozhodně bát nemusíte?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:26
- Nahlásit
Fajka
vy se nepočítáte, očividně ste konvertabilní čék, tož budete Japonsky mluvící Ramštaku
A na koncertě budete místo "GIB MIR BEZIN!!!!" hulákat "GASORIN WO KUDASAI!!!"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:35
- Nahlásit
inu
Ešusku trežfí až si to zítra přečte....
du spát bo už na to dneska nevidím a potřebuju nabrat dost sil na zítřejší bojna sociálce :-/
tož gute nacht
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:37
- Nahlásit
Fajka
tož gute nacht
vode dneška až na vječný časy jedině Oyasumi nasai
Ešusku trežfí až si to zítra přečte..
nabrat dost sil na zítřejší bojna sociálce :-/
hodně zdaru, pani a nedejte se!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:01
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRAM RRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
AŤ ŽIJE FAAAAAAAAAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
inu
t.. si nevopravím ani kolo
Do hajzlu, tak to sme bez navijáku!! A já na vás tak spolíhala
no a krom vás tam bylo vymustrovanejch kolik.
jako já nikdo!!! Páč třeba hnedle boty! Nikdo neměl jako já! a tričko?? Taky nic, sem sválně koukala - nikdo! To s tím tričkem je zvláštní. Koupili mi ho kolezi k narozkám, měla sem úplně olbřímí radost. Sem to tu taky hned inzerovala, chtěla jsem vám ho vokázat, ale......... vono se nikde nedá najít na netu! Na nikom jsem ho tam taky neviděla. To tričko mám enem já asi! Kolega trvrdí, že ho maloval vlastnorůčo a kolegyně mu stála modelem
VÁM si TILDA voptiskne svoji upocenou tvář do trika a nechá tam trvalý reliéf.
no....... to nezní jako špatně, ale co Brtnik? Nebude mu to trochu líto? My jako že žárlivost doma nemáme, ale přece jen, aby si někdo dělal ručnik z jeho ženy, to by mu líto bejt mohlo.
Jo a neřikejte TILDA
tak tohodle bych se nebála, tohle nehrozí, to spíš dojde na ten vobtisknutej relijéf, než že česi budou umět hromadně džíponsky. To je hrozně těžká řeč a umět namalovat rozsypanej čaj je skorem nemožný.
Co to je za prasárny????
(odhaduju, ale že to je doslovný překlad )
Fajka
ale já myslela jako technicky proč to nešlo
no páč podle mě jsme prt chápali co tam po nás chcou
z mý strany taky může mít klidný spaní, jsem retard. Vystačim si s germánštinou. Zbytek státu je na tom víc než podobně.
Ešusku trežfí až si to zítra přečte...
no skorem!! Páč co todle jako je??
Tak a tetkon:
držim palce Vořechovi ať ta boule neni nic důležitýho
a
držim palce Fajce, ať rozmetá socijálku
a pak vám povim, jak moc sem se rozčílila vy sobotu na chalupě. Chtělo se mi plakat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:39
- Nahlásit
PetraK
A já na vás tak spolíhala
vy se nepoučíte, že?
jako já nikdo!!
nikdo neměl triko a boty? To je nějakej sraz nudistů?
to nezní jako špatně, ale co Brtnik?
Brtník se přizpůsobí Co mu taky zbejvá, že
Jo a neřikejte TILDA
a proč néé? Dyš je to váš polobůch, tož muší mít nějaký mazlivý voznačení
než že česi budou umět hromadně džíponsky.
věř nebo ne, dyš sem si minulej semestr byla domlouvat lekce, tak nás tam bylo pět a půl. Dyš se mi si byla domlouvat lekce v únoru, tak tam stála fronta jak na banány za komančů dejte na mý slova, u nás to jde do módy, za chvilu to nebude žádná vzácnost
Co to je za prasárny????
taky ty můžeš prznit Fajku a já né, jó? to by se teda vidělo
odhaduju, ale že to je doslovný překlad
no vidíš, jak ti to de.. nakonec konvertuju i tebe
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:41
- Nahlásit
PetraK
a pak vám povim, jak moc sem se rozčílila vy sobotu na chalupě. Chtělo se mi plakat
šiš, a co se stalo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:06
- Nahlásit
Dobré poledne dámy
Sem vstávala v jedenáct.... nějak jsem musela dospat včerejší noc, kdy jsem byla vzhůru. Teď peru psí věci a pak jdeme řádit ven.
Fajka
krásné fotky .... taky se těšíme na cůrsing, ale doufám, že do tý doby vyschne to šílený bahno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:11
- Nahlásit
inu
vy se nepoučíte, že?
eh, celoživotní optimista, to je moje dijagnózka
To je nějakej sraz nudistů?
ne, tetkon zase děláte že nechápete vy , zcela jasně z toho plyne, že nikdo nebyl tak dokonale voháknutej jako JÁ!! Fršténzí?? Jediný co mi chybělo k dokonalosti byly ty trny, co měl Brtnik vyrobený na hlavě z vlasůch. Mám ty vlasy delší , to by rozhodně stát nechtělo
Brtník se přizpůsobí
no aby se to pak nevymklo kontrole a von se nepřizpůsobil nějak moc
ož muší mít nějaký mazlivý voznačení
pani takovádle obří hrouda?? Nějak mi k tomu nesedí mazlivý označení
dejte na mý slova, u nás to jde do módy, za chvilu to nebude žádná vzácnost
no dejte spíš na mý slova, 75 procent těch šikulů, co se přihlašujou to velmi rychle vzdá. Vsadim boty (ale ne ty nový , vsadim ty druhý, co se mi nedaří je rozchodit , dneska je mám zas v práci - pokrok, došla jsem bez puchejřů z domova na trambaj, od trambaje do práce, ale to je max. co v nich dám. Blbý je, že tetkon teda nemám ale boty v kterejch můžu mezi lidi. Lodičky se nepočítaj, ty nosim jen pod nátlakem situace )
taky ty můžeš prznit Fajku a já né, jó?
- osobo, todle je tak asi jediný z čeho mě nemůžete nikdá nařknout. Sem neředěnej heteráč
nakonec konvertuju i tebe
pani to asi neklapne, já jsem s nima nějakou dobu pracovala, ona mi ta jejich kuldůra bohužel není blízká .
šiš, a co se stalo?
no, na zahradě na nás čekal čirej a neředěnej zmar. Opravdu.
Jak jsem těžkej zvířetomil, tak jen to, že vím, že ta zima pro zvěř byla hodně krutá , mi zabránilo v tom, abych vzývala mnou moc neoblíbený myslivce.
Když řeknu, že tam zařvaly keře a stromy tak za 20-30 litrů, tak to možná i podhodnocuju. A nic z toho se nedá narhadit, rostlo to tam deset let. Horský jilmy - vypěstovaný ze dvou malilinkatých větviček, nádhernej velikej šácholan, který každý jaro kvetl jak šílený, velkej křídlatej brslen, muchovníky............starej nádhernej břečťan, tisy, jeřabiny, platan, vzácný javory.......... Všechno oholený do mrtě, zbavený lýka, bez možnosti obnovení. Pohled na ty oholený kmeny stromů a keřů je fakt hroznej. A přitom měli šanci sešrotovat tolik jiných věcí, měli tam nechaný i prořez větví......... ne, oni museli zničit zrovna to nejlepší, co zahrada měla. To je hodně smutný se na to dívat, fakt. Protože to je pro ty stromy a keře smrt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:13
- Nahlásit
brut
Sem vstávala v jedenáct.
Planý neštovice na fšecky povaleče!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inu
hele něco novýho s těma boulema?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:30
- Nahlásit
PetraK
Ahojky, četla jsi vedle, jak se ztratila Bon Bon, někdo tě tam prosil, jestli bys to někam nelípla na zvířetník? Já jenom, jestli to nezapadlo..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:48
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
provedeno.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:49
- Nahlásit
PetraK
celoživotní optimista, to je moje dijagnózka
jediná diagnoza, kterou bych chtěla
no aby se to pak nevymklo kontrole a von se nepřizpůsobil nějak moc
dyš děláte z lidí ramštaku, musíte s tím počítat
vsadim ty druhý, co se mi nedaří je rozchodit
Sem neředěnej heteráč
prznit můžete i homáče, čistě na platonické úrovni
já jsem s nima nějakou dobu pracovala, ona mi ta jejich kuldůra bohužel není blízká .
s nima pracuje kdekdo, jen já nikoho neznám
Jinak na kultůru peču, beru si z toho jen to nejlepší a to je jazyk a čokli
zařvaly keře a stromy tak za 20-30 litrů
no to mě po****r
fakt tam nezbyla ani halouzka? To je teda dost hrůza
hele něco novýho s těma boulema?
dem tam až večer, přes dne musíme vydělávat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:59
- Nahlásit
inu
jediná diagnoza, kterou bych chtěla
chcete nakazit?
dyš děláte z lidí ramštaku, musíte s tím počítat
no ale ne u BRTNIKA. Novýho už neseženu, on je prototyp.
prznit můžete i homáče,
BOŽE NE!! Nic proti nikomu, to jako ne, ale si nechám svoje
s nima pracuje kdekdo, jen já nikoho neznám
nooo, abych pravdu řekla, buďte spíš ráda, že s nima nepracujete. Možná jim křivdim, ale si řikám NEVR MÓOOR!
, beru si z toho jen to nejlepší
pak jo, páč voni sou fakt jako diuný - z mýho pohledu.
fakt tam nezbyla ani halouzka?
halouzky by i zbyly, ale jsou prostě oholený, ty stromy a keře mají totálně přetnutej přísun živin, páč je servaný lýko v šířce cca tak půl až třičtvrtě metru.
dem tam až večer,
Tak pak podej hlásání, přečtu ho ale asi až zejtra, páč dnesk germánština.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 14:13
- Nahlásit
čuus, tak sem si ani nezabééékala na ouřadě, pani jak dyž másla ukrajuje a ještě k tomu byla naprosto příšerně nachcípnutá :-/ tak sem nechtěla dělat vyrvál a herodesa páč jednak penále bylo neceý 4 stovky a taky mám vyplnit formulář na odpuštění penále. Prej stopro odpustěj když to není naše chyba.... kocourkov je že vůbec musím já žádat o odpuštění dyž je to jejich chyba že
inu
dej večer vědět co a jak !
Petra K
tyjo zahrady mě je líto..vím kolik je to práce času a peněz
my na jaře taky dycky počítáme škody jednak od zvěře (to ale vlastně celej rok) a jednak polámaný od sněhu :-/ Nejhorší je že tak dlouho trvá než něco vyroste a začne to bejt hezký a pak začínat znova je šílený
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 14:50
- Nahlásit
Fajka
. Prej stopro odpustěj když to není naše chyba.... kocourkov je že vůbec musím já žádat o odpuštění dyž je to jejich chyba že
osobo, vy ste hrozně, ale hrozně moc hodnej čék!! Páč jinak byste je musela nutně zabít. maji štěstí, že sem tam nešla já
zchytali by to za chybu, za drzost chtít penále, za ještě větší drzost, že se musí žádat o milostivý odpuštění penále a chytli by to i za ty debilní zajíce
my na jaře taky dycky počítáme škody jednak od zvěře (to ale vlastně celej rok)
no jo, bať, já jsem zvyklá, že jsou ztráty na "majetku" (že něco poničej, okoušou), ale tohle už byly ztráty na životě, oni to vzali prostě durch, naprosto a nemilosrdně, ne že by okousali nějaký větve, nebo ohryzali část kmene, oni to všude vzali opravdu v tom rozpětí 05,-0,75 m poctivě všechno kolem dokola, není šance to oživit, prostě to zabili je mi hrozně líto těch stromů a keřů, je to živý. Teda - bylo to živý. Tohle prostě myslím fakt nemuseli. Dole pod náma mají krmelce. A dobře zásobený krmelce.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 14:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
osobo, vy ste hrozně, ale hrozně moc hodnej čék!! Páč jinak byste je musela nutně zabít. maji štěstí, že sem tam nešla já
no jo... když sem viděla jak paní vypadá tak sem se na to vybodla...
oni to vzali prostě durch, naprosto a nemilosrdně, ne že by okousali nějaký větve, nebo ohryzali část kmene, oni to všude vzali opravdu v tom rozpětí 05,-0,75 m poctivě všechno kolem dokola, není šance to oživit, prostě to zabili je mi hrozně líto těch stromů a keřů, je to živý. Teda - bylo to živý. Tohle prostě myslím fakt nemuseli. Dole pod náma mají krmelce. A dobře zásobený krmelce.
jo to znám nad naší neoplocenou zahradou je 200 metrů louka tráva jetelíček atd a ty sfině srnčí přejdou to selený pole a pasou se nám na jahodách kedlubnách stromkách atd... přísahám že jak mám zvířata ráda tak to bych je taky zabila a hned
Dole pod náma mají krmelce. A dobře zásobený krmelce
jo to nakrkne fakt ještě víc
třeba rekreantům pod náma se stalo něco podobnýho akurát že paní obvázala ovocný stromky pečlivě až ke korunce a vono napadlo toli sněhu že byl víš než korunka a to omotaný a zajíci sežrali to všechno nad tím omotaným no taky to už stromky nerozchodili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 15:30
- Nahlásit
Fajka
když sem viděla jak paní vypadá tak sem se na to vybodla.
to řikám, že ste čék s hodnym srdcem
selený pole a pasou se nám na jahodách kedlubnách stromkách atd... přísahám že jak mám zvířata ráda tak to bych je taky zabila a hned
přesně!! PŘESNĚ!! A i tu zeleninu zas až tak neřešim, páč dobře , vo tu přijdu já. ale prostě ty stromky a keře, ty zabijou definitivně
třeba rekreantům pod náma se stalo něco podobnýho akurát že paní obvázala ovocný stromky pečlivě až ke korunce a vono napadlo toli sněhu že byl víš než korunka a to omotaný a zajíci sežrali to všechno nad tím omotaným
vím, jak asi paní je,
víš jak, já jako kráva tam ty malý ušáky vošetřuju, hlídám, aby měli klid, aby je Ešus nerušil a tak vůbec a pak mě takhle na**rou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:33
- Nahlásit
INŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
KDE JE DŽÍPONŠTAK? JAK JSTE DOPADLI?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:39
- Nahlásit
Inuuu je tady (právě sme dorazili) a je jí napůl do breku a napůl by kurvovala, až by se hory zelenaly. Psék má vyholenej dílec a obdržel mast. Za týden kontrola, když to nepomůže, následuje biopsie. Trek máme zaracha (respektive nedoporučený a to ani těch deset kilometrů), krom krátkých procházek pohyb zaracha.
DOPRDELEKURVADRÁTJÁSENATOVYSERUTODLECTO!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:42
- Nahlásit
inu
Psék má vyholenej dílec
cO TO JE??? a ta boule na hlavě??
Pani je mi vás líto, a hlavně Vořecha
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:46
- Nahlásit
PetraK
cO TO JE???
vyholil mu místo nad tou boulí a změřil to: má to cca devět krát pět centimetrů...
ta boule na hlavě?
ta se nemění, čili buď vzít celou a poslat na rozbor (asi nejlepší) a nebo taky biopsie
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:50
- Nahlásit
inu
eh, já jsem blbě četla, myslela jsem že má VYHOZENEJ DÍLEC nějakej
aha takže oni nevědí co by to mohlo být.
Ach jo, vy máte fakt furt něco
Nedivím se že
DOPRDELEKURVADRÁTJÁSENATOVYSERUTODLECTO
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:51
- Nahlásit
inu
co to ctu?! Takze to na boku neni reakce na ockovani? Doprdele prace, masticka zabere, musi zabrat!!! Si fakt vybirate samy lepsi. Vorechovi drzim palce!
PetraK
Dik za mailose, Sadlo dneska melo krasny den, musela jsem ji okrikavat, chtela se tahat o pneu a pesicky s Kremylem, mela krasnou jiskru v oku. Mam ale este strach, je to teprve 14 dni, tak aby ji to nejak nepovolilo.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:57
- Nahlásit
PetraK
Ach jo, vy máte fakt furt něco
to je očividně trest za to, že jsem chtěla papíráka
zdraví je zjevně luxus, který si nemůžeme dopřát
Fifi
Takze to na boku neni reakce na ockovani
prý ne, prý by to vypadalo jinak
Doprdele prace, masticka zabere, musi zabrat!!
kéž by...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:09
- Nahlásit
inu
chce se mě řvát bože ty to vidíš ale dyž já na něj nevěřim ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:12
- Nahlásit
Fajka
chce se mě řvát bože ty to vidíš
mě se chce řvát něco mnohem horšího, ale gib mir benzin to není
Tak je to vždycky.. kdyš se může něco posrat, tak se rovnou posere komplet fšecko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:20
- Nahlásit
inu
sakra sem vám odpovídala na mail a nende mě to odeslat :-/
|