| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 19:17
- Nahlásit
žencký, nejni možny, abyste toho za vodpoledne tolik nakecaly. To neni fér. Jak to mám pak stíhat dočíst??? No ničehož nic. Musíme to nechat na zítra. Mimochodem, myslíte, že na nás budou v autobazaru hodně blbě koukat, když přijdem se psem a řeknem jim, že auto u nás vybírá péf? No, ještě bych si mohla někde pučit kočár, jakože se tam musí vejít vobojí.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 20:40
- Nahlásit
mishi
žencký, nejni možny, abyste toho za vodpoledne tolik nakecaly. To neni fér. Jak to mám pak stíhat dočíst???
Pravdu díte paní... taky se nechytám. Šlo by udělat výcuc?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 20:41
- Nahlásit
Brut
prosím tě, máš-někde e-mail, ráda bych ti poslala sovu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:46 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Zdravím dámy
Výslech nebyl, měli výjezd... naštěstí jsem s nima byla domluvená na odvozu, takže jsem se nikam nehrnula...
Odpolko jsem byla juknout na synka, který hrál rozhodující zápas... nějak jsem jim nepřinesla štěstí, takže letos nepostoupěj do vyšší kategorie....
Hyena
máš-někde e-mail
jj, xy
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 12:57
- Nahlásit
dotaz mimo soutěž: zažili jste někdy u psa reakci po očkování (boule, atp.), jestli ano, jak to vypadalo?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 13:33
- Nahlásit
Brut, díky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:12
- Nahlásit
Zdravím
Na dnešní den jsem spala 3 hodiny a tak jsem mrtvolná. Jdu spinkat .....
Hyena
není zač, mejlík je zpět.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:13
- Nahlásit
inu
zažili jste někdy u psa reakci po očkování (boule, atp.), jestli ano, jak to vypadalo?
ano...ovčákovi zůstala jednou po očkování boule, tvrdá na pohmat, velká tak něco kolem osmi cenťáků a vstřebávalo se to asi dva měsíce.... ale nevypadalo to, že by ho bolela ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
inu
Ja to zazila u nebostika rtw v jeho cca 8 letech. Asi treti den po ockovani mu zacala alergicka reakce jako krava, na boku se mu udelal absces jak fotbalova micuda, horecky, nebyl na tom dobre - musel na antb, vydrenoval se absces - tekly z toho litry hnisu a hnusu, daval se z toho dlouho do kupy. Od ty doby se uz neockoval po dohode s vetem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:17
- Nahlásit
inu
zažili jste někdy u psa reakci po očkování (boule, atp.), jestli ano, jak to vypadalo?
Denynka měla jednou bouličku... malou, která jí zůstala skoro půl roku než se vstřebala, nebolela a ani jí nikterak nevadila v pohybu....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:51
- Nahlásit
díky za reakce, Ořechovi se udělalo cosi na žebrech, zejtra jdeme radši k vetovi, tak přemýšlím, jestli by to nemohlo být od očkování
Hergot já chci zdravýho psa!!!!!!!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:12
- Nahlásit
inu
díky za reakce, Ořechovi se udělalo cosi na žebrech, zejtra jdeme radši k vetovi, tak přemýšlím, jestli by to nemohlo být od očkování
šiš teda vy si to vybíráte pani
Můj kokrouš měl taky po očkování to místo takový ztvrdlý jak když vás píchne komár vy to rozdrbete natečeto a pak vám to stuhne a je to tvrdý....
tak snad to nebude nic horšího
Pani jak že se jmenuje ta vesnice kam dorazíte? on mě ten telefon nějak vypadával dneska tak sem Kuboj moc nerozuměla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:16
- Nahlásit
Fajka
šiš teda vy si to vybíráte pani
vono se mu tu čím dál víc zvětšuje.. mám obavu, že asi ten trek je passé
Ona je to vyboulenina velikosti mužský dlaně. Máma tvrdila, že je to pod žebrama, Kuba tipuje, že je to ve svalu. Já huž si rači nemyslím nic, bo jinak by mě šlehlo...
Jo, Kuboj říkal, že volal. Název díry pošlu zejtra večer mejlem, ale je možný, že nám ten trek zkrátka a dobře vet zatrhne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:22
- Nahlásit
inu
vono se mu tu čím dál víc zvětšuje.. mám obavu, že asi ten trek je passé
Ona je to vyboulenina velikosti mužský dlaně. Máma tvrdila, že je to pod žebrama, Kuba tipuje, že je to ve svalu. Já huž si rači nemyslím nic, bo jinak by mě šlehlo...
a dete s tím hned zejtra?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:26
- Nahlásit
Fajka
O víkendu jsme byli doma a máma si myslí, že se mu to za den zvětšilo. Doma si myslí, že má rakovinu
a todle je ta na tý hlavě:
a dete s tím hned zejtra?
jo, jo, volali jsme vetovi a on řek, ať se rači přijdem ukázat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:05
- Nahlásit
na tý hlavě to moc takhle z fotky poznat není ale ten bok je jasnej
a kdy ste byli na tom očkování?
Doma si myslí, že má rakovinu
nestraš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:10
- Nahlásit
Fajka
na tý hlavě to moc takhle z fotky poznat není
no, fotky zkreslujou, ale hlavně to na tý hlavě se velikostně nemění, takže pokud si tam člověk nešáhne, tak to nepozná. My to poznáme, páč ho máme ve voku
a kdy ste byli na tom očkování?
před cca tejdnem, v ten pátek, jak jsem se byla ptát i na tamto, jestli si vzpomínáš. Jenže vetka mi do telefonu řekla, že si to nemyslí, tak uvidíme, co nám řekne, až ho uvidí.
nestraš
Já si myslím, že to rak není, i když mě není příjemný to slyšet, protože kdyby to byl rak, tak je tímhle tempem za tejden po Ořechovi, páč i mě přijde, že za ten den se to na boku o něco zvětšilo , na druhou stranu si myslím, že takhle agresivní solidní tumory nebejvaj, takže bych to viděla na něco jinýho, ale nemám ani tucha co nebo jak :-/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:16
- Nahlásit
inu
Jako veta rozhodne navstivte, dle fota ta boula po ockovani nevypada nejak hruzne, ale takhle to zacalo u toho rtw - a pak to slezlo po zebrech niz do abscesu. Te jako nechci desit, boule po ockovani byva normalni, ale jestli z toho mas blby pocit, valte na vet. Muze to byt bezna reakce nebo taky ne. O tumorech na boku neuvazuj, to je proste "nejaka" reakce na ockovani, zalezi, jak silna.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:18
- Nahlásit
inu
Jenže vetka mi do telefonu řekla, že si to nemyslí, tak uvidíme, co nám řekne, až ho uvidí.
no ale jestli je to místo kde byl v pátek očkovanej tak ta pravděpodobnost je docela velká ne?
druhou stranu si myslím, že takhle agresivní solidní tumory nebejvaj, takže bych to viděla na něco jinýho, ale
nám se jednou stalo že byla nějaká asi špatná vakcína vztekliny a normálka po očkování pes boule na boku zimnice s horečkou dohromady 3 dny ležel jak lazar a mysleli jsme že nebude ale pak jak když mávneš proutkem a byl ok ... a udajně takhle reagovalo víc psů ne jen ten náš ...
určitě to bude jen něco takovýho a bude brzo v cajku.. no když vás nepustí na trek tak se nadá nic dělat..těch letos ještě bude
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:20
- Nahlásit
Fifi
já si nejsem jistá, jestli je to po očkování. Myslím, že tam někam dostal injekci, ale už je to víc jak týden a je pravda, že předtím takhle na očkování nereagoval. Vím, že se tam nepraštil, tak jsem přemýšlela, co to může být a napadlo mě to očkování.
Blbej pocit z toho mám, páč se třem lidem ze čtyř zdá, že se to zvětšuje.. no, zítra večer budem zas chytřejší.. a nebo taky ne..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:23
- Nahlásit
Fajka
jestli je to místo kde byl v pátek očkovanej
to je to, co nevím jistě, myslím si to..
i špatná vakcína vztekliny
proto bych nešla do očkování proti chřipce. Už i vakcíny proti encefalitidě jsou v posledních letech něčím pajcovaný, protože téměř každej na ně má nějakou reakci.. a když se šulí lidi, proč ne zvířata?
.těch letos ještě bude
tak abysme se na nějakej dostali, s tím, jak to válíme: rozbitý auto, nemocnej pes
čék si říkal, že si to vybral tou koulí a vono prd
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:43
- Nahlásit
čék si říkal, že si to vybral tou koulí a vono prd
ale jo určitě jo..vy už máte vybráno na 10 let dopředu!
proto bych nešla do očkování proti chřipce. Už i vakcíny proti encefalitidě jsou v posledních letech něčím pajcovaný, protože téměř každej na ně má nějakou reakci.. a
jo jo taky z nich nemám dobrej pocit
tak abysme se na nějakej dostali, s tím, jak to válíme: rozbitý auto, nemocnej pes nebuuj bude určo líp !
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:45
- Nahlásit
Fajka
o jo taky z nich nemám dobrej pocit
no, ono je to většinou navíc navázaný na nějakejch kovovejch částicích, takže si tím člověk akorát zasírá organismus
nebuuj bude určo líp
abych se toho dožila, moje céfky mají omezenou životnost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:51
- Nahlásit
inu
Holka, neves hlavu, Vorech bude fit, ockovani dokaze zamavat fakt s jakymkoliv psem - kor se snizenou imunitou. Uz proto vitam rozum na strane vetu a 3lety ockovani proti vztekline. Btw - co mu to vsecko vpichli? - dle myho je to fakt reakce na ockovani, "nejlepsi" je ta kombi bakcina pichana zaroven se vzteklinou.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:58
- Nahlásit
Fifi
Uz proto vitam rozum na strane vetu a 3lety ockovani proti vztekline
jenže na většině akcí vyžadují aby nebyla vzteklina starší než rok, takže my jeden furt na tu roční
co mu to vsecko vpichli?
tohle byla zatím trojkombinace, vzteklinu a borelku máme až v dubnu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
abych se toho dožila, moje céfky mají omezenou živo
paní nemalujte čerty na zeď stačí že je tam malujou kolikrát ostatní to bude dobrý uvidíte že mám pravdu.... jako dycky ostatně :
Koukněte co mám řikat já... je normální mít takovýhodle retarda?
zbytek tu: http://fajka.rajce.idnes.cz/Liberec_20_03_2010_Raj ce/#album
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:11
- Nahlásit
Fajka
že je tam malujou kolikrát ostatní
na vostatní já kašlu, jen je prostě takový pokakaný vobdobí..
je normální mít takovýhodle retarda?
jasně, takhle Vořech taky lítával, dyš ho to chytlo
Koukám, že ste coursingovali Pájovi se fotky povedly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:15
- Nahlásit
inu
jasně, takhle Vořech taky lítával, dyš ho to chytlo
pěkný no je to jasnej adept na další coursingovou akitu
Koukám, že ste coursingovali Pájovi se fotky povedly
jo jo dík vyřídím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:18
- Nahlásit
Fajka
o je to jasnej adept na další coursingovou akitu
však huž vyhlížíme, kdy v Brně něco bude, abychom to zkusili
jo jo
ti chrti jsou celkem dost hustí a koukám, že tam byla i Růženka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:20
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
FAAAAAAAAAAAAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOOOOOOOOOOOR
EVEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Ešče že žije Fajka, páč.......... lístky na oba dva koncerty v berlíně už jsou kde???????????? Jo, už nejsou. Ale..... my je máááme Fajko DÍKY
Fajka
Jak se povedlo běhání??
Podle fotky, soudím, že jste se bavili dobře
Jdu zkouknout zbytek fotek
inu
Držím záftra palce.
|