Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:56
- Nahlásit

PetraK
Já to zkoušet nepřestanu

no musí, já nemám ráda nátlakový metody, páč sama nesnesu, když na mě někdo jakkoliv a čímkoliv tlačí, co si nerozhodnu sama, to neprojde.
přesně to samé máme doma....takže vím, že feňulka bude, ale ještě nedozrál čas

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:51
- Nahlásit

brut

přesně to samé máme doma

no úplně přesně ne, páč ty už máš dva psy. já jen jednoho. Ale jak říkám, vím z čeho to pramení a chápu to, nejsu sobec. nebo ne až tak velkej, že bych toho druhýho lámala. Chci aby se rozhodnul dobrovolně /pod nátlakem, ale dobrovolně /

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:36
- Nahlásit

PetraK
no úplně přesně ne, páč ty už máš dva psy. já jen jednoho.
ke dvěma jsem přišla tak trochu náhodou.... nejdřív byla jen Denynka v paneláku, při opravě baráku a stěhování mužskej uznal, že 12 letá trochu nahluchlá fenka nebude jako hlídač fungovat ( kor v tom místě, kde bydlíme).
Takže jsme začali hledat psa a já za každou cenu chtěla papíráka.... mužskej chtěl rotvíka( a já taky, páč jsou naprosto úžasný), jenže v tu dobu nikde žádný pořádný štěně nebylo. Při jedné pracovní cestě narazil na australáky. No a já se zamilovala... objeli jsme kde jakou chov. stanici a jako na potvoru nikde v dohledné době nečekali štěňata. Nakonec jel opět pracovně okolo chovatele, kde byl na poruše a zastavil tam okouknout zařízení.... a fenka čekala štěňata. Takže tak jsme přišli k Brutíkovi.
No a když už jsme si zvykli na dva psy, tak potom, když odešla Denynka, tak jsem byla dost nešťastná... přece jen já tíhnu víc k fenkám a ta mi chyběla. Dva měsíce chlap odolával, ale nakonec uznal, že druhý pes fakt chybí. Noa tak jsme přišli k Alušce.
Jenže já bych chtěla fenečku od štěnítka a tak teď nenápadně tlačím na další holčičku ( ale až nastane ten správný čas nebo zase nějaká maličká bude potřebovat domov)

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:40
- Nahlásit

PetraK
Hyena
Fajka
O tom dámy nepochybujte- žáhání je klinický projev stavu mentálního stavu, výchovo neovlivnitelný.
To sme ofšem masochysti,páč uš se pomalu uvažuje vo žíhaným placatým klukovi......ale tentokrát se bráním já.
PetraK
Můžeš mi říct,co je to za debila f tom tématu Bulteriér????

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:46
- Nahlásit

jablunka
Můžeš mi říct,co je to za debila f tom tématu Bulteriér????
že by provokatér? Alespoň mně to tak připadá.... proto nepíšu

To sme ofšem masochysti,páč uš se pomalu uvažuje vo žíhaným placatým klukovi......ale tentokrát se bráním já.
že by boxík nebo budete hledat něco menšího? Braň se... jinak od května budeš mít hlavu neustále připláclou studeným hadrem

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:48
- Nahlásit

brut
že by boxík nebo budete hledat něco menšího?
Jedině boxík,ale nejdřív musím vědět jak to bude od toho května a i mužskej to chápe.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:50
- Nahlásit

brut
že by provokatér?
Mi spíš opravdu přijde,že ydyjot!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:50
- Nahlásit

jablunka
Jedině boxík,ale nejdřív musím vědět jak to bude od toho května a i mužskej to chápe.
naštěstí máš doma rozumnýho mužskýho ... já si myslela, že to bude boxík. Však on jak si člověk zvykne.....

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:52
- Nahlásit

jablunka
Mi spíš opravdu přijde,že ydyjot!
když to přečteš podruhý, tak mi to slohem připomíná jednoho provokatéra z dřívějška... jestli je to ydyjot, tak ho brzy milej bulík sežere

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:21
- Nahlásit

jablunka
No ale placatý žíhaný jsou broučci a bez nich určtiě nebude smečkakompletní. Mám se ti při porjíždění útulků po nějaké placatce mrknout. Nebo chceš radši dlít v blahé nevědomosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:26
- Nahlásit

jablunka
Můžeš mi říct,co je to za debila f tom tématu Bulteriér
to vidim jako brůtofka, že je to provokace , podle toho posledního příspěvku jsem si tak trochek víc než jistá

nicméně pokud ne, tak má našlápnuto slušně do průšvihu teda.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:29
- Nahlásit

Hyena
Mám se ti při porjíždění útulků po nějaké placatce mrknout.
Nikam nelez!!!!!!!! Ne,seš hodná,ale pokud to dopadne a něco placatýho přibude,bude to štěndo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:23
- Nahlásit

Zdravim vespolek.
jablunka
Jedině boxík

PetraK
Mrkni pls v emajla.

wami
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

šůůůs šici
já ci spát...

brut
mno, ono těch 7 fotek pro Hyenku ještě byla rychlovka, ale jsem si pak vzpomněla, že kolegyně v práci měla objednaný korálky na sobotní ples, tak jsem nakonec do cca půl druhý tvořila plesovou sadu...
ale povedla se a kolegyňka byla nadšená, tak aspoň že tak...

Hyena
sem klidně tančící hyeny hoď, jestli máš kam, a odkud, stejně jsou to ty nejhezčí...

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:41
- Nahlásit

Fifi
Jedině boxík
Víš jak,mám šílenej strach,páč na tom nejsou se zdravím nejlíp a na kretény typu PM,kteří nakrejou všechno narazíš fšude a po týhle zkušenosti s Bůcou uš budu kurva vopatrná.
Boxer je láska,ale prostě mám teď malinko obavu a ještě to dlouho potrvá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:43
- Nahlásit

Fifi
Ja vcera koukala na lakeny (neplest s barvy laky) - mezivarietni kryti s malinem, a potkat to stenatko nekde venku, tak .. asi si reknu, pekny vorisek. Maj to lakenaci tezky, moc jich neni.
Já ho kdysi hrozně chtěla. Ale odradili mě chovatelé belgičáků-maliňáků a trívňáků když mi vysvětlili, že lakeni už jsou díky úzké příbuzenské tak zdegenerovaní, že bezdůvodně umírají ve třech letech . Prošla jsem pár webovek co jsem našla a fakt je kumšt potkat starší zvíře, řekněme tak desetileté. Většinou umřou mladí, z nejrůznějších příčin, včetně toho nevysvětlitelného úmrtí. Tak do toho teda nejdu, smrt svých psů dost těžce nesu

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:56
- Nahlásit

Fifi

huž sem psala.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:05
- Nahlásit

jablunka
uš budu kurva vopatrná
To naprosto chapu. A jen pockej, zase nekde neco zblejsknes na netu a mezirka se vyplni.

Biluška
To uz radsi pikarda, to sou taky krasny strapatci podivny.

PetraK
reply

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:12
- Nahlásit

Fifi
A jen pockej, zase nekde neco zblejsknes na netu a mezirka se vyplni.

Já teď ani nehledám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:19
- Nahlásit

jablunka
nechces rotvicku s PP zadara?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:22
- Nahlásit

Fifi
nechces rotvicku s PP zadara?
copak???PM čuba zabřezla?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:39
- Nahlásit

jablunka
PM čuba zabřezla?
blbko.. nene, jinou, ale kdyz nechces, nech bejt.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:44
- Nahlásit

wami
mno, ono těch 7 fotek pro Hyenku ještě byla rychlovka
jak tě znám, tak jsi si s nima pořádně vyhrála, aby byly přesně podle tvých představ

jsem si pak vzpomněla, že kolegyně v práci měla objednaný korálky na sobotní ples, tak jsem nakonec do cca půl druhý tvořila plesovou sadu...
a pak, že jsi šla brzy spát.... ty jsi fakt střelená :lol navíc, kdyby jsi u nás řekla, tak sady na ples máme hotové asi čtyři a dalších několik rozdělaných...takže by ti max. zbylo dodělat zbytek )

jablunka
Víš jak,mám šílenej strach,páč na tom nejsou se zdravím nejlíp a na kretény typu PM,kteří nakrejou všechno narazíš fšude a po týhle zkušenosti s Bůcou uš budu kurva vopatrná.
to se v poslední době děje snad všude

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:45
- Nahlásit

Sem byla s plesnivcema venku a jejich super hlučné hrátky zahnaly několik cikánů zpět do baráku..... musím říct, že by určitě vyhráli na olympiádě zlatou, už jen za ty starty

wami
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:52
- Nahlásit

brut
navíc, kdyby jsi u nás řekla, tak sady na ples máme hotové asi čtyři
to možná jo, ale ona to byla dost konkrétní objednávka...

all
se právě klepu adrenalinem. Pracovní srážka s blbcem, uf...

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:54
- Nahlásit

wami
se právě klepu adrenalinem. Pracovní srážka s blbcem, uf
co si pod tím máme konkrétně představit?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:58
- Nahlásit

wami
to možná jo, ale ona to byla dost konkrétní objednávka...
si mohla dělat při učení

se právě klepu adrenalinem. Pracovní srážka s blbcem, uf...
já myslela, že jen posloucháš a max. si děláš poznámky
Co tam s váma vyváděj?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:24
- Nahlásit

Dámy,číhněte
http://zvirata.bazos.cz/prase/?hledat=daruji&rubri ky=zvirata&hlokalita=&cenaod=&cenado=&kitx=ano

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:26
- Nahlásit

jablunka
Dámy,číhněte

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 17:51 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

jablunka
No prasátko dobrý, dobrý
Ad útulky- já bych nikam cíleně nešla, jen bych kromě svých žáhaných koukla i po placatých žíhaných
Wami
Jasně, že tančící hyne jsou nejhezčí, ale bohužel nemám odkud je dát. A nahrávat je na svoje rajče mi přijde blbý, to si halt počkáme až budeš mít čas a dotvoříš svoje album.

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání