| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:10
- Nahlásit
brut
v tom množství se vždycky najde alespoň jeden exot
exoti jsou tady asi všichni, každej sice nějak jinak...ale tudle se mě ptal mužskej, jestli by jsme třeba někdy nemohli mít i normálního psa von chudák neví, že já snad ani ty normální vůbec nepřitahuju
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:11
- Nahlásit
vidíte, to já ani nemám takový vtipný story, jak je to pesan hodný, nic neničící a spořádaný. Jo ale začala prdět, do půl roku neprděla
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:12
- Nahlásit
Hyena
Šiš vona taky ?
to vyjde nastejno, zrzavec nebo žíhanec
|
Hyena
Člen |
- Nahlásit
Dovolím si filozofickou otázku - "Co je normální pes?" a "Již byl někým spatřen?"
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Hyena
Takhle ta kámošova blpka plesnivá skočila za páníčkem nadšeně do traktoru- si nějak nevšimla, že si její páníček po dlouhé době umyl dveře
poučení pro příště... nemýt dveře
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:13
- Nahlásit
Ebony
tudle se mě ptal mužskej, jestli by jsme třeba někdy nemohli mít i normálního psa
on by rád dalšího psa?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:13
- Nahlásit
Ebony
to vyjde nastejno, zrzavec nebo žíhanec
Že by nakonec s tím brabantským ovčákem měli kdysi dobrej nápad?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Ebony
PetraK
Ste mi dámy připoměli,jaxme,gdyš byly Bůce 2 roky,volali pyrotechniky. Ta krafka si tenkrá nějakým a nigdy sme nepřišli na to jakým,způsobem,votevřela lavici na petlici ve který byli rachejtle na 20 silvestrů a ona to roztahala po zahradě a běhala od jedný k druhý,vždycky nějakou f tlamě a mi ji nemohli vodchytit.Tenkrát se evakuovalo půl Bylan.
edit
teď uš vím,že to bylo žíháním
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:14
- Nahlásit
Hyena
Již byl někým spatřen
myslím, že tady asi nikdy nebude
ale ne, třeba náš Indo je normální, von tedy taky nevyrostl u nás, což je asi ta podstata, a zjevně to i předává, viz miisha
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:15
- Nahlásit
Ebony
ale tudle se mě ptal mužskej, jestli by jsme třeba někdy nemohli mít i normálního psa
já myslela, že je smířenej s osudem, protože k tobě by žádnej jinej pes nešel
Hyena
Dovolím si filozofickou otázku - "Co je normální pes?" a "Již byl někým spatřen?"
myslím, že existuje, ale jsou lidi, kteří ho nikdy nepoznají, protože přitahují opak
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:17
- Nahlásit
Hyena
"eeeh, paní doktorko Vy ste doktorka?A věříte v Boha?"
"Ne, nejdou důkazy, že by ho kdy někdo viděl"
"Šak já sem Vaši p**u taky nikdy neviděl a věřím, že ju máte"
Tož přeber si to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:17
- Nahlásit
jablunka
Ste mi dámy připoměli,jaxme,gdyš byly Bůce 2 roky,volali pyrotechniky.Tenkrát se evakuovalo půl Bylan
vedeš
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:18
- Nahlásit
Hyena
brabantským ovčákem
no nedejbože že je brabantskej ovčák kříženec brabantíka a malinou to bych asi i já utekla, když si představím naši pažravou a vůči všem kynologickým praktikám naprosto imunní Áju dohromady s šílenou Konývou, tak mě běhá mráz po zádech
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:19
- Nahlásit
Ebony
třeba náš Indo je normální,
Si pamatuju jednu fotku z poslusnosti, kde vypadal prekrasne normalne a nadsene
Jo a diky moc za pomoc!!!!!, sak ty vis s cim/kym.
jablunka
Tenkrát se evakuovalo půl Bylan.
a tak skrtnout asi nemohla, ne? U nas se zase svolaval operacni tym v HK, bo sme volali, ze psa zasahl do oka granat. (ten hopsavej, gumovej - to sme nak nedodali)..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:21
- Nahlásit
Fifi
a tak skrtnout asi nemohla, ne?
No zubama vo sebe a u ní bych se nedivila,ani gdyby měla nachystaný sirky.
psa zasahl do oka granat. (ten hopsavej, gumovej - to sme nak nedodali)..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:22
- Nahlásit
Fifi
kde vypadal prekrasne normalne a nadsene
tak to je taky tím, že nebyl u nás moji nenormální psi poslušnosti milujou
Jo a diky moc za pomoc!!!!!, sak ty vis s cim/kym
není zač, prý to proběhlo k oboustrané spokojenosti
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:22
- Nahlásit
Ebony
Bože to ne To byl jen pokus o trochu historie z doby, kdy chovatelé uvažovali o sloučení belgičanůa holanďáků pod jedno plemeno. No něco jako dnešní pokus o Evropskou unii
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:33
- Nahlásit
Hyena
sloučení belgičanůa holanďáků pod jedno plemeno
Ja vcera koukala na lakeny (neplest s barvy laky) - mezivarietni kryti s malinem, a potkat to stenatko nekde venku, tak .. asi si reknu, pekny vorisek. Maj to lakenaci tezky, moc jich neni.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 17:10
- Nahlásit
Známýho labrouš je už sice dospělej a neni pruhovanej, ale dělá výtržnosti na starym městě - jak páník zakys v malostranský besedě, pak na něj zapomněl a šel domu, šel si tak hugoslaf na procházku, krásně se zaparkoval v mekdonaldu, kde obtěžoval obsluhu v kuchyni, ti zavolali policajty, ty zas majitele podle známky:
- pane, máme tu vašeho psa.
- a kde jako?
- v mekdonaldu na malostranskym náměstí, obtěžuje obsluhu v kuchyni.
- tak mu dejte dvojitý hranolky a čísburgr, a pošlete ho taxikem na tu adresu, co má na obojku, já to tady za něj zaplatim.
Fakt jel hugoslaf domů tágem a eště nažranej!
Notabene to byl ten stejnej chlapík, co úplně vožralej klepal na tu žlutou rychlou sanitku, co nakládala pacienta s tim, že - Dejte mi dvoje rybí prsty.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 17:49
- Nahlásit
Fifi
Ja vcera koukala na lakeny (neplest s barvy laky)
JJ, mě se právě proto líbí. Dost přemýšlím o hrubosrsté variantě holanďana- to je něco jako lakeni, ale ještě je to hnusně tmavě zarostlé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 23:37
- Nahlásit
jablunka
Ste mi dámy připoměli,jaxme,gdyš byly Bůce 2 roky,volali pyrotechniky.Ta krafka si tenkrá nějakým a nigdy sme nepřišli na to jakým,způsobem,votevřela lavici na petlici ve který byli rachejtle na 20 silvestrů a ona to roztahala po zahradě a běhala od jedný k druhý,vždycky nějakou f tlamě a mi ji nemohli vodchytit.Tenkrát se evakuovalo půl Bylan.
edit
tyjo ono to pruhování fakt bude diagnoza
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:24
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!
Eh, tak myslim, že Jablůnka dost vede
no a to jste mi nevěřily, když jsem psala, že nejni na světě normální štěně/péf a pak se tu sejde takováhle sbírka
Jdu si postěžovat - včéra večír opět proběhl marný pokus zmermomocnit Brtnika ku druhýmu psékovi. Vezli jsme v noci takovou krásnou psí slečnu v nesnázích, tak sem bojovala jako léf a zas prt. A to se mu líbila. Nechápu no . Budu si muset vyčarovat ten dům asi.
a když už si stěžuju, tak se i pochlubím. Ešus huž umí Zajceva a to tak, že ho velmi oblibuje a nabízí Zajceva i místo Ave Čézar. Je to boží pohled na tu hroudu zrzavou velkou, jak dřepí na zadnici a se soustředěným výrazem vyvažuje tělo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:30
- Nahlásit
PetraK
paní pošlete mi mejlem co a jak,díííííííííííííííík,vím voco gou,ale chci znát vác podrobností,já sama nemohu,sama ted dnes budu řešit vlastní matku,kterou bych nejraději .... napsala na čelo,at si nebere žádného psa
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:53
- Nahlásit
Jablunka
Fajka
O tom dámy nepochybujte- žáhání je klinický projev stavu mentálního stavu, výchovo neovlivnitelný.
jináč Bré ráno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:51
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Fajka
se obávám, že plesnivci mají někde skryté pruhy, páč piraňu jsem ráno našla chrnět na skříňce mezi mužskýho věcma do práce ( samá kabice a kabel... popř. vrtačka) a Brut se v noci rozhodl narvat do židličky v koupelně, jenže zapomněl, že na dlažbě to klouže a několikrát jí shodil popř. žuchl sám. Samozřejmě s patřičnými zvukovými efekty
PetraK
Jdu si postěžovat - včéra večír opět proběhl marný pokus zmermomocnit Brtnika ku druhýmu psékovi. Vezli jsme v noci takovou krásnou psí slečnu v nesnázích, tak sem bojovala jako léf a zas prt. A to se mu líbila. Nechápu no . Budu si muset vyčarovat ten dům asi.
co ste vezli a kam? Čím argumentuje Brtník? Mužskej nechce o třetím psu ani slyšet a jeho jediný argument je, že se nevejdou do auta....
Teda, pokud se sejde u nás ještě Balinka s Králíčkem, tak je to trochu šílený, ale přežít se to dá bez větších potíží ( jen holky jsou dost mazlivé a neustále někoho "obtěžují" svou příchylností)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:53
- Nahlásit
Hyena
večer jsem mluvila s wami a byla tak hotová, že šla spát.... fotečky budou během víkendu, až se trochu vzpamatuje
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:04
- Nahlásit
brut
Já s ní kecala po skype a huž mám 7 foteček na ochutnávku. Heč Vyšly tam ty nááádherné tančící hyeny, ale nic vám neukážu- až to zveřejní sama autorka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brezen2008
paní pošlete mi mejlem co a jak,díííííííííííííííík,vím voco gou
čus vim vlastně tolik co vy pani.
brut
Čím argumentuje Brtník?
bordelem a dovolenou. No, jednou to třeba vyjde. Však já nikdy nic nevzdám. On to ví , ale opravdu chci, aby to bylo jeho dobrovolný rozhodnutí, bez nátlaku. Páč když pak přijdou komplikace, jako že vždycky se něco vynoří, tak s tím musí být smířenej.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:30
- Nahlásit
Hyena
Já s ní kecala po skype a huž mám 7 foteček na ochutnávku. Heč
koukám, že jí to nedalo a přece jen se do stahování včera pustila a to mi zívala do founa .... sem na tančící hyeny zvědavá, fotečky z úterý máme doma a je tam taky pár velmi luxusních a zbytek skvělých
PetraK
bordelem a dovolenou.
větší bordel než máte teď asi nebude...alespoň u nás není poznat, jestli je jeden pes nebo dva ( při větším počtu to ale poznat je..). Ta dovolená je horší, i když není nemožná.... však stejně býváte tam, kde jsou psi vítaní, takže by v tom problém být neměl.... ale chápu, že když někdo nechce víc psůch, tak si vždycky najde nějaký argument a nedá se tlačit na pilu.
U nás je to stejné...auto uveze dva psy, tak by zvládlo i třetího....ale k tomu musí dojít chlap sám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:39
- Nahlásit
brut
.ale k tomu musí dojít chlap sám
no musí, já nemám ráda nátlakový metody, páč sama nesnesu, když na mě někdo jakkoliv a čímkoliv tlačí, co si nerozhodnu sama, to neprojde. A i po tom čím si Brtnik prošel, chápu, že se mu do komplikací nechce a hledá spíš klid. Takže je to prostě na něm. Já to zkoušet nepřestanu
|