Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1953 . 1954 . 1955 . 1956 . 1957 . 1958 . 1959 . 1960 . 1961 . 1962 . 1963 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:04
- Nahlásit

Vero
pé pé es...
Az dojdes k pé em es, bude teprva veselo asi.
A vidim, fotky, krasny, jak k sobe pasoujou, zrzavci ruznodruhovy! Toho s perdelama nelze docilit, teda lze, od mala. Ale to bys nesmela mit toho starsiho domaciho pfa, kterej cici nenavidi..
to je můj "člověk" taky lidi moc nemusim
a taky je shazuješ do škarpy, dyž ti neuhnou z cesty, kudyma veledůležitě kráčíš?

Hele, znam zlataky, ktery takhle sejmou panicku, ale jak vystrizeny z filmu, hezky zezadu v trysku do pokrcenych kolen, nohy nahoru a tvrdy dopad zadnice cloveci na asfalt..

All
Hele, me dneska nasral jeden koko. jak uz dlouho nikdo, za volantem sem slusna, poustim lidi ve strudlu z vedlejsich silnicek, aj nakladaky na okruhu...
A dneska uzky parkoviste u kramu, klasika zaparkovany auta v chliveckach a borec si zaparkoval za nima, podelne a asi cekal na babu, az vyleze z kramu. A stoupnul si presne naproti me, pruhy parkovaci jsou tam uzky, ze sotva otevres dvere. Tak si rikam - nastartuju, dam zpatecku, on s tim cukne... Hoven! Cumel, ja na nej gestikuluju, at uhne - nic. Sem jiz dost s fialovym zrakem vylezla z auta a rikam - nemoh byste couvnout? To tu nevytocim mezi autama!! - "Dyk je tu mista dost!" (bych ho chtela videt, borca, jak on by to tam vytocil).
A co zabralo? Rikam mu, okej, jak myslite, jsem blondyna a budu teda couvat! S usmevem, nablblym (to mi jde dobre). V tu chvili nahle zazehnul motor a odcouval hoodne daleko. Tadaaaa!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:04
- Nahlásit

Vero

Fotky jsou krásný , hlavně ta zvířena teda... A jak jsou chlupáči sladěný..

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:06
- Nahlásit

ahojky, chci se vás zeptat....když je potomek s pp od matky, která má DKK 2/2, rtg potomka není uděláno, ale i přesto, je
šance, že potomek bude mít taky DKK změněný, tudíž jiné, než 0/0, anebo je to jenom predispozice, která se může projevit, ale nemusí, ale může to být pro event. uchovnění potomka problém, či riziko přenosu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:06
- Nahlásit

Fifi
Fakt prezily? Byly v krabicce?

přežily a rostou. Byly v malinkým květníčku zabalený v novinách a v krabičce, ta byla taky vyfurtrovaná novinama. Došlo to dobře a to i přes malý technický zádrhel. Neb Koláče je přející a tak , aby fialky nežíznily je hodně zalila a voni se holky tak trochu to.. počuraly , takže k adresátce místo vzhledný krabičky, vesele pomalovaný dorazila nevzhledná a prodojená koudel, který se doručovatelka tak trochu bála, esli tam neni něco původně živýho, pak mrtvýho a následně se rozkládajícího , nějak jí nedošlo, že tomu chybí patřičný odér

Vero
tak zas až tak Švorc naštěstí nejsem!

tak vidííš, jak si na tom dobře

taky je shazuješ do škarpy, dyž ti neuhnou z cesty, kudyma veledůležitě kráčíš?
no někdy něco podobnýho. Zeptej se Brtnika, jak sem háklivá na osobní prostor , když jdu musej fšicí pryč a já chodim hodně rychle

fotit propadání,

Růůůdický?

dyť na tom šutru přece nikdo (nikdo podstatnej) nestojí. dopadlo to o fous, jako vždy.

a menuje se Buldozer

to by mi uhořelo kotě

kočky nejsou blbý.

nejsu já masochista???

no to jo, ale zase si šikovnej masochista, páč obdivuju každýho, kdo se dá na študyje, opravdu. smekám, při práci škola, to je síla.
a nebo při dvou dětech - jako kachna_ a nebo při práci a třech dětech, jako ségra moje.

nemám vanu!!!
ééé - blbý

bude zkouškový

di už do prdele s tim voponováním! todle nejni voponentůra, co ti na to asi tak mám kurnik říct?

a tak to zasejc jo

hůůů uf, tak aspoň něco.

já je dost nerada, potmě prostě prdlajs vidím...

no já nevidim ani ve dne, natož když je tma, do terénu nejdu kvůlivá tomu že bych se buď zabila já a nebo by mě někdo z těch co se tam podivně ve tmě pohybujou zabil na tom poli. Takže mi zbejvá sídlák. Ale tak budem ukrejvat a hledat Krtkokrysu vypitvanou,

a jééé... loni aspoň bylo tadyhle docela sucho

no a tady navíc ešče hrozně moc fouká, jsme na takovým blbým místě

mám podzim docela ráda, musím si na to pořádně vzpomenout.

jo přesně, člověk to nemá zahodit, musí se nakopnout.

a víš co místo těch svíček? Já mám na pár místech v bytě takový ty bílý světýlka, je jich na tý šňůře pár, je to za pár babek a v těhle dnech když se tu rozsvítí v rohu obýváku v palmě, tu v předsíni na věšáku.... tak to hodně zútulní byt.

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:09
- Nahlásit

Vero
Fifi

Hele, znam zlataky, ktery takhle sejmou panicku, ale jak vystrizeny z filmu, hezky zezadu v trysku do pokrcenych kolen, nohy nahoru a tvrdy dopad zadnice cloveci na asfalt..

To byla Hipíkova specialitka . Dělal to s oblibou zejména když bylo náledí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:10
- Nahlásit

Fifi
teda - doufáááám

úúúž jo, vona má tu zvěř normálně do barvy!!! žjofka!! Krásný voba. Buldozer i Minigarf.

Fifi
Az dojdes k pé em es

ááá chceš ho někde udat, viď ?´

Hele, znam zlataky, ktery takhle sejmou panicku

dva viď? a menujou se Zlatý moje prciny!!!

Rikam mu, okej, jak myslite, jsem blondyna a budu teda couvat! S usmevem, nablblym (to mi jde dobre).

VIVÁÁÁT, BRAVO FIFIIIII, FIFI VÓR PREZIDENT
pěkněs to vyřešila

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:10
- Nahlásit

kuk, tam na to se ti ozvu zítra, měla jsem do večera pernej den, auto v servisu až večer vyzvednutý, neopravený a tak, ju?

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:11
- Nahlásit

Eninka

moc děkuju

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:19
- Nahlásit

Vero

jestli akutně potřebuješ Aloe vera gel, tak kvalitní mají třeba tady:

http://www.karelhadek.eu/cs/eshop/?search1=n%C3%A1 zvu+produktu&search=aloe+vera&go_button=Vyhledej

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:23
- Nahlásit

žiš no jo!! Mně pan Hádek vůbec nenapadnul, když se Vero ptala !!!! sem fakt kopyto

jo a dorazil mi balíček od Primavery ale nebyl dostatek Arganu, takže místo dvou lahviček jsem dostala jen jednu a tím pádem ani dáreček žádnej. ale kurnik na jeden jsem podle mě měla nárok si myslim. páč jsou dárečky za každej litr, ne? Je to sprostý ale, páč já jsem objednávala hnedle ráno, jak to začlo a

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:26
- Nahlásit

Eninka
když je potomek s pp od matky, která má DKK 2/2, rtg potomka není uděláno, ale i přesto, je šance, že potomek bude mít taky DKK změněný, tudíž jiné, než 0/0, anebo je to jenom predispozice, která se může projevit, ale nemusí, ale může to být pro event. uchovnění potomka problém, či riziko přenosu...
Asi hodne zalezi, jaky je rtg dkk sourozencu matky, jaky je dkk otce a jeho sourozencu.. Muze byt potomek nula - nula, muze tam byt prusvih - bez vysetreni to nezjistis, v ramci prave eventualniho uchovneni. Riziko prenosu - kdyby nekdo zjistil presny duvody prenosu dkk, halelujah, ale bohuzel, je to polygenni + vliv prostredi - na tohle ti nikdo jednoznacne neodpovi.

PetraK
pěkněs to vyřešila
No kdybys me pak slysela v aute, tak to zase tak diplomaticky nebylo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:29
- Nahlásit

Fifi
No kdybys me pak slysela v aute, tak to zase tak diplomaticky nebylo

no já bych právě nebyla diplomatická ani mimo to auto . Některý věci prostě asi nikdá neustojim. Nás tuhle bloknul idiot tady u baráku a měl smůlu, volala jsem měšťáky. Tak snad si příště rozmyslí bejt za sobce.

jo a něco pro Tebe mám. Je to malý, je to na nic, k ničemu ti to nebude, ale bude se ti to líbit

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:30
- Nahlásit

Fifi

aha, sourozence nevím, ale rodiče otce jsou furt nuly a rodiče matky už měli 1/1 a 1/0. Mně jde o to, že když bude mít potomek nuly, jestli to může "přeskočit" na další potomky z té matky, pak už vlastně "babičky". Já tomuhle vůbec nerozumím, ale asi to nejde tak jednoznačně říct, ale mohlo by to toho, kdo
bych chtěl fenku uchovnit asi odradit, že jo, když je v té linii po matce DKK už i u jejich předků.

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:37
- Nahlásit

Fifi

no týýý vole tak to by si ke mně myslím nedovolil MĚ na té cestě zatím dycky vidí

Rikam mu, okej, jak myslite, jsem blondyna a budu teda couvat!

řehtám se. na jedničku

PetraK

vona má tu zvěř normálně do barvy!!!

ano, a eště to pasuje k parketám.

Buldozer i Minigarf.

Buldozer, to je supééér.
Minigarf - on už není mini, fotka je, když byl eště kotě. Teďka je to docela pěknej Gárfíldek.

Hipík
jé, díky za odkaz, to vypadá dobře!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:38
- Nahlásit

PetraK
a něco pro Tebe mám. Je to malý, je to na nic, k ničemu ti to nebude, ale bude se ti to líbit
zase dalsi stracena??? si ji nech u sebe, ju? buuuuu!

Eninka
Já tomuhle vůbec nerozumím, ale asi to nejde tak jednoznačně říct, ale mohlo by to toho, kdo bych chtěl fenku uchovnit asi odradit, že jo, když je v té linii po matce DKK už i u jejich předků.
Vis co, tohle fakt nejde rict cerny a bily. Muze mit matka 2/2, muze ve spojeni vhodnym dat nulovy zvirata. Ale i naopak. Co se me tyka, ja bych koukala na krev, kterou fena vede, jestli ji je v CR dost/prilis/malo/zadna - zda to stoji za to, takovy zvire uchovnovat atd - beru to z hlediska chovatele. Pokud je uchovnenych zvirat nulovych v ty samy linii dost, neuchovnovala bych, nebyl by duvod. A taky DKK neni to jediny, DKL by me tez zajimalo - to muze byt pro psiska mnohem vetsi trouble, nez kycle. Atd, atd, tech hledisek je fura, ne jen jediny - tohle si musi kazdej chovatel sam porovnat, v ramci svy etiky, co je jeho cilem a cim by chtel plemeno obohatit, ne jen namnozit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:39
- Nahlásit

Vero
řehtám se. na jedničku
! Na jednicku ani blondyna necouva.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:42
- Nahlásit

Vero
jé, díky za odkaz, to vypadá dobře!

taky je dobrej, von totiž Hipík ví, Hipík zná a co poradí, dobré jest.

Buldozer, to je supééér.
no u nás se nikdo nejmenuje tak , jak se jmenuje, všecko předělávám.

Garfíldový kočky jsou krásný.

ano, a eště to pasuje k parketám

ty vole to je snobárna. Fauna sladěná s interiérem

Fifi

zase dalsi stracena???

nooo, to úplně ne, ale když se to vezme tak kolem a kolem, tak vlastně tak trochu jo jehehé, no jo vlastně, jo stračena

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:43
- Nahlásit

Fifi

jé, děkuju, žes mi pověnovala čas, já uchovňovat nechci, ale
přece jenom se mě to nějakým zprůsobem týká, tak jsem chtěla vědět co a jak. To mi takto stačí, jak jsi mi to vysvětlila

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:43
- Nahlásit

si to teda nevodpustím, i když to už není psí....

třetí kus zvěře sladěnej do barev už není - sice jsem to měla v úmyslu, ale tohle kotě bylo v nouzi... ale sladěnej je aspoň mentálně docela fajn

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:45
- Nahlásit

PetraK
a tím pádem ani dáreček žádnej. ale kurnik na jeden jsem podle mě měla nárok si myslim

No jasně, že jo... A vybrala sis jakej dárek chceš?

Fifi
Člen
- Nahlásit

PetraK
nooo, to úplně ne, ale když se to vezme tak kolem a kolem, tak vlastně tak trochu jo jehehé, no jo vlastně, jo stračena
Tak myslim, ze netreba predavat.

Vero
Člen
- Nahlásit

PetraK

ty vole to je snobárna. Fauna sladěná s interiérem

budu si muset eště pořídit šedo-černo-bílej koberec.
(jen nevim, kdo z toho bude luxovat ty rezavý chlupiska.)

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:47
- Nahlásit

Vero
ale sladěnej je aspoň mentálně docela fajn

...evidentně...

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:49
- Nahlásit

Rum(kolkovanej)štáááájn
Nutně žádám výcuc

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
taky je dobrej, von totiž Hipík ví, Hipík zná a co poradí, dobré jest.

si mě s někým pleteš, néééé???

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:50
- Nahlásit

Vero
jéé pipina mouratá! ty máš slušnej zvěřinec

.. A vybrala sis jakej dárek chceš?

to víš že jo , i se mi to v objednávce ukazovalo, ale nepřišlo to a na fraktůře to taky není zejtra jim volám a bude cambus (ne nebude)

Fifi
Tak myslim, ze netreba predavat.
tak myslim, že děláš chybu. Navíc to mám pro Tebe dokonce 3x

Vero
šedo-černo-bílej koberec

pak nemáš bejt švorc, když kupuješ furt koberce.

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:51
- Nahlásit

aha, ty nejseš ferda mrvenec?

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:53
- Nahlásit

PetraK
pak nemáš bejt švorc, když kupuješ furt koberce.

á- sme se shodly, že Švorc vlastně nejsem
bé- já žádný koberce nemám, musela bych koupit aji uklízečku na luxování

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:53
- Nahlásit

Vero
si to teda nevodpustím, i když to už není psí...
Prisla na to, jak davat fotky.. a uz si to jede.
To jsou krasny miciny, fakt. Mourek krasnej, este teda doladit ten interier.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 21:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

bože bože,do čehos to duši dal

kachna_
Nutně žádám výcuc

hele nic moc, Fajfka tu dělala striptýz, bylo tu alkehůlický školení, pekly jsme domácí můůsli, trochu tu sněžilo, pérdele zabíjely myši, Toninka dělal órdnung v chodbě a Hipíkatá od ní dostala sprduňk, Buldozer začal kopat ten tunel, Vero si vzala skorem Švorcovou a tak jako podobně, běžný zdejší den.

<< 1 ... 1953 . 1954 . 1955 . 1956 . 1957 . 1958 . 1959 . 1960 . 1961 . 1962 . 1963 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání