Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1953 . 1954 . 1955 . 1956 . 1957 . 1958 . 1959 . 1960 . 1961 . 1962 . 1963 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 11:39
- Nahlásit

vlk
když smrťák stojí u hlavy nelze s tím nic dělat přeci....
no jistěěěě, dyk kdo by se s tou postelí tahal že jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 11:43
- Nahlásit

PetraK
to sem ovšem bylo vždycky zeptej se mojí mámy a mého muža
se ani nemuším ptát, to už vím dáávno

v tom nejede a navíc Janiii natuty přivezla Božkof. a ten můj rumík byl taky božkof

no a myslíš že nemůžou udělat BOžkov imitace???

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 11:45
- Nahlásit

vlk
oho jsem se přechlastala kdysi v lázních a dodneška to nemůžu ani cejtit.

kořala prrrrofík

..no to je spíš na 42 dní...nejmíň.

no! a nebo šikovná předsvatební smlouva, která stanoví, že zemře - li manžel do hodiny po svarbě,nedodržel svarební slib a vše , úplně fše automaticky připadne novomanželce

hlavy nelze s tím nic dělat přeci

no .... vim něco vo votáčení postele ale.... koukám, že Fajfka mě předešla

Vero

psát zároveň do svýho dokumentu a na internát jsem se eště nenaučila

a co Kopy páást

podumám o tom mužíkovi na 42 vteřin.

nejni nad čim dumat, todle je jedinej moment, kdy nevadí, že muž vydrží tak krátce

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 11:48
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Po pár dnech šeptání jsem vyloudila něco jako "ton" ... ale výsledek je stále stejný a dneska tím pádem začínám brát atb

Jo a pokud v tom hrabání budete potřebovat pomoc, tak vám půjčím Bruta... ten taky hloubí metra na všech možných i nemožných místech

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 11:59
- Nahlásit

PetraK
a co Kopy páást

ty seš blbáááá mám semka dávat kopy pást, na čem pracuju, anebo mám dávat kopy pást z cézetpsa do práce??? no to bych asi přišla aji vo svoje chabý příjmy hned dneska

nejni nad čim dumat, todle je jedinej moment, kdy nevadí, že muž vydrží tak krátce

nojo, mohla bych to taky nechat svojemu mužíkovi, aby si von našel nějakou 100-99-39... ať se taky snaží, co furt já

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:00
- Nahlásit

brut
Jo a pokud v tom hrabání budete potřebovat pomoc, tak vám půjčím Bruta... ten taky hloubí metra na všech možných i nemožných místech

když tam do toho sklepa nasadíme myšku, můj to taky zastane s nadšením.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:08
- Nahlásit

brut
Po pár dnech šeptání jsem vyloudila něco jako "ton"

aj jaj jaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:11
- Nahlásit

Vero

mám dávat kopy pást z cézetpsa do práce??

takhle bych to viděla, páč to je rozhodně kvalitnější čtení

to bych asi přišla aji vo svoje chabý příjmy hned dneska

no a? stejnak se za chvíli budeš vdávat za míry 100-99-42, tak co

aby si von našel nějakou 100-99-39..

hele, toho bych se trochu bála dovleče to domů, bude tě to komandovat jako tchýně... nenene, já se radši vobětuju

když tam do toho sklepa nasadíme myšku, můj to taky zastane s nadšením.

když to tak čtu... možná přestan shánět levnou firmu, která by bagrem srovnala tu příjezdovo-úvozovou cestu na chalupu a pozvu vaše čokle na víkend, voni to stačej rozhrabat sami a zadarmo, max mě to bude stát pár kg masa

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:14
- Nahlásit

Pancovany Rrrrruuuuuuumstajn!
Vy jste ukrutny drasalice!!!
Ja k vykopu nabizim obe perdele, jsou spolehlive a ve dvojici umi spravne rozvrhnout sily, jedna kope, druha odpociva a pak se prostridaji!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:22
- Nahlásit

Fifi

Pancovany Rrrrruuuuuuumstajn!

abychom krom voslepnutí taky nevohluchly

nabizim obe perdele,

hmmmm, to je slušná RR ale podle fotek to nevypadá, že by se střídaly, Agátka je tak trochu jako romský kopáč - na obou fotkách enem stojí a čumí

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:31
- Nahlásit

PetraK
takhle bych to viděla, páč to je rozhodně kvalitnější čtení

souhlasím, ale ti, co mě platěj,... dokud se ten mužík neobjeví na obzoru, nebudu riskovat
i když třeba bysme se s čoklem mohli nechat zaměstnat pak na výkopové práce, já budu dělat toho kopáče, co se čumí, čokl to udělá.....

Fifi
hezký, hned bych sem lupla pár fotek se zadkem lezoucím z díry, dyby mi to teda šlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:31
- Nahlásit

PetraK
podle fotek to nevypadá, že by se střídaly,
Jojo, vlevo kope baz, vpravo Ag.
A naahodou, romsti kopaci jsou velmi vykonni, kdyz u nas kdysi kopali elektriku, kolem plotu s Kremylem to meli vykopany vcukuletu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
hned bych sem lupla pár fotek se zadkem lezoucím z díry, dyby mi to teda šlo
A proc ti to nejde? Ja chciii videt zadek v dire!

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:35
- Nahlásit

Fifi
A proc ti to nejde?

a-páč se fotky musí napřed uložit na internát... což je tam nemám a nemám čas se tím zabejvat... b-většina fotek je jiným kompu na noťasu, co je bez připojení k internátu... a tadyhle mám zas zacpanej disk..... no prostě bych to shrnula na technický potíže zastupující moji menší technickou udatnost.... ale já se k tomu časem prokopu, určitě pak bude i ta prdel.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:37
- Nahlásit

Vero
no prostě bych to shrnula na technický potíže zastupující moji menší technickou udatnost....
Plne chapu!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:57
- Nahlásit

PetraK
jj, ajajaj... nepomáhají bylinky, vitamíny a nic dalšího... hlásek mi až tak nevadí, ale bolavý krk, kašel, bolavý klouby a teplota už jo a to dost Holt... raději si je vezmu dneska, než se dalších pár dní trápit a pak je budu baštit stejně, ale ve větším množství

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 13:00
- Nahlásit

Fifi
koukám, že holky by si rozumněly s plesnifcema... u nás Brut hloubí metro, Al pobíhá s řevem okolo, pak hloubí chvíli Al a Brut funí, nakonec jí odežene a začne sám

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 14:51
- Nahlásit

Vero

nechat zaměstnat pak na výkopové práce, já budu dělat toho kopáče, co se čumí, čokl to udělá

no vidiš, a dneska už má noťas kdejakej kde-kdo, takže i u výkopu můžeš pak diskutovat

.Fifi

Jojo, vlevo kope baz, vpravo Ag

ajo! voni sou prohozený!! no to je rébus - horší jak najdi sedum rozdílůch

romsti kopaci jsou velmi vykonni, kdyz u nas kdysi kopali elektriku, kolem plotu s Kremylem to meli vykopany vcukulet

a víš člověče, že si to docela živě umím představit?
Sem zrovna vyprávěla Mathee o Ešusovým seznámení s Křemýlem : ".. Ano madam!.... Jistě pani!.... Jak si jen budete přát......!"

brut

nepomáhají bylinky, vitamíny a nic dalšího

a echinaceu mou oblíbenou už jsi zkoušela? V tinktuře.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 16:07
- Nahlásit

PetraK
o Ešusovým seznámení s Křemýlem : ".. Ano madam!.... Jistě pani!.
Byl rozkosnej, uctivost sama.

A blizi se nejaky bourky, kez by sprchlo, je tu pres tricet a doslova na zhebnuti - hlava se zacina ozyvat.
brut
Chjo, tak snad ti antb rychle zaberou, chorobo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 16:14
- Nahlásit

Fifi

Byl rozkosnej, uctivost sama.

von je trumpet komický prostě .

A víš ty co? teď v Kérkonoších zas překvapil. Potkali jsme ty dvě feny - RR a bordera - a tý feny RR se bál, přes to, že ho uklidňovala, tak ne. Jako vím, že RR po svých zkušenostech nemusí, ale když pak zjistí, že to je fena, tak dobrý a třeba Elishu od nás má vyloženě rád, stejně jako její mámu. ale před touhle rychle vycouval, přes to, že ona by se družila
Psí komunikace prostě někdy není jednoduchá.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 16:35
- Nahlásit

PetraK
echinaceu

hele a funguje to??
mám doma... chtěla jsem dávat psovi, ale on v tom nesnese ten alkehůl asi... ale možná bych to potřebovala taky s podzimem.
sice narozdíl od brut mám hlas, ale pořád mě chytají potíže v uchách

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 16:48
- Nahlásit

Ve meste pry masakero a kroupy, o par km dal krasna duha, slunko a sem tam kapka - blazinec. A hlava akorat na prasknuti, jak natvrdo vareny vejce.
PetraK
před touhle rychle vycouval, přes to, že ona by se družila
Cert vi, co se mu v kebuli honilo - treba zrovna neurony hraly na schovku.
Vero
ale pořád mě chytají potíže v uchách
Nejaky zanety? Nepomohly by ti takovy ty usni svice? Vloni mi kvuli alergii dost nechutne zalehalo a piskalo v usisku, hodne mi pomohly.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 17:04 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Nepomohly by ti takovy ty usni svice?

asi ne-e, páč to je jako v eustachovce... zabírají kapky do nosa.

jednu svou oblíbenou fotku na internátu přece jen mám- i když to není ten zadek v díře- ale esi to s tou mou technickou udatností vyjde...

edit: nevyšlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 19:33
- Nahlásit

Vero

funguje to??

já sama je jedu teprve krátce, ale vím, že se echinacea používá už předlouho a úspěšně. Takže si myslim, že když je doma máš, proč do nich nejít.
Pokud psovi vadí alkehůl, říkají, že stačí to nakapat do horké vody a chvíl počkat a alkehůl je fůůč.

uchách

mohlo by pomoci mít doma Alojzovu Věru neboli aloe veru a tu si kapat do ucha.

nevyšlo

"....musíte se víc snažit pane správče, musíte se víc snažit"

Fifi
treba zrovna neurony hraly na sc

no a nebo se rozpojily syntaxe

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 19:40
- Nahlásit

dneska jsem se do posilovny vlekla jak starej med, ešče sem říkala, že dneska to bude na pikaču, pak ale kolegyňka mi udělala překvápko, páč naloudovala cédo do přehrávače a!!!!!
JOOOOOOOOOOOO BYLI TAM!!! HOŠÍČCI sem je tam nechtěla na společný cvíčko brát, abych ostatní neprudila :_) takže mě to nakoplo a jela jsem jako Spídy Gonzáles ovšem ostatní taky, takže když Vašek řekl třicet sklapovaček, nikdo ani necekl a jelo se v rytmu. Dobré cvičení dnes bylo. Pak jsem prasácky vytáhla mámu na kávičku a.... nojo.... sem prase, sem, bylo ledový obří Frapéé se šlehajdou. Tak teď du tančit ke šporheltu - ale nevim co vyrobim. Mám cuketu, rajčata, papriku a květák.... uvidíme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 19:50
- Nahlásit

PetraK
Mám cuketu, rajčata, papriku a květák....
Nic moc teda. Ale pohromade s rizkem by se rajce hodilo, na oblohu.

Vero
edit: nevyšlo
Treba to vyjde priste.

A huuuf, dnesni zeleny drstky pro cuzy byly extra vydatny, to bylo smradu jak v carihradu, nechutnost.

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 19:53
- Nahlásit

Fifi
A huuuf, dnesni zeleny drstky pro cuzy byly extra vydatny
Hmmm, též mi před chvílí provoněly byt..naštěstí neměly šanci vonět dlouho
PetraK
cuketu, rajčata, papr
no a co olivový olejíček, na prudko na pánvičku s nějakým dobrým kořeníčkem...eventulelně nakonec lehce zasypat sýrečkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:05
- Nahlásit

Fifi
na oblohu

vyrábim zeleninovou pánef. Místo řízku jsem použila slaninu. Jiných věcí nemaje

Hyena
co olivový olejíček, na prudko na pánvičku s nějakým dobrým kořeníčkem...

no bať, právě se na tom pracuje, už na pánef vstoupil pan Květák. Sýr není, není, voběšenej pabouk už jen v lednici

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:13
- Nahlásit

Rumštajn drásalky drásavý
Hele, když máte tolika schopných kopáčův tunelů, co kdybysme vysoutěžily ražbu nějakýho tunelu. Na tom se dá vytunelit víc než v bance.

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:15
- Nahlásit

kachna_
Jako že bychom všechny čokle půhčovaly po stavbách na výkopy?...No to není placatá myšlenka, konečně by čokle živili nás

<< 1 ... 1953 . 1954 . 1955 . 1956 . 1957 . 1958 . 1959 . 1960 . 1961 . 1962 . 1963 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání