| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:29
- Nahlásit
PetraK
no to nevim teda s gastroentrytýýýldou teda
nepleť toho bláznivýho Štajního magora do všeho, nevím, jak by se mu líbilo, kdby ho neustále někdo bl*l
voe , dobrej úlet
ti říkám, že ten sen byl naprosto šílenej
tataři , ani pořádně neuměj češtinsky a derou se do snu
přesně tak a to si ještě představ klábosnici, kde chyběj písmenka a místo slova "shift nebo šipky" měli smajlíky , pak to čék měl dobře vyplnit
tak todle jim úplně jako nevyšlo, jen jsou lidi ještě málo nasratý, aby jim to dali najevo, je ešče furt co jíst.
jak kde.... sem tuhle koukala, kolik jídla se zbytečně všude vyhodí, protože prý nesplňují evropské normy.... sem prskala jak králík, protože tohle vyhozený jídlo by nakrmilo spoustu jiných lidí a vyřešil by se třeba problém s dětskými vojáky, znásinováním, pleněním či podobných zvěrstvech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:46
- Nahlásit
brut
bláznivýho Štajního magora
sem si řikala, že esli ho najdeš, Tildu , si pozornej čtenář ne jako já
ti říkám, že ten sen byl naprosto šílene
no chybělo jen, abys to tam zapálila. Trochu... jako Trojan
smajlíky
sem si to představila
rotože tohle vyhozený jídlo by nakrmilo spoustu jiných lidí
to by musela bejt vůle ale. A taky by se nesměl někdo nesmyslně ohánět normama, že...... . Je zajímavý, že žrádlo vyřazený s bundesvéru se nemůže odvézt do zemí potřebných, protože by to neodpovídalo hygienickejm normám, ale tady v Kaufýldu se to klíííďo může prodávat. ty voe, to sem myslela, že mě šlehne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:03
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/259783-ze-zmizeleho-r omskeho-pokladnika-se-vyklubala-kachna.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
votvírat to ale nebudu, nechci vidět kachnu jak se klube z roma, právě obědvám
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.novinky.cz/domaci/259783-ze-zmizeleho- r omskeho-pokladnika-se-vyklubala-kachna.html
No a z davídkový stračenááááá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:11
- Nahlásit
kachna_
no ale já to nemám narozdíl vod tebe písemně potvrzený
..twe a eště romskej..se nezdáš .no nic zas du
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
já nevim, jestli nekecaj, tak by to byla naprostá senzace, už žádný dohady, co bylo dřív, zda slepice (v tomhle případě kachna), nebo vejce. Nejdřív byl zmizelej romskej pokladník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:23
- Nahlásit
kachna_
. Nejdřív byl zmizelej romskej pokladník
a vrahem je zahradník.
A kozel je zahradníkem.......... tvoe kachno ty ses slušně vybarvila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:25
- Nahlásit
PetraK
tvoe kachno ty ses slušně vybarvila
no tak to dá rozum, že když jsem vyklubanej zmizelej romskej pokladník, nebudu bílá, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:30
- Nahlásit
kachna_
no tak to dá rozum, že když jsem vyklubanej zmizelej romskej pokladník, nebudu bílá, ne?
panebože zajdi k tetě Fifině a popros jí ať tě dovede k poličce se Stračenkou, ano?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:30
- Nahlásit
Zdar romové poladníci zloději kachny a jiní ramštajnové
Nestíhám... jak jinak že ..ale su zrovna přišlé od holiča a su očíháné zhubla sem nejmíň vo dvě kila
a líbí se mi to
za chvíli přijede zákazník tak muším makat tak zatím pá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:34
- Nahlásit
Fajka
a líbí se mi to
jsem na vás zvědavá osobo, zdaliž vás vůbec poznám. Esli si navíc zhubla o dvě kila, tak tě asi ani nenajdu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 13:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
máme splacenou exekuci :Padajícíšutrzesrdce: a málem jsme jí o litr přeplatili , páč peníze jsem posílala já a Michal mi spíš mezi řečí říká, že jsem tam poslala vo tisícovku míň. No, neposlala, pani se "přehlídla" , že by proto, že viděla, že nešly z jeho účtu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 13:58
- Nahlásit
kachna_
máme splacenou exekuci
no v dnešní době těch šutrů asi popadá hodně z osrdí.
málem jsme jí o litr přeplatili
taková nepředloženost.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:01
- Nahlásit
PetraK
sem si řikala, že esli ho najdeš, Tildu
tsss, u tebe se dá předpokládat, že se to dus dus, dus pokusíš někam propašovat
no chybělo jen, abys to tam zapálila. Trochu... jako Trojan
sem se asi vzbudila dřív, než k tomu došlo
sem si to představila
a teď si to přdstav ve snu ....brrrr, hrůza
to by musela bejt vůle ale. A taky by se nesměl někdo nesmyslně ohánět normama, že......
jj, jenže dokud tohle bude platit, tak nejen, že se bude hodně vyhazovat, ale i víc platit, protože jídla tolik nebude a bude čím dál dražší
žrádlo vyřazený s bundesvéru se nemůže odvézt do zemí potřebných, protože by to neodpovídalo hygienickejm normám, ale tady v Kaufýldu se to klíííďo může prodávat.
protože my jsme pro ně země odpadů, kam všechen hnus můžou zavést, však nejen že si s tím někdo poradí, ale lidi to ještě koupí, protože je to levný
ty voe, to sem myslela, že mě šlehne
mě ani ne....si vem, jak lidi slyšej na různý slevy a kolikrát u jídla, když se podíváš na datumovku, tak to buď končí ten samý den nebo to skončilo před pár dny ( teď myslím ty "mimořádný" slevy) a lidi to stejně koupí, tak se pak nediv, že k nám putuje ten hnus, co nikde jinde nesplňuje normy
davidkova renata
že by naše kachna byla ve skutečnosti romský pokladník? Nevídáno, neslýcháno, ale pokud byla, tak je šikovná, alespoň si opraví autíčka a budou mít konečně klídek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:07
- Nahlásit
brut
že se to dus dus, dus pokusíš někam propašova
táák jednak, to nejni dus dus dus, je to kuldůra - to už sme si vysvětlily několikrát a druhak to nikam nepašuju, vono je to prostě jen všude
sem se asi vzbudila dřív, než k tomu doš
to je ale škoda, páč tudlta scénka zrovna byla výborná
a teď si to přdstav ve sn
nechci, mám svejch starostí s vlastníma problémama jako dost. Kupříkladu přístroj ešče furt nemáme
že se bude hodně vyhazovat, ale i víc platit, protože jídla tolik nebude a bude čím dál dražší
ano, normy nade vše, i nad rozum.
ale lidi to ještě koupí, protože je to levný
jo
budou mít konečně klídek
to jo, páč dneska se v lochu člověk nesedře. měla by zajímavou mateřskou dovolenou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:10
- Nahlásit
Fajka
ale su zrovna přišlé od holiča a su očíháné zhubla sem nejmíň vo dvě kila
a líbí se mi to
jůůůůů, to jsem mooooc zvědavá ..... Hyeně to ostříhání hrozně sluší a je v tom za elegantní dámu, tak doufám, že i ty jsi za dámu a ne za nějakého extrémistu
kachna_
máme splacenou exekuci :Padajícíšutrzesrdce
to je super zpráva, to se určitě hned o hodně líp dýchá a hlavně mít tu částku či nemít je dost rozdíl ...teď jí konečně budete moct použít na něco důležitýho, co je doma potřeba ... gratuluju
málem jsme jí o litr přeplatili
a tohle mě zase nepřekvapuje.... oni než by ty peníze vrátili, tak by se jim několikrát na účtě otočili a tím by vydělali ... starý známý trik
že by proto, že viděla, že nešly z jeho účtu?
pokud tam bylo uvedeno nějaké identifikační číslo, tak by s tím neměl být žádný problém, protože se mají řídit tím číslem a ne číslem účtu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:32 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek ....
Paní Brůtíková, nemáš náhodou receptík na rohlíky co se nahoru dává anglická a sejra ???? V obchodě je zdražili tak, že bych si je upekla doma bo je myláčkuju....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:58
- Nahlásit
vlk
Paní Brůtíková, nemáš náhodou receptík na rohlíky co se nahoru dává anglická a sejra ????
a chceš receptík i na rohlíky nebo ty si normálně koupíš? Já to občas dělám z těch "nedopečených" baget, co prodávají po šesti menších nebo čtyřech větších
Jinak receptík je jednoduchý .... koupíš hezkou anglickou slaninku a třeba eidam, položíš na rohlíky, posypeš grilovacím kořením nebo jiným podobným a dáš zapéct Je to bašta a rychlovka na večer, kdy člověk spěchá
Zkoušela jsem i chleba a pokud byl pž´ředtím dán do topinkovače, tak super, jinak se tak trochu víc navlhčí slaninkou a je moc rozbředlý
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:01
- Nahlásit
brut
a chceš receptík i na rohlíky nebo ty si normálně koupíš?
esli ho máš někde po ruce tak i na ty rohlíky .... i když z těch nedopečenejch baget je to dobrej nápad, ale zkusila bych se poprat i s těma rohlíkama....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
a chceš receptík i na rohlíky
no myslim, že chce právě ten receptík na rohliky a pokud ne vlk,tak já určitě
edit ha- tak jsem se trefila
ak i na ty rohlíky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:19
- Nahlásit
vlk
PetraK
recepis na rohlíky, housky nebo co si z toho vytvarujete dodám, ale musíte vydržet, než někdo přijde domů. Jednou rukou tu složku prostě nezvednu a nepřemístím na sedačku
Zatím Vám sem dám recepis, co peče Brůůůtíkovec houstičky a jak může potvrdit Hyena, tak jsou luksusní a vůbec nejsou těžký ( když je zvládne chlap a recept je zase od chlapa, tak co by jste to nezvládly i vy dvě)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:23
- Nahlásit
brut
dej recepis, ale housky z toho motat nebudu, udělám bochany jen.
Holky já jsem taková kráva neuvěřitelná, když potřebuje kolegyně - ne Růžovka, ale Bréca, něco vyřídit, tak nemám problém jí zastoupit, mně je dneska zle jako hodně a ta sviňa? Co myslíte. tak jsem jí řekla,že jí moc děkuju. Ty vole a může po mě něco chtít, bude mít smůlu. Končím se slušným chováním.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:28
- Nahlásit
Domácí, chlapské housky
200g hrubé mouky
300g hladké mouky
30g hery
30g másla
20g droždí ( 1/2 kostky)
230g vody
1 vejce
vrchovatá čajová lžička soli
špetička cukru, ale nemusí být
Do mísy odvážím 230g teplé vody, do toho dám půl kostky droždí a vejce,( popř. tu špetičku cukru) zamíchám a nechám 2-3minutky aktivovat. Rozpustím si v mikrovlnce nebo na kamnech máslo a heru. Do mísy přidám odváženou mouku a sůl, zaleju rozpuštěným máslem s herou. Zamíchám a nechám cca půl hodinky kynout ( i dýl, když zapomeneme). Upletu housky a nechám cca hodinu kynout ( opět i dýl, když se zapomene), peču při 220°C 16 min, doporučuju v půlce pečení plech otočit, kor, když trouba peče nestejnoměrně.
Pokud by jste motaly rohlíky, tak nakynulé těsto rozdělíte na cca 3 stejné díly a z každého vyválíte kruh, ten rozdělíte na osminky a pak je stočíte od nejširší strany ke špičce.
Přejeme dobrou chuť !!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:32
- Nahlásit
brut
to zní gůt, brůtko naše, i tím, že to nemusim motat- dopadla bych mnohem hůř, než Vilém Brůtikovec První - ale můžu z toho umotat rohlik, hmmmmm. a kolik tak z teho je kousků??
docela se těším, až to vyzkouším. A přemýšlím nahlas.... co třebas do toho těsta už zapracovat taky nastrouhaný sýr?? Nezkoušelas?? myslíš že by to šlo - myslím pak jako s tím těstem pracovat dál - hlavně to vyválení mám na mysli.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:36
- Nahlásit
brut
Díkuji velice mnoho... hodí se to nahoře třá pokmínovat nebo posypat tou hrubou solí ???? nebo rači nechat jen tak....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:36
- Nahlásit
PetraK
když potřebuje kolegyně - ne Růžovka, ale Bréca, něco vyřídit, tak nemám problém jí zastoupit, mně je dneska zle jako hodně a ta sviňa?
mně je dneska zle jako hodně
jé a já si pohrávala s myšlenkou, že bych ti zítra přinesla olej,jenže to mi asi nakazíš dítě, co?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:46
- Nahlásit
vlk
vůbec není za co.... a chlap žádné "zdobení " nedělá, prý mu vadí, že se to sype. Takže záleží jen a jen na tobě. Ale musím říct, že mě chutnají i bez posypky solí a kořením
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:48
- Nahlásit
vlk
u nás se nesypou ničím, ale klidně můžeš vyzkoušet a pak se rozhodnout, která ti víc chutná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:49
- Nahlásit
Koukám, že nejdřív se mi to neodeslalo, tak jsem napsala druhou odpověď a najednou jsou tu obě dvě ..... nějak nám cztko blbne , asi chytilo žumpí syndrom
|