Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1764 . 1765 . 1766 . 1767 . 1768 . 1769 . 1770 . 1771 . 1772 . 1773 . 1774 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 21:21
- Nahlásit

Janiii

ještě s jednim kamarádem, padly asi 4 nebo pět flašek až po tý 3hodinový degustaci samozřejmě

si byla pod

ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 21:22
- Nahlásit

Fajka

místě vydrží tak tři fteřiny a zas de a piští...

mocným hlasem tildy "Mýstoooo" a patřičnej gezicht. a taky existujou dveře - jako že ne, trhnu tě mezi dveřma, ale prostě ho za nima zavřít, ať si tam ječí když ho to ba.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 21:23
- Nahlásit

Fajka

vy jako začnete chlastat když už sem dopila kafé bez tunidla jo???

ne, my chlastáme už dávno

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 21:26
- Nahlásit

PetraK
nene, žádnej vobrázek tam prosím nebyl - ani viněta na lahvích
ale byla jsem pěkná, to jako jooooo, když jsem pak po hodině spánku mušela čůůůrat, tak jsem se asi 10min. uzemňovala nohou k podlaze, abych mohla vstávinkat ... ale povedlo se
a vínko kvalitní, ráno mi nic nebylo ale pravda, slivovici na pozdrav jsem po ránu odmítla

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 21:26
- Nahlásit

PetraK
mocným hlasem tildy "Mýstoooo" a patřičnej gezicht. a taky existujou dveře
nezapomeň ale že si fpaneláku

já mám ještě variantu sních ted tam byl dvě hodky...byl jak zimnice i když ted už to vypadá že se asik vyčerpal
má kliku že mě dneska není nic moc jináč bych ho vytáhla na nějakou noční proběžku aby ho přešla náladička

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 21:45
- Nahlásit

Nazdar cacorky, zase chlastate? Ja si jdu taky neco otevrit, vezla jsem znamou na veterinu s trpaslici pajdavou jezevcici.. asi je vam jasny, co se mi honilo vsechno hlavou.. a vysledek je "jen" urvanej predni vaz v koleni. Takze 2 tydny klid pod praskama a uvidi se.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 21:47
- Nahlásit

Fajka
Covece, kdyz furt takhle vyvadi - hele opravdu JE mozny, ze ma Faja az teprve ted ty nej kryci dny... navzdory jejimu chovani. A zarazit mu to - jak rika frau kolace, zarvat, zavrit, ignorovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:21
- Nahlásit

Fifi
hele opravdu JE mozny, ze ma Faja az teprve ted ty nej kryci dny... navzdory jejimu chovani.+

hele myslim že ne, podle Esšálka bráno, ten vyvádí 100 dní dopředu (zas by se dal použít jako dobrej hlásič háráního) a 100 dní pozadu. A jelito je ešče mladý a Fajfka je taky trochu typ voňfka.... takže myslim, že jen prostě píííííííííííískááááááááááááááá páč potřebuje pustit ventüüüül

zase chlastate?

jáák zase?? ešče!! ešče furt!

Fajka
nezapomeň ale že si fpaneláku
na to sére bílej tesák, stačí jedno zařvání a péf se zplacatí. a za dveřima-komu by hrál dívadlo? No?

aby ho přešla náladička
nepřešla, nebuď naivní

brut
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:31
- Nahlásit

Já podle Bruta poznám, kdy má Al krycí dny a kdy on jen chce něco ... když má krycí dny, tak to je neklidný, ňuchá, potřebuje unavit nebo alespoň zmizet z jejího dosahu, rozkouše vše, co najde ( teď tu má už připravenou zásobu klacků a plyšáků). To trvá dva až tři dny... No a pak jen prudí, ale už bez těhle excesů ... ovšem vydrží až do jejího 25 dne hárání. To už ale stačí zařvat a je od něj klid.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:37
- Nahlásit

Jinak jsem byla u kamarádů, co jezdí na záchrance, aby mi kámoška píchla B12, páč mladej není doma. No a bavila jsem se. Kamarád byl u nějaké dietoložky, aby mu sestavila jídelníček a pomohla zhubnout.... za 400,- mu doporučila nějaké kafe bez kofeinu ( zelené), je v pytlíčkách. Tak si ho nechal uvařit a přála bych vám vidět barvu bez mlíka a s mlíkem .... oboje vypadalo jak rybník bahňák a chutnalo naprosto stejně Musím říct, že u téhle diety by zhubl každý

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:41
- Nahlásit

brut
Taky jsem to na psovi poznala, presne. A prave ze se to obcas lisilo od doby, kdy by se cuba tvarila, ze joo, pod na to, zlato.
PetraK
hele myslim že ne, podle Esšálka bráno, ten vyvádí 100 dní dopředu (zas by se dal použít jako dobrej hlásič háráního) a 100 dní pozadu
Ale tak jasne, jsou psiska, co vyvadej furt a i jiny, co jen v ty spravny dny. Proto rikam, ze to neni uplne nemozny, kor u tech japoncu, tam byva harani drobek jiny?? - nez u klasickych, neprimitivnich (pardon ) plemen, ne?
Ale samo je mozny, ze Dokys pochopil, co se vlastne odehralo a doteklo mu to az tedkonc.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:58
- Nahlásit

Děkuju ještě jednou všem za přání
Ach jo, zas mluvěj o nějakym otrávenym psovi
Cir ve dny, kdy je to fakt "akutní" si nebere servítky a od chvíle, co vidí fenu do pokusu o spojení je to asi tak vteřina, žádná předehra prostě zlato, jdem na to.
Nejdřív asi tři tejdny před háráním mu voněj a vometá se kolem nich. Holky tvrděj, že je bolí hlava, nebo Batynka to bere jako výzvu ke hře. Potom když začnou hárat, tak se Cirovi nakrucujou a nastavujou, Cir čmuchne, frkne a jde pryč, že si počká. Když jsou v nejlepším, to je tak tejden, kdy to hlídám opravdu nafest a potom je tejden, kdy ještě hlídám, protože Cir zkouší, co kdyby a já bych to co kdyby nerada za dva měsíce řešila .
Blbý je, že do budoucna já chci chovnou fenu, Michal chovnýho psa, takže budeme mít asi očistec nafurt.
Fifi
neprimitivnich (pardon ) plemen, ne?
Batynka nám minulý hárání primitivně zbourala plot, páč miluje toho ovčáka odvedle . Chválabohu byl ovčák ještě tupé štěňátko . Tohle hárání jí asi zamknu a zahodim klíč

brut
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:58
- Nahlásit

Fifi
Taky jsem to na psovi poznala, presne. A prave ze se to obcas lisilo od doby, kdy by se cuba tvarila, ze joo, pod na to, zlato.
jj, ona i Al reaguje rozdílně.., v plodné dny bývá nerudná, ale nastavuje se, pak se tím nastavováním "baví" , ale je už nastavená na kousnutí nebo alespoň řádné vrčení ... sviňucha

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 23:08
- Nahlásit

kachna_
do pokusu o spojení je to asi tak vteřina, žádná předehra prostě zlato, jdem na to.
Presne tak, hop a skok, dve, tri vteriny.
takže budeme mít asi očistec
To "asi" se ti tam pripletlo omylem, vid?
A Baty se teda nezda, jak si sla za svym, to je on, meho srdce zampijon - pokud te uklidni, ze Ag je nemlich to samy.
brut
nastavená na kousnutí nebo alespoň řádné vrčení ... sviňucha
To je Kremyl, ale taky by se dala urcite ukecat.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 23:32
- Nahlásit

Fifi
To je Kremyl, ale taky by se dala urcite ukecat.
přesně tak , Al taky a pak bych měla hlavu jak pátrací balon ....

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 07:23
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Dnešní ranní rozhovor Máji a Cira
písk písk, já chci štěňátka, vauuuuu vauuuuu já taky, písk písk, vauuuuu, vauuuuu.
(a to maj ještě pár dní před sebou)

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:11
- Nahlásit

RRRÁÁÁRARÁÁÁÁ RÁÁÁRARÁÁÁÁÁ

RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Tak asi křípečka to ešče nevzdala , hůž zas hlásí nástup či co neni mi cajk.
aléééééééé ale! Povedlo se mi dnes rozložit náš dojčkurz včetně pana učitele, dokonce i plakal páč jsme zase měli vyprávění o tom co jsme dělali včera, tak jsem říkala, že jsme poslouchali mjůzik, páč jsme v sobotu byli v Berlíně. Tak byl nadšen, musela jsem vyprávět, co jsme tam dělali a ták, všecko jsem to popsala, jen teda ten zážitek s toaléten sem zamlčela ale spolužačka mě udala a vykřikovala, "řekni ešče ten příběh se záchodama, řekni to!" tak to už nebylo auf dojč, to bylo spíš v češtině, ale mělo to mega sukces, plákali fšichni, pan učitel si votíral očička . Dala sem 2x děkovačku

Fifi

Ale tak jasne, jsou psiska, co vyvadej furt a i jiny, co jen v ty spravny dny.

no ono von jak je hlavě ešče mladej, tak je blbej a ví kulovaný si myslim. Prostě baba voní= to pude, topude, to pudéééééé, neboli = mlátěj s nim pudy

kachna_

neprimitivnich (pardon ) plemen, ne?
Batynka nám minulý hárání primitivně zbourala plot, páč miluje toho ovčáka odvedle

brut
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:15
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak jsem v noci cestovala .... byla jsem na naprosto příšerném letišti, kde chtěli, abych vyplnila nějaké formuláře a to na pc, kterému chyběly klapky. Když se mi to jakžtakž povedlo vyplnit, tak po vytištění byla prázdná políčka a musel ajsem zkusit jiný typ a to ručně. Jenže se mě tam ptali na věci jako: Máte psa? Kolik a v jaké barvě. Studovala jste obor společný s mezinárodním měnovým fondem? Jestli ano, jaký obor a proč.... Zkrátka seděla jsem tam přes hodinu a kdyby nebylo kamarádky, která posouvala hodinový ručičky, tak bych nestihla letadlo .... a to vůbec nemluvím o tom, že jsem si pro jeden formulář musela doběhnout na vesnici do domku, kde jsem kdysi dávno dělala sociálku

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:20
- Nahlásit

brut

Tak jsem v noci cestovala ...

a ešče sis k tomu mohla rovnout dát hošíčky.... a zpívat si s nima: Reise , Reise, Seemann Reise

no strejda Frojd měl dneska očividně šichtu

a jakej teda obor si to studovala?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:22
- Nahlásit

kachna_
tak mě napadá, jestli by nemohla na ten karneval jít Lucinka jako Červená Karkulka se "zlým" vlkem a s doprovodem hárající Máji... by tam předvedli "laskavé" vrčení a tanečky a možná by se děti nejen poučily, ale zároveň by se Cir s Májou rozptýlili ( kor, kdyby tam bylo něco k snědku)

PetraK
Tak asi křípečka to ešče nevzdala , hůž zas hlásí nástup či co neni mi cajk.
v pátek padla mladá, vyležela to za víkend a za další dva dny, vypadá už zase použitelně. Říkala, že jí hodně pomohl zázvorovej čaj a vitamíny. No a dneska ráno mi volal synek, že je na tom jak mladá, takže si mám dát bacha a preventivně se nadopovat vitamínkama, abych taky nepadla....co já, ale Brůůůtíkovec musí být ok, aby se nic neodsouvalo a vše šlo když tak ráz na ráz...
Takže až přijdeš domů, honem zalez do pelíšku a koukej z něj vystrčit frňákovník až ráno nebo místo za Fafkovic budeš ležet v pelechu a utírat si nudle

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:25
- Nahlásit

brut

Takže až přijdeš domů, honem zalez do pelíšku a koukej z něj vystrčit frňákovník až ráno nebo místo za Fafkovic budeš ležet v pelechu a utírat si nudle

no jo já vim, a taky si uvařim horkou slivovičku s médikem a citrůnem.

Brůůůtíkovec musí být ok, aby se nic neodsouvalo

držím palce, ať to klapne.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:27
- Nahlásit

PetraK
ešče sis k tomu mohla rovnout dát hošíčky.... a zpívat si s nima: Reise , Reise, Seemann Reise
si představ, že tam bylo hrobový ticho, jen uklízečky se hádaly, jestli tu podlahu nenechaly moc mokrou a jestli po ní někdo neupadne

no strejda Frojd měl dneska očividně šichtu
ten se potil, jak dveře vod chlíva, páč tohle je tak zamotaný, že se mu z toho možná motá šiška ještě teďko

jakej teda obor si to studovala?
sem jim říkala, že sem nic nestudovla,a protože miluju lidi a nemůžu jim ubližovat tím, že bych jim dala peníze a pak jim je sebrala, že to jim raději nedám nic a oni nebudou smutní a tenhle obor se jaksi nevyučuje, že to je selskej rozum.... nějak tomu nechtěli rozumnět, asi byli z našeho parlamentu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:32
- Nahlásit

PetraK
no jo já vim, a taky si uvařim horkou slivovičku s médikem a citrůnem.
dobrá volba a ještě si do toho dej špetičku pepře, to ti protáhne dutiny, říkal tatínek ségřiný spolužačky a měl naprostou pravdu ... prý to na Kavkaze nebo odkud to pocházel se do toho ještě dává vajíčko a je to vše lék

držím palce, ať to klapne.
díky moc ... už aby to bylo, začíná být tou nečinností celej bolavej

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:35
- Nahlásit

brut

nenechaly moc mokrou a jestli po ní někdo neupadne

, doufám, žes počkala, až to uschne, abys s sebou zas nešvihla

ten se potil, jak dveře vod chlíva,

to má z toho, že vymejšlí pošahaný téze

nějak tomu nechtěli rozumnět, asi byli z našeho parlamentu

nemuseli , v tomdle je to všude stejný. Vím, když jsme zařizovali MMF tady u nás, ty vado to lítaly prachy! obrovský sumy a to tady byli jen na chvilinku. Kdyby místo týdle šaškárny,kde nevyřešej nic, protože nechtěj, zato se chtěj scházet diskutovat a cestovat, ty prachy na tohle všechno nacpali tam, kde je potřeba, bylo by to užitečnější.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:35
- Nahlásit

brut

prý to na Kavkaze nebo odkud to pocházel se do toho ještě dává vajíčko

jistě a to ti zase protáhne žaludek, protože se zebleješ až do alelujá , fuj, ne.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:02
- Nahlásit

PetraK
doufám, žes počkala, až to uschne, abys s sebou zas nešvihla
nepočkala, utíkala jsem nejdřív v botičkách na podpadcích ( což by byl zázrak, prtože ty teda fakt nenosím)a potom v kroksách, které jsem si přendala, protože mě už mooooc bolely nožičkýýýýý

to má z toho, že vymejšlí pošahaný téze
to víš, kdyby to nebyl on, byl by to jinej, nějak se ty psychiatři uchytit museli

nemuseli , v tomdle je to všude stejný
aha, takže proto chtěli vědět, kolik řečí umím a když jsem jim řekla, že málo česky, ještě míň rusky a skoro vůbec německy aanglicky, tak po mě divně loupli okem a napsali "je způsobilá mluvit 4 jazyky, ale ani jeden není světovej"

ty prachy na tohle všechno nacpali tam, kde je potřeba, bylo by to užitečnější.
najivní představa, to by totiž nemusel žádný takovýhle kolos být a to by zase ti, co v něm jsou , neměli co dělat a museli by na tu ulici a dovedeš si předtavit kravaťáka na ulici? Já sice jo, ale taky vím, jak by dopadl a toho se oni moooc bojí, proto raději cestujou, řečněj o blbostech, baštěj, až se pomalu nevejdou na židličky, jen aby nemuseli dělat něco užitečnýho a aby se nepřišlo na to, že jsou to zbytečně vyhozený peníze, které by se daly použít jinde...

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:03
- Nahlásit

brut
estli by nemohla na ten karneval jít Lucinka jako Červená Karkulka
to by bylo trapný, za karkulku byla vloni
s doprovodem hárající Máji
sexuální výchova?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:07
- Nahlásit

PetraK
jistě a to ti zase protáhne žaludek, protože se zebleješ až do alelujá
ale budeš mít jistotu, žes zdravá jak rybičkááááá

brut
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:09
- Nahlásit

kachna_
to by bylo trapný, za karkulku byla vloni
aha, to je fakt blbý, ale stejnak by mohla mít s sebou doprovod psí, aby se dětičky začaly vzdělávat už od útlého věku a nic je nepřekvapilo Proč by vodnice nemohla míti psí doprovod ... by mohla tvrdit, že se večer proměňujou v kapry

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:16
- Nahlásit

brut
ale budeš mít jistotu, žes zdravá jak rybičkááááá

no to nevim teda s gastroentrytýýýldou teda D:

botičkách na podpadcích

voe , dobrej úlet

"je způsobilá mluvit 4 jazyky, ale ani jeden není světove

tataři , ani pořádně neuměj češtinsky a derou se do snu

aby se nepřišlo na to, že jsou to zbytečně vyhozený peníze

no tak todle jim úplně jako nevyšlo, jen jsou lidi ještě málo nasratý, aby jim to dali najevo, je ešče furt co jíst.

<< 1 ... 1764 . 1765 . 1766 . 1767 . 1768 . 1769 . 1770 . 1771 . 1772 . 1773 . 1774 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání