| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:09
- Nahlásit
brut
sem tam právě zakomponovala a od té chvíle jsem mrtvá smíchy ... kor, když vím, jak "miluje" Číííf zimu
aha tak to sem nepostřehla sem poslední dobou nějaká nedočítavá, nedoslýchavá a nedoto ten to noooo
to lze najít někde na netu ... jsou hodní , viď?
jjoooo ale pomalýý huuuž sem to našla ale i tak děkujuuuu...a fyzikální tabulky sem někde měla... ale v ruce tak před 15 lety tak bůch ví kde jim je konec
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:11
- Nahlásit
a du hají bucí...sem koženééé mrkvolnééé a chce se mě strašně spááát Brou !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:13
- Nahlásit
Fajka
aha tak to sem nepostřehla sem poslední dobou nějaká nedočítavá, nedoslýchavá a nedoto ten to noooo
nevadí, hlavně, když si ho představíš stejně jak já
jjoooo ale pomalýý huuuž sem to našla
to víš, než se donese jejich info ke mně a já to naťukám...
fyzikální tabulky sem někde měla... ale v ruce tak před 15 lety tak bůch ví kde jim je konec
já mám jedny doma na půdě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:15
- Nahlásit
Fajka
hají, bucíííí .... dobrou noc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:21
- Nahlásit
galonove a fajrhnajti, Kutululu je jiz opet v emigraci, v poradku, jen davam hlasani.
Fajka
Ono neni galon jako galon, esli brtskej nebo jemerickej..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:37
- Nahlásit
BRÉHO VEČERA VŠEM KDO UŽ TU VŮBEC NEJSOU, ASI UŽ TU NEJSOU NIKDO JEN JÁ??
Měli jsme krásnou procházku se sněžením - juchééé, pěkně jsme si pohráli s ježourem a činkou a potkali dvě norwich teriérky, z nichž jedna se chystala urputně k hárání, takže hošíček ....... jo, starej prasák, no , na rozdíl velikosti jaksi nehledí
K večeři jsem vyrobila eňoněno brokolici se šunkou a sýrem v zapečeném kabátku se špagátama. Moc dobrý to je. K tomu dobré pitíčko.... a tetkon ponocuju, páč Brtnik šel do peří, neb ráno jednou v brzkých ranních hodinách s Ričinky vyrábět novou vzhlednou ultrakrásnou kůchňu.
brut
nikdo nesmí vědět, že ho chci kousek slupnout
pozdě, už sem to řekla sousedce
myslím, že by raději teploučko
no to jo, ale to má smůlu s ohledem na to, kde on živjót
Fifi
Trocha snehu a ridici v placce jsou zoufali a ridi jak blbove
nésou zvyknuté, no.
Fajka
ale i celej ten zbytek
no jo, to víš, zima bude dlouhá.... musej se zasádlit
Hyena
že Ričinek je k sežrání a jde na dračku
bude mít radost, jak je profláknutej
esliva se přemůže a dovalí kan´dák rumu
zistim
Janiii
hůůůůůž to šlo, hůůůůž to šlo, hůůůůž
Vašek tě stejně dá tam, kam uzná za vhodný
jááá chci zasejc k Jááárce. A nebo ščučkoj, esli tam bude.
Fajka
su dement mě nejdou vyplni ty čtverečky
mi taky ne, tak sem vostatní umazala, aby to jako bylo jasný co chcu
Fifi
Mate emily
pani, my sme tou dobou na cestách, budeme-li ovšem tím směrem někde, tak se zastavíme, slibuju na holou pjoumatiku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 08:12
- Nahlásit
Fifi
ridi jak blbove.
třeba se jim prostě dostalo auto do smyku. Jako fakt nevím, jak jsme měli řídit chytře, aby se nám to nestalo, prostě jsme se vyhýbali nafoukanému křoví a chytlo se nám na ledovce zadní kolo o krajnici.
Skončili jsme na střeše. Kromě auta (to jsme před deseti dny dostali od rodičů - škoda forman), který se otočilo na střechu, jsme všichni v pořádku, akorát jsme vyzkoušeli funkčnost autosedaček
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 08:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
a našla jsem krásnou krosnu pro Lucku
http://www.ebambino.cz/ebambino/eshop/29-1-TIPY-NA -DARKY/0/5/2770-Krosna-Tufi-s-podstavcem-a-plasten kou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 12:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRR
RRRRR
RRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRR
RRRRR
RRRRR
RRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!
Ešče chvilku a jsme na tom stejně jako tady hošíčci
venku je kráááásně, takže jsme ráno ešče bez snídaně vyrazili do polí a vrátili se po dvanáctý. tetkon snídaňoobědujeme. Juché paráda a odpolko vyrazíme do obory. Dneska je den výletůůůch! Brtnik nejni doma - vyrábí s Ričrdem tu linku novou a tak já cárám furt venku. Hošíček dostal do držky od hárající Maily, pak to vypadalo nadějně, že už jí skorem přemluvil a pak mu dala zas do držky . Musim ho pochválit, že se nechal odvolati pěkně.
kachna_
to je ale pěkná tornička, tam se bude Lucce líbit. tyhle věci jsou fajn
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 15:55
- Nahlásit
Fifi
Zorka(teď už Igrein) už je doma a všichni jsou z ní nadšený. ))))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 16:47
- Nahlásit
Jebloň
Parada!! Hezky ji prejmenovali - kdyztak at casem poslou na skrivanni emil naky fotky, dik.
kachna_
třeba se jim prostě dostalo auto do smyku.
Ale tak jasne, to se stat muze. Jenze! to bylo na bezne mokry silnici, ve meste a pak ve vesnici a nemrzlo.
Skončili jsme na střeše.
Ted jako nekdy??? A holky jste meli s sebou? Huuuf, este, ze se vam nic nestalo.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 16:58
- Nahlásit
Fifi
Parada!! Hezky ji prejmenovali - kdyztak at casem poslou na skrivanni emil naky fotky, dik.
Njn,co chceš k Artušovi.
Já je budu o fotky stahovat,teda spíš Tomáš Rosťu v práci,ale hlášení podáme,buď oni sami,nebo já.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 17:07
- Nahlásit
Jebloň
No snad bude vse OK a s tim Artusem nebudou zadny tahanice kdo s koho. Tak at se jim spolecne dobre dari.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 19:08
- Nahlásit
Fifi
Ted jako nekdy??? A holky jste meli s sebou?
no, včera ráno. měli jsme je s sebou, takže si taky zahrály na netopýrky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 19:16
- Nahlásit
kachna_
takže si taky zahrály na netopýrky.
Fuj, az me z toho mrazi. Stesti, ze jste celi! Auto na odpis nebo se necha jeste opravit nejak?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 19:38
- Nahlásit
Fifi
Auto na odpis nebo se necha jeste opravit nejak?
protože to byl forman od rodičů, tak se oprava nevyplatí ačkoliv mu nic moc není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 19:50
- Nahlásit
Strávila jsem hvjééézdný odpoledne ve hvjéézdě. Bylo krásnově, hráli jsme si, procházkovali a taky klikovali. Měla jsem s sebou příšerně uječenej pískací balónek a Hošikus byl nadšen, nejvíc, když jsme házeli do prudkýho kopce a nebo přes rokli, pak mu balonek ukradla picbůmka a byl neščastnej, picbůmka ho odmítla vydat, na páníčka zvysoka tralala,Hošikus byl úplně nejvíc neščasten. Když se nám pak balaon vrátil, hopikal Hošikus asi štyry metry do vejšky a metal u toho kozelce, pak nám tam dělali diváky nějaký dva starší manželé, který byli z Hošikusa u vytržení, páč lítal nahoru a dolu krpálem jako šílenej. Když si pak uložil způsobně a zodpovědně balonek do pytlíku /to je dobrá věc, todle čoklida naučit, čék si nezasejří ruce vod voslintanejch hraček, když si je pes uloží sám a páníček na to nemusí sahat /, tak mu skorem tleskali a von to smraďoch viděl a hrdopyšně kroužil prostorem kolem nich, aby si ho mohli důkladně prohlédnout ze všech světových stran . Když jsme se pak vraceli, měla jsem hroznou radost, páč se Ešus šel přidružit do takovýho klubka psů a byl zas celej radostnej, děsně si to užíval, ani mu nevadili psí kluci, ani si nehlídal žádnou babu, prostě tam s nima jen taj lítal, tak jako každej jinej pes. Což u něj není moc běžný. Nic neřešil, jen tam prostě byl s ostatníma. Moc dobře se mi na to koukalo, nechala jsem ujet dva autobusy, páč jsem chtěla, ať si to užije.
Tak jsem dneska skorem vůbec nebyla doma . Tetkon jsem uvařila střapačky - prvně v životě - měli jsme u toho celkem slušnej kabaret, navíc jsem tu měla k tomu i konzultanta, neb se stavil na návštěvu Aischatej pánik, kterejžto je slamák momentálně. Vzhledem k tomu, že nevlastním takovej ten cednik na výrobu střapaček/halušek, musela jsem to mrskat z prkýnka, což způsobilo tak nějak větší rozměry střapaček, kteréžto pánové nazvali rovnou střapci a vůbec moje kuchařský umění hrozně devalvovali, tak jsem se tak tlemila, až sem si rozmazala voči dočista do černa no ale vzala sem jim vítra z plachet a milé střapce nakrájela, vypadá to úplně jako vod profikuchaře.
A tetkon čekám, kdy se mi vrátí Brtnik z nemocnice. Jel před chvílí na šití, protože si rozříznul prst vánočním dárkem až na kloub , když jsem mu říkala já, aby se nechal sešít, tak ne, naščestí měl stejnej nápad Aischatej páník, tak tetkon voba vodjeli.
kachna_
no, včera ráno. měli jsme je s sebou, takže si taky zahrály na netopýrky.
TY VADO!!! a jste fšicí v pořádku??????????? Co kachŇata??? nikomu nic??
Já měla dneska strach , když jel Brtnik pryč. Páč večer to bylo - namrznutej kus- mokro-sucho-namrznuto a to namrznutý vypadalo jako mokrý tak dostal večer nařízeno, že aby se mi hlásil, až dojedou na místo.
Jo a co auto?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 19:53
- Nahlásit
PetraK
tak ať Brtnikovi sešijou a přišijou jen to co kde má bejt
kachna_
brrr, pani. hlavně že se vám nikomu nic nestalo. auto vem čert ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 19:56
- Nahlásit
Janiii
tak ať Brtnikovi sešijou a přišijou jen to co kde má bejt
pevně v to doufám, v našem zdravotnictví jeden nikdy neví. Naštval mě, nechtěl mě s sebou a utek dřív než jsem dostřapcovala
Jo a díky za to upozornění v emilovi- sem prostě jemenů královna no
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 19:57
- Nahlásit
kachna_
Kromě auta (to jsme před deseti dny dostali od rodičů - škoda forman), který se otočilo na střechu, jsme všichni v pořádku, akorát jsme vyzkoušeli funkčnost autosedaček
sem si všimla.......tfuj,vaši andělé strážní měli řádnou šichtu a hlavně,že ste v pohodě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 20:04
- Nahlásit
PetraK
protože si rozříznul prst vánočním dárkem až na kloub
Cim si ho to podarovala, probuh??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 20:06
- Nahlásit
Fifi
Cim si ho to podarovala, probuh??
hm no rozbrušovačku , moc nechápu co provozoval, je vždycky vopatrnej, řezali a brousili s Ričrdem dřevo na novou kuchyňskou linku (pracovní desku a nový dvířka)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 20:14
- Nahlásit
PetraK
rozbrušovačku
Jejda, tak este, ze si neufik prst celej. Pofoukej mu to, chudackovi, az se dopravi zpatky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 20:26
- Nahlásit
PetraK
Jo a díky za to upozornění v emilovi- sem prostě jemenů královna no
v pohodě - prostě zapadáš do klubu
hm no rozbrušovačku
jaaaaau tak že foukám skrz zábradlí!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 20:56
- Nahlásit
Fifi
ze si neufik prst celej
No! to sem si taky říkala. Udělal si to neopatrností - jak jinak ostatně tyhle úrazy vznikaj, člověk něco podcení a je to. Huž je doma, masochisticky si to nechal šít bez umrtvení, chtěl vědět, jaký to je, když si takhle v tydlevízi občas lidi něco sami zašijou... je to ma-goooooooooor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 20:58
- Nahlásit
Janiii
tak že foukám skrz zábradlí!!!
vyřízeno, a že díkuje jo a k tomu dnešnímu emilovi mám prej vyřídit.... , že Ti mám napsat, že: "Ty stěrače a odstřikovače evidentně hlásit musíš!"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 21:22
- Nahlásit
PetraK
nechal šít bez umrtvení, chtěl vědět, jaký to je
A dobry, jo? Byl spokojenej? Kolik stehu tam ma?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 21:23
- Nahlásit
Hele dneska jsem řvala smíchy- jsem byla na vyjížďce a v jednuchvíli jsem chtěla odměnit Hyenu přiběhnuvšínapovel buřtem- ta skočila po hozeném pamlsku, ovšem Valach sito vysvětlil po svém,jako že buřtík je odměna proněho a oba šáhli po vzášejícím se buřtíku téměř ve stejnou chvíli.Vzhledme k tomu, že oba zároveň velmi respektují zuby toho druhéhom došlo k následnému odskočení od buřítka..... no cirkus hadr. Buřtík ve sněhu, oba protažený xichty a já prorvanou bránici smíchy..... není nad to mít dva aktivisty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 22:02
- Nahlásit
Hyena
Buřtík ve sněhu, oba protažený xichty a já prorvanou bránici smíchy
Jo a dostala jsem čestnou cenu na králíky, mamča bude mít radost. Se známym, co má stejný plemeno jako já jsme si postěžovali, že máme ty králíky oceněný líp, než si zasloužej. Králíkářovi se prostě nezavděčíš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 22:05
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jen tu čék chvíli není a huš jsou auta na střeše ... Kachýnko, stáli nad váma všichni Andělíčci strážníčci, auto vem čert, hlavně, že vy jste ok a holčiny taky. Sedačka je pěkná a myslím, že jí někdo v okolí má a jsou s ní spokojeni. ........ Brtník si uřezává rozbrušovačkou prsty a masochisticky si je nechává šít bez umrtvení ( jen tak mimochodem, taky bych si to tak nechala udělat ) Ešuskóóó, vyřiď mu, že mu přejeme brzké uzdravení a hlavně bacha, ať se do toho moc neťukne ... kam ten svět spěje?
Ale od tý doby, co má Brůůůtíkovec nařízen klidový režim, tak se z něj stává " Vilém, co peče housky" a dneska si spálil nohu pod kolenem.
|