Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 13:56
- Nahlásit

Průser.
vařim si bezovej čaj. a čtu si info o bezu

květ bezu prej dovede ochránit před čarodějnicí.... kurnik tak a co teď? to se jako budu chránit sama před sebou? další schíza?

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 13:58
- Nahlásit

PetraK
sem se dneska pohybovala kousek vod hodne lidi
Vracim se v utery nejak odpoledne a dotazuju tu tenhle mezinarodni vyzkum www.piaac.cz

Akorat Prahu umim enom pres jizni spojku, takze me nikdo nenutte, abych z ni sjizdela

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea
dotazuju tu

to je v rámci školy?

nenutte

to je škoda páč já sem koooousek od dálnice.Sjezd kousek za Ikeou

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:03
- Nahlásit

Ty jo tady je to fakt blázinec

Pes mi kvoká v předsíni a Kosťa pravil - "Tady je to hrozný!" Leze na něj zimní jaro nebo co a znásilňuje cokoliv co mu přijde do cesty Naštěstí je zavřenej v kleci

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:03
- Nahlásit

PetraK
to je v rámci školy
Nikolif, to mam jako brigadu, velmi slusnou a navic s praxi

to je škoda páč já sem koooousek od dálnice.Sjezd kousek za Ikeou
Zkus mi do emila poslat adresu, ale nic neslibuju, vubec netucham, v kolik se budu zvracet a jak slozity by pro me bylo k tobe uhnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:05
- Nahlásit

Mathea
to mam jako brigadu, velmi slusnou a navic s praxi

ty jsi ale šikovná cérenka!!

v kolik se budu zvracet a

hele kašli na to, jestli pojedeš odpoledne, bude pak brzo tma, tak ať jsi s těma mlhama co nejdřív doma. Já stejně budu doma až v pět, esli půjduj do prasé.

Hele mám pro tě dallší tip - píšou že ten nálev z bezu je dobrej na citlivej gezicht - hodlám vyzkoušet a pak podám raport. Bez roste naprosto fšade, takže příští rok usušim tuny.

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:10
- Nahlásit

PetraK
No jo, v 5 uz je kurefsky pozde, ja odsud budu chtit zdrhnout nejak brzo, abych byla za tmy nejdal na dalnici smer Chlumec, pac tam to uz znam, ale Prazici potrebuju projet za svetla storpocentne.

nálev z bezu je dobrej na citlivej gezicht
Ja si poridila zatim ten krem s norkovym olejem a je hodne prijemnej, pak sem doma vystrachala nejaky "hlubioce cistici" pletovy mliko a v lekarne zakoupila jeste nevyzkousenou pletovou vodu s aktivnim biozinkem, pod cimz vubec nevim, co si mam predstavit A vazelinu mam objednanou, i ten norkac mi museli objednavat, to vis, malomesto
Ale bez by byl dobrej

A ja se pomalu zvedam, at toho obeham co nejvic a pripadne rovnou neco i vydotazuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:16
- Nahlásit

JUHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
JUHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

VÝSLEDKY SOU CÁÁÁJK!! MÁM KRÁSNEJ ČISTEJ HRUDNÍČEK A KREF JAK JEDNA BÁSEŇ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Což mě těší, ale nechápu, že teda tělo takhle střečkuje. No nechápu. nechápu, chápu no. nerviky. ale tak hlavně, že jsem v cajku.

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:18
- Nahlásit

PetraK
VÝSLEDKY SOU CÁÁÁJK!
No slavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Tak si nervicky pekna zabal necim dobrym, at si jima nezhuntujes teeelo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:18
- Nahlásit

Mathea
No jo, v 5 uz je kurefsky pozde,

šak jasný, v létě by to bylo něco jinýho, ale v tomdle období a i počasí zamlženým nic. tak třeba budeš zkoumat zase někde, kde budem při cestě, co?

krem s norkovym olejem a je hodne prijemnej,

tak to jsem ráda. snad to pomůže, no.
Ten bez by měl bejt právě i na čištění pleti. Jsem zvědavo.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:29
- Nahlásit

PetraK
To Tě až doteď držela nějaká ta nemoc zlá? No to je teda něco, tos byla nemocná dost dlouho.... A v Pze je furt ještě ten blbej nedýchatelnej luft jo? To je fakt na prd, tak snad už se to brzo rozežene, ta inverze, či co to je.

Jsem zmrzlá jako blázen a dneska se dostanu se psama ven až za tmy. To mě teda štve, páč tu krásně svítí slunéčko. Maj smolíka, půjdeme max na hoďku a pak jim bude připraven program doma, jsem fakt úplně namrzlá....

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:43
- Nahlásit

VerčaZ

no jo, pět neděl. jsem to v ponděli u doktorky počítala. rozebralo mě to kapínek. ale tetkon už to snad půjde.

jsem fakt úplně namrzlá....

groček, groček, groček

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 14:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
máš ty svý pohádky zase naházený na stránkách??
nemám , nezvládám přepisovat, většinou totiž usnu.
Ale dá se to na Netu i najít, různý autorský pohádky
MatheaPetraK
Nemohl by takhle čistit a zároveň zklidňovat třeba řepík?
PetraK
VÝSLEDKY SOU CÁÁÁJK!! MÁM KRÁSNEJ ČISTEJ HRUDNÍČEK

PetraK
KREF JAK JEDNA BÁSEŇ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tahleta?
Medvídek
Já jsem malý brtníček
požírám ti svrchníček
až sežeru svrchník
poznáš co je brtník
http://www.michalek.unas.cz/humorne/nervy.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 15:03
- Nahlásit

kachna_
Tahleta?
Medvídek
Já jsem malý brtníček
požírám ti svrchníček
až sežeru svrchník
poznáš co je brtník

abych šla shánět další stračenu to je božíííí

řepík

to nevim?? zjistim. ale ten je spíš na hojení, není?

nemám

to je škodověnka teda, ale chápu, že se to nedá, ale je to škoda hlavně pro Lucíše, páč by si jednou mohla počíst

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 15:12
- Nahlásit

PetraK
http://www.ordinace.cz/clanek/repik-lekarsky/
Já myslela, že je na všechno
chápu, že se to nedá
já myslim, že to snad po porodu zase půjde
to je škodověnka teda
taky už jsem jednu vyprávěla, o nové červené škodovce, co si kupují moje rodiče

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 15:22
- Nahlásit

PetraK
VÝSLEDKY SOU CÁÁÁJK!! MÁM KRÁSNEJ ČISTEJ HRUDNÍČEK A KREF JAK JEDNA BÁSEŇ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak že dorbá zpráva, pro všechny, kdo ti pijou kref.... ode dneška se jim neudělá zle vod žaludku
kachna
Moje mamča dokázala "zatlouct" i 40 mrtvejch loupežníků v pohádce o Alibabovi

Ty jo, ale vůbec alibaba vhodnej pro děti ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 15:35
- Nahlásit

Hyena
to byl alibaba leporelo
http://chrz.wz.cz/?stranka=1303

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 15:42
- Nahlásit

kachna_

čoveče já nevim s tim řepíkem - vím že se používá na hojení, nevím proč, na hubu přecitlivělou bych si to nelajsla, ale třebas se pletu.

já myslim, že to snad po porodu zase půjde

tak se budem těšit
a jak ti je? dobrý?

nové červené škodovce

já to furt řikám, že chybí jen ilustrátor a vydat to

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 15:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
ode dneška se jim neudělá zle vod žaludku

neboj, vono když je to cajk, můžu tam už pustit rum ,ne?? no a te ne každej dobřes snáší... takže....

sim tě se podivej na pohádky bří Grimmů. Ono vůbec pohádky jsou jeden velkej horor, třá pernikatá chaloupka, ta karkulka.... draci... nevim proč ty děti tak děsili.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 16:13
- Nahlásit

PetraK
jo a na minimum. kvůli sobě i čoklům
zkrátila a pak s nima chvíli blbla na dvorku ... zkoušela jsem povelovat. Brut v pohodě, spíš tak otráveně, Al úplně nadšeně, že nevydržela ani sedět v povelu "zůstaň". Ale po chvíli se uklidnila a bylo to lepší. Holt ona je tak žravá, že by z jeden dostal psotník ...

jo já vim. no. co naděláš, je to jen matroš
já vím, ale štve to

jen jejich synáčci mamánci
přesně tak

kachna zdraví lípějc, a koukni na Hyenu, tý to taky moc jde. A nejlíp zdraví ale kdo?? NO VLK
tsss, nějaký rmn mě nevzrušuje, já mám vespolek, páč jsem slušně vychovaná a zdravím i ty, co tu jen čtou a nehlásí se, ale pak roznášej drby po různých forech či po akcích

snad to bude dobrý, fakt si myslím,že je to z toho humáče kolem
taky v to doufám .... teď jsem jí ho kontrolovala a vypadá o fousek líp...

jo páč přijít na to CO to je, je šichta
to taky, ale venčit ho, když má mít klid je na zlomení nohou

Jinak musím říct, že ste paka, se tu dusím čajem, když čtu o vlkovi

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 16:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
Al úplně nadšeně, že nevydržela ani sedět v povelu "zůstaň".

pako, pako. hele zkus jí dát tělem najevo, že jako tohle ne, že pokračování, až se uklidníš. Ešátor když třeba blbne při lehni - jako že udělá radši mrtvýho psa,případně, že se jako bude vyvalovat, tak zakroutím hlavou, řeknu špatně a otočím se. On se pak posadí a čumí. Nemá ode mne odezvu, takže nemá důvod kravit. Dám povel znovu a už je to cajk. Jo a byl u toho Brut? nebo jen ona?

, ale štve to

hele ani ne, tohle je furt maličkost, kdyby rozmlátili auto, tak jo, ale takhle .... horší zlomená ruka.

rmn mě nevzrušuje,

a nekecej, když sem hodim Tildu Pitavala, tak nekecej

ale pak roznášej drby po různých forech či po akcích

eejch? to jako fakt?

když má mít klid je na zlomení nohou

jo to znám

když čtu o vlkovi

no vlk je nebezpečnej sám o sobě. koukni do tak při pátku

sem si uvařila bééézinkovej čajik, no a hnedle se mi lípějc dejchá. A taky mi to moc chutná, víc než lipovej a to je co říct.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 16:32
- Nahlásit

kachna_
Já nevim, mně ty klasický pohádky přijdou vhodný až tak od pěti let
já harantííím vyprávěla pohádky taky po svým, ale jen do doby, než šli do dětskýho kolektivu, páč pak jsou tam za blbce.
Dá se to přirovnat k tomu, že jedno dítě věří na Ježíška a druhý mu řekne, že jsou to rodiče i se všema podrobnostma Naštěstí mladá klasické pohádky moc nechtěla, takže jsem měla ušetřené nervíky a mladej šel do školky až rok před školou a to na zkrácenou dobu, kdy už ty klasický pohádky zvládal a nebraly ho...

Moje mamča dokázala "zatlouct" i 40 mrtvejch loupežníků v pohádce o Alibabovi
už alespoň víme, po kom máš dar vyprávět

Mathea
Tak sem na miste, ubytovana a dokonce s netem, coz mi udelalo radost prevelikou
pašáááááááááááááááááák seš, dostaneš odměnu ... obrázek, aby ti to nebylo líto, když už ho dostane Fajfka i Ešuska

sem se dneska pohybovala kousek vod hodne lidi
mnooo, k nám bys to měla se zajížďkou, ale zase ne až tak velikou

Akorat Prahu umim enom pres jizni spojku, takze me nikdo nenutte, abych z ni sjizdela
a jéééje tak to je průser , to by jsi musela sjet, ale je to dobře značený

PetraK
nevím, jak vypadá kref jak jedna báseň a raději to ani vědět nechci ( kor, po dvou koncertech magorůů) , ale výsledky jsou super ....teď jen aby jsi se dala dohromady psychicky a bude z tebe zase zdravá, střelená, ulítaná babizna

Hyena
dorbá zpráva, pro všechny, kdo ti pijou kref.... ode dneška se jim neudělá zle vod žaludku
asi tě zítra zastřelím... kdo má pořád čistit počítadlo, když ho poprskám

PetraK
nevim proč ty děti tak děsili
většina pohádek vycházela z různých zkušeností, vlivů a hlavně i přírodních úkazů, které si neuměli vysvětlit a nemyslím, že tomu tehdy říkali pohádky, ale spíš příběhy, které se vyprávěli při práci po večeréch

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 16:40
- Nahlásit

PetraK
hele zkus jí dát tělem najevo, že jako tohle ne, že pokračování, až se uklidníš. Ešátor když třeba blbne při lehni - jako že udělá radši mrtvýho psa,případně, že se jako bude vyvalovat, tak zakroutím hlavou, řeknu špatně a otočím se. On se pak posadí a čumí. Nemá ode mne odezvu, takže nemá důvod kravit.
jo, to udělám, ale ona mě začne obíhat v soustředěných kruzích a před mýma očima zkoušet všechno co umí, jestli se náááhodou nestrefí. Myslím, že tam bude potřeba trochu něčeho jiného a to pořádný fyzický únavy, aby neměla tolik energie a dalo se s ní pracovat, což běžně jde. Jenže já chtěla něco v klidu, aby používal ahlavu místo svalů ( haha, u plesnifců trochu mimo mísu, jak jsem dneska četla holky, co je mají a zkoušejí s nevylítanýma cvičit). Brut byl samozřejmě zavřenej, stejně jako Al, když jsem cvičila s ním. Nikdy je neberu dohromady a pro jistotu chodím i před barák, aby neslyšeli, co říkám a neškrábali na dveře....

tohle je furt maličkost, kdyby rozmlátili auto, tak jo, ale takhle .... horší zlomená ruka
tak v tomhle pohledu samozřejmě ....

nekecej, když sem hodim Tildu Pitavala, tak nekecej
jedinej obrázek, kterej se mi líbí a to ještě bez zvuku....tomu holka neříkám výhra

eejch? to jako fakt?
o tom vůbec nepochybuj

jo to znám
ani se nedivím, hošíček je podobný pometlo

no vlk je nebezpečnej sám o sobě. koukni do tak při pátku
mnooo, tak občas chodí, ale nás dlouho nenavštívil. Asi ho slupli šibinkýýýýý

sem si uvařila bééézinkovej čajik, no a hnedle se mi lípějc dejchá. A taky mi to moc chutná, víc než lipovej a to je co říct.
bezinkovej čajík je super... lipovej nemůžu, mám na něj alergii

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 16:51
- Nahlásit

brut
nevím, jak vypadá kref jak jedna báseň a raději to ani vědět nechci ( kor, po dvou koncertech magorůů)

kref jedna báseň je čistě neředěná rrrrrrr+ kref to dá rozum

dohromady psychicky

no v tom právě to ďélo no.

ale spíš příběhy, které se vyprávěli při práci po večeréch

no jo to tenkrát kdysi dávno, ale pak? fakt nechápu.

ale ona mě začne obíhat v

aha. no tak prostě nedělej nic, nic. jako já na tý chalupě?? ale vydrž to, vydrž to.

pro jistotu chodím i před barák, aby neslyšeli, co říkám a neškrábali na dveře....

jo tak to jo, já si říkala, že aby nekrhnounkovala- jako nešplhala.

samozřejmě ....

já to tak naštěstí mám. a aji Brtnik. Vážim si života zdraví nad všechno a tohle pak přebije hodně.

jedinej obrázek, kterej se mi líbí a

no ale to neva, to máme ten první droopeček, jak řika Mátonoha

pometlo

jak měl tu podřízlou nohu to bylo peklíčko.

Asi ho slupli šibinkýýýýý

to snad ne..... VLKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!

bezinkovej čajík je super

Jo a má dost rychlej nástup teda čumim co se mi děje v dutinách. Možná v kombinaci s tím Sinupretem a vším ostatním... nevím, ale konečně můžu dejchat voběma díííramááá!

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 16:54
- Nahlásit

PetraK
neboj, vono když je to cajk, můžu tam už pustit rum ,ne??
hmm, tak te´d už vám ten titul Rumová pralinka vůbec nevěřím. Páč každá půrměrně vzdělaná rumová pralinka ví, že rum lze pustit kamkoliv, kdykoliv a v jakémkoliv množství, bo kudy teče, tudy léčí.
Mathea
zkusila bych nějakou kosmetiku s konopím. Tu si taky hodně lidí chválí
brut
Jinak musím říct, že ste paka, se tu dusím čajem, když čtu o vlkovi

A proč to děláš????

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 16:56
- Nahlásit

brut

hele brůtí, budem muset nějak pohnout s tím masem, mám tak na tejden asi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 16:58
- Nahlásit

Hyena
ví, že rum lze pustit kamkoliv, kdykoliv a v jakémkoliv množství, bo kudy teče, tudy léčí.

no vono de taky vo to esli je ten rum kam pustit totiž. Když je plno, přeteče to takže se musí upustit, aby bylo kam napustit

konopím

ano. to se mi líbí velice, to také zkusím

proč to děláš????

páč je to jemen, co bys chtěla

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:03
- Nahlásit

Rrrumstaajn.
Mathea
ubytovana a dokonce s netem,
Jupiii!
PetraK
Jupiii!
kachna_
Medvídek
Já jsem malý brtníček
požírám ti svrchníček
až sežeru svrchník
poznáš co je brtník

Jeeee!

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:19
- Nahlásit

PetraK
kref jedna báseň je čistě neředěná rrrrrrr+ kref to dá rozum
jak komu, madam, jak komu

no v tom právě to ďélo no.
já vím, proto to píšu

no jo to tenkrát kdysi dávno, ale pak? fakt nechápu.
pak to někdo sesbíral, aby se nezapomněli a nakonec z toho udělali pohádky ....

aha. no tak prostě nedělej nic, nic. jako já na tý chalupě?? ale vydrž to, vydrž to.
jj, vydržím, v tom problém není, ale je mi líto, že jí neumím zklidnit.... ona to časem ( dlouhým) pochopí, ale stejně to pak udělá znovu ...

jo tak to jo, já si říkala, že aby nekrhnounkovala- jako nešplhala.
nene, tohle vím a snažím se je oddělovat pokaždý. Brut je laxní a tak je s ním brzy pocvičeno. On se rád učí novinky, ale jak je těžkej, tak má trochu problém .... teď jsem ho začala učit mrtvej pes ... furt zvedá hlavu, pitomeček
Cikáni mají o zábavu postaráno ...

á to tak naštěstí mám. a aji Brtnik. Vážim si života zdraví nad všechno a tohle pak přebije hodně.
přesně táák, taky to tak mám , tak se koukej o sebe pořádně starat a to i po psychický stránce....

no ale to neva, to máme ten první droopeček, jak řika Mátonoha
a tím jsme skončili, říkám jáááá

jak měl tu podřízlou nohu to bylo peklíčko
jj, dovedu si představit ...

to snad ne..... VLKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!
a vidíš to jinak, když se tu tak dlouho neukázala?

a má dost rychlej nástup teda čumim co se mi děje v dutinách. Možná v kombinaci s tím Sinupretem a vším ostatním... nevím, ale konečně můžu dejchat voběma díííramááá!
nechtěj vědět, co jsem četla.... ale je skvělý, že tak moc zabírá

Hyena
A proč to děláš????
můžu za to, že píšete blbostě ve chvíli, kdy piju? Nemůžu ... tak se pak dusím

PetraK
hele brůtí, budem muset nějak pohnout s tím masem, mám tak na tejden asi.
ok, zavolám ti, ju?

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 17:20
- Nahlásit

PetraK
páč je to jemen, co bys chtěla
ty taky budeš ubezdušená a to úplně

<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání