| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:51
- Nahlásit
PetraK
JEŽIŠ TO JE NÁDHERA!!!!!!! DÍK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
Není divu, bo evidentně myslíš hlavou a ne dotyčným orgánem
hele jái pochopím, že chlapovi se zatmí, když má fungovat v přítomnosti krásný, nebo sympatický ženský. ale tohle tohle fakt nedávám, páč tohle je vošklivý, hloupý a tupý, je pravda že mu možná nic jinýho nezbejvá to je fakt, tak vzal zavděk matrací.
A proč to děláš?
ne, tohle už dávno nedělám
dělal dusno.
no a tohle mi vadí. já na to nemám sílu to vybloknout. navíc mám-li jí zastupovat, měla bych vědět co a jak, což ona mi neřekne, vařím z vody, ale nikoho to nezajímá.
brut
taky si myslím
no, jsou to moji zlatí, ftipní hošíčci
sem ráda, že souhlasíš
hnus, fakt hnus.
hm, moje kolegyně z odd. kde jsem byla před tím, mi říká, ať se na to vy.... a zařadím se, jenže já nechci bejt jako voni, hnusí se mi to a myslím, že přežívání by mi bralo energii. Já nevim, no. Zas fšude je chleba vo dvou kůrkách.....já vim. No, mám ešče možnost sedět na tom nočníku a počkat, jestli se nezmění situace, což se stát může, leč se bojim, že na to neeeemááááám, nechci bydlet v Bohnicích. Tam už bydlí můj fotr
|
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 15:06
- Nahlásit
PetraK
hm, moje kolegyně z odd. kde jsem byla před tím, mi říká, ať se na to vy.... a zařadím se, jenže já nechci bejt jako voni, hnusí se mi to a myslím, že přežívání by mi bralo energii
Eh, tak to je vážnější než rosol... jestli je to pořád takhle černý... ale byly doby, kdy ti to až tak nepřišlo, nebo ne? Není ten celkový dojem příliš ovlivněn únavou a znechucením z rosolu?
Nevyvracím ti to, okolo 90 roku jsem dělala v podobný instituci a bylo to naprosto příšerný, ale doufám, že od té doby se přeci jenom něco změnilo k lepšímu...
|
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 15:11
- Nahlásit
PetraK
eště podotek...
jenže já nechci bejt jako voni, hnusí se mi to
Chápu to a znám jak svý boty... Počítej ale s tím, že pokud budou mít tví kolegové pocit, že jim nastavuješ zrcadlo, mnoho z nich tě začne z hloubi duše nenávidět... Možná se najde i pár těch, kteří si tě budou vážit... anebo obojí dohromady...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 15:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eh, tak to je vážnější než rosol... jestli je to pořád takhle černý... ale byly doby, kdy ti to až tak nepřišlo, nebo ne? Není ten celkový dojem příliš ovlivněn únavou a znechucením z rosolu?
No sečetlo se to, ono tohle znechucení přicházívalo občas, ale to byla i jiná situace a jinak to vypadalo u nás na odd.Nicméně jo, tohle je umocněný soužitím s růžofkou.
ale doufám, že od té doby se přeci jenom něco změnilo k lepšímu..
no myslím že ne
Počítej ale s tím, že pokud budou mít tví kolegové pocit, že jim nastavuješ zrcadlo, mnoho z nich tě začne z hloubi duše nenávidět... Možná se najde i pár těch, kteří si tě budou vážit... anebo obojí dohromady...
no to už právě takhle je. Já sem prostě nezapadám a ani zapadnout nechci, na druhou stranu, se mi hledat nová práce asi nechce, protože ta moje práce mě baví a mám to na dosah ruky, slušnej plat.... ale neumím se vnitřně s tím vyrovnat.
edit,- vždycky mě dokázalo nakopnout ocenění od někoho z těch, kdo si mě váží, ale jsou jaksi v menšině, drtivý menšině.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 15:53
- Nahlásit
jestli je to pořád takhle černý...
co černý, růžový
Myslim, že jeden můj králík trhnul rekord - uhnal si výlukovou vadu dva dny před výstavou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 16:01
- Nahlásit
kachna_
uhnal si výlukovou vadu
Jako ze nemuze vylucovat?
Nebo jakou?
Krasny fotky. Lepsi ale bylo by, kdyby to byly jen fotky a ne real, blueeee.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 16:10
- Nahlásit
kachna_
co černý, růžový
máš naprostou, naprostou pravdu
že jeden můj králík trhnul rekord - uhnal si výlukovou vadu dva dny před výstavou
ale.... já sem taky rekordman - v debilitě. sem četla, že si uhnal VÝFUKOVOU vadu!! Tak sem nechápala, jak se váš rozbíjecí virus mohl zmutovat i na králiky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 16:23
- Nahlásit
Mám vyvenčeno, pověšený prádlo a budete se divit, Brut se hrnul domů, odmítá být venku, asi mu to tam taky smrdí. Jo a u nás opravují koleje, když jsem šla okolo, tak byli zalezlí v autě, vedle běžela centrála a z ní šla prodlužka do auta, kde si topili. Měli pootevřený okýnka a kouřilo se z nich .... auto v první chvíli vypadalo, jak když hoří Brutík na ně vrčel, vůbec se mu to nelíbilo
|
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 16:57
- Nahlásit
Fifi
Lepsi ale bylo by, kdyby to byly jen fotky a ne real, blueeee.
Buchtičky i vdoleček jsou stejnýho názoru...
Božátko v sibéééérii - na těch fotkách by se daly trhnout prachy, i kámen by se slitoval...
Achich to je hnus studnej, fuuuj... Honem pod peřinu...
Dál mě nikdo nedostane ani za věnec buřtů.... Na sněhuláka nemám správnou figuru...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:00
- Nahlásit
brut
Diky za sms, jsem rada, ze je to ok.
Ckej, totemova poblijonko, chces mi rict, ze u vas uz chumeli??? Nebo to mas na fotaku jen padajici mlhu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:01
- Nahlásit
Dámy, přišel mi mejlííííík.... je hotovóóó a to už dneskááááá, takže vše ok Mám radost, ani jsem nedoufala....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:06
- Nahlásit
na těch fotkách by se daly trhnout prachy, i kámen by se slitoval...
přesně tak... i kámen by se ustrnul
Honem pod peřinu...
šikulkááá
Dál mě nikdo nedostane ani za věnec buřtů.... Na sněhuláka nemám správnou figuru
tsss, nepotřebuješ mít žádnou figuru, tě to dostatečně obalí a budeš dělat jen podpěrku
Fifi
Diky za sms, jsem rada, ze je to ok
jdu tam v pátek, tak jsem zvědavá , ale jsem ráda, že to vypadá dobře.... ještě nějaký průšvih a zbláznim se úplně
|
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:06
- Nahlásit
Fifi
chces mi rict, ze u vas uz chumeli???
jo, začlo sněžit... není to sice chumelenice, ale sněží...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:22
- Nahlásit
ale sněží...
Fuuuuuuuj.
brut
že to vypadá dobře....
Nevypada, bude to dobry!
|
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:22 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Milá paní a sestro Zmrzlej zadku , ať už se rozhodneš jakkoli, vždycky na tom budeš líp než želé a přizdisráči...
Můžeš cokoli, zůstat anebo se sebrat a jít jinam..., oni se svým průserem pravděpodobně zůstanou už na furt, ať se hnou, kam se hnou...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 19:29
- Nahlásit
dámy, pošlete mi některá infomail, co kdy, kde, kdo a v kolik - kdyby náhodou ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 19:42
- Nahlásit
Mám strašnej problém
Lucka vyrostla z těch růžovejch kalhot!!! Co si jen vezme ve v tak sváteční den jakým je bezesporu čtvrtek???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:07
- Nahlásit
Janiii
Mas emila, i ostatni, sem debil.. tak pekne cteni.
kachna_
Co si jen vezme ve v tak sváteční den jakým je bezesporu čtvrtek???
Cerny??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:14
- Nahlásit
Probuh, Jana Amose Komenskyho upalili, , protoze prudil cirkev.. Ech. To snad ani neni mozny.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:17
- Nahlásit
Fifi
Jo je to možný a mám tucha,že bude hůř
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:18
- Nahlásit
Dyk to říkám, Bálkán je řeckej ostrov
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:19
- Nahlásit
Eire
Ty ale to je strasny, nejsem zadnej velkej vzdelanec, ale kristovahnato, todle jsou fakt uplny zaklady
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:28
- Nahlásit
Hezk večerní ramštajn,
dííkuju Fifijové za inštrukce v mailu, se vomluvuju že skorem nereaguju, ale v práci byl frrrrrrrmol a odpolko mám ted každej den nestíhačku... a dneska už su totoálně mrkvolné. Inštrukce si vytisku na cestu sebou huž se moc těšíkujem...nejvíc asik plesnivý jelítečko bo to bé vyhlíže s kým by se tak dalo pomordovat...naproti tomu pruhatice bé přemýšlet kdo by se dal zamordovat..no to bé asi veselá ta naše účast
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:33
- Nahlásit
Fajka
.nejvíc asik plesnivý jelítečko bo to bé vyhlíže s kým by se tak dalo pomordovat...naproti tomu pruhatice bé přemýšlet kdo by se dal zamordovat.
Nemej streees. Pokud je plesnivy jelitecko jemne, nezne a decentni, bude si rozumet se Skritkem. Zmizej v mlze a bude na chvili klid.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:38
- Nahlásit
Fifi
Pokud je plesnivy jelitecko jemne, nezne a decentni, bude si rozumet se Skritkem. Zmizej v mlze a bude na chvili klid
jj jelítečko je jemný nežný a hlavně rychlý do mlhy odpluje skřítečka či Alušku odloudí rát
A já si budu moct v klidu hlídat pruhatici (pokud jí nebé hlídat Ešusek )... bych si to tak nějak představovala ...
hlavně aby Skříteček Aluška či kdokoliv jiný měli dost energie a nedošli jim baterky dřív než jelítečku, bo on se pak totiž jinak dožaduje pozornosti vysokou fistulí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:42
- Nahlásit
Fajka
on se pak totiž jinak dožaduje pozornosti vysokou fistulí
Ideal pak v hospode, objedna jidlo.
bych si to tak nějak představovala ...
Ano, bude to cele takovy mlzny prelud, mlhovita fatamorgana. Vlastne se to vubec nestane...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:47
- Nahlásit
Fajka
Fifi
dííkuju Fifijové za inštrukce v mailu,
ááha, asi bych se místo psaní germánskýho životopisu měla číhnout do emila co?
by se tak dalo pomordovat...
no tak jeden adept se natuty najde bude zrzavej a děsně nasranej, co se mu to motá kolem fajfky a pomorduje ho určitě
VY TAM MÁTE SNÍH?? ??
jo, začlo sněžit...
áááha
Fooootky lukcůs, lůůkcus, hlavně Toninka tUrbanistka
Zmrzlej zadku
ani se neptej co jsem četla
ať už se rozhodneš jakkoli, vždycky na tom budeš líp než želé a přizdisráči...
myslíš?? kdybys tak měla pravdu, zatím to tak necítím. Sem sráááč začínám se litováááát, fůůůůj
kachna_
Co si jen vezme ve v tak sváteční den jakým je bezesporu čtvrtek???
černý rajtky!
brut
Dámy, přišel mi mejlííííík.... je hotovóóó a to už dneskááááá, takže vše ok Mám radost, ani jsem nedoufala....
cooo??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:49
- Nahlásit
Fajka
pokud jí nebé hlídat Ešusek
bude a Ešuska bude hlídat Koláče.... to zas bude zpropadenej vejlet esli by mi nebylo líp v tý lékárně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:54
- Nahlásit
Fifi
Ideal pak v hospode, objedna jidlo.
vyhoděj náš fšecky
musí bej dostatek psůch který ho znavěj
Ano, bude to cele takovy mlzny prelud, mlhovita fatamorgana. Vlastne se to vubec nestane...
mlžný přelud kombinovanej s tornádem bluuuuuue
PetraK
no tak jeden adept se natuty najde bude zrzavej a děsně nasranej, co se mu to motá kolem fajfky a pomorduje ho určitě
sem zvědavá essi ho Ešus vůůůbec dožene
a Ešuska bude hlídat Koláče....
no aspon pokecáme
|