Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1566 . 1567 . 1568 . 1569 . 1570 . 1571 . 1572 . 1573 . 1574 . 1575 . 1576 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:54
- Nahlásit

Fajka

oprava

tak tetkon už je to cajk

hele nemááá nááhodou Číííf fotky jak jste byli na Apaluše? Jak jsem tetkon házela do tak připátku ty šílený fotky, tak jsem si na to vzpomněla. ale je mi jasný, že vzhledem k nasazení jest to nemožno. Takže to jen pro případ, že by je měl a zapomněl na to, jinak ať se na to vykašle

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:04
- Nahlásit

PetraK
hele nemááá nááhodou Číííf fotky jak jste byli na Apaluše
no určitě někde má ho zkusim poňoooknout

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

debata na téma mikrovlnka ve výšce a vyndávání talíře s horkou polívkou
> ovšem z vlastní zkušenosti - dá se zvyknout i na mikračku na 205cm vysoký lednici :c))

> a jaks ten horky talir z mikrovlnky vytahoval?
> tos tam mel pristavenou zidli?

tak to ti řeknu naprosto přesně, jak jsem ho vytahoval - blbě :c))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:33
- Nahlásit

Fajka

ho zkusim poňoooknout

počkej ale, pokud by to znamenalo, že na nich musí dělat, tak ne, fakt. Jen kdyby je měl hotofson, jinak ať se na to vybodne, páč je to práce na sto let

kachna_

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:21
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jestli se něco nestane s tím hnusným počasím, tak zalezu jak medvěd a vylezu až na jaře .... máme tu nejen mlhu jak v Rákosníčkovi, ale ještě ke všemu to venku smrdí a nutí mě to pokašlávat. Koukala jsem na množství smogu a prý jsme ještě v pásmu "uspokojivý", si nedovedu představit, že by se to zhoršilo. Ani plesnifci nechtějí být venku a to je u Bruta co říct...

Jo a mám nachcípanýho Brůůůtíkovce, takže ve čtvrtek jedu sama s Al. Brutík bude dělat společnost páníčkovi a harantííím, než oba odjedou pryč

PetraK
proč dáváš tak málo topení? Je zimáááá a hnusně... potřebujeme přitopit a ještě spoustu sluníčka a teploučka, aby jsme ten hnus ustály

to jsme měly ještě v sobotu dost štěstí, bejt takhle, tak mi ten zadek mrazem upadnul a do haly bych dorazila s otřískanou sklovinou
už by jsi žádnej neměla

včera to tady přišlo na přetřes, tak teď řeším jestli si fakt hledat práci
, jestli je to až tak daleko, tak bych se být tebou začala raději po něčem poohlížet... dělat v tomhle je tak na totální zhroucení ....

nááhodou Číííf fotky jak jste byli na Apaluše?
Číííf má a já tééééž ... navíc mám ještě fotky s tukanem, hééééč
Co přesně potřebuješ?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:23
- Nahlásit

kachna_
dá se zvyknout i na mikračku na 205cm vysoký lednici :c))
a jaks ten horky talir z mikrovlnky vytahoval?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:29
- Nahlásit

brut

si nedovedu představit,

no mám ohaří
kamarádku, která žije v Bohumíně

proč dáváš tak málo topení?

ááá tetkon by se ti strejda Till - topič életrárenskej hodil, což? anemusel by bejt ani převlečenej za Pitavala

už by jsi žádnej neměla

no tak zadek by se dal vycpat (když se můžou prsa vycpávat, proč ne zadek) ale ta sklovina by mě dost vadila teda

je tak na totální zhroucení ..

jo dneska jsem zase vůbec nespala, takže místo vočí mám díky jak když načůráš do sněhu . No pokud jsem si doposud zachovávala nějakou pocit že nejvyšší je o.ká, tak teď už ho teda rozhodně nemám ani kapek. Proč já kretén vždycky v lidech vidim to lepší? A přehlídnu to co vidět mám? no, to je jednoduchý, protože sem ten kretén

Co přesně potřebuješ?

f-šecko

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:40
- Nahlásit

Mlha, jinovatka, hnus. Konec hlaseni.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:50
- Nahlásit

PetraK
no mám ohaří
kamarádku, která žije v Bohumíně

taky znám pár lididček, co sou na tom hůř jak my, ale fakt se venku nedá vůbec dýchat

tetkon by se ti strejda Till - topič életrárenskej hodil, což? anemusel by bejt ani převlečenej za Pitavala
nemusí být dus,dus,dus, .... mě stačej pořádně roztopený kamínka a to teploučko, co se okolo nich šíří .. třá ty, co máte na apaluše

no tak zadek by se dal vycpat (když se můžou prsa vycpávat, proč ne zadek) ale ta sklovina by mě dost vadila teda
by sis ho ještě rozpíchala, až by popraskal

dneska jsem zase vůbec nespala, takže místo vočí mám díky jak když načůráš do sněhu
to se ti nedivím

No pokud jsem si doposud zachovávala nějakou pocit že nejvyšší je o.ká, tak teď už ho teda rozhodně nemám ani kapek
povyprávíš mi ve čtvrtek... tohle vypadá fakt mizerně

Proč já kretén vždycky v lidech vidim to lepší? A přehlídnu to co vidět mám? no, to je jednoduchý, protože sem ten kretén
protože to jsi ty a jiná ani být nemůžeš... znám to moc dobře...

f-šecko
ahááá, takže komplet celou apaluchu?

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:51
- Nahlásit

Tady bylo krásně,včera celý den,dnes taky....pak dorazila Mathea a mlha se táhla za ní a už tu zůstala.Ta mlha, Mathea už jela domki.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:15
- Nahlásit

Eire
Tady bylo krásně,včera celý den,dnes taky...
kde to bydlíš? Já chci takýýýýýý krásně

pak dorazila Mathea a mlha se táhla za ní a už tu zůstala.Ta mlha, Mathea už jela domki.
takže Mathea má teď doma krásně a vy tu jejich mlhu

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut,

ale fakt se venku nedá vůbec dýchat

já sem tupo, tak jsem to zatím nevnímla
co

mě stačej pořádně roztopený kamínka a to teploučko, co se okolo nich šíří

tak ty tadyteda nemám , enem strejdy topiče

by sis ho ještě rozpíchala,

eeee? tetkon teda nevim co jao a proč
co sem švadlen?

to se ti nedivím
sere mě to ale neskutečně, že se na to nedokážu vykváknout, když už se hodím do pohody, tak zas něco vyplyne,

povyprávíš mi ve čtvrtek..

to by byla škoda času, těším se že se srazíme a nač si to kazit něčím takovým. Svině růžová si postěžovala tomu svýmu šamstrovi, před kterým rozhodila haxny ,no a tudy vede cestička... takže ač to původně vypadalo tak, že to sice nejvyšší nechce řešit, ale není proti tomu, abych se vrátila, když to někdo vyřeší, tak změnil názor, já mám zůstat tam kde jsem a jsem hysterická . Bejt tu blicí smajlík, tak zebleju fóru odshora dolů.

ahááá, takže komplet celou apaluchu?

šlo by to???? za dlouhých zimních večerů bych semohla kochat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:23
- Nahlásit

Eire

ady bylo krásně,včera celý den,dnes taky...

žjo!! no však vono to musí už nějak vypadnout obecně snad.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:24
- Nahlásit

jsem v deprézi
Zpívala jsem dítěti "komáři se ženili" a dítě si zacpalo uši. Já teda jako nepopírám, že neumim zpívat, ale tohle jsem si nezasloužila
PetraK
Svině růžová si postěžovala tomu svýmu šamstrovi, před kterým rozhodila haxny ,no a tudy vede cestička
hnus hnus hnus
A proč vona tě tam vlastně chce, dyť by měla bejt jenom ráda, že se tě zbaví, ne?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:27
- Nahlásit

PetraK
já sem tupo, tak jsem to zatím nevnímla
vždyť se nic neděje... každý to má jinak

tak ty tadyteda nemám , enem strejdy topiče
mám ti sem dát kamínka? Strejdy topiče sis užila dost, tak abys věděla, že teploučko zvládá dělat i něco jiného ... teda ještě by sem sem mohla dát Brtníka, páč ten chudák taky dělá teploučko pro tvé studené nožičky

eeee? tetkon teda nevim co jao a proč
zadek, paní, zadek ... o ty střepy

co sem švadlen?
o tom silně pochybuju... vypadáš jak teta, co vše opravuje buď zažehlením, nebo leukoplastí, popřípadě použije náhradu na kolo či něco podobně důmyslného

sere mě to ale neskutečně, že se na to nedokážu vykváknout, když už se hodím do pohody, tak zas něco vyplyne,
to je moooc zlý

takže ač to původně vypadalo tak, že to sice nejvyšší nechce řešit, ale není proti tomu, abych se vrátila, když to někdo vyřeší, tak změnil názor, já mám zůstat tam kde jsem a jsem hysterická . Bejt tu blicí smajlík, tak zebleju fóru odshora dolů.
týýýýýýýýýýýýý woe, to snad néééé Tak to se ti už vůbec nedivím ... tohle je k dlouhodobému nevydržení, chvíli to jakžtakž zvládneš, ale ne dlouho, bo se sesypeš psychicky

šlo by to???? za dlouhých zimních večerů bych semohla kochat
nebóóój, bude i tukan

Potřebuju se tě na něco zeptat... v kolik končíš, abych ti mohla cinknout? Nebo bude lepší až večer?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:30
- Nahlásit

kachna_
Zpívala jsem dítěti "komáři se ženili" a dítě si zacpalo uši. Já teda jako nepopírám, že neumim zpívat, ale tohle jsem si nezasloužila
jestli zpíváš jako já a ona má trochu sluch, tak se nediv... musíš jí říct, že maminka jí zpívá ráda, moc jí to nejde, ale Lucinka, že jí to určitě naučí ... pak si ovšem budeš zacpávat uši ty

proč vona tě tam vlastně chce, dyť by měla bejt jenom ráda, že se tě zbaví, ne?
a kdo by dělal tu práci, když ona je neschopná? Částečně to za ní odnáší Petra a nebo jí pomáhá, ač to Růůůžofka nechce přiznat... Z toho by fakt člověk blil...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:32
- Nahlásit

PetraK
hele, teď mě napadlo ..... kdo by si něco začal s Růůůžofkou? Vždyť by ho zavalila špekama a navíc, doma má přece "majinkatýho chlapešíšta, ktejímu muší neuštále pomáhat"

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:43 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

brut

Litomyšl paní

kachna_

Klííd,já když chtěla v mládí mergle na diskošku,zpívala jsem doma vysoký jalovec....chudák tatínek ,vydržel půl sloky a flopem skákal po kešeni...Dětem jsem zpívala jen když mocka zlobily)
Tudle na koncíku jsem si slova písniček šeptala,aby mě kolem sedící neumlátili...

Jo a žencký,začnu asik s importovanou trpaslicí,dělat kanysku,ta je tak bláznivě mazlivá,že cizím lidem leze až málem za krk...Matheaškoda,že jme to nevyblejskly ))
Nedávno u nás byli na návštěvě dlouholetí chovatelé čaučaíků a řezali se smíchy co Sheryna pro pomazlení udělá..

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:50
- Nahlásit

kachna_

jsem v deprézi
Zpívala jsem dítěti "komáři se ženili" a dítě si zacpalo uši.

ááách pomoct!!§ já byla v deprézi a tetkon už nejsem
víš co pusť jí tři sesry, ešče bude prstikem vo komáry hrabat

hnus hnus hnus

jo. to i venku je hezčejc

ejt jenom ráda, že se tě zbaví, n

no to ano, ale vzala to za špatnej konec asi. Já prosě nevim už co se hraje jestli je to polka nebo valčík. Ale ono je to fuck, tady se netancuje podle pravidel slušnýho chování, takže i kdybych znala taneční kroky, budou mi k prdu. Buď jsem divná a nebonevim. ještě nikdy jsem fakt neviděla takovou koncentraci pokrytectví. nemám na to žaludek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:58
- Nahlásit

brut

Strejdy topiče sis užila dost,

tak to teda nene, těch neni nikdá dost

sem mohla dát Brtníka

to nedělej, to by se fakt zlobil, ale moc. nekecám.

zadek, paní, zadek ... o ty střepy

a tak o ty ze skloviny, sem mimo.

co vše opravuje buď zažehlením, nebo leukoplastí

ooo, jak jí rozumím

to je moooc zlý

no já vim, no. a nemám na sebe páky

týýýýýýýýýýýýý woe, to snad néééé
jo. jak se to začlo vařit, hnedle mu volala a kámoš, kámošovi ručku myje.
takže já jsem ta špatná , dobrý, co?

nebóóój, bude i tukan

bože, jen to ne zas tolik se kochat nemusim

Potřebuju se tě na něco zeptat.

já vim, nemůžu tetkon, pak se ozvu.

kdo by si něco začal s Růůůžofkou?
no ono je to pár let zpět, tak to možná ešče nebyla tak zasádlená, nebo mu to vyhovuje. navíc von je taky dobrej poblejboj.

doma má přece "majinkatýho chlapešíšta, ktejímu muší neuštále pomáhat"

no a to byl chlapečííček v tý době o hodně menší, ale to je přece nepodstatný...

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:02 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fajka
PetraK
Ta co jí umrzne a upadne zadek !

Zdravím tě, sestro ,
Ta, co poblila totem a někdy někde měla hlavu

brut
PetraK
hele, teď mě napadlo ..... kdo by si něco začal s Růůůžofkou?

Hmmm.... já bohužel tak otrlý kamarády nemám, ti, co hodně chlastali už jsou nepoužitelný, a ti, co už moc nechlastaj, by do toho asi nešli... to je prekérka...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:10
- Nahlásit

PetraK
tak to teda nene, těch neni nikdá dost
jak pro koho, madam, jak pro koho

nedělej, to by se fakt zlobil, ale moc. nekecám.
jak zlobil? On se neumí zlobit, když dostane flašku dobrého moku Tady je prosím Brtník se vší parádou :

tak o ty ze skloviny, sem mimo.
trošičku a ani se nedivím

ooo, jak jí rozumím
sem si to myslela

no já vim, no. a nemám na sebe páky
potřebuješ nějak pomoct?

jo. jak se to začlo vařit, hnedle mu volala a kámoš, kámošovi ručku myje.
takže já jsem ta špatná , dobrý, co?

fuuuj, to je na blití i mě

bože, jen to ne zas tolik se kochat nemusim
a jééééje, to jsem asi něco prošvihla....

já vim, nemůžu tetkon, pak se ozvu.
neřeš, nespěchá to, klidně až večer.... ju?

no ono je to pár let zpět, tak to možná ešče nebyla tak zasádlená, nebo mu to vyhovuje. navíc von je taky dobrej poblejboj.
brrrrrrrrr

no a to byl chlapečííček v tý době o hodně menší, ale to je přece nepodstatný...
morálku neřeším, ale tenhle hnus, co se rozvířil mi bere dech

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:11
- Nahlásit

PetraK
Svině růžová si postěžovala tomu svýmu šamstrovi, před kterým rozhodila haxny ,no a tudy vede cestička... takže ač to původně vypadalo tak, že to sice nejvyšší nechce řešit, ale není proti tomu, abych se vrátila, když to někdo vyřeší, tak změnil názor, já mám zůstat tam kde jsem a jsem hysterická . Bejt tu blicí smajlík, tak zebleju fóru odshora dolů.

Aha, já předtím nedočetla... A není to spíš tím, že ona dělá větší scény, takže jí spíš ustoupí?... No, to je nakonec fuk... :-// Taky by se mi nechtělo vyklízet pole a chápu i existenční otázku, ale pokud by tě to mělo budit ze spaní... To je o zdraví...
Jestli se ti to nepodaří zpracovat tak, abys byla nad věcí a přestalo tě to ničit, tak by asi opravdu bylo lepší najít si něco jinýho... ach jo..

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:16
- Nahlásit

PetraK
Svině růžová si postěžovala tomu svýmu šamstrovi, před kterým rozhodila haxny ,no a tudy vede cestička... takže ač to původně vypadalo tak, že to sice nejvyšší nechce řešit, ale není proti tomu, abych se vrátila, když to někdo vyřeší, tak změnil názor, já mám zůstat tam kde jsem a jsem hysterická
Chjooo, to je na ho.... , zvláště když něktečří chlapi myslí jen tím jedním, oním

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:19
- Nahlásit

Fifi
Mlha, jinovatka, hnus. Konec hlaseni.

jo, má to svůj temnej půvab... ale kurňa, já jedu na solární pohon...

(foceno před 20 min....)

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:25
- Nahlásit

Ta co jí umrzne a upadne zadek !

Zdravím tě, sestro ,
Ta, co poblila totem a někdy někde měla hlavu

POOOOOÓÓÓÓ MOCT!!

Aha, já předtím nedočetla...
Hmmm.... já bohužel tak otrlý kamarády nemám, ti, co hodně chlastali už jsou nepoužitelný, a ti, co už moc nechlastaj, by do toho asi nešli... to je prekérka.

to neva, ale myslela jsi to moc moc dobře ale takovouhle obět, tu já nemůžu po nikom chtít

a chápu i existenční otázku, ale pokud by tě to mělo budit ze spaní... To je o zdraví...
Jestli se ti to nepodaří zpracovat t

na vyklízení pole už jsem se vybodal, ať si klidně myslí, že je vítězka celosvětový soutěže vo neujúspěšnějšího mongola, páč nic jinýho než mongol taky neni, ale to zdraví o to se bojím právě, zas na druhou stranu, kurnik.... doplatila bych na to já, hledání nový práce, těžko to bude za těchto podmínek v tak skvělým dojezdním čase.... pozitiv je víc. proto mě štve že to já neumím zpracovat, ale ono se k tomu přidalo i celkový znechucení tady tím co tady je obecně a já nechci bejt jako oni..... takže se to sčítá....

Hyena
to je na ho....

jo to je.
zvláště když něktečří chlapi myslí jen tím jedním, oní

což v jejím případě nechápu ani kdyby byla o dva vagony sádla lehčí, je hnusná uvnitř i venku.

brut

jak pro koho, madam, jak pro koho

hlavně pro mě

jak zlobil?

no to by se zlobil jako že moc. znám ho.

Brtník

takhle ovšem ne

sem si to myslela

fuuuj, to je na blití i mě

no

potřebuješ nějak pomoct?

hodná, ale v tomhle pomoct nemůžeš

večer

fajn ozvu se.

morálku neřeším, ale tenhle hnus, co se rozvířil mi bere dech

no, mi přijde, že to tady jinak ani asi neni

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:26
- Nahlásit

(foceno před 20 min....)

JEŽIŠ TO JE NÁDHERA!!!!!!! DÍK

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:31
- Nahlásit

PetraK
což v jejím případě nechápu ani kdyby byla o dva vagony sádla lehčí, je hnusná uvnitř i venku.
Není divu, bo evidentně myslíš hlavou a ne dotyčným orgánem

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:37 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut
PetraK

a kdo by dělal tu práci, když ona je neschopná? Částečně to za ní odnáší Petra a nebo jí pomáhá, ač to Růůůžofka nechce přiznat...

A proč to děláš? Vztah mezi váma už je stejně na hovno, tak co... Nechala bych jí v tom vykoupat. Nevím.... nemám čas... a basta.

Kdysi jsem možná něco podobnýho zažila. Ovšem s chlapem, vražedná kombinace lenosti, vychcanosti a ambic.

Ze začátku mi lez do prdele a používal fígle jako: "A jak bys tohle udělala ty?" Když jsem mu něco pracovního vysvětlovala a někdo přišel, začal se tvářit povýšeně a říkal mi něco jako: "jo, dobrý, to by šlo, takhle to děláš dobře."

Prostě ze mě tahal rozumy, pokoušel se to zařídit tak, abych za něj dělala jeho práci a zároveň mě sestřeloval, aby zlikvidoval konkurenci...

Nepatlala jsem se s ním, hnala jsem to na ostří, jakoukoli pomoc jsem ukončila a komunikaci s ním jsem omezila na nejnutnější míru, tak, aby se mi nemohl vytknout nedostatek spolupráce ... Tenkrát mi to vyšlo, i když samozřejmě kolem mě dělal dusno.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:47
- Nahlásit

PetraK
hlavně pro mě
taky si myslím

no to by se zlobil jako že moc. znám ho
tenhle Brtník by se nezlobil, určitě ne

takhle ovšem ne
sem ráda, že souhlasíš

no

hodná, ale v tomhle pomoct nemůžeš
ok, tak alespoň víš, že nejsi sama ... sice málo, ale i to ti snad pomůže

fajn ozvu se

no, mi přijde, že to tady jinak ani asi neni
hnus, fakt hnus...

<< 1 ... 1566 . 1567 . 1568 . 1569 . 1570 . 1571 . 1572 . 1573 . 1574 . 1575 . 1576 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání