Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:40
- Nahlásit

Janiii
nojo, jojo, už je to tak, my ho poznáme snad příští týden, tak snad ho schválíme
a když ho neschválíte???

inu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:42
- Nahlásit

Fajka
.pokud je tam i něco jinýho vo čem jak ty řikáš nevím tak se tu dohodujem vlastně taky zbytečně...

konečně jsme se hnuly z místa

ale teda nevím proč si mě to enapsala do mailu když si mě vyzvonila všecko jak si psala

nevyzvonila jsem ti všechno a psala jsem jen proto, abych zjistila, nakolik se mýlím v tom, co vidím. Dneska už se mě nechce nic dodávat. *poisoned*

protože udělat za někým tlustou čáru a nebo někoho poslat pro kliku je strašně jednoduchý ...tak proto.
pro mě poslat někoho pro kliku neznamená udělat za někým tlustou čáru, ale dát mu najevo, že už překročil pomyslnou hranici "hic sunt leones"

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:43
- Nahlásit

PetraK
takže už si ho tam zvrhla a poslala za rohlikama
nee..jen sem koštovala ale myslím že to vypiju a pak mám zas na rok pokoj

Brtnikoj, že na tohle nikdá nemá třeba chuť
má asi jiný chuť nooo

rajským džusu. To .... to
šiš to sem nikdy nepila bo se mě nechtělo to kupovat ..mám strach že usrknu a pak vyhodim celou krabici a to je mě líto peněz noo sem spořifka
bože mám nějakej bolehlav dneska asi ta změna počasí

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:43
- Nahlásit

Dobré jitro ešusníci, mám tu jednu ešusí výzvu:

http://www.rozhlas.cz/veda/papousek

Apeluji tímto na ešusovou, aby vědcům zprostředkovala rozhovor s jejím hubatým Kostějem

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:45
- Nahlásit

inu

konečně jsme se hnuly z místa
no možná úkrok stranou to byl páč :

nevyzvonila jsem ti všechno a psala jsem jen proto, abych zjistila, nakolik se mýlím v tom, co vidím. Dneska už se mě nechce nic dodávat. *poisoned*
no ale pokud teda tedkon nedoplníš vo co ti teda vopravdu de a vo co šlo tak se nikdy z toho místa nehnem

pro mě poslat někoho pro kliku neznamená udělat za někým tlustou čáru, ale dát mu najevo, že už překročil pomyslnou hranici "hic sunt leones"

ano tady mezi náma vidím velkej diametrální rozdíl..já totiž kamarády pro kliky neposílám

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:47
- Nahlásit

Gerda
aby vědcům zprostředkovala rozhovor s jejím hubatým Kostějem

blázníš?? Dyk mluví jak kanál!! Má jen pár slušnejch vět. jedna z nich je Ty hruštičko! a druhá POcem profesore! a pak pár povelů pro Ešusa. Nemůže přece oslovovat vědce Ty s**či!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:48
- Nahlásit

PetraK
může a chtěj to. Pošli Kostiče a neváhej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:50
- Nahlásit

Fajka

.jen sem koštovala

jojo, já taky dycky koštuju a pak zistim, že vlastně nemá cenu to do tý lednice vracet. Tu práznou krabici

šiš to sem nikdy nepila

já to naprosto miluju, fakt. hrozně moc. a taky miluju kysanou smetanu a do toho si to nalejt, rozšmrdlat sednout si na Šumavě na schody, ujídat a kochat se.

bože mám nějakej bolehlav

změna počasí jo ale asi taky ta ztráta krve. měla bys to doplnit nějako.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:51
- Nahlásit

Gerda

může a chtěj to.

tak voni sou vědci takovýdle kanálové? To zas bude vostuda. No zkusím to, ale jediný na co by ho šlo nahrát-když si vzpomenu, tak je telefon, to nevím jaká bude kvalita. A pak von dycky, kdžyž ho šel Brtnik natáčet, tak mrcha ani nepípnul. Uvidíme. Nejvíc dělá bordel, když máme germánštinu, to je chytrej jak zábradlí, dycky ho musim vyrazit

inu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:52
- Nahlásit

Fajka
no možná úkrok stranou to byl páč :

lepší, než přešlapovat na místě.

no ale pokud teda tedkon nedoplníš vo co ti teda vopravdu de a vo co šlo tak se nikdy z toho místa nehnem

vo co mi de? Akorát zjistit, vo co de tobě.
Vo co šlo? Nezlob se, ale ve světle posledních událostí já už nic dodávat nebudu.

ano tady mezi náma vidím velkej diametrální rozdíl..já totiž kamarády pro kliky neposílám

*krčí rameny* byl to jen můj pohled na věc, jestli je dobrej nebo špatnej, ... je můj.

Hele, fakt není co řešit. Já jsem nikdy neřekla, že se s tebou nebudu bavit dál (což je teda poněkud irelevantní vzhledem k četnosti dosavadních kontaktů). Ale prostě už si svoje názory, pochyby, a jiné věci, co k tomu patří, nechám pro sebe, případně pro Kuboje.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:53
- Nahlásit

PetraK
jojo, já taky dycky koštuju a pak zistim, že vlastně nemá cenu to do tý lednice vracet. Tu práznou krabici
bože
http://www.youtube.com/watch?v=ws_G8lmip9c&feature =fvw

to naprosto miluju, fakt. hrozně moc. a taky miluju kysanou smetanu a do toho si to nalejt, rozšmrdlat sednout si na Šumavě na schody, ujídat a kochat se.
já nikdy nesebrala vodvahu si to koupit

změna počasí jo ale asi taky ta ztráta krve. měla bys to doplnit nějako
vím vím motám se jak mátonoha, ale čím to doplnit dyž víno nepiju

inu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:53
- Nahlásit

Gerda
může a chtěj to. Pošli Kostiče a neváhej.

Gerda-san.. víte vy vobčas vůbec, co navrhujete?

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:56
- Nahlásit

právě jsem zjistila, že neni uplně nejlepší spojení kapat si kapišky na kašel na lžičku a kýchat u toho
no co, aspoň nebude mít kuchyňská linka kašílek

inu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:56 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

PetraK
tak voni sou vědci takovýdle kanálové?

jak se jen můžeš takhle ptát?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:58
- Nahlásit

inu
vo co mi de? Akorát zjistit, vo co de tobě.
Vo co šlo? Nezlob se, ale ve světle posledních událostí já už nic dodávat nebudu.

vo co jde mě? pochopit vo co teda jde když né o malichernosti ....
no ale nezlob se na mě pokud to ted nedoplníš teda a budeš hrát na tajemno tak v mejch očích to bude pořád ta stejná malichernost a výše uvedená věta mě jen utvrdí v tom že v tom nic jinýho jak si prve psala stejnak ani nikdy nebylo .....tušila sem že to napíšeš že nic dodávat nebudeš...

krčí rameny* byl to jen můj pohled na věc, jestli je dobrej nebo špatnej, ... je můj.
no jasně přece píšu že každej člověk je jinej a na různý věci může mít různej názor

Já jsem nikdy neřekla, že se s tebou nebudu bavit dál
ne neřekla to je fakt jen si mě to napsala do emailu ...

Hele, fakt není co řešit
a tohle už vůbec nechápu buď něco urovnat chci nebo nechci

inu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:04 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
výše uvedená věta mě jen utvrdí v tom že v tom nic jinýho jak si prve psala stejnak ani nikdy nebylo ..

jak jsem psala.. má cenu něco vysvětlovat? Ne-e. Páč (ne)důvěra.

.tušila sem že to napíšeš že nic dodávat nebudeš...
a ty se mě divíš? Ono by to totiž pravděpodobně bylo použito proti mě

ne neřekla to je fakt jen si mě to napsala do emailu ...
já jsem to tam napsala TAKHLE nebo ty sis to zase nějak přeložila?

buď něco urovnat chci nebo nechci
odpovím otázkou: ono se snad dá něco urovnat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:11
- Nahlásit

inu
a ty se mě divíš?
no pokud si sem jistej že mám pravdu když reju do něčeho co dle mě není správný tak proč bych se za to styděl , tak nemám problém to napsat
Pokud máš pravdu tak proč by to někdo používal proti tobě???

já jsem to tam napsala TAKHLE nebo ty sis to zase nějak přeložila?
no bylo to napsaný jinejma slovama ale já to tak pochopila že ty to končíš se mnou...

odpovím otázkou: ono se snad dá něco urovnat
no minimálně vztah mě a tebe pokud teda napíšeš třeba i do meilu vo jako závažnou vec se teda jedná ..pokud to není ani jedna z těch ćo si mě psala dříve...

odpovídat otázkou je hezký ale zase se nikam nedostanem
a pokud fakt nic nedoplníš a nevysv+tlíš teda reálný fakta tak můj názor už znáš

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:12
- Nahlásit

inu
Ne-e. Páč (ne)důvěra.
no takže tohle je momentálně vzájemný že jo. ... to už tu taky padlo takže je to fifti : fifti

inu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:21
- Nahlásit

Fajka
Pokud máš pravdu tak proč by to někdo používal proti tobě???
ehh.. ale no tak. Zaprvý, co je vlastně pravda? To, když jednu věc vidí stejně stopadesát lidí a tři to vidí jinak?
A potom.. nikdy tu nešlo o to mít nebo nemít pravdu. Nestydím se to napsat. Ale nechci, aby se mi to jako bumerang vrátilo z jinýho směru.

ale já to tak pochopila že ty to končíš se mnou..
Heh, a co to ve skutečnosti znamená víš odkud?

no minimálně vztah mě a tebe pokud teda napíšeš třeba i do meilu vo jako závažnou vec se teda jedná
Tak dobrá, v tom případě mi dovol ještě jednu otázku: tobě to za to (včetně toho, co to s sebou případně ponese) stojí??

..pokud to není ani jedna z těch ćo si mě psala dříve..

ne, jde tu o něco jiného, ale netýká se tě to. Je to věc, kterou já považuju za celkem dost podstatnou ALE je dost možné, že pro Tebe je to opět malichernost.

pokud fakt nic nedoplníš a nevysvětlíš teda reálný fakta tak můj názor už znáš
asi se s tím budu muset naučit žít

inu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:23
- Nahlásit

Fajka
no takže tohle je momentálně vzájemný že jo. ... to už tu taky padlo takže je to fifti : fifti

Pardon, ale tohle už je tak absurdní, že už to ani jinej komentář nezaslouží.
Pokud tomu dobře rozumím, ani jedna si nedůvěřujeme a snažíme se mezi sebou něco urovnávat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
Zaprvý, co je vlastně pravda
většinou někde uprostřed pani!

Mě vždcyky přišlo že pokud někdo bojuje za nějakou svojí pravdu tak se nebojí ten hlavní důvod za co bojuje vyslovit , dát vědět proč drží třá hladovku..jinák by celá akce totiž neměla smysl...

tobě to za to (včetně toho, co to s sebou případně ponese) stojí??
víš že začínám pomalu....po tom co se vás snažim dávat už dlouho dobu dohromady a nějak vysvětlit (vyžehlit) vaše spory, už ani ne

Heh, a co to ve skutečnosti znamená víš odkud?
no pokud si myslíš že nemám vlastní mozek tak je jasný že se ptáš odkud to vím..ale jinak dotaz nechápu

hele mě už to neba.... už tady nebudu holkám votravovat vzduch..
ber to že si vítěz.

inu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:44
- Nahlásit

Fajka
většinou někde uprostřed pani!

a ten změříš jak?

Mě vždcyky přišlo že pokud někdo bojuje za nějakou svojí pravdu tak se nebojí ten hlavní důvod za co bojuje vyslovit , dát vědět proč drží třá hladovku

jsou důvody jednoduché a složité. Drží se hladovka třá za práva zvířat. nebo tak. Ale tohle není otázka jednoho pojmu.

víš že začínám pomalu....po tom co se vás snažim dávat už dlouho dobu dohromady a nějak vysvětlit (vyžehlit) vaše spory, už ani ne
Teď mluvíš o A, B nebo C?
Plus, teď to vypadá, že chceš mezi náma něco srovnávat jen proto, abys zase dělala někomu advokáta. To mě smysl už vůbec nedává

no pokud si myslíš že nemám vlastní mozek tak je jasný že se ptáš odkud to vím..ale jinak dotaz nechápu
jedná se o to, že každý z nás si často interpretuje věci po svém, aniž by vzal v úvahu i jiné věci. Je to stejné jako s tou klikou. Když mě pro ni někdo pošle (naprosto kdokoliv), je to pro mě signál, že jsem něco přehnala. Ale že to někdo taky může brát jako smrtelný úder, to už jaksi v potaz neberu, nebo´t mě to třeba ani nenapadne..

ber to že si vítěz.
ty jsi fakt trubka.. jako by mě o to někdy šlo.. jako by se vůbec někdy jednalo o nějaký vítězství

už tady nebudu holkám votravovat vzduch..

Rozumím a odcházím

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:44
- Nahlásit

Fajka

bože

sem ta pani co drobí labutim, nebo ten pán nad pivem

já nikdy nesebrala vodvahu si to koupit
na ja, tak esli nezapomenu- jako že asi teda jo , tak do Bedřicha přivezu krabicu rajskýho džusa, vochutnáš vyplivneš a nebude ti líto to vylejt

jak mátonoha,

http://www.youtube.com/watch?v=sTBLkm7GJ1w

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:51
- Nahlásit

nákupčí už přišel, zjevně vysílen - 3 patra nejsou v tomhle stavu asi nic veselýho - a já už kuchtím oběd - dá-li se tomu tak říkat. páč ho ještě provází jisté střevní potíže (asi po těch práškách), tak jsem dala vařit kuřecí maso a zeleninku, vývar nechám, a pak k tomu jen přihodím rýži a bude (a já si zalezu za roh a naplácám navrch aspoň kečup a sýýýýr )

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:52
- Nahlásit

PetraK
sem ta pani co drobí labutim, nebo ten pán nad pivem
si prdlá ...ten název byl stěžení

na ja, tak esli nezapomenu- jako že asi teda jo , tak do Bedřicha přivezu krabicu rajskýho džusa, vochutnáš vyplivneš a nebude ti líto to vylejt
to beru pani

jak mátonoha,

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:53
- Nahlásit

Janiii
právě jsem zjistila, že neni uplně nejlepší spojení kapat si kapišky na kašel na lžičku a kýchat u toho
no co, aspoň nebude mít kuchyňská linka kašíle

udělalas pro tu linku to nejlepčí cos mohla

hele já sem kdysi měla zatemovanou rýmu v nose a vymyslela u známejch na chatě, že si "šňupnu jakoby" pepř, I vzala sem pytlik s pepřem, takovej velikej byl, látkovej, hodně se dal votevřít.... votevřela sem ho doširoka, sklonila se, že si jako hodně přivonim, abych si mohla pořádně kejchnout a ulevit si tak......... přivonět sem nestačila, kejchla sem, pepř mi vybouch do gezichtu a hlavně do vočí. Moc a moc sem křičela, motala sem se úplně stejně jako Fajfka dneska, enemže jako o dost rychlejš bych si tipla voči pálily jako sviňa , byla sem vyděšená, že už budu slepá totál. Od tý doby vim, že kejchání je nezdravá věc

Fajka
ale čím to doplnit dyž víno nepiju
co místo toho vína psala fčera tuším Inu

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:55
- Nahlásit

Janiii

a naplácám

sádlo - máslo hrátky jo? No to nejste moc nemocný

Fajka

...ten název byl stěžení

na ja, ale sem myslela, že mám hledat hlupčí smysl ešče ve vobráskách vobrásky se totiž nejlíp čtou

to beru pan

musim si to dát do telefénu, jinak pfůůů a myšlénka je pryč.

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:57
- Nahlásit

sádlo - máslo hrátky jo?
spíš kečup-sýr hrátky v tomto případě

auuuu, právě jsem zakašlala až jsem si něco skříplaaaaaaa a látka do zipu to není

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 12:00
- Nahlásit

PetraK
pižla uš tam neni! .-)))

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 12:00
- Nahlásit

PetraK

co místo toho vína psala fčera tuším Inu

červený víno, juice z červenýho ovoce a pak taky steačík nebo čočka - na železo
víno nepiju, stejky nejím, čočku si dneska asi neuvařim to bych se motalal ještě cestou na vécéé a džus si mě dneska ráno rozmnouvala

dát do telefénu, jinak pfůůů a myšlénka je pryč.
si to písnu do kalendáře a připomenu ti to

Janiii
auuuu, právě jsem zakašlala až jsem si něco skříplaaaaaaa
aaau .......tak zakašlej ještě jednou vono se to třá vodskřípně

<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání