Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:59
- Nahlásit

Denisa
Ježiši holky, naše!!!! No jste mě teda úplně vyděsily - kapačky, rtg, atb... Hlavně, že už je lépe! Zjistil vet z čeho to mohla mít, nebo co to mohlo být? Oni všichni říkaj, že řádí prý nějaké virózy.
To jsi si teda zažila nervičky,že? Ještěže už je to v pořádku... Posíláme Giordince pusinky a podrbání za ouškem a ať se brzy objeví na lítačce. Budeme se na vás moc těšit...

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:09
- Nahlásit

Mar
Haháááá, tak už to mám zkouknuté. Málá je neuvěřitelnej ďábel ! Připomíná mi Agunu když byla štěndo. Byla dost podobnej blázen. A dóst Affča teda vyrostla.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:31 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Holky,
vůbec se neví právě, taky si myslím, že něco virovýho spíš neb G. na zažív. problémy netrpí, vždyť víte, že zažívání má z azbestu...
Mar
a co rtg zaludku? pekny? výborný... o nemocech se s tebů nebavíííím!
videjka krásná, to jsou šílenečci! a Affi pěkně nosí!
Frog
no dnes ráno už G. vypadala docela otrnutě tak doufám, že brzo se napojíme ale musíme to vydržet a být vzorní pacoši radši...

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:38
- Nahlásit

Denisa
nene, nenosí :-D obejde mě a vyflusne to metr za mnou

tyjo Giordinky je nam lito a moc na ni myslime .... vyridim to aj cernejm deckam at na ni myslej ..... co to bylo nevis co?

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:41
- Nahlásit

Mar
díky, taky zdravíme netopýrky!
tccc, bys chtěla aby jako měla vrozený těsný předsednutí, hlavu vzhůru, na povel pustila a briskně se přiřadila k noze co?!

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:44
- Nahlásit

Denisa
jj, PRESNE!
ne nevim, jak ji dostat k sobe s tim - nechci aby se odmala naucila ze si lita kam cche -dyz to chcu vymenit za jinou hracku, tak to vyflusne a leti ke me pro to druhy.........ale jako vazne VUBEC NEVIM jak valstne na to.......anebo esli ji mam nechat at si s tim lita kde chce? nebude pak tezky naucit aport? kdyz bude mit "vsugerovany" vemu balon a utikam dopryc?

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:19
- Nahlásit

Mar
no záleží zda ji chceš vést odmala jako cvičákovskýho... sporťáka... ipáka... předpokládám, že nee... ale tak jako pro naučení se klasickýho aportu (na nějaký to ZZO, ZOP...) ti zatím postačí, šňůra, korekce a nebudeš ji s tím pouštět na volno... problematika aportu je docela složitá... no ale jestli budete chodit do nějakýho kurzu, tak ti to předvedou...
ale je pěkný, že vůbec nosí a má zájem... tak to rozvíjejte - hra o kořist, přetahovačky... no bla bla, znáš ne...

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:21 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Denisa
no ja chcu raci secko rovnou presne a nevim, jak na to
inak jo jo, rozvijime ,rozvijime, jenom nevim, esli je blbe nebo dobre, ze ona s tim mete do rite, ja ji necham si pohrat, pak dojdu za ni, hrajem si s tim a tak

jo a dodam, ze vsecko presne rovnou chci po zkusenosti s berrym, kde sem se taky spokojovala ze aspon NECO a ono preucit to pak, kdyz se rozhodnes ze neco fakt chces s nim, tak to je tragedie
takze tak...

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:35
- Nahlásit

Mar
no mete do řitě patrně proto, že je kořistník a chce si to vklidu někde "zabít" a užít... já bych po mé zkušenosti spíš od sebe nepouštěla a ani moc nedávala, spíš se přetahovala, že jako hra a odměna je jen u mě... ale je to pakárna a záleží na psovi... např. s Giordou jsem vyzkoušela všechny možné způsoby aportů a nakonec jsem si vybrala jednu metodu (chudák G. ) ale bacha! ona je poločlověk placatý!!! ty máš ovčákoida (dobře ti tak ) a tak nevím nevím, jednou ho něco naučíš a pak ti to bude furt opakovat dokolečka dokola! chňápeš...

valím za moji smradlavečkou voňavoučkou prďavečkou...
čau zítra!

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:37
- Nahlásit

Denisa
jednou ho něco naučíš a pak ti to bude furt opakovat dokolečka dokola!
no to chňápu právě

tak čus a že maroda zdravíme

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:38
- Nahlásit

...jo a Giorda byla přesně ten typ - zabít a moje moje... zafungovalo výborně - z činky udělat druhořadou kořist... výměna...

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:45
- Nahlásit

Denisa
no aj dyz zavolam, tak ona to vyflusne a leti ke me, stejny dyz to chcu vymenit, vidi druhou, vyflusne a jde si pro to......proste jde s tim nekam (ne ke mne) a kdyz ji zavolam nebo cokoli, tak pusti a jde za mnou............

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:59
- Nahlásit

Mar
No my jsme to Agušu učili na přetahování. Naučila se, že když to donese mě, tak že se budeme tahat a řádit a to je větší zábava, než si to někde v koutku žužlat.... Ale zase jak je horlivá, tak mi potvora překusuje.
Denisa
papááá a pusiny pro Giordadlo

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:28
- Nahlásit

Frog
jo, tak to já přijdu za ní, a přetahuju se -volat ji s tím nemůžu bo to okanžitě plive a valí za mnou myslíš že to dělám teda dobře? já se s ní i přetahuju chvilku než jí to hodím.........

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:25
- Nahlásit

Mar
Omlouvám se za výpadek,ale už jsem se nedostala k netu...
K tomu aportu... jo myslím,že to děláš dobře. Taky bych ju nevolala když to po zavolání hnedka pouští. U toho přetahování bych zkusila ještě učit ten povel "drž".
Denisa
Ahoj tetáá, tak co Giordinka?

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:58 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

já dnes jen na skok...
Frog
dobrý teta! včera žebronila u naší večeře, již apetit jako vždy, akorát hovína nejsou ještě stopro válečkoidně tuhá a krásná jako předtím... baští atb + cosi na žaludek ještě...

hodím vám sem ochutnávku... ale omlouvám se, není zatím čas a doma mi kleká kompl, net tam vůbec nefachčí...

Mar
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:01
- Nahlásit

Frog
jj,rikam "drzi" a ze je sikovna, blablabla.......
a kdyz teda s tim utika, tk ji to necham? bo si pro to jdu? a jako si dojdu a vezmu to a zacnu se tahat? co?

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:02
- Nahlásit

Denisa
To je príma, že je Giorďátku malému zase dobře.

Jééééé parááádní fotky, už se nemůžu dočkat, až budu mít taky ten svůj foťáček.

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:05
- Nahlásit

Mar
Teď nechápu jak to myslíš? Kam s tím utíká pryč od tebe? Zatím bych jí vůbec neučila povel aport. Jen bych se s ní tahala a vždycky nechala vyhrát. Aguna mi to pak cpe,ať jdeme řádit znova....

Mar
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:05
- Nahlásit

Denisa
týýjo"! BOMBA fotky! hlavne ta posledni! ta je boooziiiiii

Mar
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:42
- Nahlásit

Frog
hele Vandalko, dej mi svoje ICQ

BinLadin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:59
- Nahlásit

Ahoj lidicky,tak jsme uz zpatky doma z tabora?
Jas e dari aco delji hafani? Je v planu nejaky vyslap ?

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 06:50 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Frog
tak to se muze stat opravdu jenom me!!!!
do 4 do rana jsme litali po pohotovosti, za svych 90,- jsem tam obdrzela dost nesetrne zachazeni,dlahu a neschopenku
ja ty moje usaty hajzly jednou fakt zavrazdim

P.S. boli to jako krava,nemuzu lezet, uz sem vzhuru pres 24 hod vlastne...

jooo mam to obrazeny a naky skriply ccosi boco(to je to,co nejvic boli)

Puna
# Zasláno: 27 Srp 2008 07:42
- Nahlásit

Ahoj po dovolené

ježiši, co to tady čtu?? nevím, na co reagovat dřív, tak hlavně že jsou už Giorďátko i Aff snad v pořádku

Mar
jsme litali po pohotovosti
To, Marti, aby Ti nebylo líto, že jenom se psama lítáš po doktorech?? tak ať Tě to nebolí a je Ti co nejdřív líp....

Denisa
náádherný fotečky, to je fakt krááása, jsi fakt neuvěřitelně šikovná fotografka, fakt nádhera...

Jinak my jsme byli nakonec v Rakousku, v Kaprunu, jenom s pánečkem, L. byl u našich, bylo to tam hrozně fajn, fakt super relaxace a tak, ale od včera jsem už v práci, což je tady jedna velká hrůza, no jako asi u každýho po dovolené....

Jinak jak jsme byli před tou dovčou s Frog, tak Luckyman začal jakoby kulhat, byli jsme pak ještě s Janou a Aginkou a kulhal taky, tak nevím...
Ještě jsme s tím u veta nebyli, protože se zas paranoidně bojím, bůhví co to může být Chvilkama kulhá a chvilkama ne, no, tak uvidím, asi nás ten vet stejně nemine...

Ty vaše "žaludeční" příhody mu teda radši číst nebudu, aby ho zase nenapadlo L. se opičit, že... RTG žaludku rozhodně nepotřebujeme absolvovat, jen aby si měli L. s Giordi a Aff o čem vykládat, že

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:10
- Nahlásit

Mar
No týýýýý vole!!! Ještěže sis k tomu doktorovi zašla! Co s tím vlastně teda máš? To mě teda mrzí! Ale děkujeme za jinak moc príma prochajdu. Aáááchjo je mi to líto,že to takle dopadlo... Ber to pozitivně alespoň můžeš bejt doma s psiskama. Držíme pěsti ať to moc dlouho nebolí!
Puna
Sááákryš tetá, to je divný! S Agou už přece tolik nelítal. Ale už byl trošku divnej,že? Jestli už ho to nebolelo! Bych se divila kdyby ho vyvedla Aga z míry těma svejma přískokama...
To je v pytli ... samej úraz a zranění a nemoci. Ať se Lucky brzy uzdraví.
Jééé já bych jela na dovču klidně znova. Úplně ti závidím!
BinLadin
Teď je to tu samé zranění, až budeme něco plánovat, tak se to tu určo dočteš.

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:16
- Nahlásit

Mar
Ahááá už to čtu,že to máš obražený a skříplý... no hlavně,že to není zlomené. Drž se teta!

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 11:05
- Nahlásit

Frog
no ty vole,ale zatentovany to mam od spicek prstu az po rameno (jako tu dlahu) a teda jak muzu jenom sedet,to to boli nejmin........me rekni teda,esli je nekdo takovy nemehlo jak ja vyslika a oblika,krmi a napaji me Petr aj na zachod se mnou musi
no snad to do uterka bude OK at zase muzeme vyrazit

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 12:09
- Nahlásit

Mar
Týýý brďo, mě z tebe klepne. No jo jsou to malá torpédka.

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:22
- Nahlásit

Frog
JO, a jak ses ptala,jestli se mi perou o zradlo (pak sem to diky padu nezodpovedela),tak NE NEPEROU

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:23
- Nahlásit

Ajój!!!
Tý jo, tady je to teda invalidovna...
uf uf, už ať se z toho všichni dostanou a máme delší čas zase pokoj... jsme si to teď myslím dost vybrali!!!
Puna
ahojky teta, jsme si vlastně psaly na BCC, ale vítám tě i zde...
doufám, že Luckymánkovic nožka je už dobrá!!!
Mar
teta, co robííííííšššš???? tak to je řiť jak řiď teda! co ti ti dva malincí robátci udělali???? tak fouky fouk, ať nemáš bolístku a dej se brzo do kupy! Giordi posílá ozdravný slint na postižené místo... prej to pomáhá...
Frog, Puna
holky co děláte o víkendu, myslíte, že bychom mohli už na nějakou malou nenáročnou vychajdu? s nějakou pauzičkou, no vidělo by se...

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání