| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:59
- Nahlásit
Mar
A to předtím nedělala?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:01 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Frog
ne, az vcera spolu s tim blitim........
ale jako inak je normalni a zere pode mnou zidli prave
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:03
- Nahlásit
Mar
hm, tak bych to asi chvilku nechala, počkala bych co zítra a pak bych teprve něco řešila...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:15
- Nahlásit
Frog
jo, presne tak to udelam - tyjo 11 tejdnu a uz sme byli 3x u veta! ta me zruinuje ! co se nepovedlo Berrymu dokona ona
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:18
- Nahlásit
Frog
jo , Vendulko, kdy budes objednavat vetamix? ja koukala (mala zere nutram) ze ten oni maj a docela levnej,a tak asi tak za mesic pocitam, nam dojde pytel, tak ze bych se s teboua tvoji objednavkou "svezla" a mela to levnejsi
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:26
- Nahlásit
Mar
jj objednávat budu určitě... Buď tento týden, nebo za 14 dní...
Tak mi to napiš do mejlíku,jo?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:34
- Nahlásit
Frog
a potom kdy ? pac my mame tedko 6 kg a to pro 7kg psa chvilu vydrzi jeste
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:50
- Nahlásit
Mar
Pak až zase za měsíc, možná dva...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:53
- Nahlásit
Frog
aha, chjo, tak ja to promyslim a pisnu mailika oki?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
Mar
jj, napiš
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Srp 2008 11:31
- Nahlásit
Mar
11 tejdnu a uz sme byli 3x u veta! ta me zruinuje !
jo, jo, tak hlavně že jsou nějaký výsledky, určitě něco spořádala, co neměla... S tím rentgenem nevím, my k chybovi nechodíme, tak snad to nebude potřeba...
Určitě se to spraví , jako to blinkání
zere pode mnou zidli prave
tak opatrně, ať ji nesežere
Frog
o.k., o půl 7 na panelce Pamelce, těšíme se moc
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 11:31
- Nahlásit
Puna
no nesere porad tak ja nevim uz fakt se zblaznim z tech coklu jednou
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:10
- Nahlásit
all
ahojte, takze shrneme udalosti poslednich dni......po tretim vysetreni, kdy vet naznal, ze to je divny, pac je uplne v pohode, udelal RTG zaludku a strev.....
vysledek ZDE:
(ano, jsou to koniky do sesivacky)
takze nas hned poslal na operaci (4 dny hospitalizace, rozrezanej, pes,atd.....ja nervy, tak ze to promyslim a ozvu se.........byla porad OK, ziva,zrava, zdrava a drava )
vecer zaplatpanbu vysrala 1 sponku......druhou jsme nenasli........dnes jdeme opet na RTG s tim, ze pokud tam bude, tak holt musi na operaci (spicatej kov - nebezpeci propichnuti streva vic nez velky........) a SVETE DIV SE - OBE SPONKY JSOU PRYC!!!!!!!!! huraaaaaaaaaa
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:23
- Nahlásit
Ahojky, já jsem na skok v práci, hnedle zase ujíždím směr chajdaloupka, Giorďadlo v péči rodinky, klid a mír, už chci zas být na "cesta z města"...
Mar
ježkovy voči, co to tu čtu?????
páááni! tak ještěže je to už v pořádku! ty jo, vy máte fakt smolíka! malé teda hodně zdravíčka a štěstí taky... hm, to vypadá, že si v kanclu dala "dobrůtku"...
(vidíš, ani nepotřebuješ přešlechtěný plemeno... ty víš jak to myslím, viz. jednou naše debata... abys vetům přispěla do kasiček ) no hrůza, doufejme, že smůlu jste si už vybrali. Podrbání oběma netopýrákům! Jo a Beroušek teda zmužněl, teda zfrancouzkovatělozbuldočkovatěl !
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:28
- Nahlásit
Denisa
no presne! ona je zdrava jako ripa, ale blba jako putstok, takze to vyjde na stejno asi (s tema vetama )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:32
- Nahlásit
Mar
putštok... chudák, neříkej jí tak škaredě!
takze to vyjde na stejno asi prostě je to tvůj osud! Ne, se srovná časem všecko... mimina no...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:52
- Nahlásit
Mar
Týýýý voe, to je drak! To se může totiž stát jenom tobě . Né, ty brďo to je šílený, ještěže to ze sebe dostala! Fakt kopyto. By mě zajímalo,co jí na těch sponkách tak chutnalo . Ještěže to dopadlo, tak jak to dopadlo. Musíš jí našít na hubana zip .
Denisa
Tož vííítaj .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:57
- Nahlásit
Frog
koupila sem nahubek zatim na jezevcika a trpi v kanclu ji mam privazanou u zidle a v hube ma narvanou buvoli kost to zase chvilu bude trvat nez otrnu a pustim ji smejdit mezi stoly..........
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 12:53
- Nahlásit
Mar
koupila sem nahubek Další malej Hanibal kanibal , no jo no. Ale nechci ti brát iluze,ale plno lidí co znám dává koš, aby jim pes nežral hnusy a on si většinou propasíruje i přes ten koš .
Má to i svou výhodu... místo pamlsků koupíš krabičku sponek do sešívačky a místo granulí třeba šroubky a matice . Takovej malej robokop.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 12:57
- Nahlásit
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúffffffffffffffffffffffff Jsi si oddychla matko...sem ti večer chtěla psát...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:04
- Nahlásit
Frog
hele, rvu FUJ i kdyz ma kos, a esli bude takova i nadale, tak ji tam zepredu namontuju nejaky plexi - do toho nahubku
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:08
- Nahlásit
Frog
místo pamlsků koupíš krabičku sponek do sešívačky a místo granulí třeba šroubky a matice
a pajsl ji necham udelat z azbestu tra ne?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:15
- Nahlásit
Mar
azbest je jedovatej, normálně nakup inštalatérský oranžový a šedý trubky a nějak to seskládej
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:15
- Nahlásit
Mar
a pajsl ji necham udelat z azbestu tra ne No jak je vidět to nebude potřeba , její zažívání to dává úplně v pohodě .
máš mejl
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:51
- Nahlásit
Frog
jj,streva ma asi z oceli tyjo ......... no jeste ze tak..........uuuuuf (jak rika Blana )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:14
- Nahlásit
Denisa
Tak co? Jak to dneska holky vidíte?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:21
- Nahlásit
Nazdar holčata!
Ani nevím která jste v Brně a ne na dovči, ale že je středa, tak píšu, že my jsme teď nepoužitelní...
jsem teprve dnes v práci, po a út jsem si musela vzít dovču, od pátku G. zvracela, průjem, nedostala jsem do ní vodu ani stříkačkou, sobota ráno VFU pohotovost - inj., atb + rtg žaludku, vyš. krve - vše ok, furt ale doma stejný, neděle - náš vet - na kapačku, pondělí - už pila ze stříkačky, večer snědla pár lžic dietní konzervy od veta + rýži, úterý - baštila a pila mňam mňam, takže vet vyndal kanylu, že už nebude třeba
Dnes jsem na skok v práci a zas valím za ní radši... Už ale je ok jen musí dobaštit antibiotika a odpočívat... teď už jen strašně prdí a smrdí, ale zdraví si tvrdí...
To byly nervy, hotovka, 2 dny jsem nespala, že zvracela, další dny jsem hlídala, aby si nevyrvala kanylu...
Mar už nic nepiš o zažívání a vetovi Ch. neb Giorda se asi musí opičit! děsný!
Jo a vůbec nevím/se neví z čeho co a jak to měla...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:23
- Nahlásit
Frog
jé, právě jsem ti včas napsala... doufám, že za 14 dní
máme po koupání, po výletech...
jsme ještě chtěli jet i s G. někam k moři nebo aspoň k rybníku...
no hlavně, že je z toho venku, ťuky ťuk!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:30
- Nahlásit
Denisa
jezisi!!! a z ceho to mela chudina nasa majinka placata???
tyjo to je strasny, kdyz ani nebumbala!!!
a co rtg zaludku? pekny? pojd vo tom pokecat, bo to je jedna z disciplin, kerou mam castym opakovanim uz upe vzitou
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:32
- Nahlásit
all
inak mame dalsi pidividejka :
http://www.youtube.com/watch?v=hrGfBNfh0p4
http://www.youtube.com/watch?v=-gdgJB7f7CE
http://www.youtube.com/watch?v=Hoj6tKfDhi0
http://www.youtube.com/watch?v=wK4231TKwlg
|