Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:59
- Nahlásit

Mar
A to předtím nedělala?

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:01 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Frog
ne, az vcera spolu s tim blitim........

ale jako inak je normalni a zere pode mnou zidli prave

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:03
- Nahlásit

Mar
hm, tak bych to asi chvilku nechala, počkala bych co zítra a pak bych teprve něco řešila...

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:15
- Nahlásit

Frog
jo, presne tak to udelam - tyjo 11 tejdnu a uz sme byli 3x u veta! ta me zruinuje ! co se nepovedlo Berrymu dokona ona

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:18
- Nahlásit

Frog
jo , Vendulko, kdy budes objednavat vetamix? ja koukala (mala zere nutram) ze ten oni maj a docela levnej,a tak asi tak za mesic pocitam, nam dojde pytel, tak ze bych se s teboua tvoji objednavkou "svezla" a mela to levnejsi

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:26
- Nahlásit

Mar
jj objednávat budu určitě... Buď tento týden, nebo za 14 dní...
Tak mi to napiš do mejlíku,jo?

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:34
- Nahlásit

Frog
a potom kdy ? pac my mame tedko 6 kg a to pro 7kg psa chvilu vydrzi jeste

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:50
- Nahlásit

Mar
Pak až zase za měsíc, možná dva...

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:53
- Nahlásit

Frog
aha, chjo, tak ja to promyslim a pisnu mailika oki?

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:55
- Nahlásit

Mar
jj, napiš

Puna
# Zasláno: 12 Srp 2008 11:31
- Nahlásit

Mar
11 tejdnu a uz sme byli 3x u veta! ta me zruinuje !

jo, jo, tak hlavně že jsou nějaký výsledky, určitě něco spořádala, co neměla... S tím rentgenem nevím, my k chybovi nechodíme, tak snad to nebude potřeba...
Určitě se to spraví , jako to blinkání

zere pode mnou zidli prave
tak opatrně, ať ji nesežere

Frog
o.k., o půl 7 na panelce Pamelce, těšíme se moc

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 11:31
- Nahlásit

Puna
no nesere porad tak ja nevim uz fakt se zblaznim z tech coklu jednou

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:10
- Nahlásit

all
ahojte, takze shrneme udalosti poslednich dni......po tretim vysetreni, kdy vet naznal, ze to je divny, pac je uplne v pohode, udelal RTG zaludku a strev.....

vysledek ZDE:

(ano, jsou to koniky do sesivacky)

takze nas hned poslal na operaci (4 dny hospitalizace, rozrezanej, pes,atd.....ja nervy, tak ze to promyslim a ozvu se.........byla porad OK, ziva,zrava, zdrava a drava )
vecer zaplatpanbu vysrala 1 sponku......druhou jsme nenasli........dnes jdeme opet na RTG s tim, ze pokud tam bude, tak holt musi na operaci (spicatej kov - nebezpeci propichnuti streva vic nez velky........) a SVETE DIV SE - OBE SPONKY JSOU PRYC!!!!!!!!! huraaaaaaaaaa

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:23
- Nahlásit

Ahojky, já jsem na skok v práci, hnedle zase ujíždím směr chajdaloupka, Giorďadlo v péči rodinky, klid a mír, už chci zas být na "cesta z města"...
Mar
ježkovy voči, co to tu čtu?????
páááni! tak ještěže je to už v pořádku! ty jo, vy máte fakt smolíka! malé teda hodně zdravíčka a štěstí taky... hm, to vypadá, že si v kanclu dala "dobrůtku"...
(vidíš, ani nepotřebuješ přešlechtěný plemeno... ty víš jak to myslím, viz. jednou naše debata... abys vetům přispěla do kasiček ) no hrůza, doufejme, že smůlu jste si už vybrali. Podrbání oběma netopýrákům! Jo a Beroušek teda zmužněl, teda zfrancouzkovatělozbuldočkovatěl !

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:28
- Nahlásit

Denisa
no presne! ona je zdrava jako ripa, ale blba jako putstok, takze to vyjde na stejno asi (s tema vetama )

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:32
- Nahlásit

Mar
putštok... chudák, neříkej jí tak škaredě!
takze to vyjde na stejno asi prostě je to tvůj osud! Ne, se srovná časem všecko... mimina no...

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:52
- Nahlásit

Mar
Týýýý voe, to je drak! To se může totiž stát jenom tobě . Né, ty brďo to je šílený, ještěže to ze sebe dostala! Fakt kopyto. By mě zajímalo,co jí na těch sponkách tak chutnalo. Ještěže to dopadlo, tak jak to dopadlo. Musíš jí našít na hubana zip.
Denisa
Tož vííítaj.

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:57
- Nahlásit

Frog
koupila sem nahubek zatim na jezevcika a trpi v kanclu ji mam privazanou u zidle a v hube ma narvanou buvoli kost to zase chvilu bude trvat nez otrnu a pustim ji smejdit mezi stoly..........

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 12:53
- Nahlásit

Mar
koupila sem nahubek Další malej Hanibal kanibal , no jo no. Ale nechci ti brát iluze,ale plno lidí co znám dává koš, aby jim pes nežral hnusy a on si většinou propasíruje i přes ten koš .
Má to i svou výhodu... místo pamlsků koupíš krabičku sponek do sešívačky a místo granulí třeba šroubky a matice. Takovej malej robokop.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 12:57
- Nahlásit

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúffffffffffffffffffffffff Jsi si oddychla matko...sem ti večer chtěla psát...

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:04
- Nahlásit

Frog
hele, rvu FUJ i kdyz ma kos, a esli bude takova i nadale, tak ji tam zepredu namontuju nejaky plexi - do toho nahubku

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:08
- Nahlásit

Frog
místo pamlsků koupíš krabičku sponek do sešívačky a místo granulí třeba šroubky a matice
a pajsl ji necham udelat z azbestu tra ne?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:15
- Nahlásit

Mar
azbest je jedovatej, normálně nakup inštalatérský oranžový a šedý trubky a nějak to seskládej

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:15
- Nahlásit

Mar
a pajsl ji necham udelat z azbestu tra ne No jak je vidět to nebude potřeba , její zažívání to dává úplně v pohodě.

máš mejl

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 13:51
- Nahlásit

Frog
jj,streva ma asi z oceli tyjo ......... no jeste ze tak..........uuuuuf (jak rika Blana )

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:14
- Nahlásit

Denisa
Tak co? Jak to dneska holky vidíte?

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:21
- Nahlásit

Nazdar holčata!
Ani nevím která jste v Brně a ne na dovči, ale že je středa, tak píšu, že my jsme teď nepoužitelní...
jsem teprve dnes v práci, po a út jsem si musela vzít dovču, od pátku G. zvracela, průjem, nedostala jsem do ní vodu ani stříkačkou, sobota ráno VFU pohotovost - inj., atb + rtg žaludku, vyš. krve - vše ok, furt ale doma stejný, neděle - náš vet - na kapačku, pondělí - už pila ze stříkačky, večer snědla pár lžic dietní konzervy od veta + rýži, úterý - baštila a pila mňam mňam, takže vet vyndal kanylu, že už nebude třeba
Dnes jsem na skok v práci a zas valím za ní radši... Už ale je ok jen musí dobaštit antibiotika a odpočívat... teď už jen strašně prdí a smrdí, ale zdraví si tvrdí...
To byly nervy, hotovka, 2 dny jsem nespala, že zvracela, další dny jsem hlídala, aby si nevyrvala kanylu...
Mar už nic nepiš o zažívání a vetovi Ch. neb Giorda se asi musí opičit! děsný!
Jo a vůbec nevím/se neví z čeho co a jak to měla...

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:23
- Nahlásit

Frog
jé, právě jsem ti včas napsala... doufám, že za 14 dní
máme po koupání, po výletech...
jsme ještě chtěli jet i s G. někam k moři nebo aspoň k rybníku...
no hlavně, že je z toho venku, ťuky ťuk!

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:30
- Nahlásit

Denisa
jezisi!!! a z ceho to mela chudina nasa majinka placata???
tyjo to je strasny, kdyz ani nebumbala!!!
a co rtg zaludku? pekny? pojd vo tom pokecat, bo to je jedna z disciplin, kerou mam castym opakovanim uz upe vzitou

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:32
- Nahlásit

all
inak mame dalsi pidividejka :
http://www.youtube.com/watch?v=hrGfBNfh0p4
http://www.youtube.com/watch?v=-gdgJB7f7CE

http://www.youtube.com/watch?v=Hoj6tKfDhi0
http://www.youtube.com/watch?v=wK4231TKwlg

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání