| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:22
- Nahlásit
Frog
Puna
domluveno, kdyby něco, tak na mobilos, díky!
těšíme se! jupajdá!
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:31
- Nahlásit
AHoj,tak se mi podarilo uspesne zmenit praci a vypada ze jsem si aspon podminkami minimalne polespsil...jinak pilne prstavuji byt,a v So odjizdim na ctrnact dni na letni LVT,ozvu se potom a budu se tesit na venceni....
http://binladin.rajce.idnes.cz/Juras_Alboretum_MZL U_27.7.2008/
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 08:36
- Nahlásit
Zdár Puna a Frog!
holky díky za středu i sobotu, fotky už jsem nahrála doma do komplu, celkem dobrý na to, že nebylo světlo, akorát mějte prosím strpení, kdy to dotáhnu do hokny, nevím... však víte co teď furt řeším... a Giorda chce furt ven a vůbec... nestíhajda...
budeme se kdyžtak kochat pohledy za dlouhých zimních večerů...
BinLadin
tak to je fajn, že se ti daří!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:29
- Nahlásit
Holky,
změna plánu... já odjíždím už zítra ráno pryč, takže venčení nám tento týden nevyjde...
ale furt platí, že kdybyste chtěly dojet na chajdalupu, tak možno... jen předem hlásit a sms, signál na volání tam furt není
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:30
- Nahlásit
Denisa
hele ja nevim, co ted furt resis
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:40
- Nahlásit
Denisa
Ahooooj, taky děkujem za sobotu i za středu. Sobota sice na můj vkus trošku adrenalinová, ale hlavně,že to dopadlo, tak jak to dopadlo...
Budeme moc rády za každou fotečku , ať máme co hodit na stránky... já se toho svýho foťáku snad nedočkám . Ale příští týden budu mít pár fotek z tábora od Agnieszky, tak zas něco hodím na stránky.
Příští víkend jedeme zase na výcvikáč, už se těšíííím .
Teta moc si to užijte na chajdalupě a pak dejte vědět, až se vrátíte, rády vás uvidíme .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:41 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Mar
...ahá... no já ti to pak pošeptám... strašidelný věci ale, ani to nechtěj vědět!
pozdravuj netopýří duo!
jo, jsme ve čtvrtek s Janou F. venčily trio Agi,Giordi,Fia a kolem nás prolítl v jeepu dr.Chyboň taky na venčení, zdravili jsme se, tak jste tam chyběli do počtu coby venčící pacoši, by se divil kolik jeho oveček pohromadě...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:43
- Nahlásit
Denisa
to jo no :-D ale my sme si to vynahradili, bo sme byli ockovat a taaak u chyby tedko
hele ja su strasne zvedava a zadny PAK ! musis hned
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:50
- Nahlásit
Frog
...ještě mejlíček... taky se těšíme na další venčeníčko...
Mar
no jó, to se musí...
teta, přece nechceš být brzo stará...!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:52
- Nahlásit
Denisa
chcu - klidne, neva, hlavne to vyklop co sici vi a ja ne
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:06
- Nahlásit
Mar
ale budeš zklamaná... je to trapárna... Giorda ti to napsala v mejlu...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:10
- Nahlásit
Denisa
no fuuuuuuj,takova traparna - no ze s tim vubec votravujes jako!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:17
- Nahlásit
Mar
no to psala Giorda... teda, Giordinko, fuj je to!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:17
- Nahlásit
Denisa
zadnej piskotek
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:19 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Mar
přesně!!!
(teda ale to je diagnoza ty psékařky! )
romantika hadra, něžné to ženštiny...!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:22
- Nahlásit
Denisa
to jo no
|
Puna
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:24
- Nahlásit
Denisa
Frog
ahoj, tak my taky děkujem moc za sobotu, bylo to super
Deni, tak si to krásně na chalupě užijte, já jdu do práce ještě zítra a pak dovolená, konečně, mám pocit, že se nedočkám...
Taky semoc těšíme na fotečky, ale trpělivě budem čekat
Mar
A co Af? už naočkovaná a zdravá? posíláme pozdravy i pro Berrouška
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:29
- Nahlásit
Puna
af je navockovana vod vcera a dneska rano mi blila tze dostala "vcelicku" na zklidneni a tedko spinka - vubec nevim, z ceho blinkala teda............
Berous je zdravej a co ji mame doma, tak krasne papa
prikladam foto, jako dukaz misto slibu
a taky foto Affi s dalsima 2 kelpiima stenatama (af je ta cerna )
|
Puna
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:39
- Nahlásit
Mar
téééda, B. je vypasenej, to snad není možný, úplnej buldoček, žádná ještěrka má strach, že na něj nezbyde, co?
navockovana vod vcera a dneska rano mi blila
chudinka malá, tak to mě mrzí, ale třeba z toho očkování nebo kombinace s horkem nebo nevím, ach jo, tak ať je jí líp, ať se z toho vyspinká, bobulka malá, vy taky musíte mít všechno
Ale na tý fotce vypadá krásně zdravě a co jsem viděla ty videa, tak taky, určo bude zase o.k., chce jen abys nevyšla s těma psíma chorobama ze cviku
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:44
- Nahlásit
Puna
no jako ona je furt ziva (ted teda ne, dneska po te ranni injekci chrape celej den ) sem z toho nesva, ale pevne verim ze bude OK
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:48
- Nahlásit
Puna
S váma ale na zítra můžeme počítat,že?
Mar
Teďka řáděj nějaké virózy či co, plno lidí na cvičáku včera říkalo, že jim psiska zvracej...
Neboj to bude dobré .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:51
- Nahlásit
Frog
no me zarazi, ze od 10 od rana chrape - a to pomerne tvrde totiz (po ty injekci) a mam ji co pul hodiny davat pit, jenze nechce, pac ji musim vzbudit, zejo, ona nechce vstavat, tak cuchne, lizne a de spat nevim no ..... je oslabena jeste navic, pac je cerstve naockovana a tak no
|
Puna
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:58
- Nahlásit
Frog
jasně, jasně, zítra s váma počítáme, dáme si vědět, kdy akde a tak zítra
Mar
ach jo, Marti, to je ale asi fakt jak píšeš, víc věcí dohromady - oslabená po očkování, nějaká viróza, to horko, injekce...
a ten váš vet je dobrej, ne? určitě ví, co dělá, je mi vás fakt moc líto, ale určitě to bude dobrý...
Pít by ale měla, aby nebyla dehydrovaná, tak snad až se prospí, tak bude líp
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:59
- Nahlásit
Puna
no chodíme k Chybovi, zejo........
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:04
- Nahlásit
Mar
Hele neboj, prostě s ní zamávalo to očkování, je ještě maličká... Potřebuje se z toho zřejmě vyspat. Uvidíš, že zítra bude jako čiperka.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:09 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Frog
spi po te injekci od chyby asi - ma hladovku a tak a pak dietu - radsi - jakoze kure+ryze.........blila rano jak amina, na kazdym 3. kroku tyjo
no vite co se desim, pac to vubec neznam - jako ockovani berrymu nikdy nevadilo zejo........
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Srp 2008 07:33
- Nahlásit
Mar
Marti, tak co? sem včera na vás myslela pořád, snad už je malá o.k.
Frog
tak jak to vidíš? já bych radši dneska něco nenáročnýho, třeba panelku a že by jsme tím lesem tam mohli jít, ale jak chceš ty a čas je nám celkem jedno, jak budete stíhat....
Jinak se nechci chlubit, ale zítra mi začíná dovolenáááááááá
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:24 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Puna
čauvec, no tak neblije, lítá,hraje si a všecko, jenom (to měla i včera) tlačí a tlačí a nemuže nic vykakat, chyba ji "projel" konečník,ale nic nenašel, a říkal, že možná něco snědla (což je 10% možný, bo je popelnica) anemůže to dostat ven takže asi pokud se to nespraví, půjdeme na rentgen
nevíte někdo, kolik tak stojí u chyby rentgen???
a dovču ti zááááávidííííím jak nikdy!!! hned bych někam vyrazila!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:38
- Nahlásit
Puna
jj tak dneska v 18:30 na panelce,jo? Budeme se moc těšit .
Jééééé dovčááááá, úplně ti závidím. Bych si tu svou klidně zopákla.
Mar
Marťo pokud se nemůže vytento tak ji zkus dát do žrádla 2 lžičky oleje, mělo by to povolit ...
Hlavně, že je veselá to je dobré znamení . Jsem ti včera říkala,že dneska to bude zase stará dobrá Affinka.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:43
- Nahlásit
Frog
no to vona se vysere, ale tlaci to tak hodinu
a pak to neni jakoze tvrdy je to normos hovinko - malinky a pak zase 2 hodiny tlaci a vyleze jedno - majinky a "zmrzlinka" konzistence
|