Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:50
- Nahlásit

Kelly
Jmenuje se to GELAPONY CHONDRO a kupujeme to tady http://www.horse-shop.cz/hshop/oddeleni.php?o=37&p age=7

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:52
- Nahlásit

Kelly
Adresa:

Jezdecké potřeby Brno
Palackého 1/3
612 00 Brno

Otevírací doba: Po - Pá 9:00-18:00
So 9:00-12:00

Prodejna se nachází v areálu Veterinární a farmaceutické univerzity (cca 30m nad hlavní bránou) s možností parkování.

Kontakty:

Telefon: 546 210 603
Mobil: 604 275 171
E-mail: j.p.brno@seznam.cz

Kelly
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:51
- Nahlásit

Frog

Moc Ti děkuji za odkaz.

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:43
- Nahlásit

Puna
ahojte, tak jak to s váma dnes vypadá na venčeníčko???
odkdy můžete?

Frog
ahojky, i když vy si to přečtete asi až zítra...
s váma počítáme dle předběžné domluvy na čtvrtek, tak napište zda s náma valíte na holčičí prochču!
jo, ta ušiskonáplast co se osvědčila: (ale třeba se jí osvědčí jiná...?! jo a jak ty ušiska lepí, resp. normoš klapkoucho dolů? "na přehnutí", aby leželo? protože jestli má vylepovat nějaký stojatý uško, např. jako u NO, tak to nefffím, to asi zas je ináč šecko..., to něznáju...)
http://www.lekarna-online.com/zbozi/1835561-fixacn i-paska-sensitive-cara-1x5m

Puna
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:46
- Nahlásit

Denisa

Ahoooj Deni + slečno zajíc-Giordinko,

už jsem tady... Já mám teda nakonec tu dovču až od zítra, takže jsem dneska ještě v práci, takže bych mohla až tak kolem té 18, no... Tak nevím, jestli by se vám to hodilo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:06
- Nahlásit

Puna
ahojda, no to neva, klíďo až na tu 18.h... tak jak budeš vědět přesně na kdy, tak stačí písnout sms... anebo to můžeme nechat rovnou na 18.00
jo a kde že sraz? kam to stíháš nejdřív? nám je to fuk...
odhodláme se do lesíka? už je světlo...

Puna
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:10
- Nahlásit

Denisa
tak jo, tak v 18 u vodárny?

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:12
- Nahlásit

Puna
jasan!

Puna
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:40
- Nahlásit

Denisa
tak to je super, už se na vás holky moc a moc těšíme

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:07 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit

Denisa
Ahóóój teta,
tak my dneska bohužel nemůžeme.Musíme jet totiž zase k veterináři. Moc nás to mrzí,ale zítra můžeme klíďo někam zajít. Nebo klidně až příští týden někdy. Jak se vám to bude hodit.
Jinak bude lepit ucho dolu, takže děkuji moc za radu a odkaz.
Všichní
Tak co Velikonoce? My byli u našich ve Stříbře a bylo tam šílené počasí! Pořád sněžilo. No úplněj Klondajk.

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:34
- Nahlásit

Puna
kukujém za včéra, jste parťáci k pohledání! magůrci byli včera kouzelní...
Frog
jé... tak ať vám to u veta zas dobře dopadne!
a nestíháte to jako minule na později... že bychom si operativně zavolali...? já totiž nevím co ten pátek ještě...!?
slibovala jsem i Puna, že bychom mohli jít v pátek, ale v práci máme mimořádně v pátek přednášky do 18h a nevím zda se z nich urvu či ne... to budu vědět až zítra...
ad Velikonoce... když bych to tak měla shrnout, tak jsme furt kdesi byli a furt žrali... ale jinak parádička, pohodička samozřejmě...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:42
- Nahlásit

Denisa
No pozdějc by to určitě šlo,ale vůbec nevím, jak to tam bude. Kolik tam bude psů atd. Necháme to tedy na příští týden?!
Dějte holky vědět, kdy by se vám to hodilo nejvíc. Nám je to vcelku jedno.
hahááá my jsme Velikonoce taky celý prožrali.

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:43
- Nahlásit

Frog
čáu, no my byli u kamarádů v tišnově - na NE naplánovanej vejlet se psama - n ošíleně sme zmokli, zasněžili a jánevimco všecko, Berrymo začlo padat patro a pak aj asi 10x blinkal (z toho jak se nachladil) v PO sice nepršelo, ale fučelo a byla pěkná kosa - tže fakt VESELÉ velikonoce to byly

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:52
- Nahlásit

Frog
jak chceš, teta... my můžeme i dnes později, ale i klidně to nechat na next week, ať dnes nemáte jen samý fofry...
ještě můžeme v neděli !!!...
a ten příští týden se raději operativně domluvíme až příští týden... ale středa je jasná, tu máme bloklou na vás určitě...
Luckýskovic mají dovču, takže jestli budou chtít, tak pondělí či úterý? zamluvte si nás!

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:55
- Nahlásit

Mar
chudák Beruška...
jo, ty uši měli fakt v Tescu... byla jsem tam nakupovat a měli různý barvy-lůzovouctou, fialkovou, žlutou, oranžovou... jsem přikoupila do foroty fialová ušiska!

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:57
- Nahlásit

Denisa
jééé luzovouctýýýý bysme celííí tak příští rok aspon vim, kam jít díkec

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:05
- Nahlásit

Denisa
No ono jde spíš o to abyste na nás nemusely někde moc dlouho čekat a tak... Nikdy nevím, jak to bude u veta vypadat. Někdy jsme tam samotné a za 5 min. jedeme domů a někdy tam zase strávíme skoro celé mládí, záleží to na tom kolik lidiček se psama tam bude.
Ale neděle by šla. Čas bychom měly mít určitě. Jen napište v kolik a kde. A dále se domluvíme osobně v tu neděli,jo?
Těšíme se na vás holky a doufáme,že se na nás nezlobíte.

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:07
- Nahlásit

Mar
Chuuuuuděra malej. Tak hlavně ať je brzy fit.

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:09
- Nahlásit

Frog
jooo,druhej den byl OK, ale dyby ste ho viděli - durch promoklej už tak 4 km před koncem cesty, jakože se klepal jak osika, celej posněženej z vrchu, do toho frkal, ajk mu furt padalo to patro, no prostě bovka no večer dostal teplej vývar a ručníček a v hospodě pivínko a odpo ještě na hraní 2 fenky a hned byl OK

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:13
- Nahlásit

Mar
Hahááááá tak to je dobře . Je mi jasný,že skrz samý ženský na trable zapomněl.

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:15
- Nahlásit

Frog
akurát jednu poblil no ale co už

máme o tom trochu psaný u nás na webu (fotka žádná,protože v tom počasí se to fakt nedalo - byla sem uplně durch mokrá) : http://www.buldocek.wu.cz/denik-francouzsky-buldoc ek.php#z20

Puna
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:29
- Nahlásit

Denisa

taky děkujem za včera, byli fakt super roztomiloučký Luckin dneska nechápe, že jsem doma, ráno koukal jak puk

Však uvidíš jak to bude a v pondělí nebo úterý budeme moct určitě, tak si vás píšeme

Frog
tak aˇˇt u veta dobře dopadnete... A co Axoušek na hárající Agátku? to jste si asi taky užili s tím počasím blbým, co...

Mar
chudák Berrunka, tak hlavně že už je v poho

Jinak my jsme taky celý Velikonoce prožrali, hrozný...

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:55
- Nahlásit

Frog
néééé, v poho!!! tak to dnes necháme a dáme tu neděli!
no já nefffím, chcete i se stopičkou? jestli i se stopičkou, tak asi Medloše na panelce co? a čásek asi dopolední, třeba v 9.30?
Puna
tak si nás napište rovnou na pondělí... a přesnýho scuka domluvíme by net... já se totiž v pondělí urvu dříve, ale nevím přesně v kolik ještě...
Mar
tcccc, ale pivínko je studený do krčku, jsi mu měla dát radši svařáčka nebo grogíček na krček...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 10:11
- Nahlásit

Denisa
JJ souhlasíme s časem i místem a budeme se na vás moc těšit.
Puna
Axíček byl nejdřív z Agů krapek vykolejenej,ale během chvíle se srovnal a všechno proběhlo v úplné pohodě.

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 10:17
- Nahlásit

Frog
tož bezvoš!

Kelly
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:11
- Nahlásit

Frog

Ahoj teta, jak se má "háravka"?

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:33
- Nahlásit

Kelly
Ahojky, Aguna se má dobře, ale už aby to hárání skončilo.
Denisa
Počítáme i se stopičkou

Kelly
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:34
- Nahlásit

Frog

A nechcete jít někdy venčit s náma? Heruška by byla moc ráda.

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:35
- Nahlásit

Kelly
JJ určitě můžeme. Třeba v pátek? Ale až tak okolo 20h? Domluvíme se přesněji po telefonu. Napíšu sms,jo?

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:38
- Nahlásit

Frog
Kelly

se tady domlouváte na pívo bo co? v pátek v 8?

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání