| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:18
- Nahlásit
Frog
kráááááása!!!!! ten dortík i Agů!!!! a pošmákla si co? mňam!
holky venčitelky
tak co dnes? bych navrhovala lesík neb jestli bude ještě trochu pršet, tak les je vždy lepší... ale jinak se podřídíme, pokud chcete někdo někam jinam... klidně taky vyzkoušíme zas jinou lesní trasu, ale obávám se, že potmě a můj orientační nesmysl - to byste musel někdo vést...
a čásek zase na 18.h?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:29
- Nahlásit
Denisa
Ahoj tetáá, my bohužel dneska nemůžeme. Mám dneska nějaký zařizování a vůbec nebudu mít čas. Budete muset jít dneska bohužel bez nás .
Tak si to moc užijte a příští středu se na vás budeme moc těšit
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:44
- Nahlásit
Frog
no to je hrůza!
teta, to ale není vůbec pěkné!!!
a nemůžete třeba až na 19.h?
Puna
a co vy? máte už áčko z minula, tak šup šup!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:15
- Nahlásit
Denisa
Já vím teta,ale co nadělám . Dneska nám to nevyjde,ale příště pojedeme určitě...
|
Puna
|
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:23
- Nahlásit
Denisa
jo, jo my teta půjdem, tak v 18 v Sobkách, ale myslíš že se tam my dvě sami neztratíme ??
Frog
to je škoda, že nemůžete, tak příště
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:31
- Nahlásit
Frog
Denisa
jaktože nejdete coursingovat?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:32
- Nahlásit
Frog
no dobže, dobže, tak my vám teda odpouštíme
ale jinak nás máš na svědomí, přesně jak píše Puna, vždyť my se tam bez tebe ztratíme!!! jsem minule samozřejmě nedávala pozor zase... ehm, tak snad to má už v paži Giordinka a povede nás kdyžtak...
Puna
tak se těšíme, v 18h tam a umíš lézt po stromech Jeníčku, že jo, až budeme hledat světýlko, tak já dělám Mařenku, aby bylo jasno!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:33
- Nahlásit
Mar
ani mi nemluv!!!! jsme se nestihla přihlásit!!!!
ale napsala jsem se do náhradníků a doufám, že nás třeba k té druhé boxerce vezmou...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:35
- Nahlásit
Denisa
Haháááá neboj , neztratíte se .
Mar
Já bych to stihla,ale jedeme na víkend na Vysočinu,takže nám to zase nevyšlo!
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
Frog
Ahoj tetá! Máš super fotky z narozenin Agušky. Ten dortík vypadá fakt výborně. No jo, seš prostě šikovná.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:49
- Nahlásit
Kelly
Děkujíííí a pozdravuj Herušku .
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:34
- Nahlásit
Frog
Jasně a my obě moc pozdravujeme Agátku. Jo teta, já ti pošlu tu fotku Herušky, jak ji fotili na výstavě na kalendář. Těch kalendářů nám prý udělají 5ks, tak jestli budeš chtít, tak ti 1 věnuji.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:35
- Nahlásit
Kelly
chcu taky fotky .
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:38
- Nahlásit
Mar
To je jen 1 fotka, ale dostanu 5 kalendářů. Kam ti tu fotku mám poslat?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:06
- Nahlásit
Kelly
buldocekborufka(zavináč)seznam.cz
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:13
- Nahlásit
Mar
Ok a ty mi zas pošli fotku buldočka, ju?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:13
- Nahlásit
Kelly
www.buldocek.wu.cz - vyber si
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:26
- Nahlásit
Mar
No jo, ty máš stránky, tak to seš fakt dobrá. Berry je moc roztomilej. Hm, buldočci se mi líbí, a z těch "placatejch čumáčků" je mi dost sympatický ještě bruselský grifonek.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:52
- Nahlásit
Kelly
Jéééé tak to by bylo moc príííííííma. Budeme se na něj těšit. Fotka pěkná .
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:58
- Nahlásit
Frog
Jasně teta, věnujeme ti ho s Heruškou. A příští rok si necháme udělat kalendář ze společné fotky Herů a Agů, ne? To by bylo vůbec nejlepší!
|
Puna
|
# Zasláno: 28 Úno 2008 07:46
- Nahlásit
Denisa
Deni, moc Ti a Giordince děkujem za včerejší prochajdu, bylo to super a omlouvám se za ty svoje strachy, jsem fakt hrozná ale bylo to skoro jak stezka odvahy
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 07:47
- Nahlásit
Puna
se ti nedivim,já bych po tmě do lesa nešla ani boha
|
Puna
|
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:03
- Nahlásit
Mar
no ale fakt hrůza se mnou, a to bylo ze začátku ještě trochu světlo, ale vrchol byl, když Denče zazvonil mobil, tak jsem si už myslela že tam někoho minimálně vraždí, no fakt jsem hrozná
A co berroušek, máte zase toho náhradního brášku ?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:09
- Nahlásit
Puna
zase ho má
do soboty
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:39 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Puna
cha cháááá, my taky děkujeme... no já jsem pak byla už taky jakási "přepracovaná" jak mi furt u auta blikala ta modrá baterka v kapse a furt jsem vztekle šahala na Giordinčin modrý ufo obojek a nemohla pochopit co mi to tam ku*wa furt svítí do ksichtu...
Mar
no já jsem fffftipně začala Šárce vykládat jak jsme tam minule s Vendulkou potkaly asi ouchyla, jak Giordi obranařice vyváděla, pak jsem jí to strašidelné místo ukazovala a i Giordi vypadala, že si to pamatuje a chtěla to tam kontrolovat , no a pak mi zvonil mobil takovým debilním vyzváněním co každého poleká i ve dne... ehm, tak tak no... pak jsme moc neznali tu cestu... a na závěr fffftipný běžec s obro psem se vynořil ze tmy a Giordina to nějak pochopila, že bude seznamka, ale nebyla... tak táááák
ale jináč pohodička... ale příště chceme jít zase raději s navigátorkou Frog a statnou ochránkyní Agůůůů, že jo Puna!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:43
- Nahlásit
Denisa
ty seš teda kámoška D do lesa a váma nigdy nejdu!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:00
- Nahlásit
Mar
próóóč? vždyť procházka v lese, to je balzám na nervy... (pravda někdy ovšem lepší beze mě a bez Giordinky)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 08:06
- Nahlásit
Holky
Tak kam to dneska půjdeme? Už se na vás s Agů móóóc těšíme. Můžeme jet kamkoliv, pojedeme totiž autíčkem .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 08:15 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Frog
Puna
ajój! tak čas stejný jako vždy předpokládám a místo? nefffím, rozhodněte někdo...
jinak mám vymyšlen nový okruh, ještě jsem ho nikdy nešla, tak za tmy asi to zkoušet nebudeme, ale jinak se těším, že bychom to pak spolem prubly až bude světlo...
|
Puna
|
# Zasláno: 5 Bře 2008 08:18
- Nahlásit
Denisa
Frog
ahooooj, já se taky na vás moc moc těším, ale místo taky nevíííím, vůbec se necítím na to ho vymýšlet, tak něco navrhněte a já určo budu souhlasit fakt mě nic nenapadá, no...
|