| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:01
- Nahlásit
Frog
Puna
Kelly
tak třeba u kruháče jo?
Mar
posnažím se...
místo předpokládám bude směr Řečky, Medloše, Mokrá Hora max... takže jestli budeš v Kuřimi, tak je to docela váš směr
jó, páteční pařby... mnó... na šestou ranní to asi taky nedám... a navíc zbytkáč při řízení že...
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:02
- Nahlásit
Frog
Ok. No jasně, maso vypadá super, ale dostane ho teprve dneska. Člověče, ona ty nové granule zase nechce. Víš, ty Platinum Natural. Koupila jsem 15 kg. To je fakt v háji!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:06
- Nahlásit
Kelly
Týýýý brďo to naštve! To mi Aguna dělala pořád... hele a tak jí zkus do to maso přidat a ovonět jí to tím... třeba to bude dlabat .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:07
- Nahlásit
Denisa
Jj u kruháčku . Tak v 18:00... tešíme se .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:08
- Nahlásit
Denisa
chachá,sem v Brně - Holáskách - tže na druhý straně štatlu - řídit nebudu, bo nikam neterfim tže tak tak pak hodte informacičku a pokud by to bylo možný (z mé strany a s ohledem na to,jak mi bude ) bych dorazila - mám stejně wami dávat náký penízky a brát si náký vodítko, tže by se mi šiklo,se vidět
|
Puna
|
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:13
- Nahlásit
Frog
Denisa
tak v 18 u kruháčku, budu se na vás těšit a přijedu včas, slibuju
Kelly
tak to je škoda s granulkama, ale tak třeba je ještě Heruška vezme na milost...
A všem děkujem za pochvalu fotek
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:14
- Nahlásit
Frog
Jasně, něco na tu potvoru vymyslím.
Myslím, že bych ti kromě masa měla ještě zaplatit to nošení, ne? Docela ses nadřela s tím.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:17
- Nahlásit
Puna
No, taky je to moje chyba. Jsem v tomhle prostě nepoučitelná! Není to tak dlouho, co jsem měla třeba 5 otevřených pytlů granulí a psovi nic nešmakovalo. Ještě tak trochu ANF. No jo, asi se vrátíme k ANF. Už žádné experimenty!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:40 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Jupí juch, jsme přihlášení na coursing!
Puna
ta moje kamoška s boxerkou má kamošku se setřicí tož Luckýsek by měl konečně na běhání parťáka setřího, teda dokonce setří slečnu!
Mar
ahá... jo jo, snad to vyjde...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:42
- Nahlásit
Mar
koukám, že se taky uvidíme kdyžtak v neděli
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:46
- Nahlásit
Denisa
Mar
My tentokráte na coursing nejdeme... jedeme k našim
Kelly
Teta přihlaš se je tam ještě pár volných míst!Alespoň si to vyzkoušíte . http://www.coursingbrno.cz/index.php?inc=akce/prih lasky/all&id_akce=70
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:50
- Nahlásit
Frog
já vím... ale tak příště... a zase se uvidíte s leoparďáčkem... myslím, že Agů tím pádem bude happy i bez coursingu...
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:55
- Nahlásit
Frog
Myslíš ještě tuto neděli? To je dobrý, já bych to nechala klidně až na příště.
|
Puna
|
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:09
- Nahlásit
Denisa
ještě jednou díky no tak to jsme zvědaví na setřici, já se jako na coursing těším, ale už se zase vidím, jak tam za Luckinem vlaju a skončím zase na zemi, no ale tak třeba tentokrát ne... už je velkej kluk tak by mohl mít rozum
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:11
- Nahlásit
Denisa
Jj, na to se fakt těším . Aguna je vždycky tak krásně unavená, když odtama jedeme domů .
Kelly
Škoda, mohly jste si to holky vyzkoušet, tak třeba se tsihnete přihlásit příště....
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:19
- Nahlásit
Frog
Jo jo, zkusíme to třeba příště.
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 11:34
- Nahlásit
Kelly
A jaké máš granulky Platinum - asi kuřecí, že?
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:17
- Nahlásit
Sky
Ahoj, mám kuřecí. Kupovala jsem je teď na MVP v Brně. Říkali, že jehněčí granulky brzy dostanou, ale už je raději zkoušet nebudu. Moje fena je od štěněte strašně vybíravá, co se týče granulí, takže to asi vzdávám. Asi by to u nás vypadalo brzy jako ve zverimexu ( x pytlů granulí a žádný jí nejedou)
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:19 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Kelly
Člověče, ona ty nové granule zase nechce. Víš, ty Platinum Natural. Koupila jsem 15 kg. To je fakt v háji!
hele,vydrž s tím,kámoška to možná od tebe koupí (to nenačatý) za tejden dojede ze školení- se zeptám co ty na to?
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:28
- Nahlásit
Mar
Ok, oni to prodávají těch 15 kg po 3 x 5 kg, takže ty dva pytle (10 kg) nejsou otevřené a ty bych jí přenechala.
Samozřejmě se slevou, jak jsem to měla já (výstavní akce)
Díky za nabídku.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:30
- Nahlásit
Kelly
jojo,vím - my se tam ptaly a jejímu psu tohodně chutnalo - FROG ví kdo - ten druhje buldoček s náma )
a říkala,že jak dokrmí pytel,tak by to koupila, proto mě napadlo,že by 10 kg mohla vzít od tebe
jinak my se bavily s milou paní u stánku a její pulroční štěně tam mezitim vyžralo UPLNĚ CELOU tu plnou misku co tam měli
takovej pidipes ale moc mu chutnalo
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
Kelly
No vidíš a máš to z krku .
Mar
Dobrej nápad, fakt . Hahááá druhej buldoček byl taky bombastickej .
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:38
- Nahlásit
Mar
No, moje feňule se tam taky vrhla na ty granulky v misce a celou ji vymetla, ale doma už ji to moc nezajímalo. Když jsem viděla, jak jí chutná, tak mě to samozřejmě nadchlo a objednala jsem zrovna 15 kg, což byla chyba - jako vždy. :-D
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:40
- Nahlásit
Frog
tetá, ale z toho vaření teda moc nadšená nejsem. Není nad to když nasypeš do misky psovi granulky a máš klid.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:40
- Nahlásit
Kelly
hele, zeptám se jí, jakmile bude ze školení doma - je to otázka tejdne , možná dvou ju? (jenom aby ses nedivila,že jako se nic neděje) snad na to nezapomenu
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:43
- Nahlásit
Kelly
No, moje feňule se tam taky vrhla na ty granulky v misce a celou ji vymetla
jojo,jenže tvoje feňule nemá v dospělosti mít do 14 kg (a mu je pul roku )
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:51
- Nahlásit
No tomu našemu právě strašně chutnaly ty jehněčí, tak se je chystám používat aspoň jako pamlsky
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:06
- Nahlásit
Sky
co máš za psa?
mýmu tky chutnaly ty jehněčí - enemže muj je vybírvec rozmazlenej, tak přemejšlím,zda to má vubec smysl,zase mu to měnit,dyž to stejně chtít za pár tejdnů nebude....
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:07
- Nahlásit
Mar
Jo, počkám ti. Když by to kamarádka nechtěla, nevadí. Seženu někoho jiného a nebo se o to podělí můj menší pes s mamčiným. Není problém.
Hm, tak to můj pesan váží podstatně víc. Přes 50 kg.
Sky
Jako pamlsek jsou určitě dobrý oboje. Venku to ta moje potvora taky baští jako pamlsek, ale doma z misky jí to prostě nešmakuje.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:09
- Nahlásit
Mar
Ty máš taky vybíravýho?
|