| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:14
- Nahlásit
No já to nechám na vás . Mám autí,tak stíhám na 18:00 téměř kamkoliv .
Hahááááá dneska se budeme stejně všude bahnit
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:22
- Nahlásit
Frog
ty jo, no dnes teda super počasíčko!
ale jdeme každopádně!
já nevím, mno dnes leda plocha-Medlánky anebo co nějakej lesík v Sobkách či Útěchově? sice znám nějaký lesní asfaltky, ale to není pro psíky na běhání...
takže rochnění bahnění...
tak káááám?
a kdo všechno vlastně?
|
Puna
|
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:22
- Nahlásit
Frog
jojo, to zase budem vypadat, už to vidím, já taky budu stíhat, teda aspoň jsem tak rozhodnutá, že s koncem pracovní doby i odcházím...
A kam? Denisa je poslední, tak ať rozhodne, že
|
Puna
|
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:23
- Nahlásit
Denisa
Denisa je poslední
hmm, tak není, no
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:37
- Nahlásit
Puna
cha cháááááááá! tak a rozhoduješ ty!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:37
- Nahlásit
Holky
Klíďo píďo ty Sobky , když jsme pojízdný . Tam už jsme dlouho nebyla.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:39
- Nahlásit
Frog
mno, to je slovo do pranice!
tak ještě kterou "odbočku" lesní...?!
jůůůů, co takovou tu, zrovna tenkrát Agátka tam byla, Ešík, Agča... Luckýsek to taky určo zná...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:42
- Nahlásit
Denisa
Myslíš u vodárny? Tam se dá i dobře zaparkovat a tak, takže já to tedy beru šéfe .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:45
- Nahlásit
Frog
asi myslím, já nevím každopádně tam teda! asi teda nechám auto u vodárny a pak spíš jsem chtěla jít tu druhou stranu... jakože přes silnici... ale to se domluvíme až tam klidně...
tak jen abychom se našly, tety!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:59
- Nahlásit
Denisa
Já myslím,že obě myslíme to samé . Parkovat se dá na obou stranách . A my půjdeme když jedeš od Sobek vlevo,né?
|
Puna
|
# Zasláno: 6 Úno 2008 09:21
- Nahlásit
Denisa
Frog
jo, jo, tak já souhlasím se Sobkama, sice tam jsou kaluže, no ale co už v tomhle počasí se nějaká kaluž už ztratí, že?
tak u vodárny odbočka a šli by jsme naproti, doleva, tak jo... Luckinovi telefonovat nebudu, řeknu mu to, až přijedu, určitě nebude proti
Tak se moc těšíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:00
- Nahlásit
Frog
Puna
holky, tak jo, takže tam v 18h
jéééé, kaluže! no tak aspoň si zaplavou... ono to je asi fakt dnes jedno... strašidelnýýýýýý to bude každopádně!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:05
- Nahlásit
Hahááá uděláme si takovou stezku odvahy . Moc se těšíme .
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:08
- Nahlásit
Frog
Ahoj, Heruš sice už týden nehárá, ale některým psům ještě voní. Hlavně těm, kterým se líbí i normálně. Takže my dneska ještě nepůjdem, ať neprovokujem Luckyho. Příště už to bude určitě ok.
Možná se potkáme v neděli na výstavě, já ještě nevím, jestli půjdeme v SO nebo v NE. Uvidíme. Zdravíme s Heru Agušku móc!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:20
- Nahlásit
Kelly
To je škodááááá ... Na výstavě se potkáme určitě . Jdeme s Agunou v neděli na dogy, tak si kdyžtak napíšeme, abychom vás nepromeškaly . Ondra říkal,že vás některý ráno potkal . Pozdravuj Herušku.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:29
- Nahlásit
Frog
Jo jo, potkali jsme Agušku s Ondrou myslím včera ráno. Trochu se proběhli, Hera se mi zdá teď po tom hárání kapku unavená, tak ji nechám chvíli lenošit a od příštího týdne s váma můžem chodit na prochajdy.
Když půjdem na výstavu v neděli, tak se určitě potkáme. Napíšem si SMS zprávu, ale kruh s dogama zajisté nepřehlédneme.
Vendulko, můžu tě poprosit ještě o ty fotky Heru a Agušky z výletíku? Ještě mi nic nepřišlo. Tak díky.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:34
- Nahlásit
Kelly
Promiň ještě jsem ti je neposílala... omlouvám se, ale zapomněla jsem na to jak na smrt. Pošlu ti je dneska. Dám si to do upomínek,jo? Večer je máš na mejlíku .
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:40
- Nahlásit
Frog
V pohodě teta, díky. Tak v neděli na výstavě, čau čau...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:45
- Nahlásit
Denisa
Hahááááhááá jsem koukala na fotky z bowlingu . Pěkné tetááá .
Kelly
Super těšíme se .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 11:16
- Nahlásit
Frog
no tentokrát jsem jen propůjčila svůj foťák... sama jsem fotila asi 2 fotky... foťák koloval a výsledek vidíte
|
Puna
|
# Zasláno: 7 Úno 2008 08:15
- Nahlásit
Denisa
Frog
tak holky, ještě jednou moc moc děkujem za včerejšek, bylo to super , Luckin ani nakonec nebyl tak špinavej, jak bych čekala...
A pro pobavení - jak jsme jeli zpátky, tak jsem měla pořád pocit, že jede za mnou sanitka nebo policajti, pořád se mi zdfálo, že mi blikají ty majáčky ve zpětným zrcátku, ale neslyšela jsem žádný houkání... a pak před barákem jsem zjistila, že jak jsem Luckina dávala do auta, tak jsem mu nevypla oboječek, že
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 08:18
- Nahlásit
Puna
Ty jsi drak . Teď jsem si poprskala monitor .
Denisa
Puna
Holky taky moc děkujeme, bylo nám s váma moc fajn .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 08:19
- Nahlásit
Puna
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:49
- Nahlásit
Puna
Frog
já teda musím říct, že včera to bylo báječné! úplně jsem si spravila s váma náladičku a doplnila energii! supr!
jóóó a taky jsem byla překvapená jak byla Giordinka čistá!!! vždyť minimálně aspoň probíhala tím zatopeným příkopem... doma na ni koukám a suchá a téměř čistá...
Puna
dóst dobrý!!!! Luckýsek policeman!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:21
- Nahlásit
Kelly
ahojky, mohly bychom se prosim nejak domluvit na to "zvykací" venčení?
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:13
- Nahlásit
Eimy
Jasně, není problém. Feňule konečně dohárala, takže je to v pohodě. Akorát teď o víkendu mi to asi nevyjde, protože se jdu podívat s pesou na výstavu.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:21
- Nahlásit
Frog
Díky moc za fotky. Holkám to spolu moc sluší, že?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:40
- Nahlásit
Kelly
Jo,jo sluší . Ale nejsou moc kvalitní ty fotky. Poslala jsem ti všechny, abys měla z čeho vybírat .
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:58
- Nahlásit
Kelly
Dobře dobře, já se pak zase ozvu Na výstavu možná pujdem taky kouknout, ale ještě nevim, jestli s psicí nebo bez...
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:05
- Nahlásit
Frog
To je dobrý. Ještě jednou díky. Doufám, že zase brzy vyrazíme s holkama někam na výlet. Hera byla nadšená!
|