| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:21
- Nahlásit
Eimy
no je fakt, ze policajta jsem dneska jeste venku nevidel .... a neco mi naseptava, ze ani neuvidim. preci jen urcite maji i hodne prace na sluzebnach ... papirovani a tak ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:23
- Nahlásit
Jirikovo
No, ale bylo by to zajímavý hádání Asi sebou budu ten košík nosit a když by měli policajti kecy, tak je nechám "líznout" (jako ten košík, nic jinýho )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:24
- Nahlásit
Eimy
aby te za drzost nelizli a neposlali brucet do teplicka .... argumentuj tim, ze v zakone o ochrane prirody je napsano, ze pokud je teplota pod deset stupnu, psi nemusi nosit kovove kosiky. ono to tam sice napsany neni, ale kterej mestskej policajt zna zakon o ochrane prirody ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:30
- Nahlásit
Jirikovo
To slovo teplíčko se mi venku bude moooc líbííít
Prušvih by nastal, když by to byl policajt ochranář přírody
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:32
- Nahlásit
Eimy
to poznas podle vzhledu. kdyz bude vypadat jako ochrance prirody, tak rekni, ze to nove ustanoveni je soucasti novely zakona o odpadech, protoze to poslanci uz nemeli kam nacpat ... a je to ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:35
- Nahlásit
Jirikovo
Bych se mohla rovnou pokusit mu nakecat, že ten košík má nosit pověšenej an ocásku a ne na čenichu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:36
- Nahlásit
Eimy
no a je to ve vyhlasce specifikovany, na kterym konci psa ma byt kosik upevnen?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:36
- Nahlásit
Jirikovo
Já ti nevim, jestli tam náhodou není, že musí mít bezpečně nasazenej košík, nedávno sem to četla, ale npamatuju si to přesně
Otázkou je, jestil by si to s tím ocáskem nevzal ten policajt osobně
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:39
- Nahlásit
Eimy
bezbecne nasazeny kosik - tak ji ho bezpecne pripni na nohu ... specifikace mista neni, tak co ti muzou rict ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 11:00
- Nahlásit
Jirikovo
Fakt bych kecala, jak to tam bylo v tý vyhlášce A nece se mi to znova hledat No, každopádně nevim nevim, co by na to říkali navíc mám takovej blbej pocit, že s košem an noze by VEverka neudělala ani krok
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 18:41
- Nahlásit
http://www.madness.sk/view.php?id_object=741
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 19:54
- Nahlásit
U nás ráno -17, přes den -14
|
benino
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 21:00
- Nahlásit
U nás,kousek od Ostroměře (vých. Čechy) bylo ráno ve 4.30 rovných 20 pod nulou.Přes den se teplota pohybovala kolem 12 - 15 mínus.Ne nadarmo se říká zima jak v ruským filmu,že?
|
Bent
|
# Zasláno: 23 Led 2006 21:28
- Nahlásit
Teď jsme došli z večerního čůrání, venku je -23°C. Prostě jak by řek spravny ostravak - kosa jak cyp.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 21:36
- Nahlásit
Tak sem si teď chtěla otevřít dveře na balkón a vono nic Tak přemejšlim, jestil je to zamrzlý bo co
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 06:29
- Nahlásit
Praha 4 - při návratu z práce bylo -9,5 a dneska ráno v 5 opět -12, to se za noc ani moc neochladilo.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 07:46
- Nahlásit
Tak to teplo Vám závidím tady bylo v 7hodin -26,6°C.Už mám strach,jestli nám nepraskne nějeká trubka v domě.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 19:44 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Jirikovo
MÁM TO , ten kecik z vyhlášky : 4) Použitím náhubku se rozumí upevnit psovi náhubek tak, aby znemožňoval kousnutí Taže košík na noze nebo na ocásku by asi neprošel
Otázka je, jeslti musí mít koš babiččin pes, kterej nemá zuby, tudíž nemá čím kousnout
|