| Autor |
Zpráva |
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 15:14
- Nahlásit
u nás je šílené náledí, právě jsem se vrátila z 5min. procházky.....po pár metrech jsem to prostě vzdala
raději bez procházky a mít končetiny celé......naše centrum je na brusle, absolutně neposypané...chudáci důchodci
Klouže to všude????
|
nels
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 15:19
- Nahlásit
joli
praha- prosek klouže příšerně
|
Endy
|
# Zasláno: 22 Led 2006 15:37
- Nahlásit
Taky jsme právě přišli z procházky.Je tam nádherně,ale klouzavě.Dalo nám to chození větší námahu,vyhýbám se všem posoleným místům.Holky se aspoň nebořily.A teď zblajzly kokínko a tvrdě usnuly.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 15:48
- Nahlásit
V pátek jsem pozorovala z okna svého šéfa, jak jde po dvoře. Na příšernou ledovku napadl sníh, tudíž nebylo nic vidět... znenadání šéf udělal pár rychlých temp, trojtýho odpíchnutýho Rittbergera a rozmáznul se do sněhu. Až pak jsem zjistila, že mi šel chudák odškrabat sníh z auta, abych mohla nerušeně spěchat k domovu...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 15:53
- Nahlásit
Tak Praha 4 je vcelku bez ledíku, včera ráno to bylo ještě ledovatý jako blázen, ale jak celý den pršelo a bylo nad nulou, tak to roztálo, takže se vždy po části chodníku jít dá, návíc tím mraze to docela vymrzá. Bohužel na dlouhý venčení jezevčíkový to taky není, je tu zima jak v ruským filmu.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:06
- Nahlásit
Praha 13 hlásí led a ráno sněžení
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:08
- Nahlásit
Ostrava -16°C
|
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:18
- Nahlásit
suesie
tak to asi vedeš, Kamenice u Prahy "jen" - 9 !!!!!
|
Bent
|
# Zasláno: 22 Led 2006 16:22
- Nahlásit
suesie
Z které části Ostravy jsi ?? Já mám za oknem -19°C a ledový fičák. Chteli jsme jet na vandr na sněhu, ale vzdali jsme to, žabička by mi asi umrzla.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:25
- Nahlásit
Jinak tady na P4 je -8 studeně to fučí.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:34
- Nahlásit
Neviem, kolko stupnov je vonku, ale Hugo mal zamrznute okolo pisuracika, takze mrzne a to dost Fuci tak, ze ked som prisla domov boleli ma prsty a necitila som si bradu a lica. Brrrr. Teplucko domova, tusim aj Hugo si to ceni
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:44
- Nahlásit
pigie
Netroufám se optat, co je to "pisuracik"...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:47
- Nahlásit
ola
No, vsimla som si, ze mu visia medzi slabinami aj ine cencule, nez ten jeden zvycajny
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:51
- Nahlásit
pigie
"cencule" - taky dobrý výraz!
Fakt mě mrzí, že už člověk na slovenštinu moc nenarazí. Myslím si, že naše děti jsou o dost ochuzený. Přece jen to byl jeden "cizí" jazyk navíc, kterému člověk rozuměl. Škoda.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:53
- Nahlásit
ola
pigie nám to určitě vysvětlí
jinak začíná přituhávat, už je kolem -13 !!! Chudáček Haryček, snad nezmrzne
On vůbec nechodí do boudy, pořád spí za dveřma blbeček !!!! Možná to vůbec neví, že v boudě je tepleji.....
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:58
- Nahlásit
fromeli
A kde na P4 bydlíte?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 17:20
- Nahlásit
Bent
Poruba.
|
haha
|
# Zasláno: 22 Led 2006 17:30
- Nahlásit
Rakovnicko hlásí dvorek absolutně nesjízdný pro nás i pro psy ,před chvílí jsem viděla psa z roztaženýma blánama jak sjíždí od vrátek ke schodům a venku máme už -14 stupňů
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Led 2006 17:55
- Nahlásit
Tak my jsme dneska zvládli krásnou super procházku se třema berňákama, po cestách to klouzalo opravdu strašně, ale pak jsme zapluli do lesa a paráda jeden a půl hodiny psi řádili a byli fakt spokojení - my to teď dovršili čajíčkem, no paráda ale je fakt, že je tu "jen" -8°C
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 17:59
- Nahlásit
Jesenice u Rakovníka
Katastrofa,místo zahrady kluziště. Pesové dostali teplou baštu,čaj s medem a kozím mlíčkem a chrupou v boudách plných slámy.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:29
- Nahlásit
Já jsem z Frýdku-Místku (Palkovice)a je tady -18°C dnes jen vyčůrat a domů.Máme krátký kožíšek i čumáček
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:31
- Nahlásit
Barča
jakýho máš hafíka? boxera? my máme taky krátký košížek i čumáček = buldoček.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:31
- Nahlásit
Handy
Spořilov
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:34
- Nahlásit
suesie
Ano mám boxera.Tak na tom jsme v té zimě stejně.Máte nějaký obleček?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:40
- Nahlásit
Barča
Jj, máme - má teplou odnímací vnitřní vrstvu a je neporomokavý. Ale dáváme ho jen v mrazech jako je teď.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:42
- Nahlásit
No to je nádhera.A dá se to sehnat normálně ve zverimexu?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:48
- Nahlásit
Barča
Myslím, že v takových těch lepších zverimexech jo. Mají ho v pet centrech, co jsou v těch velkých nákupních centrech a nebo jsem ho taky viděla v Caninu - www.canino.cz
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:55
- Nahlásit
Nové Město na Moravě hlásí "krásných" -15 stupňů
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:59
- Nahlásit
ola
joli
cencule = rampouchy? aspon myslim. Moja cestina je pri prekladani zo slovenciny do cestiny slabsia, ale ja som este detstvo prezila v tvrdom sociku, takze vase nuansy akoze deti nosi cap a nie bocian som sa naucila v skorom detstve a cestina sa mi velmi paci
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:14
- Nahlásit
U nás ( Chrudimsko )celý den ledový vichr a kolem -10 stupnu, a to sme ještě šli na hodinu na pole, na velmi otevřený prostor Ale Azorek si poběhal, semtam narazil na nějaky velmi silný pach a hrabal až k hlíně A kupodivu měl velmi pěkné přivolání
Akorát jsem pak při mazání tlapek jelením lojem na zahradě zjisitla, že má maličké ranky na polštářkách, tak jsem ještě honem namazala indulonou Snad se mu to brzo uzdraví, nic velkého, měl to z toho hrabání Sníh byl jak střípky A jináč ted tu je kolem -14 ;o)
|