| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Led 2006 19:33
- Nahlásit
taky si dnes uzivam....byl jsem zavolan na staveniste,kde bylo podezreni z vykradani nakladnich aut.po prijezdu jen co jsem vystoupil jsem si rozbil hubu.pak jsem na revir vypustil psa.chudak si behem 20metru 3ukrutne rozbil hubu,ja jeste 2krat.psa jsem musel nalozit a reviry udelat za neho sam.je to tady samej led(Pardubicko).do rana se asi umlatim petr
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 20:24
- Nahlásit
Tak já hlásím -20,6°C.Amy může čurat doma na kachličky(je tam i starý ručník,ale ona si myslí,že je to provizorní pelíšek a do toho si přece nenačurá)Já ven chodím jen do-16°C
|
benino
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 20:43
- Nahlásit
teď večer hlásíme pěknou klendru,člověk by tam 'ani psa nevyhnal',že? Naší Dejze to jak se zdá vůbec nevadí,toler se může i koupat v zimě,brrrrrrr.
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 21:06
- Nahlásit
V Brně "jen" -14. V poledne se po půlhodině vrátili s páníčkem zmrzlí jako ..., no řekněme skřivani. A pak celé odpoledne pochrupávali (oba) v pelíšcích.
Večerní vycházku nahradilo rychlé vyčůrání na dvorku (hlavně dvounožsi odmítají za takovýchto teplot opouštět teplé boudičky).
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 22:39
- Nahlásit
chudáci naháči
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 22:40
- Nahlásit
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 23:07
- Nahlásit
Frýdlant nad Ostravicí večer -23. Hnussssss
|
Janysek
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 23:31 - Změnil/a: Janysek
- Nahlásit
Sezimovo Ústí hlásí -10,ledovka a pořádný severák.Betyna,jak je zvyklá smykem brát zatáčky,uklouzla na ledovce a 2x sebou sekla na bok.No,já jsem jí zdatně sekundovala,šla jsem,jak podebraná.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 06:28
- Nahlásit
Tak ráno v 5 jsme měli na teploměru -12, Praha 4, to docela šlo, bála jsem se, že to půjde k těm 20, jak hrozili.
Michelle ráno poslušně ťapala, šli mě s páníkem vyprovodit na MHD a pak zase cupitala domů. Dneska i můj muž prohlásil, že je třeba ji obléknout, jinak má pokaždý přípodotky
Teď předpokládám chrní v pelechu a já se rozehřívám v práci, kde se nám zaseklo topení a máme tu 30, ale nad nulou
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 07:55
- Nahlásit
tak hlásím, že jsme ráno měli -23.6 že já se stěhovala pod hory
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 07:57
- Nahlásit
monika
no to bych umrzla, děsný
|
janina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 07:59
- Nahlásit
Havířov+Ostrava hlásí -22°C !!!! Protože jsme s chlupáčema takové mrazy ještě nezařily, tak potřebuju radu, jak dlouho s nima můžu ven. Je to berňák a zlaťačka. Podotýkám, že já jsem ráno čekala na bus 45 min a přežila jsem, ale už hodinu rozmrzám
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 07:59
- Nahlásit
No ráno v Brně (ve Slatině), teda on je to už uplnej koneček Brna na kopečku, bylo - 26 °C , večer, když sme frčeli z Brna - Kohoutovic, bylo - 20 °C a u nás v ďolíčku v Žabovřeskách je "jen" -15°
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:00
- Nahlásit
U nás na kopci bylo ráno jen -19, zato dole ve vesnici -25. A kolegové z vedlejší dědiny hlásili -27. Ale včera na běžkách na sluníčku to bylo super, čuby si užily.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:01
- Nahlásit
janina
Babička říkala, že v rádiu radili nechodi na moc dlouhý procházky (hm.. ta naše včerejší 2 hodinovááá ), ale na jak dlouhý, kdo ví ... Jinak taky prej venkovní pejsany, co nemaj zateplený boudy, tak schovat do sklepa nebo do kotelny a tak...
Včera mě cestou na tu prochajdu pobavil kamarád, když svojí psici, která se klepala (to bylo asi jen - 10 °C ) :"To jde z Ruska, od tam nikdy nepřišlo nic dobrýho"
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:03
- Nahlásit
My chodíme jen na krátký a rychlý prochajdy, ale já mám jezevčici a ta je přízemní, navíc má oblek, ale stejně se jí moc nechce. Raděj si s ní doma víc hrajeme, házíme aportky, schováváme hračky a ona je hledá apod.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:11 - Změnil/a: Barča
- Nahlásit
monika
Tady v Palkovicích-25,2°CJeště že je dnes manžel doma a zaveze dceru do školy.Já v takové kose stuhnu a nemůžu řídit auto.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:39
- Nahlásit
Havlíčkův Brod ráno v 5 hod. - 17°C ... brrr....
Barča Z toho bych měla mraziví šok!!!!
Když jsem šla ráno do práce, tak mi přimrzaly víčka u očí a konečky prstů i přes pletený rukavice...fakt zima...děsný...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:45
- Nahlásit
Bratislava hlasi -18°C. So psom som vydrzala vonku rekordnych 45 minut (vcera, ked som nevedela, kolko stupnov je vonku som vydrzala 1:15 ).
|
joli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:57
- Nahlásit
U nás bylo ráno -20°C. Harykovi jsme raději nechali otevřený sklep, aby nezmrznul....a ten blbeček nešel ani do sklepa, ani do boudy! Ležel za dvěřma v lavoře jako vždy !
A ráno jsem mu rychle vařila maso, aby měl něco teplého v žaludku.....pak jsem to chladila, aby to bylo tak akorát a Haryk se na to vykašlal !!!!
Asi je fakt v pohodě a zima mu není !!!! Ale těžko se mi tomu věří při těch mrazech
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:03
- Nahlásit
V dobrým ránu s ČT teď moderátor prohlásil, že:"Venku je taková zima, že ji měří jenom ruský teploměry"
|
janina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:16
- Nahlásit
Eimy
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:40
- Nahlásit
U nás (Brno) ráno (něco před 7.) -19°C. Asi dnes uděláme jen krátkou vycházku, pokud se tedy přijatelně neoteplí, protože včera jsem byla venku hoďku a pak jsem se nemohla zahřát. No uvidíme, jak to bude vypadat večer.
Ale tomu našemu cvokovi to včera asi vůbec nevadilo, ta zima. Hubu (fousky) měl namrzlou a vůbec mu to nevadilo, on by se blbec snad i vykoupal...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:42
- Nahlásit
Ketrin
hele a nezlomili se ti psi v zatackach v tyhle kose???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:45
- Nahlásit
U nás (t.č. Chorvatsko - fakt na dovču ještě nejezděte) mínus 16...
Už se těším zítra večer na cvičák - to bude pošušňáníčko...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:45
- Nahlásit
Hafina
Kde v Brně? Ony se ty teploty centra, od okrajovejch částí docela liší, tak ať mám představu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:50
- Nahlásit
V Bystrci ráno -20 C. Mňam. Mňam.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:00
- Nahlásit
No včera když sme jely večer s feňulí domů, tak jak dejchala, tak se jí to namrzalo a tom košíku, kdybychom čekaly na tý zastávce dýl, tak by měla na košíku rampouch
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:03
- Nahlásit
Eimy
no pokud ma kovovy a olizla by ho .... ale to vsichni zname, co to s jazykem udela ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 10:15
- Nahlásit
Jirikovo
Kovovej je, naštěstí neolizuje.. Mám pro ni ještě pogumovanej, ale o tom už tady diskuze byla
Takže to vidím atk, že radši zaplatím měšťákům pokutu a dokud bude takováhle kosa, tak bude psice chodit bez košíku....
I když pochybuju, že se bude měšťákům chtít chodit nebo vylízat z auta, aby dávali pokutu člověku se psem bez koše a vodítka v takový kose
|