Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Marie Stuartovna
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 14:24
- Nahlásit

Sendy
To mam nedaleko od mista, kde bydlim...

A nejsou to jen Detmarovice. Primo o kravinskem utulku muzu vykladat historky (ted uz je to tam o kousek lepsi, ale zadny zazrak),...

Kdyby to bylo finance unosne aspon tak, aby clovek nezivoril, tak az se za rok vratim domu, zalozila bych tam utulek novy a poradny... Jenze na to asi nebudu mit prachy a nejsem tak bohata, aby to byl utulek vylozene soukromy...

Ale karvinsko jako takove by si to fakt zaslouzilo!

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 14:25
- Nahlásit

wami sakra to není možný, že by ta baba byla tak neprůstřelná

Biluska
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 15:58
- Nahlásit

bohužel je. MOc dobře ví co dělá a kreje si záda.

janina
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 20:36
- Nahlásit

Sendy

Bydlím v Havířově, tak jsem o tomto útulku už hodně slyšela! Přesně to, co popisuje článek ..... a město platí milióny nějakému hajzlovi!!!

Eva23
# Zasláno: 13 Led 2006 21:39
- Nahlásit

Jsem ráda že bude mít Maruška nový domov, moc jsem jit přála. Doufám, že pak dáte vědět jak se ji v nové rodině vede.

redhead
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 22:47
- Nahlásit

Teprve dneska jsem si o Marušce přečetla a bylo mi z toho člověka, co jí měl zle. Kdybych neměla ve svém minibytečku už jednoho hyperaktivního staforda, hned bych jí brala. Když ho vidím, jak se rozvaluje po gauči, je mi moc líto všech pejskú, co nikdy nepoznali tu lásku člověčí. Ať se má moc krásně tam na Moravě.

viky
# Zasláno: 16 Led 2006 07:15
- Nahlásit

Ahojky vsem pri pondelku, mela v patek jsem mela dovcu a doma internet nemam. Tak si to tady ctu a moc to nechapu ( asi jsem se jeste neprobrala ). Takze Mona jeste neni v praci, tak co ji mam rict, ze Maruska uz je zadana ? Na jedne srane me to mrzi, ale na druhe jsem rada, ze nasla novy domov, kde se doufam bude mit dobre. My by jsme pro ni jeli az koncem ledna ( Sarka - pi. dod. co by nas tam hodila - bude mit schuzku v Celestice v Kladne az ten posledni tyden, navic jsme byly ve ctvrtek parit v Charlies a nekdo ji tam ukradl doklady ). Tak mi prosim dejte vedet, jestli to ma cenu domlouvat nebo uz je Maruska v nove rodine.

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 09:49
- Nahlásit

viky
maruska je zadana, ale jestli ji tam Sychrovska da, to jeste neni jiste, kdybyste ji zavolaly a domluvily se s ni, ze maruska by mela celodenni hlidani, mohla by na zahradu i domu, jak by ji to vyhovovalo a babicka by ji dolecila, tak myslim, ze by mela daleko lepsi podminky nez u te pani ucitelky, ktera by ji mela v byte a patrne asi i chodi do prace.

Kamca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 10:40 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit

viky

Když to nevyšlo s Maruškou, nechtěla by si Monča vzít Baxe? Je moc hodný, ale nikdo jej nechce, protože není moc pohledný: http://sear.site.cz/psi/pes-50.jpg

Jo, Viky, prosím tě, nemohla by ses zaregistrovat a dát si do Kontaktů mail? Díky.

viky
# Zasláno: 16 Led 2006 10:52
- Nahlásit

Kamca
je, vzdyt je roztomilej. ja jsem s ni ted mluvila. Rikala, ze pokud by si Marusku mel nekdo vzit a mela by se tam dobre, tak at si ji vezme ( rodice ji jako prekvapeni koupili labradora ), ale mit dva pejsky by jim nevadilo. My mame problem s tim zavolat tam, protoze nam monituruji telefonaty a soukrome hovory nejsou povoleny ( jeste, ze mame ten internet ). Od kud je Bax ? Monca by Marusku prenechala i nekomu jinymu-hodnymu i kvuli te vzdalenosti, aby to pro ni ( Marusku ) nebylo moc stresujici.
V kazdym pripade by chtela vedet jak to dopadko, jestli si ji ta pani vzala nebo ne a jak se k ni chova a tak....

Kamca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 12:22
- Nahlásit

viky

Já jsem dávala na inzertní stránky tento inzerát:

Daruji křížence
Bax je temperamentní pejsek, možná kříženec irského vlkodava, potřeboval by domov, kde, pokud bude doma, s ním někdo bude doma, protože udrží sice čistotu, ale sám s doma nudí a pláče. Nebo pokud by byl venku, tak dostatečné pracovní vyžití. Je mírné povahy a střední velikosti. Psí útulek Šternberk u Olomouce. Tel.: 604 551696, e-mail: dana@dreamworx.cz

Kdyžtak pro bližší informace se zkus mrknout sem: http://sear.site.cz/
nebo napiš dejavu na mail: dana@dreamworx.cz

Kamca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 12:26 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit

viky

jo a ještě tohle mi dejavu psala, když jsem se ptala, proč je potřeba Baxe rychle někam umístit:

pres zimu se ve Sternberku jeste netopi, neni to tam dodelane, Vladka K.,
ktera dela kolem psu je po hysterektomii doma, chlap, ktery si vzal Baxe, ho
narychlo vraci a vsechny externi osetrovatky, co maj psy u sebe doma nez se
najde novy majitel jsou obsazeny, navic ve spratelem utulku, kde by se dal
dat jim ted zemreli nejaci psi na infekci.

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:31
- Nahlásit

viky
Viky jaky je na tebe mail, prosim? mail na Vladku koudelovou je koudelovav@seznam.cz ta by to mela zaridit

viky
# Zasláno: 16 Led 2006 14:36
- Nahlásit

mam email do prace zuzana.horka@symbol.com.

ananym
# Zasláno: 16 Led 2006 16:43
- Nahlásit

Jak to tady sleduji, jsou v tom Cesku opravdu lidi s dobrym srdickem, bydlim jinde, ale kdyz vas ctu, tak se mi opravdu styska.

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 18:43
- Nahlásit

ananym
nevahej a napis, my te budeme rozptylovat, aby se ti nestyskalo, ano?
dana@dreamworx.cz

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:12
- Nahlásit

wami
Myslíš ten útulek v Dětmarovicích, kde jsou ti silní chlapi, kteří naučí zlého psa, jak se chová k lidem???? Nevím jestli jsem si to nepopletla, ale v tom areálu jsou ještě nějaké firmy... Když jsem tam jela, tak tam věčně někdo nebyl, ale krásně to tam fakt nevypadalo. Ale tu větu, kterou jsem psla na začátku mi řekla jedna paní z útulku, že kterého jsme si vzali psa, který kousal a ona se ho bála, tak volala ty chlapy.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:16
- Nahlásit

Verca
Detmarky si presne nepamatuju, ale co pises, plati(lo?) i o karvinskem...

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:24
- Nahlásit

wami
Kurňa já v jednom karvinském byla, ale nevím, jestli je v Karviné víc útulku. Byla jsem tam, jak máš před Tescem první odbočku doleva, jak jedeš z Těšína a pak odbočuješ hned doleva a tam je to hooodně zapadlé a je tam i nějaká firma na zpracování pet lahví, tak všude se tam povalovali balíky. A ke psům jsme museli jít kolem takových křaků. no síla. Ale zas tak hrozný mi to tam nepřipadalo. I když dobře nám tam taky neporadili. A ta ženská, oc tam je, vypadá jak chlap. Akorát s prsama.

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:30
- Nahlásit

Panebože, teď jsem četla ten článek, na který je tu odkaz a je to ten, o kterém jsem psala na začátku prvním. bože je mi z toho blbě. A tam odvezli toho pejsu, který kousal. Snad se dostal do dobrých rukou.

aren
# Zasláno: 17 Led 2006 15:10
- Nahlásit

Kamca,dejavu,viky
Ahoj, Bax není tak ošklivý, jak se zdá na obrázku, navíc je prý velmi milý a bystrý, říká paní, co ho denně venčí. Na požádání zašlu další fotky, i když dejavu říká, že jsou focené za šera a tudíž zmršené, je na nich vidět, jak hezký pes to je.

aren
# Zasláno: 17 Led 2006 15:13
- Nahlásit

wami,verca
Asi to už víte, o tom dětmarovickém útulku je to tady:
http://www.novinky.cz/krimi/74528-ochranci-zvirat- -v-utulku-nechavaji-umirat-psy.html

aren
# Zasláno: 17 Led 2006 15:16
- Nahlásit

Kamca,viky
V tom spřáteleném útulku, co se o něm zmiňuje Vlaďka, nezemřeli psi (tři štěňata) na infekci, ale proto, že už do útulku přišly děsivě začervené. Prý červy i zvracely.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 15:24
- Nahlásit

Verca
Jo, je to on, je tam jen jeden... Ja tam byla uz pred par lety, takze pokud "to neni takova hruza", tak se to tam zlepsilo.
Byval tam chlapek, co strkal psum misky do kotcu vidlema...

aren
No kvuli toho clanku tady vznikla tahle diskuze, je o stranku zpatky...

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 08:18
- Nahlásit

aren
Pred tim pomrela nejaka stenata na infekci, sama jsi mi to rikala a ta, co tam prisla, jeste tak zacervena nebyla, pokud si pamatuju, slo o to, ze je majitelka utulku neodcervila, protoze se spolehla, ze to udelala pani, co se jich chtela zbavit, ale o to tu nejde, to bych ponechala stranou, proste diky osobnim antipatiim vedoucich clenek obou utulku se da tezko predpokladat, ze budou spolupracovat.
dalsi diskuzi bych vedla rada na foru Pracujete v utulku....

viky
# Zasláno: 18 Led 2006 08:56
- Nahlásit

Nazdarek, nemam moc dobrou zpravu. Monika Baxika nechce, ne ze by se ji nelibil, ale chtela Marusku v dobe kdy jeste nevedela o pejskovi, ktereho rodice mezitim sehnali. Marusku si pres to chtela vzit, protoze to slibila. Ovsem kdyz je zadana, tak jineho pejska uz k tomu co ted maji nechce. Je mi to moc lito. Pokud bych se dozvedela o nekom, kdo by o nej mel zajem, dam samozrejme vedet.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání