Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Marie Stuartovna
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 08:21
- Nahlásit

Tak jsem si na titulní stránce přečetla příběh fenky Marie Stuartovny a je mi z toho fakt zle.Je to napsáno dost sugestivně a po přečtení má člověk fakt chut se pro pejsu rozběhnout.Je to hnus co lidi dokážou se psem udělat a ještě větší průšvih je, že se jim za tohle nic nestane.

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 08:30
- Nahlásit

monika
mas pravdu, cetla jsem to hned co jsem prisla do prace a ted cekam az prijde kamoska do prace, shani pejska a chce nejakyho starsiho z utulku, treba by si ji vzala. Problem je, ze jsme z Brna, ale jsem ochotna tam s ni zajet, pokud by si ji chtela vzit.

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 08:51
- Nahlásit

Nejsem si jista, ale mam pocit, ze Dejavu psala, ze fenecku uz si nekdo vezme...

Pro ni jen dobre...

A pro toho hajzla - to samy, jen at bozi mlyny melou a stane se mu to samy...

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 09:02
- Nahlásit

wami
Bohuzel si ji nikdo nevezme, jen ji slibila jedna hodna holka poslat ksiry, aby se dala vencit a jina ji tam priveze neco na zub, ale majitele, ktereho by potrebovala nejvic, Marie jeste nema, bohuzel
Jinak pokud se chcete spojit s holkami, ktere se snazi pomoci Marii i jinym pejskum, prijdte do diskuze Pomahate v utulku?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=2404

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 09:06
- Nahlásit

JInak Marie je uzasna fenka, opravdu nezna a hodna, rana se ji sice hoji, ale na jedne strane hnisa, potrebovala by individualni peci. Kontakt na jeji osetrovatelku Petru je 604916102, kdybyste nekdo chtel aktualni informace, nez vyjedete.
Cesta do Bustehradu od Prahy:
pojedes pres Prahu smer letiste a na dalnici na Kladno, tam odbocis na Bustehrad asi po 16 km, je tam sjezd z dalnice se smerovkou, prijedes k lidickymu pamatniku a u nej odbocis na Bustehrad vpravo (je to takovy divny monstrum, ktery uvidis v polich u parkoviste z druhe strany, nez je tahle fotka http://www.lidice-memorial.cz/to2000_cz.aspx v zahlavi, to kamenne cosi je vyrazny prvek v krajine, takze tam odbocis na bustehrad a kdyz tam prijedes, nejezdi do obce, ale po okraji obce se nech vest bilymi sipkami s cevenym napisem Psi utulek, ktere jsou pripevneny na domech, je to videt z horni silnice takhle http://www.psiutulekhotelbouchalka.wz.cz/images/ds c00429.jpg
sipky te tam privedou, kdyby ne, kdokoliv v obci ti poradi.

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 09:25
- Nahlásit

Tak, kamaradka Monika projevila velky zajem o Marusku, ted jenom musime vyresit, jak bychom ji dostali na Moravu. Divala jsem se do mapy a tak daleko na mych uzasne sjetych letnich gumach nedojedu. Tak ted jeste shanim nekoho, kdo by ji vyzvednul. U Monci by se mela moc dobre, uz nejakou dobu mluvila o tom, ze si vezme pejska z utulku, takovyho kteryho nikdo nechce. Dufam jenom, ze najdeme reseni s tou dopravou - je to dalka.

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 09:29
- Nahlásit

viky
odkud z Moravy jsi? V jakych podminkach bude u Moniky zit, Bude doma nebo ma moznost byt i venku? Popros o dopravu Tchore tady na foru http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=2404
Musela bys asi ale tam zajet vlakem do Prahy, kde by te vyzvedl, protoze protokol predavaci musis podepsat ty, domluvte se

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 09:47
- Nahlásit

dejavu
Monika bydli s rodici v Kyjove, maji rodinny domek a Maruska by mela pristup jak do domu, tak na zahradu. S tou dopravou jeste cekam na odpoved od jedne moji dodavatelky ( jezdi po cele republice ) a ona by byla ochotna ( taky miluje zviratka ) nas tam hodit, kdyz bude mit cestu.
Muzes mi napsat neco vic o Marusce ? Monicini rodice ( cas bude travit prevazne s nimi ) jsou uz starsi lide a proto chteji spise klidnejsiho pejska.

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 09:50
- Nahlásit

viky

Ježiš...to jsem strašně ráda a moc držím pěstičky, aby vše klaplo, tak jak má a Maruška konečně našla nový domov!!! Určitě pak musíš napsat, jak se jí vede, případně nějaké fotečky apod...

janina
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 10:07
- Nahlásit

viky

Vyřiď Monice a jejím rodičům, že jsou zlatíčka, že si Marušku vezmou! Hlavně , aby se brzy uzdravila a byla konečně šťastný pesan

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 10:08
- Nahlásit

ja taky doufam, ze to klapne a ze si to Monca nerozmysli. Moc bych Marusce prala milujici rodinu. Nesnasim takovyhle ubozaky, kteri se ke zviratum dovedou takto chovat.

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 10:10
- Nahlásit

viky
na to, ze je to malinos, je prave klidna neuveritelne

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 10:11
- Nahlásit

Drzim Marusce palce...

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 10:23
- Nahlásit

Zrovinka mi pani dodavatelka psala, ze se dnes vecer domluvime, predbezne planuji cestu timto smerem na konec ledna, doufam ze to neni pozde. Ted uz zalezi jenom na Monice. Takze jdu za ni a dam vedet.
Lidicky jestli to vyjde, tak budu moooc stastna a myslim, ze Maruska taky.

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 10:44
- Nahlásit

Tak jsem zpatky. Monika souhlasi a jela by s Sarkou ( pani dod. ) si pro ni osobne. Jeste par otazecek, nemam zkusenosti s prebiranim pejsku z utulku ( jednou jsem sice byla na Kociance, ale to necham bez komentare ).
Co vsechno si ma vzit s sebou. Je mi jasny, ze vzhledem ke zraneni je obojek blbost, podivam se doma jestli nahodou nemam postroj ( nevadi stopovaci ? ), voditko a jak je to s poplatkama a tak ?
Pripadam si jako uplne pitoma, ze se tak vyptavam, ale fakt nevim. Proto diky moc za informace. Jo a jeste, jak snasi jizdu autem ? Je to prece neco kolem 300 km.

Anonymní
# Zasláno: 12 Led 2006 10:49
- Nahlásit

viky
ty ses pitoma !!! Proc raci toho cokla nenechate utratit ?

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 10:54
- Nahlásit

Anonymní
????? Co takhle utratit tebe?

janina
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 10:56
- Nahlásit

Syska

Zrovna jsem psala stejnou odpověď!!!

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 11:00
- Nahlásit

Anonymní
ty uz jdi fakt do prdele, kretene.

Vsem ostatnim se omlouvam za svuj slovnik

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:01
- Nahlásit

viky,janina,Syska
Hele, nic jinyho nepomuze, nez takovy blby ignorovat...

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:07
- Nahlásit

Právě tady kvůli tomu souhlasím s wami a byla bych pro anonynům přístup na diskuzi úplně zakázat....

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:08
- Nahlásit

Anonymům...

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 11:11
- Nahlásit

Syska
ti anonynove mi pripomeli uplne jine slovo

monika
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:44
- Nahlásit

Přeju Marušce i Monice hodně krásných chvil spolu strávených.Myslím, že jí pejsek vrátí všechno i s úrokama.

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:58
- Nahlásit

viky
A jaký?

anonym
# Zasláno: 12 Led 2006 11:59
- Nahlásit

viky
Udelate moc dobry skutek. Doufam, ze budete mit z pejska moc radosti. Hodne stesti!

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 12:13
- Nahlásit

Syska
onan doufam, ze nepohorsuju

anonym
jenom pro upresneni, Marusku si neberu ja ( uz by se k nam nevlezla ), jen jsem o ni rekla jedne kamaradce o ktere jsem vedela, ze pejska shani a sehnala ji dopravu, nic vic. Ale verim, ze Maruska bude Monci a jejim rodicum delat radost.

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:21
- Nahlásit

viky
Hihi...no mě to napdalo..

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:23
- Nahlásit

Ježiš..já dneska neumím psát...napadlo!!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:24
- Nahlásit

viky
Maruska bude potrebovat ale peci o tu ranu, nema to jeste zahojene, at s tim pocita, chce to trpelivost. Mne se ted osvedcil Peruansky balsam na Indeeho zhnisanou ranu, chudacek, mel to strasne, kdyz mu doktorka seskrabavala odumrelou tkan, tak hlasite plakal a vyl. A kdyz si vzpomenu, ze kdyz ke mne prisel, kousal a vrcel, kdyz jsem ho osetrovala, ted je desne hodnej, chtelo to jen kapku trpelivosti a ukazat mu, ze tohle se nedela a ze se tim neprijemnemu zakroku stejne nevyhne.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání