Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vhodna podlaha
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 11:35
- Nahlásit

vlk
ty, vlku, ale to je pěkný. To je možná lepší i než ta dlažba, co chce Michal
Jinak náš plán je hore drevo dole dlažba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 14:35
- Nahlásit

kachna_
to nadelaj, na laminu dela neskutecnej hluk vsechno

prave muze rodicum takhle zacala hnit parketa pod kobercem,ze se jim tam drzela voda odkapana z kytky ktere si nevsimli asi nekolik mesicu...

vlk
supr, diky moc pac me prijde podezrely, ze pokud si ten kamarad nekoupil to nejlevnejsi coz tvrdi ze ne, ze mu to mohlo tak rychle sejit...

protoze termofix je tusim ceskej vinyl, nebo minimalne ten termofix mi doporucovala vlcackova a diky tomu nakonec chci obecne proste vinyl.

ja mam dlazbu po celym dome, ale aspon v loznici ji nechci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:00
- Nahlásit

LINO
je přírodní materiál!!! Na to bacha. Spousta lidí si myslí, že má lino, ale má PVC neboli vinyl.
Lino se hůř udržuje, o dost míň vydrží. V práci máme právě přírodní materiál a když se mi háravá čuba na něm párkrát prošla, tak se mi dokonce stalo, že jsem některé fleky nemohla dostat dolů ani houbičkou na nádobí. To se u PVC nestane.
Lino taky díky svému přírodnímu charakteru mění vlivem teploty a vlhkosti svůj objem, čili jak dosahuje ke zdi - někdy větší škvíra, někdy menší. Pracuje.
Stejně tak jako trošku změní svoji barvu.

PVC (VINYL)
se prostě nehne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:01
- Nahlásit

cernej caj
Napadlo mě, jestli si náhodou ten kamarád fakt nekoupil lino.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:08
- Nahlásit

Vlčáčková
tak u nás se běžně říká lino tomu pvc, tak jestli ono to fakt nebude matení pojmů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:42
- Nahlásit

To je právě možné, Mayo. A když je špatný předpoklad, tak potom ani logický úsudek na jeho základě nemůže být správný. Může to vést k výsledku - já mám vinyl a naprostá spokojenost vs. já mám vinyl a hrůza, případně já mám lino a naprostá spokojenost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 09:10
- Nahlásit

Vlčáčková
no to sem si taky rikala, jestli treba nerila vinyl linu...

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 14:52
- Nahlásit

Jak moc blbě se psům chodí po (nalakovanejch) parketách? ve srovnání s linem třeba...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 15:06
- Nahlásit

Vero
záleží, šelmice s tím potíže nějak neměli ani na linu, ani na nalakovanejch parketách. Problém hlavně na dlažbě a spíš při rychlým pohybu... při běžným ani na tý dlažbě, takže záleží asi i na tom jakse pes normalne pohybuje...

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 15:54
- Nahlásit

Vero
Já mám kolii a problém s chůzí na nalakovaných parketách nemá, ale je pravda, že on doma v podstatě neběhá. Rozhodně jsou ale parkety lepší než plovoucí podlaha.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání