| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:54
- Nahlásit
Garfield
musíš na laborku a pak se uvidí.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:54
- Nahlásit
Garfield
no tenkrat do tri, ted by ti to namerilo treba sedm ... holt starneme holka. moje doktorka taky malem spadla ze zidle kdyz mi zmerila tlak. je pravda ze 160 na 120 neni zrovna idealni pro akcni zivot, ale zatim to funguje normalne ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:59 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Sali
No a když je to přes šest, tak už jsem prostě nemocná, nebo se stát může?
A je možný, že ještě letos v lednu to bylo kolem 4,5 na lačno (při jiném preventinivním vyšetření) a o rok později už by to mohlo být blbý?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:01
- Nahlásit
Jirikovo
Tvůj humor je mi blízký i kdybys žertoval o čemkoliv, co k smíchu není. Krom toho já nevěřím, že je to cukrovka (ale radost bych z toho neměla) a sama znám dost diabetiků (i těch těžkých) a asi by mi nezbylo nic jinýho, než se přizpůsobit a fungovat. Neřeším problémy, dokud nejsou. Resp. předcházím jim, jde-li to.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:05
- Nahlásit
Garfield
jsi stastny clovek, kdyz jsi schopna a ochotna predchazet problemum. to ja se o to vetsinou snazim taky, ale co se tyka meho zdravi chovam se k sobe jako hulvat. zubare se bojim, to priznam rovnou, tak k nemu nelezu ... no a to ostatni, treba s tim tlakem si zajdu na kontrolu tak jednou za rok za dva roky a to jeste jen diky tomu, ze me doktorka odchytne pri venceni (ma totiz ordinaci v baraku). takze zavidim, ze mas silu snazit se predchazet problemum, ja je totiz nejsem schopen resit ani kdyz prijdou ...
|
evina
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 21:49
- Nahlásit
Ve včerejším blesku je,že pozemkový fond pozemek vrátil restituentovi.Sice musí být ještě 10 let hřbitov zachován ale co pak?Pokud tam budou chtít něco stavět,tak přijedou buldozery?Ani to nechci domyslet...nakonec si je ještě půjdu vykopat nazpátek
|
Sandinka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2015 21:34
- Nahlásit
To s tím hřbitov je dost nemorální a smůtné. To mě mrzí. Naštěstí je dneska ještě možnost kremací. My jsem z Prahy takže sme využili služby firmy Kerberos. V ostatních městech nevím, to třeba zkonzultovat s panem googlem. Urničku jsme si přidali do rodinného kolumbária.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 01:42
- Nahlásit
Sandinka
JJ o ty firme Kerberos jsem slyšel, samý strašný věci bohužel.
|
Linda H
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 14:03
- Nahlásit
zbrnd
Prosím, můžeš upřesnit? Klidně i soukromě do mailu. Díky
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 15:01
- Nahlásit
Linda H
Neochota, spatny chovani k zakaznikum-vulgarity+vysmech, neuctive komentovani, neprimerene vysoky ceny. Odmitnuti zakaznika az na miste. Upozornuji, ze jak jsem jiz psal, slyšel jsem to, ne ze to jsou me osobni zkusenosti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 17:05
- Nahlásit
Linda H
část debaty z FB týkající se dotyčné firmy..
není problém si na úřadech ověřit skutečný stav. Každý občan na to má právo a úřady jsou povinné informace poskytnout. Přímo v hlavním městě žádné krematorium neexistuje, tato informace je zavádějící, je zde pouze kancelář. Samotné kremace se provádí mimo území hlavního města. EIA je schválena na Ekologickou likvidaci kadáveru (lze si dohledat na internetu), nikoli na krematorium. Lze se informovat na stavebním úřadu v Brandýse nad Labem, jak to je s povolením k provozu. Ani pražská veterinární správa neměla ještě letos v lednu jakékoli informace. Technologie, která je pro spalování dána, je primárně určena pro likvidaci uhynulých zvířat na farmách (typ spalovací pece je uveden v EIA a lze dohledat) a tato technologie je přestavěna ve smyslu, že do jednoho vnitřního prostoru vede vstup několika dvířek s tácy To víme přímo od výrobce a máme dokumentaci. Pokud máme informace, máme je ověřené. My považujeme za individuální kremaci takovou, kdy v kremační peci dochází ke zpopelnění vždy jednoho samotného zvířátka. Je to samozřejmě náš názor, nikomu ho nevnucujeme, jen si myslíme, že to tak má být. Bohužel firma, i když měla zájem s námi spolupracovat, nám odmítla průběh spalování zemřelých zvířátek ukázat. Teprve poté jsme se začali o věc zajímat a ověřili si stav na úřadech. My nevnucujeme naši pohřební službu, klidně si dovezte zvířátko do krematoria sami....jde o to, že brněnské krematorium je opravdu tak, jak má být. Nic od nich za to nemáme, jen celých 13 let dodržujeme maximální etiku v tomto oboru a teď musíme koukat na něco, co se nám vůbec nelíbí a považujeme to za neetické. Nic víc. Bohužel nám to potvrdilo i nemálo klientů, naposledy před 2 dny majitelé kocourka...Právě z tohoto důvodu uvádíme základní požadavky, které by každá firma, podnikající v tomto oboru, měla splnit a na kterých by majitel zesnulého zvířátka měl trvat. Běžní lidé neví, nač si dát pozor a co požadovat. Pokud vše probíhá tak, jak má, tyto podmínky jakákoli firma jistě ráda dodrží a ukáže. Jakákoli firma, která kremace provádí tak, jak se má. Nemusíme to být my. Kdyby nám šlo jen o peníze, paní S..á, naopak bychom s firmou spolupracovali, nabídla nám totiž mnohem lukrativnější podmínky než krematorium v Brně. Přesto jsme do této spolupráce právě z důvodu zjištěných skutečností nešli. Peníze nejsou všechno a my si nebudovali 13 let důvěru lidí, abychom ji pak během chvilky ztratili kvůli penězům. Více se už k tématu vyjadřovat nebudeme, vše potřebné jsme uvedli a budeme se soustředit raději na práci, kterou máme rádi a ať už je to záchrana životů, nebo ty služby úplně poslední, budeme je nadále dělat co nejlépe a ke spokojenosti majitelů chlupáčků.
jinak nové služby v týhle oblasti tu(pod záštitou Pet medicu)
http://www.krematoriumzviratpraha.cz/
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 18:20
- Nahlásit
a zase jsem měl praudu!
|
Linda H
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 23:34 - Změnil/a: Linda H
- Nahlásit
zbrnd
davidkova renata
Díky. Já mám zkušenost bohužel hodně čerstvou a se službami této firmy jsem byla (pokud se to tak dá v téhle situaci říct) spokojená.
edit. jednání slušné a vstřícné, obdržela jsem objednané služby v krátkém termínu, který jsem předem znala.
|
pespritelcloveka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2016 15:01
- Nahlásit
Hezký den, bohužel také musím řešit kremaci psa a jinou možnost nemám. Jaké máte zkušenosti s Kerberos a Krematorium Praha. Jsou solidní, ev. které doporučujete více a proč? Prosím o skutečné zkušenosti a názory, ne skrytou reklamu. Děkuji.
|
pespritelcloveka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2016 22:19
- Nahlásit
Celou dobu jsem ji chtěla mít doma, ale nakonec jsem dala přednost hrobečku, tam kde to měla nejraději a byla spokojená. Jsem ráda, že jsem nakonec nevyužila služeb krematorií, často s vlastními reklamními příspěvky. Neměla jsem chuť podporovat business se smrtí s různými skrytými příplatky a zejména příplatek za to, že můžete být u kremace a mít jistotu, že Vám vrátí to co odevzdáte. Chápu, že provoz pece může být nákladný a ne každý má možnosti hrobečku. Přesto jsem velmi ráda, že jsem své sobecké přání změnila a naslouchala jejímu. Přeji Vám sílu a ať najdete nejlepší důstojné řešení.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2016 13:21
- Nahlásit
to je dobre, ze uz mate vyreseno a jste tak s tim spokojena
ja mam od znamych jen z brnenskyho a i pres cenu tam byli spokojeni
|