| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:14
- Nahlásit
Garfield
nesmysl, vem to tak, ze jako jedina ze tvych znamych muzes uskutecnovat videohovory ... muzes mit rychly internet, muzes platit drazsi pausaly, muzes byt hrda, ze podporujes tak uzasnou firmu. naopak bys mela vsem svym znamym doporucit po patnactem lednu vyuzit prenositelnosti cisel a prechod k Eurotelu.
tak co, jeste nevis, pro koho delam??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:15
- Nahlásit
Garfield
jo a dekuju ze mi prispivas pravidelne na vyplatu ... bez tebe a tobe podobnych by nemela Ronie co zrat ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:16
- Nahlásit
Jirikovo
Chachááá... tak to bych ti přála vidět vidět mého vzteklinou zasaženého manžela, který v dřevních dobách mobilů se neuváženě upsal tomu prvnímu, co se namanul, pak už u něj z vrozeného konzervativismu zůstal, a kdykoli mu někdo volá a on je doma, tak musí běžet buď ven "pod dub" anebo utíkat nahoru do podkroví do jednoho přesně vymezeného místečka, kde ovšem mají kluci rotoped, činky a různá hejblátka.
Zatímco já -u jiného operátora, zřejmě tvého chlebodárce- si můžu telefonovat a přitom courat, jak chci (teda skoro)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:18
- Nahlásit
Ketrin
ja si myslim, ze lide by se nemeli stydet za to, ze pouzivaji sluzeb te nejkvalitnejsi firmy, ktera diky svemu prodeji do cizich rukou prinesla do statniho rozpoctu nejake penizky, firmy, ktera je skutecnou jednickou na trhu a priznejme si, firmy, ktera zamestnava nejuzasnejsi lidi, cehoz ja jsem zdarnym prikladem ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:18
- Nahlásit
Jirikovo
Takže?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:19
- Nahlásit
Garfield
takze co?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:21
- Nahlásit
Jirikovo
Teď ve změti Tvých prapodivných asociací opravdu nechápu, k jakému operátorovi pokrevně patříš... Protiřečíš si. Nevyznám se v ironii Tvých líbezných úst.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:23
- Nahlásit
Garfield
ja myslim, ze reklamu jsem svemu zamestnavateli udelal vcelku peknou. a pokud platis nejake firme pausal a prispivas mi na vyplatu, tak co myslis? pro koho asi tak pracuju. ze by pro konkurenci a byl bych placen podle toho, kolik zakazniku ma jina firma? jiste, je to zcela novy a ojedinely system zamestnaneckeho odmenovani, ale treba se to jednou v budoucnu taky ujme ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:23
- Nahlásit
shiba
já kdysi někde četla, že teď si na vlastrnim pozemku může člověk pohřbít co chce. Donedávna že bylo omezení na 30 kg a dneska by sis mohla pohřbít i závodního koně kdybys ho zakopala dost hluboko.....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:24
- Nahlásit
birma
a kdybys mela dost velkej pozemek ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:27
- Nahlásit
Jirikovo
No pokud přispívám Ronie na haminku, tak to chápu.
Ale ironii spatřuji v tom, že mohu platit dražší paušály, taky jsou mi docela ukradený jakýkoliv videohry, Internet přes mobil doslova zatracuji (od toho mám copml rychlý, levný, flexibilní) a přenášet jakékoliv číslo nepotřebuji (na Eurotel) bo začínám 721.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:28
- Nahlásit
Garfield
Ve výsledku jsem chtěla říci, že je mi to vše docala na prd, když na zásadních místech nemohu nikam ani volat ani nikdo mě a ani nepošlu SMSinku. Prostě si ten mobil mohu strčit do zadečku a jít si zaplavat.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:29
- Nahlásit
Potěším Tě snad jedině tím, že platím vždy ihned jak obdržím fakturu.
|
dd
|
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:30
- Nahlásit
Hele a to je debata o psím hřbitovu to pohřbívate i své mobilní miláčky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:32
- Nahlásit
Garfield
nerikej mi, ze na vetsine mist, kde se pohybujes, ma konkurence lepsi signal. muzou existovat nejaka mista v prirode, kde to tak bude, ale prevaha takovych mist urcite neni.
a co se tyka toho placeni faktur - to je v poradku, jinak bych mel kvuli tobe vic prace ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:36
- Nahlásit
Sali Sali Sali
Normálně pomóóc, oni mě chcou zavřít do nemocnice (zatím na vyšetření), jakože si myslí, že mám cukrovku?!
No řekni, že nemám?
Né fakt a kdyby jo, tak je jedno, jestli se na to přijde v začátku nebo až později? A existuje jiná léčba než pích pích injekčně inzulinus tekutinus?
Že extrémní žízeň a časté čůrání a hubnutí ještě nic znamenat nemusí. Piju třeba proto, že se topí a je vysušenej vzduch že?
No, já jim to taky říkám.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:38
- Nahlásit
Jirikovo
No jó, tak teď ses proflákl. Bývalej berňák a teď "Oddělení vymáhání pohledávek společnosti Eurotel". Fuj, styď se, lidi nemaj co jíst a ty je uštváváš o pár tisíc za SMS přátelům, které nemohou jinak kontakovat, bo nemají na hovorné ani na jízdenku.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:43 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
Garfield
Sali pred chvily odesla, az prijde tak ji sem poslu.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:02
- Nahlásit
Garfield
no nastesti jsi to oddeleni netrefila. tam bych fakt asi delat nemohl s moji mirumilovnou povahou ...
a neboj, cukrovku nemas
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:22
- Nahlásit
Neni trochu morbidní řešit vlastní event.cukrovku na fóru psí hřbitov?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:23
- Nahlásit
Ketrin
zrejme ma Garfield pocit, ze ma zivot pod psa ....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:24
- Nahlásit
Oddělení vymáhání pohledávek společnosti Eurotel
v tomto oddělení ale jiné firmy jsem pracovala já 3roky a stačilo....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:25
- Nahlásit
Konrad Lorenz: Život se psem není pod psa.
Pěkné čtení, i jako vánoční dárek (skoro tak dobrý jako pudl aprikot)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:30
- Nahlásit
Ketrin
no jo, jenze u Garfielda je to slozitejsi. zrejme se jedna o psa, ale dle jmena by se spis mohlo jednat o kocoura. tim padem vznika v hlave tohoto zvirete zmatek, nevi co je vlastne zac a tento zmatek se prenasi i na jeho panicku. panicka pak kudy chodi resi zakladni otazku, zda je muj pes psem nebo kockou. trapici se touto dulezitou otazkou strada, neji, jenom pije. jak tak hodne pije, hodne cura. a hned z toho ma podezreni na cukrovku. no uznej, neni to zivot se psem a zaroven zivot pod psa??
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:34
- Nahlásit
Jirikovo
Copak si nevzpomínáš?:
Jakže Garfield vypadá?
Lidi! to je balada!
Jménem kočka, tělem vlk,
tmavým okem na mě mrk,
stříbrná srst moudrost značí,
silné tlapy, drápy dračí,
krokodýlí ostré zuby,
krčí čenich, sliny z huby,
skápavají po tesáku,
my schovaní v obýváku,
plíží se k nám krokem rysa,
ladnost kočky, v duši krysa.
Boj se ho boj vlkošeda,
vrčení co spát Ti nedá,
slyšíš každou chvíli, všude,
to je Garfield a vždy bude!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:34
- Nahlásit
Jirikovo
Bádání je-li můj pes psem nebo kočkou nesvědčí o cukrovce ale spíš o schizofrenii
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:36
- Nahlásit
Ketrin
ja taky od zacatku tvrdim, ze Garfield nema cukrovku. jen proste jak neji z te schizofrenie, tak ma prazdny zaludek a pro pocit zaplneni teto dutiny v brise, ktera vubec neni duta, hodne pije. jak hodne pije, hodne cura. a protoze krome toho, ze je schizofrenik tak je i hypochondr, tak si vsugerovala, ze ma cukrovku ...
Garfield
ty si to snad ukladas??
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:50
- Nahlásit
Jirikovo
Já ani tak nejsem hypochondr, jakože mi kamarádův přístroj pro diabetiky kdysi naměřil vyšší hodnotu, než je norma. Dobře jsme se bavili tím, že jsme skupinově odevzdávali vzorky krve na lačno a pak jsme sežrali všichni 3 Milky na posezení a zkoušeli, kolik to komu stoupne a kdy mu to spadne a nutili jsme kamaráda těžkého diabetika vzít si taky čokoládu a pak jsme se strašně dobře bavili jeho hodnotou kolem 12 (max pro zdravého člověka je 6). No a já byla taky ta zdravá, co mohla sežrat kilo cukru a nic. A asi o rok později to bylo v prdeli a já si toho nevšímala a nechala to tak.
No a teď mi začíná být divně a zle a mám všechny projevy a kamarád mi nadal do krav, jakože jsem si to posrala sama. Ale já tvrdím, že si to jen namlouvám.
Básničky když píšu, tak je píšu ve Wordu a tam je jaksi ukládám, protože bych o něj v půlce nerada přišla.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:52
- Nahlásit
Tenkrát jsem sežrala celou Studentskou pečeť a vypila přeslazený kafe a jedli jsme Nutelu a zapálili si cigaretu a tak a naměřilo ji to vždycky tak do 3 (v rozmezí min 0,1 - max 6).
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:53
- Nahlásit
Garfield
se hned nerozciluj ... podivej se na to jinak. od koho jineho bys cekala, ze si z toho u tebe bude delat srandu nez ode me ... a ono se srandou a nadhledem se toho da proste zvladnout vic.
a to nemluvim o tom, ze i s cukrovkou (samozrejme lehci formou) se da vest plnohodnotny zivot ...
|