| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:15
- Nahlásit
Maya
Jakoze naklikas mu nejakej povel aby vedel kdy smi a kdy ne aby si pak nechtel hrat na obrany i s cizima lidma na ulici?
To ne stejně mu asi na ulici nikdo nebude mávat před nosem pešíčkem
Spíš je na něm vidět, že nedává ten začátek, kdy ho vyndám z klece a jdem na plac, takže on očekává nějakou akci společnou se mnou, strejda ať si tam dělá co chce, teď má něco chtít panička a bude se cvičit a to je super! A když já nic nechci a strejda tam pořád blbne, tak ho to zbytečně znervózňuje a o to víc chce po mě vědět, co jako teď. Pak když se chytí, tak už to vypadá celkem hezky, i má celkem hezký zákusy mi přijde, s peškem pak chodí zpátky za strejdou, ať si hrajou dál... Ale nevidim důvod, proč ho nechat na začátku v nejistotě, když mu můžu dost snadno vysvětlit, že ta akce, kterou po něm chci, je "jen" ta hra se strejdou...
PetraK
téééda, vy jste se měli! Skoro závidim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:15
- Nahlásit
Maya.
nasince zapamatovatelny slovo!!
já ale nemožu za to, jak složitej jazyk ta finština je,
cernej caj
voee co to je?
vrubou? No to je skarab.
jojo, v sobotu bylo nadherne...
luxus to byl, krásnej vzduch, sluníčko, voda /a místy teda bahníčko /, ptáci řvali jak urvaný.... náádhera.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:25
- Nahlásit
doufam, ze tohle klapne na dovcu
birma
ale je zas bozi, jak vam to funguje ta soustredenost na tebe"0
PetraK
ahaaa tak to uz se chytam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:45
- Nahlásit
PetraK
Finstina ma i krasny zapamatovatelny slova jako psik myvalovity neboli supikoira, ale vruboun mezi ne teda nepatri
cernej caj
No urcite nekupuj ty cesky, jako pro me na zacatek to bylo dobry ale pro tebe by to urcite bylo moc jednoduchy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:47
- Nahlásit
A ještě jsem zapomněla vyzdvihnout náš dnešní veleúspěch - po nekonečně dlouhé době viděl Adam bez vodítka běžce. Běžec byl daleko, asi bych si ho vůbec nevšimla, kdyby mi Adam nepřišel říct, že tam je a on že je teda naprosto nejvzornější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:49
- Nahlásit
Maya
supikoira
tak si vymysli svoje - třeba vrbikoira
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:50
- Nahlásit
cernej caj
ahaaa tak to uz se chytam
ano ano Edgar Allan Poe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 11:02
- Nahlásit
PetraK
To bych zapomnela hned v prisi minute, ale ja to dam a nakonec je zdolam
birma
To je teda Adamek vzornej asi vic nez vetsina psu
cernej caj
Vysivani taky dobry, akorar kapku casove naricnejsi
To Rumunsko vypada zajimave akorat nic pro normalniho cloveka to je jen pro slapky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 11:08
- Nahlásit
Maya
nic pro normalniho cloveka to je jen pro slapky
napadlo mě to taky hned. Je to bláásen. ale užije si to, to je jasný, co čajdo?
le ja to dam a nakonec je zdolam
to jsem zvědavá s čím přijdeš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 11:41
- Nahlásit
birma
to je skvely pasak adamek
Maya
zkus indulona, to nikdo urco mit nebude
ale zas to muzes mit v ruce v sede a nepotrebujes stul, kterej ja nemam
PetraK
pokud budu dostatecne vhodna slapka, tak jo lanarim kamarada prave
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 12:38
- Nahlásit
cernej caj
Tak alespon budes mit duvod ke koupi stolu
Indulon tam bude tipuju mraky, finskejch bobru je tam 65 cesky uz jsem radsi ani nezkousela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 12:48
- Nahlásit
Maya
a kam ho asi dam, ne?
ono finu je asi vic nez cechu, zkus to
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 13:16
- Nahlásit
4ajdo Finů je asi tak půlka oproti nám...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 13:39
- Nahlásit
Xerxová
tak to me prekvapuje, ze maya nemuze trefit nepouzity jmeno...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 13:59
- Nahlásit
cernej caj
No taky se divim asi treba pouzivaj skype vic nez my
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 14:10
- Nahlásit
Maya
mozna, pokrokova zeme ja zas uprimne neznam moc libi co pouzivaj skype
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 14:50
- Nahlásit
cernej caj
Ja taky ne, ale chce to mama kdyz vnoucatka odjedou, aby ss s nima mohla videt, tak to musim nejdriv ozkouset u sebe
Ve Finsku s tema vzdalenostma tam bych se vetsimu vyuziti nedivila
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 19:14
- Nahlásit
tady nikde nikdo ?? Už i tady to spííííí...
Já tvořila prezentaci na obhajobu projektů a zakázala jsem si kamkoli nakukovat, dokud nebude hotovo. A vida - nic mi neuteklo
Stihli jsme odpoledne procházku do lesa - ale vyhnal nás lijavec...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 21:15
- Nahlásit
Xerxová
Už i tady to spííííí...
Ani ne, spis to ma hlavobol a starosti s Kremylovitym hnatkem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 21:27
- Nahlásit
Právě jsem dorazila dom, cestou jsem se stavila v bazénu na 60 bazénů. Musím zas začít chodit pravidelně, protože to fakt odplaví svšechny problémy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 22:02
- Nahlásit
Fifi
Zase trojnožka?
Kim už padal, zrovna včera jsem mu dávala zase trocoxsil, tak je zas dobrej.
Xerxová
všichni píšou ty články na zvířetník asi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 23:14
- Nahlásit
Maya
Zase trojnožka?
To ne, tape si spokojene. Spis nedejboze nakej hnusak, kterej se doted tvaril jen jako otlak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 06:17
- Nahlásit
fifi at je kremylek a jeho tlapka brzo v poradku!
xerxova
sme kolegialni abychom te neodvadeli od prace
dotaz, v jakym rozsahu teplot chodis po jizerkach v tom tvym svetru anwbo menis podsvetrovy vrstvy?
chci si vzit zimni bundu, ale pokud bude kolem nuly a budeme se hybat, bude v ni teplo a tak mam zalozni plan tlustou mikinu. tak bych si tak zkusila udelat obrazek, co obleceni.
u nas dneaka prsi a je asi 6 nad nulou. taky du na masaz, protoze me po letech zas boli bederni pater a lopatka zlobi, jak nejdu pravidelne, dokaze me vic potrapit.
selmicw sou s cesanim hrozny, jedna vydrzela asi 3 minuty hrbet a druha asi 3 sekundy. bude to chtit nejak cilene zpracovat ale jw obezni a musi zhubnout a tak je problem s pamlskama x aby se nwcitila na veceri osizena
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 06:46
- Nahlásit
Fifi ach jo - snad to nebude ten hnusák. Nemusí být - Betce vyrostla ke stáří tvrdá boule na ocásku - a byl to nalomený ocásek, kolem se udělalo vazivové pouzdro. Nebolelo jí to, ničemu to nevadilo - ale vyděsilo to nás i veta...
Věřím, že Křemyl bude o.k.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 06:53
- Nahlásit
čaj tohle se těžko radí. Jsem horkokrevná a oblíkám se málo. Navíc jsem "stará" a byť se kolem moderních materiálů a jejich vývoje motám, tak žádné vysocefunkční vychytávky nepoužívám... Když je velký mráz (tak mínus patnáct), tak mám bavlněné tílko, teplejší rolák a ten svetr. Když je zima (tak mínus pět, osm...) tak mám teplejší rolák a ten svatr. Když je kolem nuly - stačí mi tričko s dlouhým rukávem a ten svetr. Jinak včera jsem byla v lese v tričku s krátkým rukávem a fleesce... bylo šest nad nulou a pršelo...
Ale - má se ochladit. Navíc na sněžnicích budete pomalí... Fakt netipnu, jak by ses ty měla oblíct Ale jak říkám - jsem špatný etalon...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 06:59
- Nahlásit
Fifi
Moc držim palce, ať to žádnej hnusák není. Budete to nějak zkoumat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 07:46
- Nahlásit
Xerxová
spis sem to myslela tak, ze ze pokud mas treba tricko a svetr cca od +5 do -5 (jak bych si to treba mozna tu moji kombinaci vzala ja), tak ze bych to riskla a proste nejak do te namyslene sla s priklonenim, co jak nosis ty (nebyla sem nikdy v zime na horach).
Zimni bunda bude stopro v batohu porad, ale prave dost premyslim si vzit i tu lehci kombinaci, coz teda asi udelam.
ja treba ty rychleschnouci 100% umely materialy nemam vubec rada, tak toho ani moc vlastne nemam, i z tech fleecu jeste mam chlupatej flis, co mi moc neva ale obecne to nerada. Akorat ty softshellky na zimu co sem si letos koupila se tesim, az vyzkousim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 08:03
- Nahlásit
Maya
jak byl muj znamy poprve v rumunsku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 08:25
- Nahlásit
cernej caj
To je hezky, dneska ma kazdej akorat milion fotek, ale takovejhle peknej denicek nepise uz nikdo
Fifi
Tak to drzim palce at to neni nic vazneho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 08:55
- Nahlásit
Maya
ono je to asi i tim, ze on ma strevo, ja sem to treba davno vzdala, protoze ja to neumim napsat vubec tak, aby to bylo dobry. zatimco honza pise fakt paradne a jeho prednasky sou jeste o tridu lepsi, da dobrej smysl pro humor a je vybornej vypravec
|