| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 16:31
- Nahlásit
Xerxová
A nebo je zasaď do misek
nad tím taky přemýšlím
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 16:35
- Nahlásit
jedna snová pro Čajdu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 16:51
- Nahlásit
bylo tam krásně - a téměř bezlidno (jedna paní se třemi uječenými psíky a čtyři tůristi s jedním raslem)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 17:07
- Nahlásit
Xerxová
Najtík je božan
Že bych teda nenarašené vysadila ven, narašené do květináčků nadoma? Páč já jich mám fakt hodně hodně hodně.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 17:08
- Nahlásit
Jo kdybyste někdo nááááhodou chtěl, tak přemýšlíme, že bychom šli 12.3. na "Eva tropí hlouposti" do Fidlovačky
https://www.webticket.cz/akce/20418.c
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 17:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Krasny fotky. U nas v placce trochu podmaceno, jinak spis jaro. Troldidlo si uzilo pisaky jen s Dydy, vyjimecne, aby mela duchodkyne panicku jen pro sebe. Litaly pruhy jak streleny.
Nez jsem vyjela, uklizela jsem na zahrade zbytky masakru. Nekdo chytil hrdlicku, tipuju Baz. A to hovado zihany ji sezralo! Komplet, vcetne peri, rvala sem mu posledni zbytky ocasnich per z huby. Jsem zvedava, co to s nim udela.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 17:11
- Nahlásit
Fifi potřeboval k tý bramboře ještě masóóó... To furt Barf - tak se postaral
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 17:13
- Nahlásit
Xerxová
potřeboval k tý bramboře ještě masóóó..
mno... sam by nic nechytil, na to je tupej.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 17:15
- Nahlásit
Já myslela, že taky půjdeme bezsněžně... Ale nějak tam bylo holt sněžno. A teplo a sníh rovná se mlha... Ale bylo to fajn
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 17:18
- Nahlásit
Fifi
Komplet, vcetne peri, rvala sem mu posledni zbytky ocasnich per z huby. Jsem zvedava, co to s nim udela
u nás to prošlo bez zaváhání, pouze se to natvarovalo dle dispozic svěrače.
Nestačím zírat, co občas ten debil vlkošedej (velkej) dokáže sežrat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 17:24
- Nahlásit
kachna_
Ted koukam, ze ac vypada jak velka pipina, ma jen kolem 200g, takova svacinka. Natvaruje si to jiste dobre pred sveracem, jen sem mu po ceste vyhrozovala, ze esli mi to vyblije v aute, vyhodim ho za jizdy.
občas ten debil vlkošedej (velkej) dokáže sežrat
Si muze podat packy teda s Kremylem a Troldou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 18:21
- Nahlásit
Tak jsme doma z procházky Kdo by to byl řekl, že bude Adam lítat jak hovád s o hlavu větším pindíkem ČsV
kachna_
na Eva tropí hlouposti jsem byla s mamkou a se synovcem. Ten film umím prakticky zpaměti, tohle místama vyznívalo jinak, ale bylo to moc hezký
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 18:36
- Nahlásit
birma
Zvlastni dvojice.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 18:47
- Nahlásit
birma
bylo to moc hezký
to jsem ráda
film umím prakticky zpaměti
film je boží
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 18:49
- Nahlásit
Fifi
no oni jsou oba zvláštní Adam je Adam a Darebáček je první ČsV, který znám a který je nebezpečný komplet všem lidem tim, že když ho oslověj nebo dokonce pohladěj, tak jim vyrazí zuby, podrápe je a radostí jem roztrhne oblečení Psy samce nesnese, ale s Adamem se maj rádi (i když tedy to, co předváděli dneska jsem fakt nečekala, navolno spolu byli prvně), dneska za Adamem furt chodil, pořád se přesvědčoval, že jsme tam taky, na půl minuty se začuchal a hned ho šel znova vítat Áda neni hravej, chvílema působil jako mírně znechucenej strejda, kterýho ten pubertální výrostek otravuje, ale byl na něj milej a chvílema vypadal, že se fakt baví Radost mi udělali chlapečci
A tuplovanou radost jsem měla, když jsem si uvědomila, že míjim cizí lidi s Adamem na cca 5 metrů dlouhý stopce a sice si všímám, jak kouká a co dělá, ale nemám potřebu to víc řešit a on si těch lidí nevšímá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2016 19:46
- Nahlásit
xerxova
nadherna a i ty dalsi, a najtik
birma
tak to je supr, ze si chlapecci tak zaradili
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 13:47
- Nahlásit
dnešní procházka nicmoc - a může za ní Fajka
Já totiž nikdy nebyla na Kozákově. A ona mi to před časem připomněla... A tak tedy plán byl jen 4 km naučné stezky kolem Kozákova. Představa - nikde nikdo, krásné výhledy neb předpověď počasí byla příznivá, hezké terény pod tlapátka...
Tak tedy nikde nikdo (až na dvě čtyřkolky uprostřed lesa) vyšlo. Krásné výhledy nikde - zůstalo šedo. Na vrcholku led. Ušlapaný starý led. Tudíž první kilometr - který je tak trochu volný pád - byla kombinace ledu a tvrdého bahna, dole pak jezdící bahno. Druhý kilák byla široká pohodlná cesta. Tedy byla by, kdyby se na ní nestavělo a tudíž to byla chůze bahnitou hrůzou... Třetí kilák byl hezký - kolem skal na Drábovně. No a čtvrtý byl opak prvního - ledové kluziště - pro změnu směrem vzhůru. V jednu chvíli jsem začala ujíždět zpátky a automaticky se chytla kmínku vedle cesty. Byla to stará silná větev šípkové růže... No - jak říkám - tak blbou procházku jsem už dlouho nezažila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 17:06
- Nahlásit
Ha, mily Watsone! Timto se omlouvam Troldovi, ten zjevne vcera chrtil jen zbytky hrdlicky, ktery na nej zbyly po ... ? Co myslite, po kom?
Xerxová
Hlavne, ze nebyl zadnej pad a nikdo neprisel k ujme.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 17:11
- Nahlásit
tak my dneska salší super trénink Katka nám to stále víc ztěžuje a tak krom bígla s náma trénoval i dalmatin a to tedy byl dost záhul, aby se Adam soustředil na běhy a ne na to, kterak sežrat dalmatina nakonec jsme to zvládli a dokonce se nám povedlo proběhnout i některý záludnosti
A cestou domů jsme potkali borderku a Adam jí byl dáván za vzor slušně se chovajícího pesa nějak se to rozmáhá
Xerxová
teda huf, to vám vůbec nezávidim...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 17:17
- Nahlásit
Fifi Kremylkovi jsi nedala najíst?? Když vyživuje štěníčky virtuální??
Jinak my nakonec byli i spokojení - psisko vylítané (odvolání od srnčího opět klaplo), my celí (tentokrát překvapivě s ohledem na terén) - jen holt to nemáme zrovna za humny a tak se počasí mohlo trošku vytáhnout...4 kilometry jsme šli hodinu a půl ... a to se nám nestává
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 17:18
- Nahlásit
birma musíš si už prostě zvyknout, že se Adam chová jako vzorný pes Asi ti půjčím Nighta - ty bys jeho psí vášeň zvládla levou zadní...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 17:34
- Nahlásit
Xerxová
Kremylkovi jsi nedala najíst?
Spravne.
Kdyz u ni me to uz trochu desi. Neni to faleskou, takhle blbla i s tema jezkama, nikdy to nedelala. Furtuju ji fest, je strasne vyzabla, nepribere a nepribere... Ale coz, nebudu vic zkoumat, badat, ve svym veku je na tom este dobre. Hlas jak zvon, svy si utape, ohlida, hrava je az az, chutna ji, bobky taky ukazkovy.
birma
A cestou domů jsme potkali borderku a Adam jí byl dáván za vzor slušně se chovajícího pesa
Kdyz uz i bordere, tak fiiha.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:26
- Nahlásit
Nazdar blázni, Maryje vidí tydlety fotky a vzkazuje vám, že sníh je dobrej, ale nemáte ty čokle nechat plavit, když je voda nebezpečná!!!! Kolikrát pohltí celýho psa a nechce ho vydat. Na vodu se musí fikaně. Ale víc už mi toho neprozradila. Šla hlídat troubu, která vyrábí pečený kuře...a to je jako dost těžká práce.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:36
- Nahlásit
Gerda
Šla hlídat troubu, která vyrábí pečený kuře...a to je jako dost těžká práce.
Moudra Maryje! Posilam ji pohlazeni a tobe, paninko vse nej k svatku? Snad si to este spravne pamatuju.
Coz vlastne znamena, ze svatek ma aj vero nase zdejsi, este nekdo? Proste mile Verunky, Veroniky, vse nej!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:40
- Nahlásit
Gerda tři ze čtyř dog by Marii daly za pravdu - voda je jen na pití... Bohužel ten čtvrtý si myslí, že jněkde mezi předky měl vydru... a je mu jedno jestli je to rybník u Žitavy, Středozemní moře či přehrada na Černé Nise...
Pečená kuřata by chtěl dodat přímo do tlamy - sedět před troubou je prý zbytečně ztracený čas
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:40
- Nahlásit
Fifi
ste milá, pani, děkuji pěkně. Maryji vyřídím, že je moudrá, ale vona už to stejnak neslyší, je hluchá úplně jak poleno. Zkoušela sem jí z posunkovejch povelůch, no tak má asi i lobotomii, bo "tosmenikdynebrali".
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:42
- Nahlásit
Xerxová
Moře je nejvíc nebezpečnej živel ever! To se musí z břehu hlídat a eventuálně kousnout. Pečený kuře smí jen hlídat, bo kuřecí nesmí vůbec, takže vykonává jen práci a nic za to nemá...chudák vlastně...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:43
- Nahlásit
Nazdar blázni
Gerdozdar!!! a Marušce tuplem
Všem Verčám vše nejlepší
Normálně jsem našla na zahradě vyrašený hyacinty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:44
- Nahlásit
Xerxová
někde mezi předky měl vydru
maxivydru
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:47
- Nahlásit
kachna tady roste tráva tak, že jsme přemýšleli, jestli neposekat
Maxivydra... spíš jestli tatík nebyl portugalský vodní pes... Papíry portugalských předků se dohledávaly složitě... bůh ví...
|