| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 15:09
- Nahlásit
Ebony
já se nesměju, belgický ovčák malinois
Aha, dík za vysvětlení. Tak belgický ovčák. Jen se mi zdá, že se trošku démonizuje. Je hůře zvladatelný, než NO?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 15:58
- Nahlásit
jindra 22
není, nebo jak to říct, je prostě hromada energie, strašný kvantum energie, a když tu energii neupouštíš, nebo špatně směruješ, tak to prostě občas bouchne. NO je zlatý poctivý zvíře, udělá všechno vždy a všude. Malina je holt plnokrevník, nebo F1, jak říkala netnebožka Sali, s vysokým výkonem, vysokým napětím ale občas i těma nervama, co to vysoký napětí představuje. A všechno dělá setsakra rychle.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 16:06
- Nahlásit
Ebony
Aha, takže NO je v podstatě vemeno a malina je "uberhund"?
Nevím, neznám, nemůžu hodnotit.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 16:11
- Nahlásit
Ebony
strašný kvantum energie, a když tu energii neupouštíš, nebo špatně směruješ, tak to prostě občas bouchne.
Mně o přebytku energie něco povídej. Haskoun neměl ani rok, když jsem s ním s pneumatikou na postroji v zimě obíhal sídliště. Naprosto neskutečný pes. Vzhledem ke spotřebě žrádla znamenal popření fyzikálních zákonů.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 16:12
- Nahlásit
jindra 22
jo asi tak, ale zase poctivý vemeno, vím znám a hodnotím
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 16:16 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Ebony
Jenže huskoun nebyl vemeno. Byl opravdový. Na nic si nehrál. Byl silný, psychicky i fyzicky odolný a moc dobře si toho byl vědom...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 16:17 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Ebony
BŠO je z tohoto pohledu rozkošné vemínko.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:01
- Nahlásit
jindra 22
Jenže huskoun nebyl vemeno. Byl opravdový. Na nic si nehrál. Byl silný, psychicky i fyzicky odolný a moc dobře si toho byl vědom...
taky jsem měla takovýho NO, a mít už nebudu, takový se rodí jen jednou za život...tak si toho važ, že jsi měl tu čest mu jít po boku
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:14
- Nahlásit
Ebony
tak si toho važ, že jsi měl tu čest mu jít po boku
Hezky napsáno. Vážím si toho a nikdy na něj nezapomenu... co bych dal za to, kdyby existoval posmrtný život a my se jednou znova setkali.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:27
- Nahlásit
jindra 22
co bych dal za to, kdyby existoval posmrtný život a my se jednou znova setkali.
nic za to nedávej, já tomu pevně věřím, že se zase jednou setkáme
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Ebony
prosím tě, můžeš ještě mrknout k Ešusce? Mám dotaz ohledně našeho NO. TAk nic, já se omlouvám, ale ten dotaz neumim zformulovat. Kachní mozeček nepracuje, jak by měl .
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:22
- Nahlásit
jindra 22
Vážím si toho a nikdy na něj nezapomenu... co bych dal za to, kdyby existoval posmrtný život a my se jednou znova setkali.
.... jestliže je láska nesmrtelná, pak pevně věřím, že se po smrti setkám se všemi psy svého života. Když už pro nic jiného, tak pro to moře lásky, která nás spojovala....
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:54
- Nahlásit
vlk
... jestliže je láska nesmrtelná, pak pevně věřím, že se po smrti setkám se všemi psy svého života.
Hezky napsáno. V to doufáme asi všichni. Bylo by to krásné... žít navěky se svými hafíky. Snad by se spolu nervali.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:10
- Nahlásit
Hodně používám polostahováky od 4dox, ušité na míru.
Pak mám zde již hodně zmiňované nestahovací manmat. Hodně používáme i tyto od gappay
A na cvičení máme jednořadové řetízky s velkými oky, protože jsou šetrnější k dlouhé srsti na krku.
|
Liza
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:08
- Nahlásit
Ahoj,
tak já nejraději používám obojky ROGZ a vodítka ROGZ
Moje smečka Jrtíků má svoje obojky a vodítka celou dobu a nejstarší je teď 5 let.Nosíme je do lesa a všichni se s obojky koupo a pořád drží.
Nikdy se mi nestalo, že by se mi u vodítka zničila karabinky a nebo povolil nějaký sešitý spoj , barev a vzorů mají spousty , tak si myslím vybere každý
tady je odkaz na e-shop:
http://www.rogz.cz/
|
kockopsik
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2015 11:50
- Nahlásit
Zdravím, já jsem svému psovi koupil tento super obojek http://www.petamour.cz/pro-psy/58-kozeny-postroj-o nyx.html. Pravda...trochu jsem si musel ušetřit ale je alespoň kvalitní!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2015 19:08
- Nahlásit
kockopsik
peknej čmejd teda
|
Nancy
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2015 21:45
- Nahlásit
To jo a pěkně předraženej.Zlatej Manmat nebo Zero...A na kožený postroje Gappay.
Tamten postroj má úplně blbej tvar a konstrukci.
|