| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:52
- Nahlásit
Eninka
vy máte trh tak brzo ráno otevřenej? Co to je za trhy?
to není farmářskej, to je převážně chovatelskej ve Štítarech u Kolína, když tam přijedeš po 6hod, tak už se nedostane na tebe pečivo a tak, nevím proč je tak brzo, ale prostě je tak odjakživa,byla jsem tam po 6ti letech, fakt super to bylo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:52
- Nahlásit
Eninka
bramborák a strašně jsem se na něj těšila, akorát bordera mi jej mrštně vytáhla ze sáčku, což jsem si nevšimla a sežrala ho celej okamžitě
kdo zaváhá nežere
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:56
- Nahlásit
mám luxusní pití Frisco černý rybíz.Ted jsem se naučila pít Staropramen grepovej a citronovej
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:00
- Nahlásit
kejtlin
když tam přijedeš po 6hod, tak už se nedostane na tebe pečivo a tak,
vtipný to trh
Sízra Milanová
kdo zaváhá nežere
já nestihla váhat, nesla jsem si jej v košíku nahoře a jen jsem otevřela branku, nebyla ještě ani uvnitř, tak byl fuč, nedonesla jsem jej ani do dveří, mrcha jedna nenažraná
ona je děsně rychlá, jak jde o žrádlo nebo o nějakou lumpárnu, boty, který likviduje ve velkým stylu je schopná mi stáhnout z nohy, aby s nima mohla zdrhnout
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:07
- Nahlásit
Eninka
když tam přijedeš po 6hod, tak už se nedostane na tebe pečivo a tak,
vtipný to trh
myslím na zkrmení ,mají ho tam děsně levný a už v 6 je tam narváno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:10
- Nahlásit
Eninka
já nestihla váhat, nesla jsem si jej v košíku nahoře a jen jsem otevřela branku, nebyla ještě ani uvnitř, tak byl fuč, nedonesla jsem jej ani do dveří
to znám, na mě si to tedy psi nedovolí, ale dřív dělali běžně, že děda přivezl rohlíky a jak je měl v tom igelit´áku, tak psi urvali spodek igelit´áku, že mu zůstali v ruce většinou jen uši, rohlíky se rozsypali, psi se o ně podělili a děda jel pro nový.....já je u toho chytla, vysvětlila jim to a už to nedělají
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:18
- Nahlásit
kejtlin
psi urvali spodek igelit´áku, že mu zůstali v ruce většinou jen uši, rohlíky se rozsypali, psi se o ně podělili a děda jel pro nový....
no jo, tvoje psiska dědu regulérně okradly proti jeho vůli (už to vidím, jak nese ty uši namísto igelitky )
ale Terka to dělá fikaně, nenápadně, umí využít situace a když krade něco, co už je doma, tak vykukuje zpoza rohu, aby se ubezpečila, že nebude viděna a pak spoléhá na to, že nebudu vědět, kdo kradl...drží se hesla "hlavně nenápadně" - bramborák
sbalila pro sichr hned u dveří, aby ji někdo nepředběhl, využila vítacího rituálu zbytku smečky
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:21
- Nahlásit
kejtlin
mám luxusní pití Frisco černý rybíz.Ted jsem se naučila pít Staropramen grepovej a citronovej
to mám taky ráda všechno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:23
- Nahlásit
Eninka
no jo, tvoje psiska dědu regulérně okradly proti jeho vůli
jsem si skoro jistá, že se tak dělo častěji, protože bylo zjevné,. že už měli praxi
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:26
- Nahlásit
Moji psi zas šikanujou pani uklízečku, hlavně Kokosek, strašně jí krade věci z tašky, vypraný prádlo z koše nebo hadry z uklízecího vozejku. A jednou jí schoval na zahradě botu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:30
- Nahlásit
jdu spát, zejtra máme poradu v práci a rozlučku se šéfem co odchází, prej bude trochu žranice....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:10
- Nahlásit
nazdar šikantéři a šikanovaní, jsem p poradě a žranici v práci a dávám si staropramen lemon, pak si dám asi kafe a dneska nebudu vůbec nic dělat!!!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:26
- Nahlásit
do řiti nejde mi fb,nebo teda musim zas zadat kod abych na něj mohla ach ouvej
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:43 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
all
ještě teda očekávám že se k tomuto incidentu s ostnáčem vyjádří at už zde nebo u sebe řada dalšíchvýznačných osobností( nemyslím teď žumpu jakožto celek), ale její nejslabší články typu Danajasa,Pawlinka, Agáta(prostě ti co mým odchodem z žumpy získali najednou na vážnosti a dostalose jim slova, které se jim dříve nedostávalo..Božka už tak učinila, těším se na jejich slova a jistě si je posléze vytisknu na toaletní papír...tam jsem si mimochodem jejich slova tiskla již když jsem žumpu navštěvovala
editttttttttttttttttttt....zapomněla jsem na lucii Kratochvílovou a Bonc...omlouvám se,dnes se musím každému omluvit za své omyly!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:05
- Nahlásit
nemůžu na fb, proč tu nikdo neni do zadele
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:11
- Nahlásit
Sízra Milanová
já to teď zkoušela, mi FB jde....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:15
- Nahlásit
Eninka
já to teď zkoušela, mi FB jde....
dobrý už jsem tam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:23
- Nahlásit
sem říkala sice, že nebudu nic dělat ale umyla jsem všechny kennelky i plastový pelechy pískem a vyhodila ven, aby se slunili
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:46
- Nahlásit
kejtlin
sem říkala sice, že nebudu nic dělat ale umyla jsem všechny kennelky i plastový pelechy pískem a vyhodila ven, aby se slunili
a proč se tomu tak chechtáš jako ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:49
- Nahlásit
Sízra Milanová
a proč se tomu tak chechtáš jako ?
že se sluněj kenelky a ne já.......a taky rohlíky se sluněj na balkóně, aby se usušili a taky bych neměla už pít ten lemon
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:03
- Nahlásit
kejtlin
že se sluněj kenelky a ne já.......a taky rohlíky se sluněj na balkóně, aby se usušili a taky bych neměla už pít ten lemon
ty máš dost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:31
- Nahlásit
Sízra Milanová
a taky jsem rozbila terárko což mě sere, mám jich tedy několik, ale zrovna tohle bylo takový, že už netřeba žádný úpravy, bylo tam odvětrávání a tak
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:47
- Nahlásit
adydaska
Já asi vim proč se vedle chechtáš jsi moc zlá, kdybych ti dala zpívající květinu, do zítra umře
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:48
- Nahlásit
Adydas
ty půjdeš do pekla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:49
- Nahlásit
Nazdar ženy, proč si Maruna utírá prdel špinavým toaleťákem zahnojeným? Nechápu.... Jinak aférka dobrá, moc dobrá, někteří dokázali, jak se ještě ze dna dá spadnout níž, někteří dokázali, jak si myslí, že jsou vysoko, ačkoliv jsou vlastně nejníž a můj názor je - niky něvěř někomu, kdo kamarádí s vrahy psů. Takže asi tak.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:49
- Nahlásit
Sízra Milanová
Podle mě by umřela do 5ti minut
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:55
- Nahlásit
jbat
niky něvěř někomu, kdo kamarádí s vrahy psů. Takže asi tak.
to je ale zase fakt..u mě nejde o důvěru ve zmíněnné lidi spíš si jen nemyslim, že šlo o tak monstr konspiraci...
Adiddaska
Podle mě by umřela do 5ti minut
to asi jo ale
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:30
- Nahlásit
zejtra jedu hned ráno na pískovnu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:35
- Nahlásit
kejtlin
a kdy jedeš, víš kam...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:37
- Nahlásit
co to je zase nějaká/kej pajda co ví že můj pes cosi potřeboval už dávno...někdo koho neznám a životě jsem ho nejen neviděla ale ani s nim nemluvila...to je virtualita v praxi vám řikám
|