| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:56
- Nahlásit
Adiddaska
štěkání na záploťáky se dá rozhodně
to nebylo na záploťáky ale kolemjdoucí psy a taky kvůli tahání na vodítku. Jenom upřesňuju zkreslené informace
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:58
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
když my dvě nejsme zrovna kamarádky, tak píšu, že udělat tohle někdo bez mého souhlasu mému psovi - vyškrábu mu voči a roznesu ho na kopytech... padni komu padni
mně to přijde jako neuvěřitelná arogance jako, ať mám názor na kohokoli jakýkoli nikdy bych žádnýmu psovi nijak neublížila a mě tohle jako ubližování připadá(protože my se psem máme jinak nastavenej vztah), já bych si nedovolia dát jejímu psovi ani piškot když vim,že si to nepřeje...opravdu mě to hodně moc nasralo a jsem ráda že to tak vidí i někdo další.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 18:00
- Nahlásit
Adiddaska
přijde mi to skoro až neuvěřitelný a jedinej důvod, kterej mě napadá je, že prostě nemá ráda Marush a chtěla jí prostě uškodit. Do teď jsem si ale myslela, že má aspoň ráda psy..
chtěla prostě dokázat jak já to dělám špatně a ona dobře bez ohledu na to,že jsem si žádný její zásah nepřála, je to nezodpovědný a drzý a připomíná mi to aroganci Desenskýho, jakože všichni jste blbý jen já vim jak na to...samozřejmě jsem Nyx neměla s nima pouštět to uznávám to byla moje naivita
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 18:01
- Nahlásit
Sízra Milanová
ááá už jsi našla sízru?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 18:04
- Nahlásit
Grin
ááá už jsi našla sízru?
já jí mám na svym compu....jsem trochu rozdvojená
to nebylo na záploťáky ale kolemjdoucí psy a taky kvůli tahání na vodítku. Jenom upřesňuju zkreslené informace
já vim, vim co dělá můj pes a poperu se s tim po svym a klidně blbě,ale doteď jsem tvrdila že můj pes nikdy Osnáč ani elektriku neměl nikdy na sobě,ale nevědomky jsem teda lhala...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 18:09
- Nahlásit
Sízra Milanová
jsem trochu rozdvojená
no ještě že ne roztrojená, jsou tací... viď?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 18:11
- Nahlásit
Grin
no ještě že ne roztrojená, jsou tací... viď?
No to je taky pravda,to je psycho jak prase.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 18:22 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Sízra Milanová
chtěla prostě dokázat jak já to dělám špatně a ona dobře bez ohledu na to,že jsem si žádný její zásah nepřála,
A nebo si zase chtěla zvednout to svý seschlý ego,který si zvedá pouze na čubě a na nickách co bere pod křídla.....je to svině a to ta největší,protože se tady staví jako zkušená kynoložka......ofšem to Kokotková taktéž a vraždit psy jí evidentně baví(nezapomenot nahlásit Boženo a Kokotková)!
|
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 19:11 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Sízra Milanová
Možná škoda, žes zavřela to téma, Renata teď nemá možnost se k tomu vyjádřit... Nemyslím si, že R. chtěla ublížit tobě nebo Nyxe, prostě udělala to, co v tý chvíli považovala za vhodný... Bez ohledu na tvůj názor.
já bych si nedovolia dát jejímu psovi ani piškot když vim,že si to nepřeje...
Já to jednou udělala, nepromyšleně, prostě Nána strčila čumák k mý ruce, když se Renata nekoukala a já dávala piškot Hipíkovi a Toničce...
Byla to chyba jednak proto, že jsem dobře věděla, že si to Renata nepřeje a nerespektovala jsem to, resp. v tu chvíli jsem vyměkla, a druhak proto, že to co se pak strhlo vůči Náně (ne vůči mě), jsem nevydejchala...
Dát psovi bez souhlasu majitele ostnáč, je z mýho úhlu pohledu o dost těžší kalibr, než mu dát piškot.
EDIT: Nemám s Renčou nevyřízený účty a nejsme na válečný noze. Naopak, mám důvody si jí považovat... Ale nadzdvihnul mě silně ten ostnáč...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 19:14
- Nahlásit
že to co se pak strhlo vůči Náně (ne vůči mě), jsem nevydejchala...
a co se stalo?
|
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 19:22 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eninka
a co se stalo?
... Renata mi řekla, co nasralo jí a já jí zase co mě..., nechci to tady rozpitvávat...
Napsala jsem to tady z důvodu příkladu toho "nerespektování přání majitele psa"... a dvojího metru...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 19:23
- Nahlásit
nechci to tady rozpitvávat
ok
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 20:29
- Nahlásit
Renata mi řekla
Ä nezkopala Nánu do kulatý krychle????Ona to totiž dělá běžně,jen to nesmí vidět moc lidí a vůbec né neloajální",že slečno Baico?!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:15
- Nahlásit
Můžete mi vysvětlit,proč na mě ty filcky odmítají reagovat?????Žee by měly strach!!!!:\
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:21
- Nahlásit
Možná škoda, žes zavřela to téma, Renata teď nemá možnost se k tomu vyjádřit... Nemyslím si, že R. chtěla ublížit tobě nebo Nyxe, prostě udělala to, co v tý chvíli považovala za vhodný... Bez ohledu na tvůj názor.
ona by se k tomu stejně nevyjádřila,protože jsem to napsala já a kdyby jí to přišlo nejlepší řešení mohla mi to po příchodu říct, ale určitě věděla,že s tim nesouhlasim tudíž to udělala proti mojí vůli a to je prasárna a´t to myslela jakkoli....já se jí ještě po příchodu ptala jestli byla Nyx hodná a ona se jen usmívala,že jako byla dobrá...tohle se prostě nedělá, navíc jsme se spolu tehdy normálně bavily, nepochopim to prostě...podle mě se chtěla předvádět...
EDIT: Nemám s Renčou nevyřízený účty a nejsme na válečný noze. Naopak, mám důvody si jí považovat.
no dobrý, já ti to přece neberu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:22
- Nahlásit
Jebloň
Můžete mi vysvětlit,proč na mě ty filcky odmítají reagovat?????
kašli na ně....nestojí za to, nestojí vůbec za nic...
|
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:33
- Nahlásit
Sízra Milanová
tudíž to udělala proti mojí vůli a to je prasárna
S tím naprosto souhlasím... a vím, jak by to natvrdo rozzuřilo mě.
no dobrý, já ti to přece neberu
Jasně, já vím...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 13:31
- Nahlásit
kde je kejtlin, má mít volno,ne?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 16:51
- Nahlásit
Holky, myslim že na tohle nemám. Odcházím odsud, je mi tady z toho na blití. Zapomínám že existuje nějakej cz-pes. nehodlám už tady trávit ani jedinou minutu svýho dne. Víte kde mě najdete. čus.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
Grin
Hele tohle už fakt přeháníte, Maruno, Nyxle nikdy nebylo na žádnym ostnáči a nevidim jedinej důvod, proč si Ginová tuhle věc vymejšlí. Hipíku - bereš to jako samozřejmou informaci, že Nyxle na ostnáči bylo. Neni to pravda. Dostalo řetízek od Nandy z krku, protože chůze s nim na vodítku skoro nebyla možná a celá kupina psů by se kvůli ní musela furt zastavovat, aby se počkalo, než přestane tahat. Ostnáč je lež a výmysl a rozhodně to neni pravda. Nechápu, proč tohle děláte, fakt ne.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:07
- Nahlásit
Gerda
Byla doba,kdy bych ti to i věřila.......naštěstí ta doba pominula a nevěřím ti ani slovo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:14
- Nahlásit
Jebloň
To nemusíš, nikdo to po tobě nechce. Říkám, že to, co píše Ginová o ostnáči je lež. A píšu to Maruně.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:18
- Nahlásit
Gerda
A píšu to Maruně.
Píšeš to veřejně.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:21
- Nahlásit
Gerda
Hele tohle už fakt přeháníte, Maruno, Nyxle nikdy nebylo na žádnym ostnáči a nevidim jedinej důvod, proč si Ginová tuhle věc vymejšlí
to já právě taky nevim proč by si to vymejšlela...nevidim jedinej důvod.
protože chůze s nim na vodítku skoro nebyla možná a celá kupina psů by se kvůli ní musela furt zastavovat, aby se počkalo, než přestane tahat
nikdo vás nenutil abyste jí brali s sebou..naopak nechtěla jsem vám jí dát,ale renata mě přesvědčila...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:02
- Nahlásit
Čus lidi, umřel mi comp a pak se zase skoro sám spravil.On má někdo jinej máslo na hlavě než já a já u toho nejsem sakra
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:12
- Nahlásit
kejtlin
Čus lidi, umřel mi comp a pak se zase skoro sám spravil.On má někdo jinej máslo na hlavě než já a já u toho nejsem sakra
čoveče zatim ani nepadlo že množíš, to je mi divný teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:15
- Nahlásit
Sízra Milanová
čoveče zatim ani nepadlo že množíš, to je mi divný teda
jako taky mě to překvapilo,ale jen jsem to proletěla, tak je možný že jsem to přehlídla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:24
- Nahlásit
Sízra Milanová
zatim ani nepadlo že množíš, to je mi divný teda
protože množení by byl tak slabej odvar, že by si toho nikdo asi ani nevšim ....teď jsem dočetla celej den na "ostnáči" a dost silný kafe, a mrzí mě,jestli sem Grinová na cézetko kvůli tomu přestane chodit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:23
- Nahlásit
dneska půjdu děsně brzo spát vstávala jsem dobrovolně ve 4 ráno a jela na trh , koupila jsem si tam 4 morčátka, bylinky živý, rosičku na terárka, pytel chleba a pytel rohlíků a klobásu tu jsem tedy sežrala na místě
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:47
- Nahlásit
kejtlin
vy máte trh tak brzo ráno otevřenej? Co to je za trhy? Já včera na místním farmářském taky klobásu dala na místě a dom jsem si dotáhla bramborák a strašně jsem se na něj těšila, akorát bordera mi jej mrštně vytáhla ze sáčku, což jsem si nevšimla a sežrala ho celej okamžitě
|