| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:06
- Nahlásit
Grin
já ale pudu za chvíli venčit
jáý peču nějaký maso zasraný
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:14
- Nahlásit
Marush
tak to já vzala košíček jako Karkulka, zaskákla na místní farmářský trh - dole v dědině včetně živé kapely - a nakoupila moc různých dobrůtek, před chvílí jsme je skoro všechny s psiskama pojedli a teď čekáme, kdy praskneme, ale jinak to bylo mňááám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:18
- Nahlásit
Marush
jáý peču nějaký maso zasraný
já tady přemítám nad ledničkou, svině nechce dát nic k jídlu, asi budu muset navštívit nějakej obchod :/
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:48
- Nahlásit
Grin
já tady přemítám nad ledničkou, svině nechce dát nic k jídlu
protože nic nemá,tak nedá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:52
- Nahlásit
Marush
protože nic nemá,tak nedá
má dát i když nemá, drahá byla dost tak by mohla to jídlo třeba klonovat nebo tak
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:01
- Nahlásit
Grin
tak by mohla to jídlo třeba klonovat nebo tak
nebo by měla tlačítko a to bys zmáčlka a vyjelo by na bys měla zrovna chuť
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:05
- Nahlásit
Marush
nebo by měla tlačítko a to bys zmáčlka a vyjelo by na bys měla zrovna chuť
tyjo, to bych možná dokonce i přibrala, ale musela by bejt chytrá a vědět na co mám chuť i když já to nevim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:47
- Nahlásit
Grin
tyjo, to bych možná dokonce i přibrala, ale musela by bejt chytrá a vědět na co mám chuť i když já to nevim
tak to je těžký potom
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:27
- Nahlásit
už mě nebavila ta vlezlá k.nda tam, sem to zamkla
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:28
- Nahlásit
Marush
Jsi hrozně průhledná děvčico.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:29
- Nahlásit
Marush
Nemůžeš očekávat, že někdo Tvého psa bude vychovávat lépe než svého.
Ale nic si z toho nedělej, já si tu taky naběhla na dvě gigantické záchranářky. Tvůj případ je proti tomu ještě slabý odvar. Tak to nes s noblesou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:30
- Nahlásit
Gi a smečka
Jsi hrozně průhledná děvčico
¨
píšu tu že jsem to zamkla bo mě votravujou tvoje stupidní kecy a odmítám ti dělat reklamu svou pozorností...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:32
- Nahlásit
Vlčáčková
emůžeš očekávat, že někdo Tvého psa bude vychovávat lépe než svého.
jenže já nechtěla aby jí vychovávala, vyprosila si jí na krátkou procházku, když já jsem nešla bo jsem měla nemocnou nohu...to je rozdíl.
Tak to nes s noblesou.
s noblesou bych ráda někomu rozbila hubu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:34
- Nahlásit
rozhodne bych to nenesla s noblesou...
proste do ciziho psa se nesereme a je to...nejaky kecy o ostnaci jestli ano ci ne jsou mimo..o to nejde...na myho psa nikdy sahat nebude ...stat se to mymu psovi by se teprve videlo co to je hystericky vylev....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:36
- Nahlásit
Marush
že jsem to zamkla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:37
- Nahlásit
Marush
Jasně. Ale stejně i při pouhé vycházce každý bude psa dirigovat dle sebe. S tím se musíš smířit. A prostě příště ... no, žádné příště už nebude.
Musím jít něco udělat, tak pa.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:39
- Nahlásit
¨tedy pokud mi nekdo vezme psa na prochazku a bude do nej vrtat necim jako je ostnac s tim se smirovat proste nebudu---to neni to samy jako skubnuti na voditku a okriknuti...tvl kdyz hlidam kamosce dite a zlobi mam mu nandat vareckou jo:? nebo klecet na hrach i kdyz to z domova decko nezna?to me pak protahnou tiskem ze sem zpusobila trauma nadosmrti
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:40
- Nahlásit
Vlčáčková
každý bude psa dirigovat dle sebe. S tím se musíš smířit
pochybuju, že se smíří s tím, že jí někdo tahá psa na ostnáči namísto na vodítku, natož se záměrem předvádět, jak umím psa zkrotit, to je blbost
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:41
- Nahlásit
Eninka
No, tak nesmí si vybírat špatné lidi, no...
A jdu.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:41
- Nahlásit
Vlčáčková
prostě příště ... no, žádné příště už nebude.
přesně tak,poučení navždycky....
sarax
tedy pokud mi nekdo vezme psa na prochazku a bude do nej vrtat necim jako je ostnac s tim se smirovat proste nebudu---to neni to samy jako skubnuti na voditku a okriknuti...tvl kdyz hlidam kamosce dite a zlobi mam mu nandat vareckou jo:? nebo klecet na hrach i kdyz to z domova decko nezna?to me pak protahnou tiskem ze sem zpusobila trauma nadosmrti
přesně tak ,nikdo se jí o tyhle metody neprosil o tom to celý je... a hysterčit klidně budu protože mi je u pí.i co si tady o mě myslí nějaký debílci, ale na mýho psa nikdo sahat nebude!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:42
- Nahlásit
Vlčáčková
No, tak nesmí si vybírat špatné lidi, no...
člověk se může splést že jo,po druhý bych takovovu chybu neudělala
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 14:13
- Nahlásit
http://www.ochranazvirat.cz/247/czech/clanek/tisko va-zprava-statni-veterinarni-spravy-ohledne-pouziv ani-elektrickych-obojku-pro-psy/
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 14:44
- Nahlásit
twl.Ympakt si asi myslí,že sme v LA,že co se tam stane,tak tam zůstane.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 14:46
- Nahlásit
Jebloň
sme v LA
jako V EL EJ? Seš si jistá? Jinak Impact nekomentuju už,to se nedá vůbec...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 14:51
- Nahlásit
Marush
jako V EL EJ? Seš si jistá?
No jistě,ty si tam eště nebyla???Já jo,ale páč co se v EL EJ stane,to tam i zůstane,tak nigdo nic neví!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 14:56
- Nahlásit
Jebloň
No jistě,ty si tam eště nebyla???
samože byla Já jo,ale páč co se v EL EJ stane,to tam i zůstane,tak nigdo nic neví
jo ták, já myslela že je to tak v Las Vegas
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 15:50
- Nahlásit
Marush
jo ták, já myslela že je to tak v Las Vegas
Tak možný je,že sem ty dvě města spletla......víš,jak.....střízlivý naá nedostanou!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 16:21
- Nahlásit
Jebloň
ťuk ťuk, pardón.... kvůli tobě dostala Tonička bar a Róza stan... , nakoukla jsem sem, když jsi sem dala fotku "výbavičky" pro novýho pejsa (asi - nedočítala jsem..)...
Marush
I když my dvě nejsme zrovna kamarádky, tak píšu, že udělat tohle někdo bez mého souhlasu mému psovi - vyškrábu mu voči a roznesu ho na kopytech... padni komu padni...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:26
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
ťuk ťuk, pardón.... kvůli tobě dostala Tonička bar a Róza stan... , nakoukla jsem sem, když jsi sem dala fotku "výbavičky" pro novýho pejsa (asi - nedočítala jsem..)...
ale to je zase hezký!
I když my dvě nejsme zrovna kamarádky, tak píšu, že udělat tohle někdo bez mého souhlasu mému psovi - vyškrábu mu voči a roznesu ho na kopytech... padni komu padni...
asi tak.....tohle by madam nerozdejchala!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:37
- Nahlásit
hlavně já nechápu důvod proč to vůbec dělala! Nyxa neni žádnej nezvladatelnej čokl, s kterym si panička neví rady a přemejšlí o odvozu k Rudovi přece!!! štěkání na záploťáky se dá rozhodně zvládnout bez ostnáče teda a zvláš někym, kdo se staví do role zkušenýho kynologa! myslim, že kdyby tady bylo to téma neutrálně nadnesený, Renata by byla první, kdo by to kritizoval - ostnáč na roční štěně, proboha! přijde mi to skoro až neuvěřitelný a jedinej důvod, kterej mě napadá je, že prostě nemá ráda Marush a chtěla jí prostě uškodit. Do teď jsem si ale myslela, že má aspoň ráda psy..
|