| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:16 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Eninka
a ona má všechny ty psíky od štěněte?
Většinu,jestli né všechny,jen někteří byli už starší štěníci,když přiletěli přes moře.
A barzojové jsou přenádherní psi, takoví ladní, vznešení a usměvaví, jo a vtipní - když vidím Sofii...
Velmi vtipní,dneska to zase dokázal kůň převlečený za barzoje,Alexandr.
edit
Jo a taky pije kafe.....když si ho nehlídáš,tak klidně 3 denně a ani nesladí a nemusí mít mlíko.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:19
- Nahlásit
Jebloň
jak cca daleko od Brna jsou ti krasavci, já jen že bych se třeba přijela kouknout až tam zase pojedete, no ale pokud by to teda nebylo blbý, stála bych jen třeba opodál
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:20
- Nahlásit
Eninka
Obdivuju velký smečky a hlavně že spolu takto vycházejí všichni navzájem, třeba jak to má Kejtlin
jo ale jakmile jde o žrádlo tak musím bud´ být u nich nebo je oddělit, aby se neservali, měli klid a taky senioři jedí pomaleji než mlad´oši....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:22
- Nahlásit
Jebloň
Velmi vtipní,dneska to zase dokázal kůň převlečený za barzoje,Alexandr.
to je ta fotka dej si ty nohy na ramena a nestůjte za tím sloupkem pojd´te sem
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:22
- Nahlásit
Eninka
jak cca daleko od Brna jsou ti krasavci, já jen že bych se třeba přijela kouknout až tam zase pojedete, no ale pokud by to teda nebylo blbý, stála bych jen třeba opodál
Přesně 195 km.....myslím že blbý by to nebylo,je tam na co koukat,jen prostě počítej,že s lidma se tam nikdo nemaže,žije se tam fakt pro tohle krásné zvíře.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:23
- Nahlásit
kejtlin
to je ta fotka dej si ty nohy na ramena a nestůjte za tím sloupkem pojd´te sem
Jasný,to je ona.....mě se nechtělo vstávat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:26
- Nahlásit
kejtlin
aby se neservali
tak to je jasný, ale obecně vzato spolu vycházejí. Mně se na sebe prsí Eninka s Terkou a i když přede mnou už si nedovolí ani prd, tak v nestřeženým okamžiku to na sebe zkoušejí. Třeba když jsem uvnitř a nikdo nikde delší dobu, tak nakouknu ven a co vidím - vytahujou se na sebe a borderka je přece jenom větší a ambicióznější a tak se povyšuje na Eninku no a ta to nesnáší, ale zase žerou z jedný misky společně a nikdy se na sebe ani blbě nepodívaj, u žrádla se tolerujou a nechávají jedna druhou vzít si, co chce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:27
- Nahlásit
Eninka
Sízra Milanová
a kůň Béd´a se o mě chtěl pořád drbat a tím pádem moje černé tričko uznalo krapet újmy, no propříště vím, jak se k Hance obléct
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:29
- Nahlásit
Eninka
u žrádla se tolerujou a nechávají jedna druhou vzít si, co chce
jenže právě i když se ti to nezdá, vznikají pozdější třenice.....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:30
- Nahlásit
Jebloň
Přesně 195
to je bratru docela dost
počítej,že s lidma se tam nikdo nemaže
no to bych ani nečekala, o to líp, mám radši tento přístup
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:35
- Nahlásit
kejtlin
a kůň Béd´a se o mě chtěl pořád drbat
Béďa je skvělej.......hele,tři roky staré foto.
Kouříš,smrdíš.
Eninka
to je bratru docela dost
njn,ale zase to není ještě nejhorší.
no to bych ani nečekala, o to líp, mám radši tento přístup
to je dobře.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:36
- Nahlásit
kejtlin
jenže právě i když se ti to nezdá, vznikají pozdější třenice.....
asi jsem nepoučitelná, já vím. Když ony mají takovej zvyk, mají granule ve svých miskách a stejně všechny tři žerou zároveň z jedný, pak z druhý a pak z třetí, mají hlavy na sobě a společně zobou, a smějou se u toho na sebe a tak mě to svádí to takhle nechat bejt, když mají ty svý spokojený výrazy, vím, že je to blbě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:40
- Nahlásit
Eninka
njn,ale zase to není ještě nejhorší.
já dneska najela 350 a v poho
a tak mě to svádí to takhle nechat bejt, když mají ty svý spokojený výrazy, vím, že je to blbě.
já bych je rozdělila do 3 místností krmila bych je úplně zvlášt´ , když je nevykážeš k misce zpátky, krmím psy a žádný si nedovolí ani čichnout k cizí misce když dožere svoji, když pospíchám, tak je zavřu zvlášt´
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:41
- Nahlásit
Jebloň
Béďa je skvělej.......hele,tři roky staré foto.
Kouříš,smrdíš.
on se vůbec nemění
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:47
- Nahlásit
kejtlin
já jsem léta krmila tím způsobem jak jsem popsala a nikdy nebyl problém, psiska jsou tak zvyklá a jak jsem zkusila to oddělování, tak na to čučeli a nechápali, co blbnu a tak jsem zase polevila a vrátila se k jejich zvyklostem. Ale když dám třeba velikou kost či žužliky sušený, co se dýl žužlají, tak si to kradou navzájem, různě schovávají a zahrabávají a chrání si to jako zlatej poklad, praštěnci.
Jebloň
no není to nejhorší, to je fakt
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:55
- Nahlásit
kejtlin
Hele,znáš tu pohádku o princi,co měl v pupíku šroubek a když mu ho princezna odšroubovala,tak mu upadla prdel?
Eninka
no není to nejhorší, to je fakt
Přesně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:57
- Nahlásit
Eninka
jsem zkusila to oddělování, tak na to čučeli a nechápali, co blbnu a tak jsem zase polevila a vrátila se k jejich zvyklostem
chyba, je jasný že čučeli , každý zvíře by čučelo, když se mu den ze dne cokoliv změní, ale věř, že by si zvykly pokud by musely.
Ale když dám třeba velikou kost či žužliky sušený, co se dýl žužlají, tak si to kradou navzájem, různě schovávají a zahrabávají a chrání si to jako zlatej poklad, praštěnci.
tak tohle vůbec netoleruju, aby jeden něco vzal druhýmu, sušený smrady dávám většinou venku a všem naráz, dožerou svoje a jdou na místo .
Nicméně je to jen tvá věc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:58
- Nahlásit
Jebloň
Hele,znáš tu pohádku o princi,co měl v pupíku šroubek a když mu ho princezna odšroubovala,tak mu upadla prdel?
neznám
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:01
- Nahlásit
kejtlin
http://www.youtube.com/watch?v=pcLd8Pj34W0
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:14
- Nahlásit
Jebloň
o princi se šroubkem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:17
- Nahlásit
oběd na zítra uvařen, měl být i na dnešek, ale jsem cestovala, ještě provedu očistnou koupel a pomažu do peří
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:23
- Nahlásit
kejtlin
Sem mrkef.....jdu taky umřít,essi mi to ta zmrzlina dovolí!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:25
- Nahlásit
Sem mrkef.....jdu taky umřít,essi mi to ta zmrzlina dovolí!
Hm,tak nic.....Zohan to jistí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:48
- Nahlásit
Jebloň
Hm,tak nic.....Zohan to jistí.
ou jééé, zlatej můj kachní žaludek, mě je fajn
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 09:29
- Nahlásit
brej déééééén
A komu se to nelíbí,ať si p*del políbí.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 09:34
- Nahlásit
Eninka
taky bych rozhodně psy nenechala žrát si z misek navzájem, určitě bych je oddělila. Nejen, že to vyvolává akorát třenice, ale taky proto, aby čoklové měli jasno, že krmení řídíš ty a všechno je tebou jasně daný - tady teď máš svojí misku a žer, nežereš, miska odchází a přijde zase až řeknu já. A braní si navzájem pamlsků taky netoleruju, jak řiká Kejtlin, to vubec. Když dostanou oba kost, jedno zavrčení nebo zaprudění znamená világoš a obě kosti se zabavujou. Šamponi jsou tak zvyklí se s kostí někam zašít a v klidu si jí tam sníst a držej si od sebe odstup i když jeden už má dojedeno a druhej eště ne, neexistuje, aby mu tam šel vysírat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 10:29
- Nahlásit
Adiddaska
kejtlin
s tím krmením máte obě pravdu. A ty žužliky...oni se u nich nevysíraj, taky si s tím jde každá po svým, akorát si vzájemně, kromě BŠO, tak v životě nikomu nic nesebrala, jen jí bylo sebráno, ty dvě mrchy konspiračně čekají, až ta jedna se na vteřinu vzdálí, taky si je vzájemně schovávají a tak. Když to vyhmátnu, seberu to, sprdnu toho, kdo sebral a dám zpátky. Ony si u toho spíš hrají, když to "okradená" zmerčí, sbalí to zpátky a pak se kolem toho honěj a blbnou. Nenechala bych je kvůli tomu na sebe vrčet nebo blbě čučet.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 13:16
- Nahlásit
Jebloň
Jablu, to jsou tak krásné fotky.
Atmosféru klidu a pohody je snad možné ňuchat přes PC Že by jsem si místo králováka pořídila barzojáka? ))
kejtlin
Musím říct,že jsi šikovná ,když jsi chronická bloudička a včilka jsi trefila...a zážitek bezva že?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 13:29
- Nahlásit
Jebloň
kejtlin
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 13:30
- Nahlásit
Eire
Jablu, to jsou tak krásné fotky.
Atmosféru klidu a pohody je snad možné ňuchat přes PC
Díky.
Že by jsem si místo králováka pořídila barzojáka? ))
Myslím,že je tam poslední volnej kluk.
A dnešní odpoledne budeme trávit takhle......jen Matěj je na závodech.
|