| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
kutil tym
tu jednu nezvládnu je děsně těžká a zezadu potřebuju přibít prkno, výplně zvládnu ale asi ji neodvleču, bo je i rozklížená
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:07
- Nahlásit
kejtlin
jdu radši spravovat tu králíkárnu
chystáš novej bejvák pro novýho králíčka?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:10
- Nahlásit
Eninka
chystáš novej bejvák pro novýho králíčka?
bejvák má přichystanej, ale tak škoda aby velká králíkárna byla nepoužitelná, mám dvě samice králic březích tak budu potřebovat kotce
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:56
- Nahlásit
kejtlin
mám dvě samice králic březích
chováš je na jídlo? Nebo nějaký výstavní kusy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 14:28
- Nahlásit
Eninka
chováš je na jídlo? Nebo nějaký výstavní kusy?
na jídlo, mám 3 samice a jednoho samce z dospělých ty mladý pak sežereme, máme letos od té jedné čtři, ty dvě jsou zapuštěný tak uvidím
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 14:36
- Nahlásit
kejtlin
ty mladý pak sežereme
a kdo je voddělá?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 15:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
a kdo je voddělá?
Radek to je takovej co vraždí tady všechno , krom psů tedy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 16:59
- Nahlásit
strašně dřu venku, oprav ila jsem jednu neopravitelnou králíkárnu, tedy děd tvrdil: hóólka to už nikdo neopraví.Tak jsem mu ukázala že opravit jde, už je skoro hotová jen ještě přitlouct pantík a dvířka, vyhnal mě déšt, ale super, odsejpá mi to od ruky.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 17:23 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
kejtlin
Radek to je takovej co vraždí tady všechno
ahoj sememti
edit: To jsem nepsala já
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 19:49
- Nahlásit
Sízra Milanová
like it
ja to nerekla nikdy...ale pochop to nemelo co delat se mnou a proto muj pes,me foto muj majatek celkem zajimavy cteni je tu
http://diit.cz/clanek/vytvorili-jste-podobny-obraz ek-porusili-jste-autorska-prava
si predstav autor ma prava i na nenapodobovani mno nic...
a jinak me celkem zarazi prislovi o bitve kazdej general....kdyz vidim treba ze nekdo dela neco co nema nebo neco co mi vadi..mu to vetsinou reknu na miste a ne po roce..ale zas Lomikare Lomikare no ono se najde vzdy neco
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 20:13
- Nahlásit
sarax
ja to nerekla nikdy...ale pochop to nemelo co delat se mnou a proto muj pes,me foto muj majatek celkem zajimavy cteni je tu
http://diit.cz/clanek/vytvorili-jste-podobny-obraz ek-porusili-jste-autorska-prava
si predstav autor ma prava i na nenapodobovani mno nic...
a jinak me celkem zarazi prislovio bitve kazdej general....kdyz vidim treba ze nekdo dela neco co nema nebo neco co mi vadi..mu to vetsinou reknu na miste a ne po roce..ale zas Lomikare Lomikare no ono se najde vzdy neco
Ber to tak,že každej umírající kope kolem sebe!!!!Jsou to naprostý hovada,páč ty,narozdíl od nich,jsi se k EO vždycky hlásila a neměla si potřebu retušování fotek a pak ještě navážení se do jinejch.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:20
- Nahlásit
Jebloň
no hlasim,pac jak sama vis a nekteri kdyby netrpeli vyschnutim vseho moznyho by si vzpomneli hjaka doba zakoupeni predchazela,jak moc jsem to resila a ze sem si to nechala nekolikrat ukazat pod dozorem jak sem psala..jasny dukaz je ze nezadouci chovani se zrusilo a muj pes ma volnost louk a lesu i bez
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:16
- Nahlásit
sarax
kdyby netrpeli vyschnutim vseho moznyho
Mozkomíšní mok asi nemyslíš?!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:01
- Nahlásit
Jebloň
kdyz ho nemas jsi pak vyschla treska?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:07 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Jebloň
jinak mi to neda
tech PC expertu swe skoro leknu
zalohy jsou fajn vec
a jeste se dobre pozna kdo fotïl podle toho kdo z lidi je na fotkach a kdo za fotakem
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:14
- Nahlásit
zase škandál, když tu nejsem! já nevim, někdo dává ostnáš, někdo EO, někdo psa oběšuje na stahováku, někdo zas prdává psy k účelům, kam bych fakt psovi nepřála se dostat....proč si prostě všichni nepořídíte retrívry? Nic z toho nebudete muset dělat a nikdo na vás nikdy nic nevytáhne
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:23
- Nahlásit
Adiddaska
někdo zas prdává psy k účelům, kam bych fakt psovi nepřála se dostat..
Myslíš ty "kšefťáky"???Ale to je přece v pohodě,to se může a je to beztrestný!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:28
- Nahlásit
Jebloň
nevim, co je kšefťák asi uplně, ale asi to bude ono
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:42
- Nahlásit
Adiddaska
Jebloň
DD
no Adydas ja nevim..retrivri sou prej desny plavci a zabijaci..tak nevim
a na me muze tahat kdo chce co chce vse co delam delam s rozmyslem a veci resim,ne kazdej tohle muze rict
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:46
- Nahlásit
sarax
a hlavně jsem si nikdy nevšimla, že bys to skrejvala a někde proti tomu brojila
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:56
- Nahlásit
sarax
Nechápu že je to zas dostalo tak do hoven, já si dělala srandu z osoby co ostnáč skrývala před kámoškama,jinak mě tyto metody celkem nezajímaj, používat to nikdy nebudu, ale když už to mám posuzovat,tak asi ty jakožto normální člověk s tim budeš zacházet líp než někdo mentálně retardovanej...to jen má úvaha
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:57
- Nahlásit
Adiddaska
....proč si prostě všichni nepořídíte retrívry
protože jsou to zasraný softi
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 00:28
- Nahlásit
Adiddaska
a hlavně jsem si nikdy nevšimla, že bys to skrejvala a někde proti tomu brojila
a proto moje fotka...chapes ne..to ma logiku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 02:41 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
myslim ze by si jisti lide meli nastudovat jak dle nazvu souboru identifikovat fotak...treba
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 07:50
- Nahlásit
Ehm... Jen tak pro ty co to zajima.. Vet byl uznan chovnym vsechno na svem miste a velmi uspokojivych rozmeru
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 08:37
- Nahlásit
Grin
Velké blahopřejné ovace, k ulovení tak špicové komodity,jakou vet v plné palbě jistě je!!!
Tadyk máte ,aby ti co slavili ,věděli co je za den
Jdu makat,ovšem ty 4jorkšírky budu mít v cuku letu hotový.Jo včera mě po snad 3 letech kous pef,a byl to...hádejte...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 09:24
- Nahlásit
Grin
Jen tak pro ty co to zajima
ty jo, tys asi potkala témeř vyhynulej druh - normálního chlapa se vším všudy...už to vidím, už to slyším - ano ano vážení diváci, právě sledujete na vašich přijímačích velkolepou událost, pro ty, co nemají barevné přijímače - ona v bílém, on v černém
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 09:30
- Nahlásit
Grin
Vet byl uznan chovnym vsechno na svem miste a velmi uspokojivych rozmeru
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 10:39
- Nahlásit
Grin
Vet byl uznan chovnym vsechno na svem miste a velmi uspokojivych rozmeru
No tak, když se daří,tak se daří výborně
sarax
myslim ze by si jisti lide meli nastudovat jak dle nazvu souboru identifikovat fotak...treba
ani ne,já myslim že jistí lidí lidé měli jít akorát expres rekomando do 3,14či...
Eninkooooooooooo FB!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 10:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
ni ne,já myslim že jistí lidí lidé měli jít akorát expres rekomando do 3,14či...
.....letecky!
kejtlin
Tak co,uš jedeš?
|