Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:09
- Nahlásit

aha, tak ne podle králíka, ale podle FB

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:17
- Nahlásit

Eninka
tak ne podle králíka
Ale jo, moje návštěvy fb jsou dost sporadické,většinou poté, co mi fb napíše "už dlouho jste se nepřipojili k fb"
Já jsem si totiž říkala, že to nebude kejtlin, koho má v přátelích, že to je spíš shoda jme, no a to už by byla hodně velká shoda

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:19
- Nahlásit

kachna_

ty jsi teda dobrej Colombo
a nehaž flintu do žita, třeba nějaký chovatelský drby nakonec budou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:25
- Nahlásit

kachna_
Tak zase nic, mohla jsem poprvý v životě mít nějakej chovatelskej drb. Tak ho pozdravuj

jj budu
Já si všimla, že tě má na fb v přátelích.

už se máme v přátelích déle

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:27
- Nahlásit

kejtlin

už se máme v přátelích déle

.....což si kachna nemohla všimnout, když se jí sám FB připomíná, že na něj kašle už pěkně dlouho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:28
- Nahlásit

Eninka
.....což si kachna nemohla všimnout, když se jí sám FB připomíná, že na něj kašle už pěkně dlouho

jo no jo, to je fakt

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 22:49
- Nahlásit

Dejte si rodinné fotečky.

http://failfamily.com/top

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 07:01
- Nahlásit

jsem v hokně a bolí mě hlava

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:44
- Nahlásit

šmarjá já si zabulela u tak krásnýho filmu...
dětičky, zejtra du prvně do té nové roboty, dají mi tam hrozně moc prachůch, tak doufám, že i lidi tam budou hrozně moc ok. držte mi palce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:45
- Nahlásit

jbat
dětičky, zejtra du prvně do té nové roboty, dají mi tam hrozně moc prachůch, tak doufám, že i lidi tam budou hrozně moc ok. držte mi palce.

jasný , pak podej raport o dojmech

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:53
- Nahlásit

Tessule je neukázněný pacient, začínala se zajímat o břicho, tak chtíc nechtíc dostala límec, já si dávám spací čaj-z bylinek, ne ze slivovice a snad se po týdnu vyspím ne jako na dnešek 3 hodiny, kdy mě vzbudila krutá bolest hlavy

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:59
- Nahlásit

kejtlin

chtíc nechtíc dostala límec

už ji to začíná svědit, když bys nechtěla použít límec - satelit, existuje daleko lepší límec, cena cca 200 Kč a použitelný navždy. Mám to vyzkoušený, už jsem to tady někde psala kdysi, je to z lékárny krční límec pro lidi, je pohodlnej, měkkej, pratelnej a prostě super, pes se s ním nikam nedostane a přesto nemá nepohodlí, je to tento:
http://www.zdravotnipotreby.cz/ortopedicke-pomucky /krcni-limce/limec-krcni-anatomicky-101-vyska-7cm- p-107

Jebloň
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:04
- Nahlásit

jbat
šmarjá já si zabulela u tak krásnýho filmu...
Seš debilita,už nikdy si nepustím film na tvoje doporučení!!!!!!
zejtra du prvně do té nové roboty, dají mi tam hrozně moc prachůch, tak doufám, že i lidi tam budou hrozně moc ok. držte mi palce.

Držím.....já teď budu pár tejdnů v šíleným presu,než ta radost vlítne domů.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:10
- Nahlásit

Jebloň

než ta radost vlítne domů

tak to už budeš mít dva televizní diváky a zase o něco míň místa v posteli...a tak to má bejt, aspoň přibude další vzrůšo, smečka (psí) bude koukat, co to tam přišlo zase za kožíšek

Jebloň
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:24 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Eninka
Tady platí velmi "Kdo si počká,ten se dočká!"......oba rodiče znám 3 roky,tatínka zbožňuju od prvního potkání,Matěj zase matinku,oba jsou skvělí a u nejlepší chovatelky co znám.
A on je sladkej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 06:53
- Nahlásit

Eninka
satelit, existuje daleko lepší límec
vím, už jsi to sem psala, ale mám trochu obavy, jezevčík je dlouhej, tak aby přes ten nafukovací se tam přecejen nedostala

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:46
- Nahlásit

Eninka

čus,ten límec myslíš že i pro dlouhokrkovitýho a čumákovitýho psa?

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:53
- Nahlásit

Sízra Milanová

to by chtělo asi vyzkoušet, já to mám jen u svých krků a čumáků běžný velikosti vyzkoušený, ale ten typ, co má uvnitř molitan - je pevnější než s těma kuličkama - tak psisko prostě neohne tu hlavu a ty límce mají různý výšky - velikosti...ale jak říkám, třeba vyzkoumat na jednotlivce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:55
- Nahlásit

kejtlin

ten límec není nafukovací (co já myslím) - ty jsou pro zvířata - a to mi nefungovalo, to jsem měla taky, ale ten lidskej byl dobrej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:01
- Nahlásit

Eninka
ale ten lidskej byl dobrej

no moc mu nevěřím v případě dlouhýho jezevce, má tu jizvu dost dlouhou, radši zůstanu u starýho dobrýho satelitu.Znám psy co si potrhali stehy i vnitřní a nechtěla bych to zažít...prostě to nepohodlí bude muset vydržet

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:03
- Nahlásit

kejtlin

tak určitě je lepší satelit, než vytahaný stehy, to je pravda..
a daří se stále lépe, že?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:11
- Nahlásit

Eninka
a daří se stále lépe, že?

jo už je úplně dobrá, vůbec není znát, že byla v pátek na nějaký operaci, chtěla by lítat a skákat a všechno, ale nechci aby si potrhala stehy, tak má zákaz, na zahradě to tedy neovlivním

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:18
- Nahlásit

Eninka
jo a v sobotu jsem u veterináře potkala fretku, byla hrozně hezká a normálně se se mnou!!! mazlila a vůbec mě nekousla.Vůbec jsem jí tedy nevěřila, pán říkal ona je hodná, hned si ke mě vlezla a očichávala rty, tváře, nos, jsem si říkala a ted´mě hryzne a nehryzla kupodivu

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:21
- Nahlásit

kejtlin

jo, jo, fretečky jsou roztomilý a pokud ti majitel té či oné fretečky řekne, že je hodná, tak by nehryzla určitě. Já měla právě jednu, která nikdy nikoho nekousla a jen se tulila a ta druhá, sviňka jedna svinutá zase kromě mě okusovala každýho, tak o té bych nikdy nemohla nikomu říct - neboj, ona tě nekousne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:22
- Nahlásit

Eninka
pokud ti majitel té či oné fretečky řekne, že je hodná, tak by nehryzla
jo tak to už mi říkali mockrát, fretka mě čapla, krev tekla a majitel celej vyděšenej, že to ještě nikdy neudělala, mám prostě fretčí prokletí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:24
- Nahlásit

kejtlin
jo a v sobotu jsem u veterináře potkala fretku

ty máš pořád nějaký nový kamarády

Eninka
edit límec

a zkoušelas to třeba i na BŠO bucce?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:26
- Nahlásit

Sízra Milanová
ty máš pořád nějaký nový kamarády

si dement

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:30
- Nahlásit

kejtlin

fretka mě čapla, krev tekla a majitel celej vyděšenej, že to ještě nikdy neudělala, mám prostě fretčí prokletí

- nesměju se tobě, ale tomu, že to nikdy neudělala a tobě jo, máš v sobě asi nějaký fluidum, co je nenechá v klidu

Sízra Milanová

a zkoušelas to třeba i na BŠO bucce?

jo, jo, ale tím, že má hodně objemnej krk, tak ten límec se nedopne úplně k sobě - je na suchej zip, a tak část kolem krku je jen ten užší kus ze suchýho zipu a to se pak přetáčí a pak to nefunguje úplně na stopro

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:40
- Nahlásit

Eninka
jo, jo, ale tím, že má hodně objemnej krk, tak ten límec se nedopne úplně k sobě

ona je vlastně dost mohutná viď....Nyxa je spíš drobek 30ti kilovej, sice ted žádnej límec nepotřebuje,ale blbě snášela ten satelitní,tak jen pro případ se radši informuju.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:43
- Nahlásit

Sízra Milanová
každej můj pes blbě snáší satelitní......
třeba Axa rozštípala doslova 3 denně, ve finále jeden tedy protže jsem ho vždycky zaizelipovala a sešila sešívačkou

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání