| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:09
- Nahlásit
aha, tak ne podle králíka, ale podle FB
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:17
- Nahlásit
Eninka
tak ne podle králíka
Ale jo, moje návštěvy fb jsou dost sporadické,většinou poté, co mi fb napíše "už dlouho jste se nepřipojili k fb"
Já jsem si totiž říkala, že to nebude kejtlin, koho má v přátelích, že to je spíš shoda jme, no a to už by byla hodně velká shoda
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:19
- Nahlásit
kachna_
ty jsi teda dobrej Colombo
a nehaž flintu do žita, třeba nějaký chovatelský drby nakonec budou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:25
- Nahlásit
kachna_
Tak zase nic, mohla jsem poprvý v životě mít nějakej chovatelskej drb. Tak ho pozdravuj
jj budu
Já si všimla, že tě má na fb v přátelích.
už se máme v přátelích déle
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:27
- Nahlásit
kejtlin
už se máme v přátelích déle
.....což si kachna nemohla všimnout, když se jí sám FB připomíná, že na něj kašle už pěkně dlouho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:28
- Nahlásit
Eninka
.....což si kachna nemohla všimnout, když se jí sám FB připomíná, že na něj kašle už pěkně dlouho
jo no jo, to je fakt
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 22:49
- Nahlásit
Dejte si rodinné fotečky.
http://failfamily.com/top
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 07:01
- Nahlásit
jsem v hokně a bolí mě hlava
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:44
- Nahlásit
šmarjá já si zabulela u tak krásnýho filmu...
dětičky, zejtra du prvně do té nové roboty, dají mi tam hrozně moc prachůch, tak doufám, že i lidi tam budou hrozně moc ok. držte mi palce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:45
- Nahlásit
jbat
dětičky, zejtra du prvně do té nové roboty, dají mi tam hrozně moc prachůch, tak doufám, že i lidi tam budou hrozně moc ok. držte mi palce.
jasný , pak podej raport o dojmech
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:53
- Nahlásit
Tessule je neukázněný pacient, začínala se zajímat o břicho, tak chtíc nechtíc dostala límec, já si dávám spací čaj-z bylinek, ne ze slivovice a snad se po týdnu vyspím ne jako na dnešek 3 hodiny, kdy mě vzbudila krutá bolest hlavy
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:59
- Nahlásit
kejtlin
chtíc nechtíc dostala límec
už ji to začíná svědit, když bys nechtěla použít límec - satelit, existuje daleko lepší límec, cena cca 200 Kč a použitelný navždy. Mám to vyzkoušený, už jsem to tady někde psala kdysi, je to z lékárny krční límec pro lidi, je pohodlnej, měkkej, pratelnej a prostě super, pes se s ním nikam nedostane a přesto nemá nepohodlí, je to tento:
http://www.zdravotnipotreby.cz/ortopedicke-pomucky /krcni-limce/limec-krcni-anatomicky-101-vyska-7cm- p-107
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:04
- Nahlásit
jbat
šmarjá já si zabulela u tak krásnýho filmu...
Seš debilita,už nikdy si nepustím film na tvoje doporučení!!!!!!
zejtra du prvně do té nové roboty, dají mi tam hrozně moc prachůch, tak doufám, že i lidi tam budou hrozně moc ok. držte mi palce.
Držím.....já teď budu pár tejdnů v šíleným presu,než ta radost vlítne domů.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:10
- Nahlásit
Jebloň
než ta radost vlítne domů
tak to už budeš mít dva televizní diváky a zase o něco míň místa v posteli...a tak to má bejt, aspoň přibude další vzrůšo, smečka (psí) bude koukat, co to tam přišlo zase za kožíšek
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:24 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Eninka
Tady platí velmi "Kdo si počká,ten se dočká!"......oba rodiče znám 3 roky,tatínka zbožňuju od prvního potkání,Matěj zase matinku,oba jsou skvělí a u nejlepší chovatelky co znám.
A on je sladkej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 06:53
- Nahlásit
Eninka
satelit, existuje daleko lepší límec
vím, už jsi to sem psala, ale mám trochu obavy, jezevčík je dlouhej, tak aby přes ten nafukovací se tam přecejen nedostala
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:46
- Nahlásit
Eninka
čus,ten límec myslíš že i pro dlouhokrkovitýho a čumákovitýho psa?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:53
- Nahlásit
Sízra Milanová
to by chtělo asi vyzkoušet, já to mám jen u svých krků a čumáků běžný velikosti vyzkoušený, ale ten typ, co má uvnitř molitan - je pevnější než s těma kuličkama - tak psisko prostě neohne tu hlavu a ty límce mají různý výšky - velikosti...ale jak říkám, třeba vyzkoumat na jednotlivce.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:55
- Nahlásit
kejtlin
ten límec není nafukovací (co já myslím) - ty jsou pro zvířata - a to mi nefungovalo, to jsem měla taky, ale ten lidskej byl dobrej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:01
- Nahlásit
Eninka
ale ten lidskej byl dobrej
no moc mu nevěřím v případě dlouhýho jezevce, má tu jizvu dost dlouhou, radši zůstanu u starýho dobrýho satelitu.Znám psy co si potrhali stehy i vnitřní a nechtěla bych to zažít...prostě to nepohodlí bude muset vydržet
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:03
- Nahlásit
kejtlin
tak určitě je lepší satelit, než vytahaný stehy, to je pravda..
a daří se stále lépe, že?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:11
- Nahlásit
Eninka
a daří se stále lépe, že?
jo už je úplně dobrá, vůbec není znát, že byla v pátek na nějaký operaci, chtěla by lítat a skákat a všechno, ale nechci aby si potrhala stehy, tak má zákaz, na zahradě to tedy neovlivním
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:18
- Nahlásit
Eninka
jo a v sobotu jsem u veterináře potkala fretku, byla hrozně hezká a normálně se se mnou!!! mazlila a vůbec mě nekousla.Vůbec jsem jí tedy nevěřila, pán říkal ona je hodná, hned si ke mě vlezla a očichávala rty, tváře, nos, jsem si říkala a ted´mě hryzne a nehryzla kupodivu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:21
- Nahlásit
kejtlin
jo, jo, fretečky jsou roztomilý a pokud ti majitel té či oné fretečky řekne, že je hodná, tak by nehryzla určitě. Já měla právě jednu, která nikdy nikoho nekousla a jen se tulila a ta druhá, sviňka jedna svinutá zase kromě mě okusovala každýho, tak o té bych nikdy nemohla nikomu říct - neboj, ona tě nekousne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:22
- Nahlásit
Eninka
pokud ti majitel té či oné fretečky řekne, že je hodná, tak by nehryzla
jo tak to už mi říkali mockrát, fretka mě čapla, krev tekla a majitel celej vyděšenej, že to ještě nikdy neudělala, mám prostě fretčí prokletí
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:24
- Nahlásit
kejtlin
jo a v sobotu jsem u veterináře potkala fretku
ty máš pořád nějaký nový kamarády
Eninka
edit límec
a zkoušelas to třeba i na BŠO bucce?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:26
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty máš pořád nějaký nový kamarády
si dement
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:30
- Nahlásit
kejtlin
fretka mě čapla, krev tekla a majitel celej vyděšenej, že to ještě nikdy neudělala, mám prostě fretčí prokletí
- nesměju se tobě, ale tomu, že to nikdy neudělala a tobě jo, máš v sobě asi nějaký fluidum, co je nenechá v klidu
Sízra Milanová
a zkoušelas to třeba i na BŠO bucce?
jo, jo, ale tím, že má hodně objemnej krk, tak ten límec se nedopne úplně k sobě - je na suchej zip, a tak část kolem krku je jen ten užší kus ze suchýho zipu a to se pak přetáčí a pak to nefunguje úplně na stopro
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:40
- Nahlásit
Eninka
jo, jo, ale tím, že má hodně objemnej krk, tak ten límec se nedopne úplně k sobě
ona je vlastně dost mohutná viď....Nyxa je spíš drobek 30ti kilovej, sice ted žádnej límec nepotřebuje,ale blbě snášela ten satelitní,tak jen pro případ se radši informuju.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:43
- Nahlásit
Sízra Milanová
každej můj pes blbě snáší satelitní......
třeba Axa rozštípala doslova 3 denně, ve finále jeden tedy protže jsem ho vždycky zaizelipovala a sešila sešívačkou
|