Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit

jbat
Tak já tam jedu a běda jak je tam mít nebudou!!!

jeď už do hajzlu teda pro hajzl

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:09
- Nahlásit

jbat v hornbachu nevim, v obi stopro

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:12
- Nahlásit

Grin

všude to mají, v každým obchoďáku, u nás v Hornbachu např. mraky druhů, a nejlepší jsou ty průhledný, co mají v tom materiálu rýsováčky nebo ostnatej drát, to se člověk pak bojí na to sednout

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:45
- Nahlásit

Eninka
já mám doma panáčka a panenku ale přemejšlim že koupim černočerný... jako tématicky, rozumíš...

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:50
- Nahlásit

Grin

když už jsme u těch prkýnek...jedna známá má takovýho
flegmouše manžela a tak jsme na něj připravili tohle - na wc prkýnko jsme dozadu nastříkali umělý hovno ve spreji, jestli to znáš, vypadá to fakt věrohodně - k nerozeznání od pravýho, schne to jen chvíli. No a on došel dom a po chvíli šel tam a
my čekali, jakou že jsme si z něj udělali legraci, že bude čučet, že někdo se netrefil a on vylezl a nic, mlčel. Tak jsme se po chvíli zeptali na to hovno a on - jaký hovno, já si ničeho nevšiml

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 16:25
- Nahlásit

Eninka
neee fuj, bože chlapi jsou v tomhle ale úplně nemožný jako, to zas jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:00
- Nahlásit

jak nežeru, tak jsem hned nalitá, tož dobré to je

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:06
- Nahlásit

kejtlin

Dyk vám to řikám porát! Nežrat, chlastat!

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:08
- Nahlásit

kejtlin

jsem hned nalitá

zase jsi vařila Adidasšin lektvar?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:13
- Nahlásit

Eninka
zase jsi vařila Adidasšin lektvar?

ne chlastám víno

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:20
- Nahlásit

kejtlin

chlastám víno

bílý, červený, nebo pro pražáky?

Kdysi jsme byli na tejden na horách v dost extra hotelu, to extra schválně vyzdvihuju, protože když jsme banda šli do vinárny toho hotelu, tak se servírka ptala, co si dáme no a my že víno a jaké mají...odešla s tím, že se jde zeptat a došla s
informací, že mají červený a bílý, to nás teda pobavila, tak jsme dali radši panáky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:21
- Nahlásit

Eninka
bílý, červený, nebo pro pražáky?

červený francouzský, dobrý

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:58
- Nahlásit

Juhů, mám prkýnko a mám i dar pro mého drahého k dnešnímu svátku.
Ale nemám víno, abych to mohla oslavit, kurva.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:34
- Nahlásit

jbat

mám prkýnko

máš to, co se samo zase vrátí zpátky po tom oblíbeným aktu, kdy druhá polovina lidstva nevrací prkýnko tam, kde má bejt?
Tohle mi vždycky pilo krev, taková blbost a jak dokáže vytočit.
Několikrát se mi stalo, že jsem si zvednutýho nevšimla a sedla
rovnou do mísy

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 23:05
- Nahlásit

Eninka

nikdy jsem nepochopila, jak tohle může někoho vytočit tak si prostě to prkýnko dám dolu, ne? to samý je vytlačování zubní pasty od předu nebo fusekle na zemi. Takový malichernostě naprosto přecházim..

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 01:25
- Nahlásit

Tak uz sem taky nalitaaa

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 08:42
- Nahlásit

Eninka
Několikrát se mi stalo, že jsem si zvednutýho nevšimla a sedla
rovnou do mísy

mně se to jednou stalo a od tý doby to kontroluju. tohle mě nevytáčí, ani ta pasta. vytáčí mě poházený věci na zemi, který čekají na mě (bohužel se mě nikdy nedočkaj, takže se sameček už naučil skládat věci do skříně )

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 09:59
- Nahlásit

Adiddaska

nikdy jsem nepochopila, jak tohle může někoho vytočit

to sednutí bez prkýnka vytočí teda fest, nemyslela jsem každej den jen tem skutek, že je nahoře

od tý doby to kontroluju

to já jsem taky kontrolovala, ale občas jsem si třeba nerožnula
a zamyšlená prostě udělala hačačá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 17:41
- Nahlásit

Eninka

můj muš je úchyl na pořádek, nikdy by prkýnko dole nenechal, radši by se zabil, krom toho máme pisoár na hajzlu i, takže jsem si do mísi ještě nikdy nesedla))

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 17:46
- Nahlásit

Adiddaska

to nevrácený prkýnko zpátky řeší hodně ženskejch, štve to skoro každou, co znám a taky se o tom vedou docela debaty a protože to dělají muži, co to dělají ve stoje a ne v sedě, tak jsem si udělala takovou anketku mezi známejma a zjistila docela zajímavou věc. Ti, co u toho sedí a ti, co u toho stojí, tak je
poměr 1:1, takže každej druhej čurá vsedě, to jsem docela čučela. Čekala jsem víc stojících teda. Jo a v tom vzorku bylo cca 30 lidí, takže docela se dá podle toho tomu poměru i věřit.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 17:51
- Nahlásit

Eninka

tak vono je to v sedě asik pohodlnější, když sou doma tak co by stáli, že jo?!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 18:36
- Nahlásit

přišla mi daň z pozemku ve výši 38 kč, to je složenka stejně tak drahá

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 18:40
- Nahlásit

kejtlin

to je složenka stejně tak drahá

tak jim to dej na pokladnu na úřadě, pokud ho nemáš mimo někde a gratuluj si ta tak malou částku, to ti závidím, pokud se teda ten pozemek neskládá ze dvorku třebas

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 18:43
- Nahlásit

Eninka
ne skládá se ze zahrady, jj to asi udělám s tou pokladnou, mám to kousek

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:26
- Nahlásit

RÁDA BYCH UPOZORNILA HNIDOPICHY,ŽE NAROZDÍL OD NICH MÁM I ŽIVOT SOUKROMÝ,TAKŽE TO ŽE NEPÍŠU SEM,NENÍ TÍM,ŽE BYCH SE NĚKOHO LEKLA,NEBO,ŽE BYCH SEM PSÁT NECHTĚLA,JEN MÁM PŘÁTELE A KAMÁRÁDY I MIMO TENHLE SEVER,COŽ NELZE ŘÍCT O JINÝCH.....ALE HO*NO,DÁMA SE NEMUSÍ LEKAT,ŽE O JEJÍ AKTIVITY NENÍ ZÁJEM,JEN TU NEPÍŠEME VŠECHNO!:d:d:d

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:15
- Nahlásit

nikdy bych neřekla, že budu přecpaná po jednom rýžovým chlebu a jablku

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 16:59
- Nahlásit

úla lá, dneska jsme byli na procházce sami a potkali jsme Andulu, to je velkokámoška golden retriever, a grineček byl v sedmym nebi... ale ještě víc než goldena ho zajímala dcera goldenina páníčka, měla obrovskou helmu na kolo ale jinak byla menší než on a on a měla v kapse různý hračky, a on se s ní furt chtěl kamarádit a bral jí ty hračky z těch kapes, vůbec se jí nebál, neštěkal na ni a byl na ni strašně opatrnej, nevim po kom to ten pes má, nesnáší lidi, ale děcka, takový ty normální, ne spratky, ty miluje. Asi ho to budu muset odnaučit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:04
- Nahlásit

Grin
já jsem v práci a ještě tak hodinu a půl budu, dneska budou psi eninkovat, když budou hodný, tak je možná nakrmim

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:07
- Nahlásit

kejtlin
Grinek měl dnes koninu, ale jen trošku, aby se hned nezesral. My jsme byli venku skoro celý dopoledne, páč du večer do kina, tak bude jenom menší procházka až se vrátim z práce a zase pojedu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:14
- Nahlásit

Grin
já do kina nejdu, večer si možná udělám zapečenou brokolici se sýrem a vejcem, zbytek si vezmu na zejtra do práce

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání