Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:14
- Nahlásit

kejtlin
ale já bych tomu i věřila

nevim....maj ho z útulku jak jsem pochopila už velkýho,kdyby šel do nich ale do cizího? To už bych neměla psa dávno teda....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:15
- Nahlásit

Eninka
ale Kemr měl v Na samotě u lesa, tak jsem použila jeho slova

vím,miluju ten film
mě zahrada vůbec nebaví, klidně udělám všechno kolem zvířat, ale zahradu jen v nejvyšší nouzi, pomáhám dědovi s pletím a tak , ale děsně mě to nebaví

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:23
- Nahlásit

Sízra Milanová
nevim....maj ho z útulku jak jsem pochopila už velkýho,kdyby šel do nich ale do cizího? To už bych neměla psa dávno teda....

já bych neměla půlku smečky
lidi jsou dementní

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:28
- Nahlásit

kejtlin

mě zahrada vůbec nebaví

mě už od děcka, pořád jsem něco pěstovala, a kolem zvířat taky mě to baví, mívali jsme prasata, husy, kačeny, slepice, kozu, krůty apod. Jsem prostě lonťáckej typ se vším všudy.
A baví mě manuální práce, když můj exmuž odkráčel a domek nebyl dodělanej, tak jsem si všechno, co šlo, dělala tady sama, všechny chlapský práce prostě, tahání kamenů, natírání, kopání kanalizace a tak. Teď už jen udržuju a je toho teda taky hodně.
Obhospodařuju cca 2 tis m2 a ještě jsem tisíc metrů dokoupila hned vedle, chci pěstovat víc ovoce a zeleniny a taky mít ovečky a tak...jo a slepice taky teda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit

Eninka
já byla do toho od děcka nucená-do zahrady proto mě to asi neba.Chlapský práce mě taky baví , pokud je zvládnu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit

kejtlin
já bych neměla půlku smečky
lidi jsou dementní

retardi

Eninka

mně by na zahradě nebavilo nic..maximálně grilovat

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:42
- Nahlásit

Sízra Milanová

mně by na zahradě nebavilo nic

víš jak je krásný se vrtat v hlíně, koukat jak to krásně roste, každej den vidět víc a víc kvítek a rajčat....pak přijde třeba vichřice, kroupy či plíseň anebo mšice a všechno je v pr..., jo jo, těžký život malozemědělce. Například jsem vytáhla po zimě sekačku na trávu a zjistila, že myši si hrály na bobry a ze startovací šňůry si udělaly pelíšek poté, co ji odhryzaly a než mi to opravili, milióny pampelišek odkvetly a zaplavily mi bazén a celej vnitřek baráku hromadama těch bílejch mrch, co lítají všude a nejde je polapit

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:47
- Nahlásit

Eninka
víš jak je krásný se vrtat v hlíně, koukat jak to krásně roste, každej den vidět víc a víc kvítek a rajčat....pak přijde třeba vichřice, kroupy či plíseň anebo mšice a všechno je v pr..., jo jo, těžký život malozemědělce. Například jsem vytáhla po zimě sekačku na trávu a zjistila, že myši si hrály na bobry a ze startovací šňůry si udělaly pelíšek poté, co ji odhryzaly a než mi to opravili, milióny pampelišek odkvetly a zaplavily mi bazén a celej vnitřek baráku hromadama těch bílejch mrch, co lítají všude a nejde je polapit

nrechci znát...příroda je chrám zla nedá se zkrotit

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:05
- Nahlásit

bože, nenávidim pěstování kytek a to jak vevnitř, tak venku. Zhebla bych, kdybych musela zahradničit. Měli bysme na zahradě jen trávu a to eště kdovíjestli!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:07
- Nahlásit

a ten Baron je nádhernej

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit

Sízra Milanová
Adiddaska

jste zahradní barbaři, není nic lepšího, než vrtat ze země bodláky, sbírat mandelinky, mít plnou hlavu mšic a nehty plný hlíny, která nejde pryč ani za nic na světě

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:35
- Nahlásit

Eninka

mně stačí, že mám za nechtama furt vařený srdce, žaludky atd z tréningu s čoklama

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:23
- Nahlásit

dem zas na tréning, čus bus

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:24
- Nahlásit

Grineček se dnes ráno se mnou vášnivě tahal o pešečka, už jsme dlouho nebyli na obranách

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 10:05
- Nahlásit

Grin

Grineček se dnes ráno se mnou vášnivě tahal o pešečka, už jsme dlouho nebyli na obranách

a ptala ses vedle?Teda oni ti asi řeknou že žádný nebudou ale možná se mýlím

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit

Sízra Milanová
Teda oni ti asi řeknou že žádný nebudou ale možná se mýlím

Ty vole, dobře.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:03
- Nahlásit

jbat
Ty vole, dobře

já to věděla základka hadr

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:06
- Nahlásit

Sízra Milanová
Ptala, ptala

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:07
- Nahlásit

Sízra Milanová
základka hadr

Tam by so od nich mohli učit. Právě přemýšlím, která část v mozku se musí tak málo vyvinout, aby bylo tohle možný.... asi celej...?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:11
- Nahlásit

jbat
Tam by so od nich mohli učit. Právě přemýšlím, která část v mozku se musí tak málo vyvinout, aby bylo tohle možný.... asi celej...?

epičky,slepičky a prejže rejže

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 16:18
- Nahlásit

nakrmeno mám a svištím pro maso

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 22:45
- Nahlásit

co je, kde ste fšichni??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 23:33
- Nahlásit

Adiddaska
tady, ale zase jdu pryč.......

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 23:34
- Nahlásit

kejtlin
a kam?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:08
- Nahlásit

Čus vy neloajální hovada
Tak kdo už je vyhozen a kdo eště bude?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:25
- Nahlásit

Tak už se mě asi nezbavíte, no, můžu si za to sama, nemám se s váma bavit, vůbec prostě!!!!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:42
- Nahlásit

Grin
Tak už se mě asi nezbavíte, no, můžu si za to sama, nemám se s váma bavit, vůbec prostě!!!!
Joooooo,jak seš málo loajální,tak seš v řiti.
To víš,učily se u nejpovolanějších.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:18
- Nahlásit

Grin
Jo a moc se mi líbí,že vyhodily tebe,ale odesílatele mailů o nich si tam nechávají.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:25
- Nahlásit

Jebloň
Jo a moc se mi líbí,že vyhodily tebe,ale odesílatele mailů o nich si tam nechávají.

hard core, opravdu. už si ani nemyslím nic o slepicích, to už by uráželo i ty slepice... ))))))) jsme holt u těch měňavek, jak už jsem jednou podotkla.
bavíte se tak jako já? masakr, opravdu.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:45
- Nahlásit

Dneska ráno jsem se dost pobavila:

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání