| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:14
- Nahlásit
kejtlin
ale já bych tomu i věřila
nevim....maj ho z útulku jak jsem pochopila už velkýho,kdyby šel do nich ale do cizího? To už bych neměla psa dávno teda....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:15
- Nahlásit
Eninka
ale Kemr měl v Na samotě u lesa, tak jsem použila jeho slova
vím,miluju ten film
mě zahrada vůbec nebaví, klidně udělám všechno kolem zvířat, ale zahradu jen v nejvyšší nouzi, pomáhám dědovi s pletím a tak , ale děsně mě to nebaví
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
nevim....maj ho z útulku jak jsem pochopila už velkýho,kdyby šel do nich ale do cizího? To už bych neměla psa dávno teda....
já bych neměla půlku smečky
lidi jsou dementní
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:28
- Nahlásit
kejtlin
mě zahrada vůbec nebaví
mě už od děcka, pořád jsem něco pěstovala, a kolem zvířat taky mě to baví, mívali jsme prasata, husy, kačeny, slepice, kozu, krůty apod. Jsem prostě lonťáckej typ se vším všudy.
A baví mě manuální práce, když můj exmuž odkráčel a domek nebyl dodělanej, tak jsem si všechno, co šlo, dělala tady sama, všechny chlapský práce prostě, tahání kamenů, natírání, kopání kanalizace a tak. Teď už jen udržuju a je toho teda taky hodně.
Obhospodařuju cca 2 tis m2 a ještě jsem tisíc metrů dokoupila hned vedle, chci pěstovat víc ovoce a zeleniny a taky mít ovečky a tak...jo a slepice taky teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit
Eninka
já byla do toho od děcka nucená-do zahrady proto mě to asi neba.Chlapský práce mě taky baví , pokud je zvládnu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit
kejtlin
já bych neměla půlku smečky
lidi jsou dementní
retardi
Eninka
mně by na zahradě nebavilo nic..maximálně grilovat
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
mně by na zahradě nebavilo nic
víš jak je krásný se vrtat v hlíně, koukat jak to krásně roste, každej den vidět víc a víc kvítek a rajčat....pak přijde třeba vichřice, kroupy či plíseň anebo mšice a všechno je v pr..., jo jo, těžký život malozemědělce. Například jsem vytáhla po zimě sekačku na trávu a zjistila, že myši si hrály na bobry a ze startovací šňůry si udělaly pelíšek poté, co ji odhryzaly a než mi to opravili, milióny pampelišek odkvetly a zaplavily mi bazén a celej vnitřek baráku hromadama těch bílejch mrch, co lítají všude a nejde je polapit
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:47
- Nahlásit
Eninka
víš jak je krásný se vrtat v hlíně, koukat jak to krásně roste, každej den vidět víc a víc kvítek a rajčat....pak přijde třeba vichřice, kroupy či plíseň anebo mšice a všechno je v pr..., jo jo, těžký život malozemědělce. Například jsem vytáhla po zimě sekačku na trávu a zjistila, že myši si hrály na bobry a ze startovací šňůry si udělaly pelíšek poté, co ji odhryzaly a než mi to opravili, milióny pampelišek odkvetly a zaplavily mi bazén a celej vnitřek baráku hromadama těch bílejch mrch, co lítají všude a nejde je polapit
nrechci znát...příroda je chrám zla nedá se zkrotit
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:05
- Nahlásit
bože, nenávidim pěstování kytek a to jak vevnitř, tak venku. Zhebla bych, kdybych musela zahradničit. Měli bysme na zahradě jen trávu a to eště kdovíjestli!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:07
- Nahlásit
a ten Baron je nádhernej
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit
Sízra Milanová
Adiddaska
jste zahradní barbaři, není nic lepšího, než vrtat ze země bodláky, sbírat mandelinky, mít plnou hlavu mšic a nehty plný hlíny, která nejde pryč ani za nic na světě
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:35
- Nahlásit
Eninka
mně stačí, že mám za nechtama furt vařený srdce, žaludky atd z tréningu s čoklama
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:23
- Nahlásit
dem zas na tréning, čus bus
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:24
- Nahlásit
Grineček se dnes ráno se mnou vášnivě tahal o pešečka, už jsme dlouho nebyli na obranách
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 10:05
- Nahlásit
Grin
Grineček se dnes ráno se mnou vášnivě tahal o pešečka, už jsme dlouho nebyli na obranách
a ptala ses vedle?Teda oni ti asi řeknou že žádný nebudou ale možná se mýlím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
Teda oni ti asi řeknou že žádný nebudou ale možná se mýlím
Ty vole, dobře.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:03
- Nahlásit
jbat
Ty vole, dobře
já to věděla základka hadr
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
Ptala, ptala
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:07
- Nahlásit
Sízra Milanová
základka hadr
Tam by so od nich mohli učit. Právě přemýšlím, která část v mozku se musí tak málo vyvinout, aby bylo tohle možný.... asi celej...?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:11
- Nahlásit
jbat
Tam by so od nich mohli učit. Právě přemýšlím, která část v mozku se musí tak málo vyvinout, aby bylo tohle možný.... asi celej...?
epičky,slepičky a prejže rejže
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 16:18
- Nahlásit
nakrmeno mám a svištím pro maso
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 22:45
- Nahlásit
co je, kde ste fšichni??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 23:33
- Nahlásit
Adiddaska
tady, ale zase jdu pryč.......
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 23:34
- Nahlásit
kejtlin
a kam?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:08
- Nahlásit
Čus vy neloajální hovada
Tak kdo už je vyhozen a kdo eště bude?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:25
- Nahlásit
Tak už se mě asi nezbavíte, no, můžu si za to sama, nemám se s váma bavit, vůbec prostě!!!!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:42
- Nahlásit
Grin
Tak už se mě asi nezbavíte, no, můžu si za to sama, nemám se s váma bavit, vůbec prostě!!!!
Joooooo,jak seš málo loajální,tak seš v řiti.
To víš,učily se u nejpovolanějších.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:18
- Nahlásit
Grin
Jo a moc se mi líbí,že vyhodily tebe,ale odesílatele mailů o nich si tam nechávají.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:25
- Nahlásit
Jebloň
Jo a moc se mi líbí,že vyhodily tebe,ale odesílatele mailů o nich si tam nechávají.
hard core, opravdu. už si ani nemyslím nic o slepicích, to už by uráželo i ty slepice... ))))))) jsme holt u těch měňavek, jak už jsem jednou podotkla.
bavíte se tak jako já? masakr, opravdu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:45
- Nahlásit
Dneska ráno jsem se dost pobavila :
|