Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:09
- Nahlásit

já se nebavim, bliju.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:28
- Nahlásit

Grin

oklepej si ze sebe bahno, špínu, smrad a vítej

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:42
- Nahlásit

Jimmi
dík woe :d

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:22
- Nahlásit

Jo a moc se mi líbí,že vyhodily tebe,ale odesílatele mailů o nich si tam nechávají.
pac znate to..pod svicnem..proste kdyz je nekdo dost nenapadnej....je to OK:_D ovsem pro nas dobre

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:24
- Nahlásit

Grin

Neeeeeeeeeeeeeeeeee, to je vtip...ony se na slepičinci rozhodli tě vyrazit, skoro jedinýho člověka kdo každýho spravedlivě brání a nikoho nepomlouvá )))))))))))huáááááááá, kurva proč si nevynášela ale? A nebo tě vyhodily že jsi moc nad věcí a děláš si věci podle svýho...nebo proto že souložíš? Jo,to bude ono to poslední,jinak mě nic nenapadá už

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:41
- Nahlásit

all

Uááááááááá,to je srandy..prej pipiny co neviděly obrany z vlaku jak kdyby se svět otáčel dle toho kdo zná obrany, ten mikrosvět nikdy nepochopim a ony nikdy nepochopí,že je to někomu u prdele naprosto...že existujou lidi co si nečtou příručky o zkouškách a je jim to lautr u prdele, mají svojí odbornou kvalifikovanou práci a psa jako společníka, proto když chci takový lidi urazit, řeknu něco co by je nasralo a ne toto...příště do toho dejte trochu víc,nebo vás už fakt nebudu číst...díky

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:53
- Nahlásit

Sízra Milanová

..prej pipiny co neviděly obrany z vlaku jak kdyby se svět otáčel dle toho kdo zná obrany, ten mikrosvět nikdy nepochopim

co je na tom k nepochopení, i autisti mají svůj svět

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:55
- Nahlásit

Eninka

deset z deseti! hezky.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:00
- Nahlásit

Eninka

jo takhlenc to je...já jsem taky narušená teda vo tom žádná,ale tak nějak autonomně individualisticky

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:13
- Nahlásit

Sízra Milanová

...já jsem taky narušená

a tak to jsme každej nějakým způsobem

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:19
- Nahlásit

Sízra Milanová

teď mi došlo, nevztáhla jsi ty autisty doufám na sebe

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:30
- Nahlásit

Eninka
teď mi došlo, nevztáhla jsi ty autisty doufám na sebe

vztáhla rozbrečela jsem se prosim tě, za prvý nevztáhla,za druhý vim že nejsem autista ale paranoidní sociopat..mám svou diagnozu a jsem v pohodě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:30
- Nahlásit

já sem zase mimo, nevím nic Grinovka je naše či co?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:35
- Nahlásit

kejtlin

grinofce probodaly panenků Vúdú a vyhostily ji ze spolku maminek odbornic na cokoli

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:36
- Nahlásit

Jimmi
vyhostily ji ze spolku maminek

ty vole ty dneska jedeš,já se pochčím

kejtlin

jo je naše pohltí jí teď pekeldíra...nic,jen jí vyhodili z tajný skupiny přátel lepení lodí a letadýlek

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:38
- Nahlásit

Helou!!!

V žumpolendu se vražděj psi??? Čék tu chvíli není a tady takový změny. A to ještě tuhle strkal marcipánovej Rudek svýho krocana do panímandy, pardon, panímamky. ))

Budu vaše exkluzivní kolemjdoucí , essi se v žumpolendu vražděj psi, jen mi není jasný, proč se o tom nemluví nahlas. Běloba-ovarová hlava by podala trestní oznámení? Budu teda říkat ovarová hlava.
Proč toho psa nechala zabít?
Proč to ostatním nevadí?
A kdo je práskač vynašeč, kerýho oni nevyhoděj? To je houby skandálek tohleto, žádný informace vy se ovarový hlavy snad bojíte? :-D
Kdo je virtualní královna? Ovarová hlava nebo panímanda?

Já se řežu, z jednoho tábora jsou dva a taková velká prdel - tím momentálně nemyslím jednu majitelku dvou bílejch německejch vofčáků.

Kolemjdoucí I
Člen
- Nahlásit

Helou!!!

V žumpolendu se vražděj psi??? Čék tu chvíli není a tady takový změny. A to ještě tuhle strkal marcipánovej Rudek svýho krocana do panímandy, pardon, panímamky. ))

Budu vaše exkluzivní kolemjdoucí , essi se v žumpolendu vražděj psi, jen mi není jasný, proč se o tom nemluví nahlas. Běloba-ovarová hlava by podala trestní oznámení? Budu teda říkat ovarová hlava.
Proč to ostatním nevadí?
A kdo je práskač vynašeč, kerýho oni nevyhoděj? To je houby skandálek tohleto, žádný informace vy se ovarový hlavy snad bojíte? :-D

Já se řežu, z jednoho tábora jsou dva a taková velká prdel - tím momentálně nemyslím jednu majitelku dvou bílejch německejch vofčáků.

Grin
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
nebo proto že souložíš? Jo,to bude ono to poslední,jinak mě nic nenapadá už
NEEEEEEE ty seš kráva

kejtlin

Byla jsem odejita z tajné.

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:39
- Nahlásit

Helou!!!

Proč to ostatním nevadí?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:40
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
no zase to tady nemusíš hned zaspamovat jako

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:41
- Nahlásit

Soráč za tapetování, ňák to nefunguje. Ale tak jen houšť a větší kapky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:45
- Nahlásit

Grin
Byla jsem odejita z tajné.

aha jo jakože vynášíš? tak ten je dobrej

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit

Kolemjdoucí I

hele.....za sebe řikám o anonymy tu nestojim, je mi jedno jakej máš na co názor, podle mě seš stejně odvedle,protože tam takový praktiky maj rádi, já ne! Navíc tu tapetuješ dementně...pamatuju ještě žeš obhajovala Baico proti Jbatce a najednou jí pomlouváš a urážíš? Trochu podezřelý....

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:49
- Nahlásit

Sízra

Jj, časy se mění. Šak tys zas kámošila s Davídkovou a nadávala Enince. To je podezřelý tak stejně jako tohle. Prostě vyšla najevo nějaká špína a přes likvidaci psů vlak nejede.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:52
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
já bych taky brala demaskování.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:53
- Nahlásit

Sízra Milanová

a sebe řikám o anonymy tu nestojim, je mi jedno jakej máš na co názor, podle mě seš stejně odvedle

máš pravdu, my taky musíme pravidelně předkládat současný fotky a vopčanky svých dočasných identit!!!

Kolemjdoucí I

mrdnik a matky rodů jsou vedle voe.....

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:58
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
Jj, časy se mění. Šak tys zas kámošila s Davídkovou a nadávala Enince. To je podezřelý tak stejně jako tohle.
Ne, není to totéž, dělala to pod svým jménem. To je velikej rozdíl.
Na tebe tu myslím nikdo zvědavej není, zato vedle z tebe budou mít radost, tam takovýhle sráče zbožňujou a cení si jich. Nejsi o nic vejš než ta poněkud mastnější terapeutka...

AllK
Myslíte, že maj v Hornbachu prkýnka na hajzl? Ale jako fakt, ptám se vážně.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:59 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
Jj, časy se mění. Šak tys zas kámošila s Davídkovou a nadávala Enince. To je podezřelý tak stejně jako tohle

Nkdy nemůžeš vědět kdo se s kym opravdu nebaví....obzvlášť tady a obzvlášť u mě... , no nic, představ se se můžem se bavit..jinak nemám zájem o komunikaci s tebou,díky.

Navíc nestojim o prvoplánový urážení lidí nebo sprostý nadávky...radši mám srandu a pichlavý poznámky, to co chci říct řeknu za sebe pod svym jménem!

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:04
- Nahlásit

Tak já tam jedu a běda jak je tam mít nebudou!!! ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit

jbat
Myslíte, že maj v Hornbachu prkýnka na hajzl? Ale jako fakt, ptám se vážně.

myslím, že maj

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání