Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 11:48
- Nahlásit

hehe, tady je někdo bojík

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 17:16
- Nahlásit

ahóóój...jsem zcela zchvácená, celej den zdobím vánočně barák...zase jsem přidala nějaký světýlka oproti loňsku, jen čekám, kdy vyhořím, protože na jeden přívod mám napojených i třicet dalších odběrných míst a tyto přívody mám celkem tři. Akorát teda doufám, že se konec světa s black outem nebude konat, protože to bych si světýlek moc neužila Až napadne sníh, pohodím vám semka nějaký foto
Ještě že nemám za sousedku Vlčáčkovou, ta by mě zabila, ona má ráda tmu okolo baráku, aby mohla čouhat na hvězdy a tohle by ji odrovnalo, podle mého domu by se mohly navádět letadla na dráhu

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:01
- Nahlásit

Eninka
by me jenom zajimalo jestli mas ty venkovni svetla zapojene pres proudovy chranic protoze jinak by misto konce sveta mohl prijit konec jedne vesnice....... a z vidne do prahy by potom nebyla zadna mirne obydlena nikretarak zajimava zastavka vhodna k vykonani nutkave potreby.)))
Navic by se i mohlo stat ze by ji vymazali z map finske letecke spolecnosti a pani vlcackova by byla smutna

Adiddaska
jestli to myslis na me tak by me zajimalo jak se ti jevi nova politika ohledne zruseni vizove povinnosti z urcitych zemi ))))))) mozna to stihnou do vanoc ...... jo vizova je od slova vizum ne od slova vizovice viz produkty z hrusek ci svestek

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:33 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:38 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:43 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

tak raději Kačka

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:49
- Nahlásit

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:52
- Nahlásit

sarax
Jimmi
Nooooo,nevím jakou cenu má pohár,kterej si ten Jimmi vyběhal a nedostal ho jen tak za píčoviny v Mlíkoších,Jílovým,nebo v Mrdicích.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:52
- Nahlásit

Jebloň

taky nevim..je moc opravdickej a velej asi co?
jinak velika gratulace

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:56
- Nahlásit

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:59
- Nahlásit

sarax
Jebloň
To je pohár jako kráva,ten asi nekupovala Alexa,co?

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:00
- Nahlásit

Benda

no proudovej chránič mám jenom v rozvaděči
víš co mě děsí? Např. z jedé zásuvky vedu prodlužku, do té je píchnutá další prodlužka a do té zase další a ve všech několika dírkách všech těch prodlužek jsou mraky dalších zásuvek, většinou na 220 V, některé adaptéry na 24 V----myslíš, že by moh vznikout průšvih? Takhle to mám na tři strany kolem domku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:02
- Nahlásit

Pohár je mega velkej, taky je za co!

Vítězství za 1. místo 3. divize PURINA PRO PLAN CAPu pro HOP TROP Panthers

nádhera

doufám, že Jim dá ještě nějakou sezónu, moc si to letos zasloužil

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:03
- Nahlásit

Eninka
Soráč,ale mít tě za sousedku,tak tě utluču lopatou a pak se není co divit,že se bojíš konce světa,když kvůli kýči jako prase spotřebuješ elektřinu za normálních 20 rodin za měsíc.

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:08
- Nahlásit

Jebloň

když kvůli kýči

jakej kýč, mně nelezou po balkonu Santa Klasové s dárkama a nemám žádné sobíky a podobné pi**viny, jen světýlka jako chaloupka strýčka Toma, ty jedna
A budeš se divit, spotřebu mám směšnou docela...mám poloviční spotřebu el. energie než plynu a plynem jenom topím a el. mám na dvě ledničky, mražák, přes noc svítím všude venku na pozemku plus na domě světla a bazén jede od jara do podzimu čerpadlo, celou noc svítím třema světlama doma uvnitř na chodbě atd. atd. pozn. doma svítím protože nesnáším tmu na spaní... jo a telka mi jede o víkendu od rána do noci...fakt moc nespotřebuju oproti tomu blbýmu plynu

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:10
- Nahlásit

Jebloň

že se bojíš konce světa

já se nebojím, jen si připouštím, že by mohl bejt black out, prostě to jenom beru na vědomí, nic víc

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:11
- Nahlásit

Eninka
jen si připouštím, že by mohl bejt black out,
Jo,díky takovejm jako seš ty.

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:14
- Nahlásit

Jebloň

díky takovejm

nééé, díky erupcím a postavení planet vůči galaxii....kdybys viděla, co tady okolo mě spotřebovávaj lidi za el. a na co, tak to by tě teprve kleplo, já jsem proti nim úplně skromnej člověk, co se týká energie.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:17
- Nahlásit

Eninka
Ještě že se máš na co vymlouvat.....no nic.....zapoj ještě jedny světýlka navíc,za ty co si to nemůžou dovolit,ať máš lepší pocit.

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:20
- Nahlásit

Eninka
ted vazne, myslim ze ne pokud ti do tech zasuvek spojek nenaprsi.
mimochodem co to je black out ?

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:21
- Nahlásit

Jebloň

nebuď krysa Vasilisa, celý roky se honím jako debil, ani dovolenou nemám, prostě tohle je moje radost, sedím doma na prdelce roky, nikam nejdu, nikam nejedu, prostě tohle si jednou za rok udělám pro radost, určitě to vyjde stokrát míň, než nějaký dovolený či něco podobnýho

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:24
- Nahlásit

Benda

pokud ti do tech zasuvek spojek nenaprsi

to určitě nenaprší, mám všechno izolovaný dokola omotaný izolačkou a tak, tohle si chráním kvůli zkratu a taky nemám nikde žádnou šňůru smotanou, aby se nezahřívala, tak snad... spoléhám na ten rozvadeč, kdyby náhodou.... Bendíku, přeci black out - nebo-li výpadek el. energie je starej pojem....viz Kanada 1989 atd. Akorát mě děsí prognózy, že by mohl trvat měsíce i roky (v případě vyhoření trafostanic po zásahu slun. erupcí a prolomení magnetosféry)--ty mě zkoušíš, že jo

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:35
- Nahlásit

Eninka
kdyz nenaprsi tak nenaprsi Jinak Bendiku mi nerika ani moje maminka a to je hodna zena. Pokud jde o vyhoreni trafostanic tak to je vazny problem, myslim, ze rozumna rodina majici informace o moznosti vyhoreni techto zdroju energie by si ve sklepe nechala zbudovat nadrz na ca. 2000litru nafty pripadne benzinu a poridila by si vhodny agregat (pouzitelny se zdrojem pohonnych hmot z vybudovane nadrze). Dale bych nepodcenoval kvalitni filtraci vzduchu do provizorne obytnych mistnosti. Ja osobne bych bunkr budoval ve sklepe s vinem ale to je jen muj osobni vkus

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:48
- Nahlásit

čau, Eninka chce způsobit blackout, aby využila zásoby a svíčky?
Jinak - nebo spíš především - gratulace Jimovi k úspěchu! To jsem chtěla jenom říct a hned zase odebéřu do nebytí!

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:53
- Nahlásit

Benda

vím o člověku, který pracuje již dlouhou dobu pro...dejme tomu instituci...která se na tohle vše připravuje (jde o nejvyšší místa...nemyslím pána Boha) a ten, díky informacím...se zařídil dle tvé myšlenky o vzduchu a naftě...akorát to teda nedělal ve vinném sklípku

já nemám ani sklep, ani bunkr...mám kde zatopit, čím posvítit a stejně - kdyby náhodou, stejně by se lidi vymlátili navzájem pro i třebas jednu konzervu či pytel brambor...já mám zásobu meruňkovice, dřevěnejch briket apod...zbytek by mi byl stejně k ničemu...a navíc - 21.12. si tady stejně napíšeme, že se nic nestalo a já začnu likvidovat tu meruňkovici tzv. vnitřně - na revma je jí škoda

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:55
- Nahlásit

Grin

kuk, zásoby nemám, jenom semínka na jaro a svíčky - hm, ty využiju už vím jak

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 21:06
- Nahlásit

budte takm laskavi a vyjadrujte se k tomu bozimu poharuDDD
nejaky svicky a svetylka mi jsou nekde
dam si hvezdu na voknon a svicen do kuzchyne a koncim_D:

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 21:10
- Nahlásit

sarax

nevím, jestli je ten pohár tak velkej, anebo pes tak malej, každopádně pes je dobrej, že vyzískal ten pohár, to je jasná věc

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 21:54 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

pes je doost velkej-(pohar teda taky))

Trinca by mela hlavu pod poharem a Susenkovic by byl i s prasetem v poharu

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 23:25
- Nahlásit

Chtel bych tady verejne prohlasit, ze Sizra je mnohem lepsi kynolog nez ja a vse co vim o psech sem se naučil od ni...a celkove vsechno co vim o vsem!!!! Tak prisaham

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání