Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 15:22
- Nahlásit

Jimmi
chápu, pokud budou podměrečný, může si je strčit do prdele a loknout si tekutýho podpalovače , třeba jí to dopraví až na Jupiter
Zabila to, jako vždy!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 15:24
- Nahlásit

Jimmi
chápu, pokud budou podměrečný, může si je strčit do prdele a loknout si tekutýho podpalovače , třeba jí to dopraví až na Jupiter

ne, to je moc ale je to celkem revoluční řešení

Grin
Ještě to se mnou neni tak zlý.

je!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 15:25
- Nahlásit

Jimmi
Jednou z tebe budu mít mladý!!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 15:27
- Nahlásit

Eninka

ale zase máš takovou jistotu že až se stane tohle...

tak budeš mít třeba dost medu

Ale asi to přijde už mám nakoupeno spoustu dárků na Vánoce a já vždy nakupuju 23.prosince tzn.konec světa mě chce nasrat!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 15:52
- Nahlásit

Teda takovou strandu si dělat z tety Eninky, nařechtala jsem se u těch příspěvků hodně (sotva odjedu na hoďku zmeškám tak krásnou debatu)...já nepočítám se stěhováním na jinou planetu, ale vycházím z vědeckých poznání (nemyslím vědkyni od vedle), že bude možná black out, ale né pár dní, ale klidně i počítáno na roky a tak mám namyšlenej "balíček pro přežití), kterej jsem nastínila. Vy se smějete, ale jsem zvědavá, až za pár let zapnu potom net, která z vás se přihlásí na cézetko

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 15:54
- Nahlásit

Eninka

jsem zvědavá, až za pár let zapnu potom net, která z vás se přihlásí na cézetko
No přece žádná z nás, protože se zblázníme z toho, že nemůžeme řešit životy těch vedle, ne, to dá rozum!

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 15:59
- Nahlásit

Grin

žádná z nás, protože se zblázníme z toho,

to možná, ale spíš bych tipla, že pomřete hlady, protože jste nezodpovědné s tou přípravou...každopádně pokud se nic nevypne, nebudu muset rok jít nakupovat, to je též výhoda

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 16:01
- Nahlásit

Eninka
nebudu muset rok jít nakupovat, to je též výhoda
tyjo Že bych si taky udělala přípravu?

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 16:08
- Nahlásit

Grin

Že bych si taky udělala přípravu?

správně...štěstí přeje připraveným

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 16:10
- Nahlásit

Eninka

že ty ses koukala na telku co? pořad "Konec světa", epizoda erupce na slunci.... a následné důsledky vrženého magmatu směrem k Zemi, průnik skrze atmosféru na elekrifikační síť ve Spojených státech a přímé důsledky na populaci nejrozmazlenějších států (rozuměj, těch co potřebují hodně, hodně energie ke všemu)
Ukázali ti diagram 11-ti letého cyklu slunečních erupcí a lidi postižený hurikánem Katrina a pak ještě hrozili, že pomřeme hlady

a na základě předpovědi black outu (to znamená zničení transformačních stanic a tím pádem konec energie)
sis pořídila balíčky na přežití jo???? a říkáš tomu konec světa???

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 16:28
- Nahlásit

Jimmi

pořad "Konec světa", epizoda erupce na slunci

ne a ne a ne...vycházím spíš z dokumentu APOCALYPSA 2012 a jim podobných, ale spíš info od lidí (vědců), kteří nevylučujou, že může dojít k dlouhodobému výpadku el. sítí po celým světě. Nemluvila jsem o konci světa, ale black outu. A to, že se třebas budou předem vypínat postupně jaderné elektrárny apod. svědčí o tom, že se to stát může. Balíček ještě nemám, ale určitě si ty věci nachystám, když se nic nepřihodí, spotřebuju to časem, až na ty svíčky

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:11 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Eninka

no tak když se to stane,tak my vsichni pojedeme k tobě domu no . A vezmeme s sebou i nějaký žumpistky, ty pudou první a ty budeš zřejmě střílet to chápu, jenže na nich ti už dojdou náboje...protože se netrefíš všem do zadků(žumpy se zabíjej do centra jejich myšlení-zadků,do hlavy neumřou), i když do některejch určitě jo a pak přijdem my, a normálně tě obsadíme a vyhlásíme tvůj dům moštím královstvím a pak bude volba královny,ale o tom až to bude aktuálnější

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:15
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jsi strašná kráva a povinně mi vyčistíš monitor!!!
a btw.. dobrý plán!!!!!! Jsem pro!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:19
- Nahlásit

Sízra Milanová
debilitoooooooooo

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
Grin
Jebloň

já mám tu devítku, abych ulovila nějakou potravu ty truhlo Sízro, příchozí střílet nemám v plánu, ale dle tvýho nápadu s tou žumpou asi přehodnotím situaci a pořídím o krabičku víc těch nábojů, ale speciálních, s pepřem
A královnou v moštím domě jsem já, to mi snad umožníte nééé?
Ale zase, to zvažte....bude o vás postaráno jako v bavlnce a bude s vámi zacházeno jako s malovaným vajíčkem, to je jasná věc. Jo a mám i kytaru, budeme zpívat okolo ohně, jupí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:32
- Nahlásit

Grin
btw.. dobrý plán!!!!!! Jsem pro!

že jo viď...Eninka má kvéra, jinak to nepude

Jebloň
debilitoooooooooo

podivej se připravuj se na volbu královny vesmíru jestli chceš kandidovat a neblbni tu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:36
- Nahlásit

Eninka
já mám tu devítku, abych ulovila nějakou potravu ty truhlo Sízro

No tak jistě, to chápu, ale některý vyschliny teda jíst nebudu,nehodlám přijít vo zuby a zas mastný taky nemůžu mám jaterní dietu, to nám toho moc nezbejvá toho masa

příchozí střílet nemám v plánu

no ale to se ti tam nahrnou i sousedi a hned tě zneškodněj a všechno ti vezmou, střílet se musí,jinak to nejde, uděláme z toho pevnost...

A královnou v moštím domě jsem já, to mi snad umožníte nééé
samozřejmě!!!! Buhehehe

Ale zase, to zvažte....bude o vás postaráno jako v bavlnce a bude s vámi zacházeno jako s malovaným vajíčkem, to je jasná věc

tak to je v pořádku....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:42
- Nahlásit

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:49
- Nahlásit

Sízra Milanová
podivej se připravuj se na volbu královny vesmíru jestli chceš kandidovat a neblbni tu
Já už sem královna,však mám i korunu.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:56
- Nahlásit

Jebloň
Já už sem královna,však mám i korunu

ajo a i oučes máš jasně královnovskej styl nonstopáč 80léta....hm, máš to prostě vyhraný no ach jo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:57
- Nahlásit

Co se to tu planuje jako? Enikov samože obsadíme, Eninku odzbrojime jak Bugbhajma hnedla a naši psi si z jejích čubek udělaj děvky!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 20:01
- Nahlásit

Adiddaska
a naši psi si z jejích čubek udělaj děvky!

my si s mužem zabíráme tu vodní postel!!!!!!!!!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 20:02
- Nahlásit

Sízra Milanová
ajo a i oučes máš jasně královnovskej styl nonstopáč 80léta....hm, máš to prostě vyhraný no ach jo
Tak to snad bylo jasný od začátku.....aji poddanejch mám hafo.
Adiddaska
Co se to tu planuje jako? Enikov samože obsadíme, Eninku odzbrojime jak Bugbhajma hnedla a naši psi si z jejích čubek udělaj děvky!
Hustě,tebe asi brzo jmenuju prvním rádcem.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 20:03
- Nahlásit

Sízra Milanová
asi čuchám první rvačku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 20:33
- Nahlásit

Jebloň
asi čuchám první rvačku

no nebude to jednoduchý no, ale každopádně Eninka se může s postelí rozloučit, bo pro jednoho člověka jí to náš moští výbor pro bydleníé nemůže tolerovat...jedině jestli přijede Viktor...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 21:15
- Nahlásit

JebloňSízra Milanová

ehmm, vodní postel zastřelíme jako první

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 21:31
- Nahlásit

Jebloň
Sízra Milanová
Jimmi

vodní postel si klidně vemte, já spím dole u pece, aby mi bylo teplíčko....ještě rády se přidáte

jedině jestli přijede Viktor

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 21:54
- Nahlásit

já už nechci číst takový metkošoušty jako je ta Kajry, kurva proč si ty lidi pořizujou psa,když s nim pak nechtěj být vůbec? Já už nevim....

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 22:04
- Nahlásit

Sízra Milanová

proč si ty lidi pořizujou psa,když s nim pak nechtěj být vůbec?

taky čučím jak jsem to četla

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 22:12
- Nahlásit

Sízra Milanová

Nejni to psíček spíš?

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání