Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eire
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 07:55
- Nahlásit

Krásný sváteční den

Jebloň

mu jednu noc s malejma dvojčetama a byl za ně rád

Ale co to slyším,tolik o Pilotka škemral a teď tohle!!

Přivaž oba....víš jak....

kejtlin

nic ji neposílej,stačí,že je pomalovaná a pojede znovu do Anglie!!

Adiddaska
my vegetíme s Nyxlem, Autokarem a Šamponama na posteli, máme hodně místa

znají poučku,jak si kdo ustele,tak si lehne.Ale mezi náma to musela být postelová tlačenice.Mě stačí Sheri,ta jediná v posteli vydrží ,ale vydá za smečku.Když ji dostatečně neuvolňujeme žádaný sektor postele položí hlavinku blízko ucha zavazející osoby a začně chrápat,jako hodně chrápat....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 08:31
- Nahlásit

dobré ráno přeji, před chvílí jsme se v ykulili z postele, pojdu do krámu do města, nemáme doma chleba ani rohlíky, tedy máme ale tvrdý, taky musím koupit něco na tu oslavu, nemáme tedy jíst, vaří prý oslavenec, vaří mimochodem výborně, ale přecejen nebudu celej den hladovět že jo.
po krámu půjdu se smečkou směr les, pak výstava, pak přijde na kafe kamarádka a pak oslava, jo dnešek bude moc pěknej den

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 09:14
- Nahlásit

Eire
nic ji neposílej,stačí,že je pomalovaná a pojede znovu do Anglie!!

počmáraná paní počmáraná
jinak máš recht sami máme málo
tož to je dobře, zakládám si sbírku pohledů z Anglie

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 12:07
- Nahlásit

Jinak Tessa mi hluchne čím dál tím víc, naučila jsem ji na posunky poslouchat, jenže se na mě musí kouknout....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 16:05
- Nahlásit

Čus, co děláte krafky? Dnes bude párty neb hlídáme Gustolava a já si dám víno, jupijeeeee! jo a taky se plánuju nechat ještě víc počmárat v hudoucnu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 16:35
- Nahlásit

Adiddaska
Vrátil se mi malej Turek,ale uvažuju,co s ním,bo je tak černej,že ho ve tmě neuvidím.
Teď vodsolujeme a vodípískováváme a pak si pudu dát víno,abych dneska náhodou nezůstala střízlivá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 17:09
- Nahlásit

holkýýýý výstava se vydařila, hodně zvířat k vidění, ale co víc na 6 tombolenek jsem nevyhrála holuba, jako pokaždý, ale sešit, slepici, a 2 zakrslé králíky, mohla jsem si vybrat jak slepici tak králíky, tak jsem si vybrala dvě samičky a kuřičku plemene normální-ne zakrslou. Mám radost.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 19:51
- Nahlásit

kejtlinjéé králíčcíííí

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 20:32
- Nahlásit

kejtlin
jsem nevyhrála holuba,
Hm a já sem f prdelííííí.
Na co budete dneska čumět f telce,když budete čumět???
Já si stáhla Nedotknutelní,ale asi až na zejtra,páč do desíti budu čumět na jedničku,pak rychle povenčím a na Nově dávaj Bez soucitu.....francouzký filmy já můžu.

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 20:40
- Nahlásit

Jebloň
cumim na kuchteni
pak asi pustim nejakej film a jeste musim stihat kafe u sousedky asi ted,bo maji zitra oslavu a musim se domluvit v kolik..detska party

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 20:41
- Nahlásit

sarax
cumim na kuchteni
To nemůžu,to by mi ani prášky na tlak nepomohly.
detska party
Pánbůh s náma a zlý pryč.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 20:50
- Nahlásit

Jebloň

nedotknutelní jsou super!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 00:23
- Nahlásit

Začíná posvícení!!!!
Sice ofiko až zejtra poutí,ale tady už to jede!Krásná práce!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 12:14
- Nahlásit

Jebloň

Ty jo, se máte, hrozně mě bavěj tyhle rurální akce, my ve městě nic takovýho nemáme. Jdu akorát nakupovat vaničku a další pitchovinky

Jebloň
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 12:36
- Nahlásit

Adiddaska
Tady to frčí o sto šest.....a včéra se v noci zpívalo při kytáře....eště teď nemluvím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 12:48
- Nahlásit

já se flákala na cvičáku)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 12:49
- Nahlásit

Včera jsem se byla podívat za Jimovou nevěstou, krásný výlet vlakem do Mělníka, prochajda kolem vody nakonec jsem ještě dostala kafe a výborný koláč. Nevěsta hezká, příbuzenstvo moc sympatický, takže to Jimovi asi dovolím

Večer ta kolaudace kamarádčiný ordinace se zvrhla v disco s písněma blahé paměti krále rokenrolu, asi sem si vykloubila kyčle či co
dnes se budu léčit a dělat, že něco dělám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 21:20
- Nahlásit

co děláte? já piju burčák a čumím na Harryho ještě mám v lednici 2 grepový piva, ale to už bych byla moc nalitá

Jebloň
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 22:13
- Nahlásit

krasavci a budoucí žampióni v lítém boji s dravou šelmou

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:01
- Nahlásit

Ahoj všici

chci dát jenom report, co Terka a její nová panička. Jsem hrozně ráda, že bude Terka právě u ní. Vlastně si ani nedovedu představit pro ni lepší paničku. Zatím je to tak, že s ní chodí ven, nebo si ji vezme na půl dne k sobě a ze včera na dnešek už s ní byla 24 hodin včetně spaní. Zatím to děláme takto, protože až příští pátek bude mít od stolařů nový plot, protože jej Terka před dvěma týdny, když jsem ji tam poprvé nechala s ní na dvě hoďky samotnou, přeskočila a vrátila se domů, ke mně. Jana (36 let), je úžasná ženská, je to typ člověka, jako potkáte jen párkrát za život, teď to myslím na ni obecně, nejenom kvůli Terce. Ona jí bude věnovat celý svůj čas, prostě vše jen pro Terku. Denně s ní chodí na několikahodinové procházky, do lesa, ke koním, za psíma kamarádama a tak. Terka když dojde dom, okamžitě spí třeba 4 hodiny a je v klidu, protože je "vybitá". Tohle ona potřebovala. Dneska jí dovezli úžasnou boudu, doma už kvůli ní udělala několik změn, venku na zahradě taky, prostě je fakt bezvadná. Chce jí i zachovat její různé "zvyky", které měla u mě, včetně obliby paštiky s brusinkama :, tahání bačkorů (ale jen těch, které dostane k dispozici) apod. Když je Terka u ní, je Eninka doma s Bárou (jinak je u mamky, dokud se to nedořeší - nechci riskovat), a i na Enince je vidět, že není ve stresu a chová se úplně jinak, i k Báře. Když je Terka u mě s Bárou, je to to samé, absolutní pohoda. Ty dvě - bohužel - se stresovaly a jak jsem již řekla prve, určitě to jde řešit oddělováním a pod., ale já si myslím, že pro obě fenky tahle varianta bude o hodně lepší. Obě budou mít klidnější život. Samozřejmě to pořád blbě nesu, beru to jako osobní prohru a budu kvůli tomu bulet ještě hodně dlouho, ale když vidím, jak Terka s ní je v pohodě a dostává se jí všeho, co borderčí hlava žádá, aspoň to je mi malou útěchou

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:18
- Nahlásit

Eninka

to zní dobře

all

ahoj princezničky, to byl ale pekný víkend, bylo krásně,takových víc

kejtlin

piji také buřák,abych nebyla střízlivá stejně jako paní velkojablíčková

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:20
- Nahlásit

kejtlin
ještě mám v lednici 2 grepový piva, ale to už bych byla moc nalitá

no bodejť

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:23
- Nahlásit

Eninka
to je fajn
Sízra Milanová
mám poslední 2 skleničky burčáku, pak dojde asi na ty piva

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
kejtlin

ze mě se díky prohibici stal málem abstinent, ale soused můj milý mi ve čtvrtek večer, když jsem s ním volala a stěžovala si na abstinenční příznaky nabídl, jestli chci lahvinku "záchrany" a vzápětí mi podal přes plot litřík jeho úžasného kalvádosu, tak si jej teď vychutnávám, protože já těm alkoholům z obchodu nevěřím a nikdy věřit nebudu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:46
- Nahlásit

Eninka

já mám burčák,ten je taky sichr, myslim že nemá víc než 40

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:55
- Nahlásit

Sízra Milanová

hele a víš, že do chlastu je to nejlepší investice? Kde jinde ti dají za tvoje peníze 40%, hm?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:59
- Nahlásit

Děcka koukáte na Pána přílivu? Já jo a dost mě baví!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 19:03
- Nahlásit

Adiddaska
Děcka koukáte na Pána přílivu? Já jo a dost mě baví!

co to je a kde to jde?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 19:03
- Nahlásit

Adiddaska

koukáte na

já nee, ale koukala jsem před třema dny v půl páté ráno na poslaneckou sněmovnu a tam pan ministr Kalousek řekl, že se státu vyplatí, že lidi kouří, že kromě odvedené spotřební dani jako prase se to státu vyplatí dvakrát tolik, protože se údajně kuřák dožije sotva důchodového věku a tímpádem stát ušetří na vyplácení důchodu kuřákům, tudíž kuřák je pro stát velký blaho

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2012 19:04
- Nahlásit

kejtlin

Pán přílivu, film s Nickem Nolteem

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání