Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 13:14
- Nahlásit

v pátek se jedu podívat do Chlumína na výstavu drůbeže, králíků a holubů, jestli vyhraju v tombole holuba, tak fakt nevím, co s ním budu dělat....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 15:36
- Nahlásit

kejtlin

Fuuuuuj holub!

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 17:07
- Nahlásit

Pánbůh s váma a zlý pryč, bydlenky.
Dneska se bude opakovat můj pokus nechcípnout na alpinningu. Nevím ale, zda bude úspěšnej...

Jinak mimozemšťanka je samozřejmě Impact, copak ji někdo už pochopil nebo uvěřil v to, že něco takového opravdu existuje...?

Dneska mám práce tři prdele a šest půlek a nic se mi nechce.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 19:24
- Nahlásit

jbat

seš furt v alpách voe, ty umíš žit

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:34
- Nahlásit

Sízra Milanová
))))
no ale dneska už to byla pohodka.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:45
- Nahlásit

dobrý ráno na pijáno vobludy vy tu zas nejste bo spíte a nemakáte, já to vim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
dobrý ráno na pijáno vobludy vy tu zas nejste bo spíte a nemakáte, já to vim

já nespim, ale půjdu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:01
- Nahlásit

Sízra Milanová
vy tu zas nejste bo spíte a nemakáte, já to vim

Už nespím,dočítám včerejšek a velmi se bavím tou špínou z vejdlejška......jsou ještě tupější než sem si myslela!
A Božena je podle očekávání nechutná špína.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:02
- Nahlásit

jako nemohly by jisty jedinci pouzivat odborny vyrazy v tom smyslu v jakym se maji?pripadne kdyz chci pouzit cizi slovo co jsem jens lysela,zjistim si vyznam,abych nebyla za kravu

za dalsi vtipkovat u nekoho kdo je sam o sobe velmi nevkusne vulgarni o tom ze ma brebery ne jako humorne ale spis k zvraceni

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:04
- Nahlásit

jeste koukam ze se rozmohlo nejake looserbydlenkovani
v podani jiste skupiny bydlenky delaji uplne domaci prace a i jine nez upeceni babovky tvl mozna i kydaj hnuj asi

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:04
- Nahlásit

sarax
ako nemohly by jisty jedinci pouzivat odborny vyrazy v tom smyslu v jakym se maji?pripadne kdyz chci pouzit cizi slovo co jsem jen slysela,zjistim si vyznam,abych nebyla za kravu
Průser je ,že ti jedinci si myslí,že jsou vysoce inteligentní a neporazitelní.
za dalsi vtipkovat u nekoho kdo je sam o sobe velmi nevkusne vulgarni o tom ze ma brebery ne jako humorne ale spis k zvraceni
Mám obavu,že nejde o vtip,ale o konstatování holého faktu.brblicísmajlík:

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:05
- Nahlásit

Jebloň
sarax

vysvětlete mi co je paranoidního na tom říct někomu že je pitcha?

sarax
za dalsi vtipkovat u nekoho kdo je sam o sobe velmi nevkusne vulgarni o tom ze ma brebery ne jako humorne

podle mě to nebyl vtip,ale normální konstatování reality

Božka...opět vtipná jako použitá vložka

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:07
- Nahlásit

sarax
jeste koukam ze se rozmohlo nejake looserbydlenkovani
v podani jiste skupiny bydlenky delaji uplne domaci prace

looserbydlenkování

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:08 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

DDD

no podle mysleli ze jsi rekla ze jsou 3,14ci a ze jsi sprosta=paranoidni vis..
me se moc libi jak se nekdo chlubil kdysi jak se zna s nekejma vipkama a pak je strasne zavrhl ,ale vlastne jim zavidi
ja se nedivim,popijet na alibabove travnicku je zazitecek)) jsem rada ze jsem paranoidne na spravne strane

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:15
- Nahlásit

b]sarax[/b]
se nedivim,popijet na alibabove travnicku je zazitecek

jsi dneska velice zlá a psychopatická,chválím tě hele ale pozor voni maj zase Megajvra, kterej nás kdykoli může zapíchnout obříma nožema a vystrašit kalhotama proklatě vysoko, já bych si radši nezahrávala

me se moc libi jak se nekdo chlubil kdysi jak se zna s nekejma vipkama a pak je strasne zavrhl

no když tě někdo zavrhne jako první,musíš ho pak taky zavrhnout jinak se ztrapníš

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:17
- Nahlásit

sarax
jsem rada ze jsem paranoidne na spravne strane

No jestli sem za něco ráda,tak za fakt,že se z těch hoven vedle už nepobleju.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:18
- Nahlásit

Sízra Milanová
no když tě někdo zavrhne jako první,musíš ho pak taky zavrhnout jinak se ztrapníš
aha tak to jo....dik to sme nevedela
o megajvrovi mi nemluv,to mit doma jsem uplne v haji a mam i deti uplne tam bleeeeee

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:21
- Nahlásit

Jebloň
sarax

když mě strašně mrzí že holky vedle mě neberou , protože sem je vyházela z tajný naprosto bez důvodně, jenže mně to radily ty hlasy co na mě furt mluvej...vyházej omezený .undy a uřezej jim to co nepoužívaj a maj na krku strunama...ale já se tomu furt bránim to splnit....ale ty hlasy jsou furt silnější a silnější...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:21
- Nahlásit

sarax
o megajvrovi mi nemluv,to mit doma jsem uplne v haji a mam i deti uplne tam bleeeeee

Ale zase by si mohla mít doma kleštičky na mučení.
A co se týká nožů,některé existence si honí ego na psech a některý si ho zvedaj tím,že vyprávěj jak mučej lidi.....asi něco malýho v kalhotách.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:25
- Nahlásit

Sízra Milanová
mně to radily ty hlasy co na mě furt mluvej...vyházej omezený .undy a uřezej jim to co nepoužívaj a maj na krku strunama...ale já se tomu furt bránim to splnit....ale ty hlasy jsou furt silnější a silnější...

si dement strašlivej
all
v pátek jsem zvaná od kamaráda na bílej sex, předpokládám, že bude žranice, pijatyka a ne že to bude hromadnej grupáč, kdy bysme byli všichno v bílým...i když jistí lidé z jisté skupiny by to mohli pochopit i takhle no....uvidíme....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:27
- Nahlásit

Jo a dneska mi dorazily PP na oba kluky......asi se pudu zabít,páč už je to ofiko.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:29
- Nahlásit

Jebloň
některý si ho zvedaj tím,že vyprávěj jak mučej lidi.

to ani nevim že džejms bond vyprávěl...

sarax
o megajvrovi mi nemluv,to mit doma jsem uplne v haji a mam i deti uplne tam

nechápu tě,každá žena by přeci chtěla být manželkou elitního letce, aby pak mohla říkat..my manželky letců atd.?!!!! Nevim už co víc bys mohl od života chtít?!!!!!!!...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:33
- Nahlásit

Sízra Milanová
to ani nevim že džejms bond vyprávěl...

No vyprávěl.....v podstatě se chlubil a i jinejma věcma a to hlavně mýmu a sarax mužovi.
nechápu tě,každá žena by přeci chtěla být manželkou elitního letce, aby pak mohla říkat..my manželky letců atd.?!!!! Nevim už co víc bys mohl od života chtít?!!!!!!!...
V tomhle případě i dobře nabitou zbraň!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:35
- Nahlásit

sarax
Sízra Milanová

looserbydlenkovani

to si nechte patentovat!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:37
- Nahlásit

Jebloň
V tomhle případě i dobře nabitou zbraň!

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:38 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

hele kdyz vidim jak nas nekdo necte pac ja klidne ctu kdyz mam duvod...vzpomenu jak Jenda schova hlavu a neni videt..to je skoro stejny(kdyz to rikam je to trak ne?DD´)

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:42
- Nahlásit

sarax
hele kdyz vidim jak nas nekdo necte pac ja klidne ctu kdyz
No a chlubit se tím,že mě život vyškolil životem s psychopatickým alkáčem,to je taky terno.....nejlepší je na něj nemluvit.
Nebylo by nejlepší s ním nebejt?

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:42
- Nahlásit

jo a sim vas asi jsem to udelala blbe..kdyz me bejvalej se snazil sikanovat..ja s nim teda mluvila:/// rekla sem seber si svy kramy a tahni hajzle no---sem mela radsi roky zit zoufalej zivot:/

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:45
- Nahlásit

a vubec chlu¨bit se moznym ohrozenim detich a psuch je taky divny ne?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:47
- Nahlásit

Jebloň
Nebylo by nejlepší s ním nebejt?

To sem taky moc nepochopila jako, co to je životní filosofii...ale musel to bejt parádní život teda,mňamka, tim bych se taky vytahovala teda

sarax
kdyz me bejvalej se snazil sikanovat..ja s nim teda mluvila:/// rekla sem seber si svy kramy a tahni hajzle no---sem mela radsi roky zit zoufalej zivot

no evidentně jo...tak se to dělá u drsňáků

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání