| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 13:14
- Nahlásit
v pátek se jedu podívat do Chlumína na výstavu drůbeže, králíků a holubů, jestli vyhraju v tombole holuba, tak fakt nevím, co s ním budu dělat....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 15:36
- Nahlásit
kejtlin
Fuuuuuj holub!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 17:07
- Nahlásit
Pánbůh s váma a zlý pryč, bydlenky.
Dneska se bude opakovat můj pokus nechcípnout na alpinningu. Nevím ale, zda bude úspěšnej...
Jinak mimozemšťanka je samozřejmě Impact, copak ji někdo už pochopil nebo uvěřil v to, že něco takového opravdu existuje...?
Dneska mám práce tři prdele a šest půlek a nic se mi nechce.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 19:24
- Nahlásit
jbat
seš furt v alpách voe, ty umíš žit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
))))
no ale dneska už to byla pohodka.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:45
- Nahlásit
dobrý ráno na pijáno vobludy vy tu zas nejste bo spíte a nemakáte, já to vim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:51
- Nahlásit
Sízra Milanová
dobrý ráno na pijáno vobludy vy tu zas nejste bo spíte a nemakáte, já to vim
já nespim, ale půjdu
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:01
- Nahlásit
Sízra Milanová
vy tu zas nejste bo spíte a nemakáte, já to vim
Už nespím,dočítám včerejšek a velmi se bavím tou špínou z vejdlejška......jsou ještě tupější než sem si myslela!
A Božena je podle očekávání nechutná špína.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:02
- Nahlásit
jako nemohly by jisty jedinci pouzivat odborny vyrazy v tom smyslu v jakym se maji?pripadne kdyz chci pouzit cizi slovo co jsem jens lysela,zjistim si vyznam,abych nebyla za kravu
za dalsi vtipkovat u nekoho kdo je sam o sobe velmi nevkusne vulgarni o tom ze ma brebery ne jako humorne ale spis k zvraceni
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:04
- Nahlásit
jeste koukam ze se rozmohlo nejake looserbydlenkovani
v podani jiste skupiny bydlenky delaji uplne domaci prace a i jine nez upeceni babovky tvl mozna i kydaj hnuj asi
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:04
- Nahlásit
sarax
ako nemohly by jisty jedinci pouzivat odborny vyrazy v tom smyslu v jakym se maji?pripadne kdyz chci pouzit cizi slovo co jsem jen slysela,zjistim si vyznam,abych nebyla za kravu
Průser je ,že ti jedinci si myslí,že jsou vysoce inteligentní a neporazitelní.
za dalsi vtipkovat u nekoho kdo je sam o sobe velmi nevkusne vulgarni o tom ze ma brebery ne jako humorne ale spis k zvraceni
Mám obavu,že nejde o vtip,ale o konstatování holého faktu. brblicísmajlík:
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:05
- Nahlásit
Jebloň
sarax
vysvětlete mi co je paranoidního na tom říct někomu že je pitcha?
sarax
za dalsi vtipkovat u nekoho kdo je sam o sobe velmi nevkusne vulgarni o tom ze ma brebery ne jako humorne
podle mě to nebyl vtip,ale normální konstatování reality
Božka...opět vtipná jako použitá vložka
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:07
- Nahlásit
sarax
jeste koukam ze se rozmohlo nejake looserbydlenkovani
v podani jiste skupiny bydlenky delaji uplne domaci prace
looserbydlenkování
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:08 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
DDD
no podle mysleli ze jsi rekla ze jsou 3,14ci a ze jsi sprosta=paranoidni vis..
me se moc libi jak se nekdo chlubil kdysi jak se zna s nekejma vipkama a pak je strasne zavrhl ,ale vlastne jim zavidi
ja se nedivim,popijet na alibabove travnicku je zazitecek )) jsem rada ze jsem paranoidne na spravne strane
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:15
- Nahlásit
b]sarax[/b]
se nedivim,popijet na alibabove travnicku je zazitecek
jsi dneska velice zlá a psychopatická,chválím tě hele ale pozor voni maj zase Megajvra, kterej nás kdykoli může zapíchnout obříma nožema a vystrašit kalhotama proklatě vysoko, já bych si radši nezahrávala
me se moc libi jak se nekdo chlubil kdysi jak se zna s nekejma vipkama a pak je strasne zavrhl
no když tě někdo zavrhne jako první,musíš ho pak taky zavrhnout jinak se ztrapníš
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:17
- Nahlásit
sarax
jsem rada ze jsem paranoidne na spravne strane
No jestli sem za něco ráda,tak za fakt,že se z těch hoven vedle už nepobleju.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:18
- Nahlásit
Sízra Milanová
no když tě někdo zavrhne jako první,musíš ho pak taky zavrhnout jinak se ztrapníš
aha tak to jo....dik to sme nevedela
o megajvrovi mi nemluv,to mit doma jsem uplne v haji a mam i deti uplne tam bleeeeee
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:21
- Nahlásit
Jebloň
sarax
když mě strašně mrzí že holky vedle mě neberou , protože sem je vyházela z tajný naprosto bez důvodně, jenže mně to radily ty hlasy co na mě furt mluvej...vyházej omezený .undy a uřezej jim to co nepoužívaj a maj na krku strunama...ale já se tomu furt bránim to splnit....ale ty hlasy jsou furt silnější a silnější...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:21
- Nahlásit
sarax
o megajvrovi mi nemluv,to mit doma jsem uplne v haji a mam i deti uplne tam bleeeeee
Ale zase by si mohla mít doma kleštičky na mučení.
A co se týká nožů,některé existence si honí ego na psech a některý si ho zvedaj tím,že vyprávěj jak mučej lidi.....asi něco malýho v kalhotách.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:25
- Nahlásit
Sízra Milanová
mně to radily ty hlasy co na mě furt mluvej...vyházej omezený .undy a uřezej jim to co nepoužívaj a maj na krku strunama...ale já se tomu furt bránim to splnit....ale ty hlasy jsou furt silnější a silnější...
si dement strašlivej
all
v pátek jsem zvaná od kamaráda na bílej sex, předpokládám, že bude žranice, pijatyka a ne že to bude hromadnej grupáč, kdy bysme byli všichno v bílým...i když jistí lidé z jisté skupiny by to mohli pochopit i takhle no....uvidíme....
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:27
- Nahlásit
Jo a dneska mi dorazily PP na oba kluky......asi se pudu zabít,páč už je to ofiko.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:29
- Nahlásit
Jebloň
některý si ho zvedaj tím,že vyprávěj jak mučej lidi.
to ani nevim že džejms bond vyprávěl...
sarax
o megajvrovi mi nemluv,to mit doma jsem uplne v haji a mam i deti uplne tam
nechápu tě,každá žena by přeci chtěla být manželkou elitního letce, aby pak mohla říkat..my manželky letců atd.?!!!! Nevim už co víc bys mohl od života chtít?!!!!!!!...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:33
- Nahlásit
Sízra Milanová
to ani nevim že džejms bond vyprávěl...
No vyprávěl.....v podstatě se chlubil a i jinejma věcma a to hlavně mýmu a sarax mužovi.
nechápu tě,každá žena by přeci chtěla být manželkou elitního letce, aby pak mohla říkat..my manželky letců atd.?!!!! Nevim už co víc bys mohl od života chtít?!!!!!!!...
V tomhle případě i dobře nabitou zbraň!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:35
- Nahlásit
sarax
Sízra Milanová
looserbydlenkovani
to si nechte patentovat!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:37
- Nahlásit
Jebloň
V tomhle případě i dobře nabitou zbraň!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:38 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
hele kdyz vidim jak nas nekdo necte pac ja klidne ctu kdyz mam duvod...vzpomenu jak Jenda schova hlavu a neni videt..to je skoro stejny (kdyz to rikam je to trak ne? DD´)
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:42
- Nahlásit
sarax
hele kdyz vidim jak nas nekdo necte pac ja klidne ctu kdyz
No a chlubit se tím,že mě život vyškolil životem s psychopatickým alkáčem,to je taky terno.....nejlepší je na něj nemluvit.
Nebylo by nejlepší s ním nebejt?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:42
- Nahlásit
jo a sim vas asi jsem to udelala blbe..kdyz me bejvalej se snazil sikanovat..ja s nim teda mluvila:/// rekla sem seber si svy kramy a tahni hajzle no---sem mela radsi roky zit zoufalej zivot:/
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:45
- Nahlásit
a vubec chlu¨bit se moznym ohrozenim detich a psuch je taky divny ne?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:47
- Nahlásit
Jebloň
Nebylo by nejlepší s ním nebejt?
To sem taky moc nepochopila jako, co to je životní filosofii...ale musel to bejt parádní život teda,mňamka, tim bych se taky vytahovala teda
sarax
kdyz me bejvalej se snazil sikanovat..ja s nim teda mluvila:/// rekla sem seber si svy kramy a tahni hajzle no---sem mela radsi roky zit zoufalej zivot
no evidentně jo...tak se to dělá u drsňáků
|