| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 08:05
- Nahlásit
chčí a chčí...tak půjdu pokračovat ve spánku asi....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 19:04
- Nahlásit
Čus, co děláte? My byli na Snu zvířat a psi mi tam ukradli a sežrali tři krajíce chleba!! jako myslim moji psi, chtěla jsem je nanápadně zamíchat mezi útulkáče a nechat je tam, ale nepodařilo se
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 19:37
- Nahlásit
Adiddaska
já doma mrznu, protože mi nejde kokotel a v jednu odpol. měl dojet opravář a co? Nedojel, brrr. Kdybych tady měla aspoň něco k pití na zahřátí, ale nemám
Vlčáčková jela taky na Sen zvířat a štve mě, že pak jela na noc kamsi do Ústí, jinak bych jela s ní
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 19:59
- Nahlásit
Eninka
já doma mrznu,
My jsme dneska poprvé zatopili.
A všichni poleháváme,nic se nám nechce....vypadá to jako kdybych nebyla včera pařit já,ale celá rodina.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 20:02
- Nahlásit
Jebloň
vy jste teda famílie, pohoda, klídek, tabáček....vy s tím počtem členů rodiny už patříte do kategie Kelly family
ještě že mám kamna tady v obýváku, jinak bych pomrzla, protože mám kvůli holkám trvale otevřenou terasu, brrrr
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 20:08
- Nahlásit
viděli jste tu reportáž na Primě o půl ročním stafrdovi????
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 20:09
- Nahlásit
Adiddaska
viděli jste tu reportáž na Primě
jojo, taky jsem čučela...akorát ona už jednoho měla, takže čert ví, v čem je zakopanej pes, hmmm
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 20:22
- Nahlásit
Adiddaska
viděli jste tu reportáž na Primě o půl ročním stafrdovi????
ne, vynášela nsem vodu ze sklepa, asi letos zmrznem, protože je kotel zřejmě v píči
co tam bylo?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 20:26
- Nahlásit
kejtlin
taky ti netopí kotel? Ty máš doma aspoň tucet lahví na zahřátí.
Byla tam baba, měla 6 měsíčního staforda a on na sebemenší podnět reaguje tak, že napadá všechno okolo, včetně jí, byla dokousaná na nohách, na rukách, a že jej už nechce, že mu nevěří, že má pes asi nějakou genetickou vadu (cituji co říkala).
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 20:41
- Nahlásit
Eninka
taky ti netopí kotel? Ty máš doma aspoň tucet lahví na zahřátí.
ne asi je v píči, asi teče.
láve mi jsou dost na kundu, když tu zmrznou a mě tím pádem opět chytěj záda, prostě je to všechno na kundu jako obvykle že!!!!!!!!!!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 22:53
- Nahlásit
Eninka
ta ženská v tý reportáži byla myslim akorát kráva!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 07:22
- Nahlásit
rozumíte někdo holky kotlům?
je mi divný, že i když je ve sklepě tolik vody, že má kotel tlak vody jedna-což je normální....Napadla mě varianta spodní vody, ale prosákne skrz beton..?
dneska tam přijde kotlař a řekne
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 10:58
- Nahlásit
kejtlin
Jistěže spodní voda projde přes beton....my jsme kvůli tomu v Bylanech ve sklepě vykopali v jednom roho jámu ,ab se voda držela jen tam.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 12:10
- Nahlásit
Jebloň
takže to byla opravdu jen spodní voda, už se ztrácí, kotlař tedy zkusil, zda chodí kotel, ten chodí, ale musí bejt vypnutej minimálně 2 dny než to všechno vyschne.Já asi budu o volnu kutat kanálek v betonu a svedu to někam do rohu, to nejnižší místo je bohužel pod kotlem.....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 13:19
- Nahlásit
spodní voda je svině!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:27 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Adiddaska
a Agáta je velkááááááááááááá 3,14ča, kdybyste to nevěděli, ale vy to asi víte,co?!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
a Agáta je velkááááááááááááá 3,14ča, kdybyste to nevěděli, ale vy to asi víte,co?!
To nebude je o ní,ale o celku jako takovým.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:03
- Nahlásit
hlavne mi tu furt chybi ty like it
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:04
- Nahlásit
expres transport do Jílového
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:06
- Nahlásit
Jebloň
To nebude je o ní,ale o celku jako takovým.
tak to je daný, všechno je domluvený předem na tajný, jen ty nejodvážnější dokážou říct do prázdna nějakou ultra kokotinu a ty ostatní je pak plácaj po zádech jak se jim to povedlo
sarax
hlavne mi tu furt chybi ty like it
to jo, to mě taky, czpes je sto let za vopicema
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:41
- Nahlásit
Jebloň
expres transport do Jílového
vole
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak to je daný, všechno je domluvený předem na tajný, jen ty nejodvážnější dokážou říct do prázdna nějakou ultra kokotinu a ty ostatní je pak plácaj po zádech jak se jim to povedlo
spíš jen ty největší nýmandi, do boje choděj vždycky pěšáci, až pak důstojníci a až nakonec král, ale ten se spíš do tý doby někam zdekuje
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 13:02
- Nahlásit
Sízra Milanová Agáta je velkááááááááááááá 3,14ča,
A něco novýho bys neměla? Mimochodem, mimozemšťanka je taky epes rádes 3,14ča, možná že je 3,14ča na druhou.
Děcka, já mám toho nej chlapa, fakt, jen jsem vám to chtěla říct.
A jdu zase makat, dámičky, mějte se tu a buďte a nepruďte moc starou uschlou švěstku, ať jí neprdne céfka!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 13:12
- Nahlásit
Adiddaska
spíš jen ty největší nýmandi, do boje choděj vždycky pěšáci, až pak důstojníci a až nakonec král, ale ten se spíš do tý doby někam zdekuje
no já myslela ty co se chtěj ukázat před vrchní hajzlmísou, tak se vygestí s nějakou nejapností....s něčim co nikoho nezajímá jen je a přijde jim že někomu zasadily obří ránu, ale akorát se jim víc kalhoty zařízly do zasmrádlech buchet u toho...za trapnost nýmandy odsuzuju k trestu smrti uříznutí hlavy strunou, to je fér ne?
jbat
Mimochodem, mimozemšťanka je taky epes rádes 3,14ča, možná že je 3,14ča na druhou.
to nevim kdo je, tom může bejt kdokoli proboha buď konkrétnější...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 13:25
- Nahlásit
čus ježibaby, až ted´ jsem vás dočetla, nestíhám nic..
já myslím, že největší trest je nechat je žít....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 13:43
- Nahlásit
kejtlin
já myslím, že největší trest je nechat je žít....
to asi fakt jo...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 11:26
- Nahlásit
co děláte vy hovni? K nám jede Kravík. To zas bude mít Koko práce s uklidňováním
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 11:41
- Nahlásit
Adiddaska
co děláte vy hovni?
já dělám dneska bydlenku.
Domácí houskové knedle a španěláky....chtěla sem dělat klasiku,ale dělám rozstřílený.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 12:08
- Nahlásit
Adiddaska
co děláte vy hovni?
byla jsem venku a v krámu a pohádala se strejcem a dědkem, večer jdu na noční takže nic novýho
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 12:14
- Nahlásit
já vůbec nebydlénkuju! Dem ven a pak jde Rambík na výplach ucha, který má už asi měsíc zašpuntovaný špínou a normoš čištěním se to nepodařilo vodšpuntovat
|