| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
jako při sexu?
ne, tam mu to prej jedině nevadilo
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:55
- Nahlásit
Adiddaska
Nevim, Jindra je omezenej maloměšťák
To teda čumím jak puk, co se tu zatím rozpoutalo. Hlasování... Se cítím, jak Angelika vržena na trh s otroky. Jindra omezenej maloměšťák? Dobrý, to na mou adresu nikdy nezaznělo. Gratuluji k brilantní dedukci. Ale chápu... sibiřský husky a BŠO jsou typická plemena omezených maloměšťáků.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:58
- Nahlásit
No Biluna s ním kamošila,než dala léčbu za 140 ká starmovákům a pak jejich vztah ochladl:Jen kamarádkám popsala,že je chvdí uplně v zadeli,je klustej,vypadaly mu žuby a až umře jeho Macek ,tak si to hodí...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:59
- Nahlásit
Eire
a až umře jeho Macek
Ehm??? Ten už je asi mrtvej dýl, ne?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:00
- Nahlásit
jindra 22
jindro drž se, já jsem pro tebe musíš ale mít s psíčkem souboj v bahně to rozhodne!
jbat
A ten zájezd teda nakonec byl nebo nebyl?
Jistě, psíček nás uvítal královsky pohostil svými antidepresivy, uvařil kávu od žida, ukázal nám zachovalou vycpaninu matky..párkrát se v průběhu večera za ní převlíknul,to bylo pěkný...pak tam myslim někdo zůstal soukromě..essi mi jako rozumíš
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:00
- Nahlásit
Adiddaska
To Jindra se svym nadprůměrnym důchodem na chaloupce, ten mi přijde jako sázka na jistotu, ten tu bude, dokud neumře.
Nejen nadprůměrným důchodem, ale také s vysoce nadprůměrnou inteligencí. Budu zde, dokud mě nepřestanete bavit. Zatím jste jedničky internetových fór.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:02
- Nahlásit
Sízra Milanovápárkrát se v průběhu večera za ní převlíknul,to bylo pěkný.
pak tam myslim někdo zůstal soukromě..essi mi jako rozumíš
jj, myslím, že jo. bohužel.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
jindro drž se, já jsem pro tebe musíš ale mít s psíčkem souboj v bahně to rozhodne!
Sízro, neser! Já bych tě stejně nejradši...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:03
- Nahlásit
jbat
nebo to byl Mazel??hele já mluvím o psovi,tamto je určitě nemožný už dávno,dyk někde tvrdil,že má syndrom mrtvýho ocasu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:07 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
jindřich hlava XXII ten tu bude, dokud neumře...bude i po smrti, je dobře zajištěn a má dva syny...možná i důl se nějakej najde
edit: ale má jenom jednu kuli, sem to někde četla...taková poznámečka někde byla maličkatá
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:08
- Nahlásit
Jimmi
bude i po smrti, je dobře zajištěn a má dva syny...možná i důl se nějakej najde
nejsou to ty pánové Kolben a Daněk?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:10
- Nahlásit
Adiddaska
Jindra se zatim takhle eště neodvázal..
Asi to bude tím, že Jindra má svou úroveň, hrdost, přes kterou některé vlaky nejedou.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:14
- Nahlásit
jbat
jo a taky nám Psíček galantně připaloval cigára, prachama, co si zrovna donesl ze socky
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:17
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hele četla jsem v odborné literatuře že když psovi nesestoupí ta kulka(ne tvoje ale psova), tak že se to nemá masírovat právě, že totiž může sestoupit a pak s tim psem někdo chová,ale on už nese to genetický zatížení a měl by velkou šanci že potomci budou taky krypťáci plus má menší a méně štěňat...takže rada,abys masíroval byla myslim dost lychá...to jen k tvému starému dobrému tématu.
Četl jsem na netu to samé. Napsal jsem o tom v mailu paní chovatelce. Okamžitě mi volala na mobil. Po tom telefonátu jsem s ní přerušil veškeré kontakty. Mám svou hrdost... Nechci tu osobu už v životě vidět, natož slyšet. I když má exteriérově krásné hafany...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:19
- Nahlásit
jindra 22
Okamžitě mi volala na mobil. Po tom telefonátu jsem s ní přerušil veškeré kontakty. Mám svou hrdost...
Co ti řekla tak pekelnýho?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:20
- Nahlásit
ronysek
Počki tak kamarádila nebo chodila.
To je fuck,poněvadž prý jako chlap jsi byl k nepoužití.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:26
- Nahlásit
jindra 22
Asi to bude tím, že Jindra má svou úroveň, hrdost, přes kterou některé vlaky nejedou
přesně tak, proto jsem pro tebe hlasovala, ikdyž psíčkovi záchvaty vzteku maj taky něco do sebe...
ronysek
Hlavně si se zapomněla pochlubit, jak jste mi se ségrou furt upíjely s pytlíku a žadonili o trochu na zkoušku pro maminku
tak dobrýho po málu že jo...ty zážitky dávkuju, aby to s někym nešlehlo,ale na pytlíka taky dojde samozřejmě
jsem si po včerejším čtení tady myslel, že jsem teda jako už i chodil s hokou a teď zase nic, to minedělej tohleto jooo!!!!!! Nebo chytnu hysterák!!!!!!!
já ti to uznávám tu holku!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:29
- Nahlásit
ronysek
A nebylo by lepší toho psa tedy utratit, aby na něm nemoh nikdo chovat?
Utratit ne. Podle regulí by se měl nechat kompletně vykastrovat... Což naštěstí někteří veti nedodržují.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:30
- Nahlásit
Eire
Co ti řekla tak pekelnýho?
Po tom ti je, s prominutím, hovno.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:30
- Nahlásit
jindra 22
Četl jsem na netu to samé. Napsal jsem o tom v mailu paní chovatelce. Okamžitě mi volala na mobil. Po tom telefonátu jsem s ní přerušil veškeré kontakty. Mám svou hrdost... Nechci tu osobu už v životě vidět, natož slyšet. I když má exteriérově krásné hafany
aha,no jo no....
ronysek
A nebylo by lepší toho psa tedy utratit, aby na něm nemoh nikdo chovat?
určitě, jenže Jindra je děsnej rebel a rozhodl se ho neutratit simtě
Eire
To je fuck,poněvadž prý jako chlap jsi byl k nepoužití
jak to,to neni možný snad ani?!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:32
- Nahlásit
ronysek
Fakt jo, vona to jako zkoušela nebo nějak testovala jo
no promiň, to mi dej rovnou antabus a pivo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:34
- Nahlásit
ronysek
Hej si kámoška jako! Tě mám moc rád!
nápodobně
Můžu to říct aji mamce
jen utíkej, ale nebude se zlobit žes jí byl nevěrnej? ještě to promysli!!!! Ale podporuju tě
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:35
- Nahlásit
ronysek
Btw jak se používá chlap?
To nevíš?Vysosne se mu konto samozřejmě.Bože tolik let po válce a taková nevědomost.
A když už tě tu vidím,přebýváš pořád stejně?Kluk naskakuje do třeťáku na fakultu v Ostravě,tak bych se stavila na to slíbený kafe a kus řeči
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:36
- Nahlásit
Sízra Milanová
aha,no jo no....
Všichni mě odsuzujou, že jsem si dovolil kritizovat božstvo... přitom neví nic.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:39
- Nahlásit
jindra 22
Po tom ti je, s prominutím, hovno.
To máš recht,už jsi to tu někde psal Nejen nadprůměrným důchodem, ale také s vysoce nadprůměrnou inteligencí. Budu zde, dokud mě nepřestanete bavit.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:40 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
jindra 22
Všichni mě odsuzujou, že jsem si dovolil kritizovat božstvo... přitom neví nic.
to je fakt v tom s tebou souhlasim....to jsem se taky dočetla že chovatelé ti ne uplně slušní se krejou mezi sebou a vady psů záměrně kryjí,aby je pak dál mohli používat...ale to je asi jasný, všude se podvádí, jde o to jakej je ten kterej konkrétní chovatel.
ronysek
Tak to jsem nepochopil. Zkus to popsat jinak símtě.
já myslela že jsme propojený magnetickou energií a ty mě 100%chápeš...nevim teda co se mezi námi stalo, že už to nefunguje
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:44
- Nahlásit
ronysek
a proč se tolik bojíš?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:45
- Nahlásit
Sízra Milanová
to je fakt v tom s tebou souhlasim....to jsem se taky dočetla že chovatelé ti ne uplně slušní se krejou mezi sebou a vady psů záměrně kryjí,aby je pak dál mohli používat...ale to je asi jasný, všude se podvádí, jde o to jakej je ten kreje konkrétní chovatel.
Dík. Ono to funguje ve všeobecnosti asi tak: Chceš-li vydělat peníze, nesmíš se ohlížet na slušnost, na morálku.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:48
- Nahlásit
ronysek
No že dostanu po tlamě a na zadek přeci.
a od koho bys měl dostat po tlamě? Pokud vim, tak exekutoři lidi nemlátěj, normálně v klidu jen zabavěj majetek a když jim ten notebook bez odporu vydáš, tak se ti nic nestane.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:48
- Nahlásit
ronysek
Oupa ti verim, ze se stavis, stejne jak jsi se stavila uz asi desetkrat, mno, ale rzhodne jsi mi ted nahnala strach, strasne se totiz zdejsich modelek bojim
néé už jdeš zas do ataky.. neboj nikdo tě nepojede navštívit a neuvidí tě....dýchej zhluboka....pomalu se ti zklidňuje dech atd
ronysek
Asi jsem se nechal unést city a to to magnetický pole trochu vyosilo nejspíš
tak to jedině!
|