| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 23:57
- Nahlásit
ronysek
hele a máš tu mámu teda nabalzamovanou už nebo proč jsi tu tak dlouho nebyl? Jestlis byl ve cvokhausu, tak to je fakt nuda
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 23:58
- Nahlásit
Jebloň
si mohla laskave pockat na me!!!vis ze kdyz to rozjedu nenapadne ,ze to klapne jinak
souhlas s Jimm jen tou dirkou uniklo jeste malo lidi..jeste vic prosim
jinak tu nestacim zirat jak sem nikdo neleze a kazdej vi vic nez se deje
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 00:00
- Nahlásit
sarax
já jsem navrhovala hned ze startu, aby si Jindra s Psíčkem udělali svoje téma a tam se teplili, ale oni se asi rozhodli teplit se tady a furt sem lezou
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 00:03
- Nahlásit
sarax
si mohla laskave pockat na me!!!vis ze kdyz to rozjedu nenapadne ,ze to klapne
No neblbni,ty nic nerozjížděj,páč essi mi něgdoněco pošle,seru na to.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 00:03
- Nahlásit
ronysek
no jak jsi bydlel s tou mámou, tak jsem si myslela, že umřela a balzamoval sis jí ve sklepě jako Norman Bates
a proto jsi tu tak dlouho nebyl. jako jestli ti jen odpojili elektriku nebo si byl ve cvokhausu, nebo ve vězení pro dlužníky, tak to mi přišlo prostě jako hrozně měšťácký
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 00:12 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Adiddaska
aby si Jindra s Psíčkem udělali svoje téma a tam se teplili, ale oni se asi rozhodli teplit se tady a furt sem lezou
Jednak nejsem teplý, rád bych se přátelil s vámi, dámami, pokud byste nebyly tak nejedlé, místy až jedovaté, a pak, tvé vyjádření je opět na úrovni lehší debility, což není zrovna moc sexy.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 00:16 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
ronysek
To je ta, co na ní přišly ty boží mlýmy mebo to byla Neessi Jablíčko?
Myslíš ty boží mlýny,o kterejch psala Biluše,která se nominovala do pozice tvé ex a moc výživně nám tě popsala a je velkou kamarádkou Davídkové,která si zase hraje na kámošku jine?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 00:29
- Nahlásit
ronysek
Hele a proč se vlastně tak nerad fotíš?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 02:02
- Nahlásit
Adiddaska
ale oni se asi rozhodli teplit se tady a furt sem lezou
a ze by si tematko zaslouzili coz?
Jebloň
No neblbni,ty nic nerozjížděj,páč essi mi něgdoněco pošle,seru na to.
jak ctu mlyny sem cela nejaka..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:55
- Nahlásit
ronysek
neřikej žes všechno nečet a nevíš co se tu dělo prosim tě..tomu nevěřim vůůůůbec
all
No tak tu máme dva...jakoby něco jako muže, podle mě to je až moc na czko...hlasujme,ktérého z nich si necháme...psíček nebo Jindra? každý má plusy a mínusy.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:00
- Nahlásit
Sízra Milanová.hlasujme,ktérého z nich si necháme...psíček nebo Jindra? každý má plusy a mínusy.
Já sem pro pséka,Jindra je omezenej.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:05
- Nahlásit
Sízra Milanová
Nevim, Jindra je omezenej maloměšťák a Psíček je morbidně obézní šílenec, fakt nevim koho vybrat, je to taková Sofiina volba...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:13
- Nahlásit
Jebloň
Adiddaska
já hlasuju pro Jindru, psíček je už moc psychopat na můj vkus....nebo si necháme oba? A nejsou náhodou jedna osoba?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:18
- Nahlásit
Sízra Milanová
Já bych asi byla taky pro Jindru, psíček je hrozně nestabilní, každou chvílí ho můžou zavřít do blázince nebo vystěhovat pod most a přijdeme o Pepka Vyskoče cz psa! To Jindra se svym nadprůměrnym důchodem na chaloupce, ten mi přijde jako sázka na jistotu, ten tu bude, dokud neumře.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:26
- Nahlásit
Adiddaska
ten mi přijde jako sázka na jistotu
jo
Jindříšek
Hele četla jsem v odborné literatuře že když psovi nesestoupí ta kulka(ne tvoje ale psova), tak že se to nemá masírovat právě, že totiž může sestoupit a pak s tim psem někdo chová,ale on už nese to genetický zatížení a měl by velkou šanci že potomci budou taky krypťáci plus má menší a méně štěňat...takže rada,abys masíroval byla myslim dost lychá...to jen k tvému starému dobrému tématu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:42
- Nahlásit
Jeden za 18 druhý bez dvou za 20....je to jedno
ale např. Jindřich XXII má meč, je rytíř a zná sociální jistoty ve středověku....to mě dost zajímá, taková středověká VZP
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:56
- Nahlásit
Jimmi
ještě taky mě napadá že psíček nemá tolik času bo má tolik nicků, že prostě nestíhá všechny svý identity obsluhovat naráz...zatim všechno mluví pro Jindru teda
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale zas na psíčkovi je dobrý, když dostane hysterák a začne nadávat a šílet, to Jindra se zatim takhle eště neodvázal..podle mě by si měli dát souboj mezi sebou.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:11
- Nahlásit
ronysek
Platím jedný špíně mobil
ty jo, tak ty se vzmáháš teda, tak tentokrát ses rozhod se na to nevykašlat a jít si pro dávky? Super, keep it up!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:21
- Nahlásit
Já jsem, žel bohu, pro Psíčka a všechny jeho nicky. Protože o něm víme víc, než o Jindroj, kterej mi nějak výrazně nevadí a především mě okouzlil invektivy na adresu jedně nejmenované, morbidně tlusté a trestně ošklivé paní.
A co že to měl psíček s Libunkou? To jsem nepochopila úplně.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:23
- Nahlásit
jbat
A co že to měl psíček s Libunkou? To jsem nepochopila úplně.
chodili spolu, ale platonicky jen prej a on se s ní nechtěl fotit.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:25
- Nahlásit
Adiddaska
jako že se za ni styděl, jo? no to není hezký teda....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:28
- Nahlásit
Hele a nechodili spolu jako běloušová a zenovej fík? To se tady občas taky stane...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:34
- Nahlásit
jbat
chodili spolu a oba o tom věděli, pokud teda Psíček nebyl zrovna v nějaké své jiné osobnosti ve fázi rozbujelé schyzofrenie...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:36
- Nahlásit
Adiddaska
.-))))))))))))))))))))
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:43 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit
ronysek
dávám ti tak dvě stránky tady a dostaneš hysterák myslim Jinro 22 koukej se a uč se!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:46
- Nahlásit
Adiddaska
A tu fotku baráku ještě máte teda??
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:48
- Nahlásit
Adiddaska
jako při sexu?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:54
- Nahlásit
Takže Kája, i příjmení máme, no to vypadá dobře.
No to je humor. A ten zájezd teda nakonec byl nebo nebyl?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
jako při sexu?
|