| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 09:13
- Nahlásit
čau šici, jsem dneska nějaká
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:35
- Nahlásit
kejtlin
achój, já sem taky dneska tak nějak podobně a nejradši bych
ale musím makat,no
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:39 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
pro pobavení, dneska dopo dědek exceloval, byla jsem ráno kolem 7 hod už se psema venku-než bude vedro, přišla jsem před 9 hod, nechala jsem je venku, začala jsem uklízet, psi venku spali, nebo si to myslím, byli zticha, pak štěkali a slyšela jsem nějakou bábu a pak vrznout vrátka.dobrý ta chvíli řev psů, tak vyletim, a dědek vlek na pásku cizího ovčáka!!!!!!! .Bába mu přišla řícz, že mi asi utek ovčák a že tam leží u hospody, zdravej, všechno, zjevně čekal na pána a Axe nebyl skoro vůbec podobnej, tak jsem dědka odvelela zpátky, že Axa spí pod keřem a že ukrad někomu psa
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:59
- Nahlásit
kejtlin
ježiš ten děda je nesmrtelnej, a on nepoznal vašeho vlastního psa?
Axa spí pod keřem a že ukrad někomu psa
děda je pěknej
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:12
- Nahlásit
Jebloň
psíci jsou naprosto luxusní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:35
- Nahlásit
Eninka
ježiš ten děda je nesmrtelnej, a on nepoznal vašeho vlastního psa?
štěstí, že ho ten cizí ovčoun nesežral
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:41
- Nahlásit
kejtlin
že ho ten cizí ovčoun nesežral
se taky divím, že s ním tak odevzdaně šel, třeba byl opuštěnej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:44
- Nahlásit
Eninka
ovčou jde s každým, moje holky by taky asi odved každej, kydby čekaly venku někde.
nevypadal opuštěně, dobře živenej, pěkná, lesklá srst, asi čekal na pána
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:45
- Nahlásit
Milé dámy
Dovolená za mnou,péf je doma a než z něj bude výkonnej plemeník,je potřeba,aby jste na mě uspořádaly nějakou sbírku.Na elektriku a tak podobně.
Jestli to neuděláte,odnesou to moji psi.Nejdřív budu muset pustit Brůse k některým menším,aby je zakous,toho pak nechám utratit,něco namnožím na Demině a pak jí vypustím a pošlu myslivce,aby jí picli a Sofii nacpu Jezefcovi do auta(když už má zase řp) a ať s ní udělá co chce,hlavně ať se jí zbaví.Jo,to by mohlo vyjít!
Moje č.ú. už máte,tak začněte posílat!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:46
- Nahlásit
kejtlin
a dalas dědovi za úkol vlézt do té hospody a ověřit, že tam psisko na někoho čeká? Chudina páneček, jestli mezitím vylezl ven, ale vy jste asi dědina, tak byste to zjistili, že jste někomu odloudili dočasně psa, že jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:49
- Nahlásit
Eninka
nedala já byla dost v šoku, řekla jsem mu, at´ ho odvede zpátky k tý hospodě, za cca 15 minut už tam nebyl, byla jsem v krámě, tak jsem se tam zašla kouknout.
my jsme velká dědina 3500 obyvatel máme
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:58
- Nahlásit
kejtlin
jsme velká dědina 3500 obyvatel máme
ty jo, to jste velká dědina, to jo, tak snad se našel s páníkem a neodkráčel nikam pryč. Ale stejně je děda fakt expert dotáhnout dom cizího psa
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:17
- Nahlásit
Jebloň
Jestli to neuděláte,odnesou to moji psi.Nejdřív budu muset pustit Brůse k některým menším,aby je zakous,toho pak nechám utratit,něco namnožím na Demině a pak jí vypustím a pošlu myslivce,aby jí picli a Sofii nacpu Jezefcovi do auta(když už má zase řp) a ať s ní udělá co chce,hlavně ať se jí zbaví.Jo,to by mohlo vyjít!
Ale di ty jedna,na to nemáš žaludek.To dá snad jen jen životní zoufalec a to musí být ještě z kraje razoviteho.
Ovšem mohly byjsme někomu štípnout stanovy a rozjet vlastní firmu.Třebas wwww.hladtěnašepsyaplattě.cz
Jako prachy potřebuju taky,šetřím na nevěstu Cometkovou
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:31
- Nahlásit
Jebloň
Jestli to neuděláte,odnesou to moji psi.Nejdřív budu muset pustit Brůse k některým menším,aby je zakous,toho pak nechám utratit,něco namnožím na Demině a pak jí vypustím a pošlu myslivce,aby jí picli a Sofii nacpu Jezefcovi do auta(když už má zase řp) a ať s ní udělá co chce,hlavně ať se jí zbaví
nezdá se ti, že porušuješ cizí autorský práva? Tenhle příběh u tady byl a vůbec se mi nelíbil teda
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:36
- Nahlásit
Eninka
nezdá se ti, že porušuješ cizí autorský práva jaký příběh? to nebyla pohádka pro dětičky
to je moje milá jenom ověřený know haw
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:40
- Nahlásit
Jimmi
to nebyla pohádka pro dětičky
to nebyla, spíš to zapadá do seriálu "Věřte - nevěřte"
to je moje milá jenom ověřený know haw
no právě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:40
- Nahlásit
JebloňEninkaEireJimmi
Vy jste kozy.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:44
- Nahlásit
jbat
Vy jste kozy - tak nějak .....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:50
- Nahlásit
Jebloň
Prosimtě, nevadí, když pošlu jenom litr? Jestli tě to jako nějak neurazí nebo tak něco..
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:56
- Nahlásit
Jebloň
já nepošlu nic, to je přesně to, co momentálně mám
napsala bych to jinak, ale někteří jsou strašlivě útlocitní a navíc vše hlídají a hlásí!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:00
- Nahlásit
Adiddaska
Prosimtě, nevadí, když pošlu jenom litr? Jestli tě to jako nějak neurazí nebo tak něco..
no hele,radši bych půl melouna,kdyby mi Alibaba zasponzoroval.
Eninka
Jimmi
jbat
Eire
Už sem se celkem bála,že když zažebrám sama,že se nikdo neozve.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:09
- Nahlásit
Jebloň
že když zažebrám sama,že se nikdo neozve
jako, žebráš dobře, ale na blbým hrobě, protože kde nic není, ani smrt nebere
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:16
- Nahlásit
ronysek
Kdo je vlastně dobrej a kdo špatnej?
já jsem prosímpěkně ta dobrá
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:34
- Nahlásit
ronysek
A to tak, že dost?
já si dělala legraci, jsem potvora
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:57
- Nahlásit
Hele a proč je tu čím dál tím méně lidí?
páč sme vybraný ne? a taky je díra v planetě a tou uniká plyn a s tím plynem protečou i nějaký lidi...tak je nás už malinko
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:25
- Nahlásit
Sím tě a neodváděj řeč od tématu.
všechny vyndaný a vybraný musej, jinak maj potřebu drbání ...tzn. grafomanský drbání
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:57
- Nahlásit
ronysek
ale di ty brepto
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 19:18 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit
ronysek
podivej se, kdo chvíli stál, už stojí opodál. Už tě tu nahradil Jindra22, ale te'd koukám, že nějak umlk, asi jsi ho nechal zmizet jiank je to každej proti každýmu a všichni proti všem, jako v tý hře na základce, pamatuješ? Taková ta, cos jí měl radši než klasickou vybiku, protože při tý tě nikdo nechtěl do družstva..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 19:22
- Nahlásit
Adiddaska
koukám, že nějak umlk
když koukneš vedle, tak neumlk
asi jsi ho nechal zmizet
že by Caperfield?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 20:18
- Nahlásit
ve špajzu máme myš, je nechytitelná, zkoušela jsem do pastičky líčit snad už všechno....dneska má vysočinu, jestli bude mít chut´...
|