Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro admina
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 13:58
- Nahlásit

davidkova renata
asi protekce
tu vám neberu ani nezávidím, ale vzhledem k tomuž že vaše vláknou už zatěžuje jen minimálně tak nechápu že už zas vadí to naše ačkoliv jsou tu jinýý větší..

nicméně je fakt,že tehdy nám Víta po prvotním rozbití fory ) přenastavil limit na 10 000 stránek
no právě já si to pamatuju

taky to Vítovi už nepatří jak vidno,ale je mi záhadou proč to tehdy nevadilo..
to mě taky a je vidno že s novým vlastníkem není změna k lepšímu ba naopak...

též sem se domnívala,že čim větší návštěvnost a pohyb tim líp
přesně, já právě taky žiju už roky v tomhle přesvědčení..a zatím nikdo nevysvětlil že je to jinak a proč tak doufám že ted už mě pochopil i žbrňda..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:04
- Nahlásit

Fajka
tu vám neberu ani nezávidím
to byl samo ftip..

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:05
- Nahlásit

davidkova renata
to ses, ale nedržela tématu !!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:07
- Nahlásit

Fajka
to ses, ale nedržela tématu
nojo,já prostě dycky ulítnu,no..

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

davidkova renata
nojo,já prostě dycky ulítnu,no

tak bacha!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
,ale je mi záhadou proč to tehdy nevadilo.

no právě a vzhledem k tomu, že by dnes měly být čím dál lepší možnosti, nedává to moc smysl. Navíc ty poslední fóra začal administrátor drobit po ještě menším množství Čítám, že za pár se dostamene max. na 10 stran a fertig.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:13
- Nahlásit

Fajka
ak bacha!

hele doufám,že sou aspon z Lídlu esi mi rozumíš )))))))))))) to by mi ani tak nevadily

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:14
- Nahlásit

Fajka

bacha

já myslim, že je zvyklá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:14
- Nahlásit

PetraK
Čítám, že za pár se dostamene max. na 10 stran a fertig.
co zkusit těsnopis ?))))))))))

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:15
- Nahlásit

PetraK
Každý den nová fóra bude!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:16
- Nahlásit

davidkova renata
doufám,že sou aspon z Lídlu esi mi rozumíš )))))))))))) to by mi ani tak nevadily

no ale já myslela, že zrovna ty béš háklivá na jakejkoliv banán..bo nezapomeň, že se po nich tloustne!!!

PetraK
Čítám, že za pár se dostamene max. na 10 stran a fertig.

no a ty coby grafoman béš mít jedden příspěvek = jedno téma
takže tu zbydeš prakticky už jen ty a žbrňda kerej musí nutně každý téma končit...

du si pro banána

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:19
- Nahlásit

Fajka
bo nezapomeň, že se po nich tloustne!!!
..spolíhám na ten vobsah bo ten prej má navopak hubnoucí oučinky..prostě vyžeru jen ten vnitřek
a žbrňda kerej musí nutně každý téma končit.

du taky,lidé,bděte... )

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:24
- Nahlásit

davidkova renata

co zkusit těsnopis ?))))))))))

ten mě bohužel minul, těsně. Zato psaní naslepo zvládám bravurně. prokletí v kombinaci s grafomanií.

pak jedině se naučit ten rozsypanej čaj

Maya
Každý den nová fóra bude!!!

ešče slovo a nebude žádná fóra, myšlim, že v adminkovi doutná Vézuf

Fajka
že se po nich tloustne!!!

když bude jíst zelený a jen ráno, tak ne.

takže tu zbydeš prakticky už jen ty a žbrňda kerej musí nutně každý téma končit...

banána

zelenýho a sněz ho až zejtra

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 14:41
- Nahlásit

PetraK
Zato psaní naslepo zvládám bravurně
prodej klábosnici a datluj tydlifounem jako čaj a vono tě to grafomanství přejde cobydup
ešče slovo a nebude žádná fóra, myšlim, že v adminkovi doutná Vézuf
a pak to tu zamkne a bude si tu chodit sám
a to já se prosím hlásím i vobčas na nějakou reklamu kliknu!!!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 17:47
- Nahlásit

Fajka
přece jen programy do firmy máme všecky legální a všechno se platilo, na webovky máme x nabídek a žádná není za 100 tisíc... fakt není..
To takhle ale nemuzes brat. Tady jede v podstate nekolik aplikaci. Jsou tu galerie, je tu diskuzni forum, je tu bazar neco jako blog to myslim ty clanky, databaze chovatelskych stanic atd.
Takze a co s tim?
Samozrejme by se mohlo zkusit nejake jine free reseni nez je tohle to tusim phpminibb nebo jak se to vlastne jmenuje - to je ale podle me nebetycna blbost, urcite by vyvstalo mnohem vice problemu nez je ted po letech ladeni a pouzivani zde.
Takze zbyva moznost nechat si to udelat na miru a takovyto portal s tolika aplikacema/funkcema od slusne frmy je otazka minimalne statisicu pokud se teda bavime o kompletnim reseni od solidni firmy.
Nevim jakou mate firmu Vy a jake nabidky, ale "webovky" ti udělám klidně za 2000 ... jenže od webovky a webovky je trochu rozdíl.
A co myslíš tím, že se platil software taky nechapu neb je software za 10 Euro a taky za 100 000 Euro a nejspis i za mylyjouny Euro.
No ta cena za stotisice nema co spolecnyho s dotacema nebo kradosenim penez. Jak rikam, cenove relace jsou opravdu hodne rozdilne, zalezi, co chces a v jake kvalite.

nemám ale kdych chtěla tak si to zjistítm, firmy i živnostnící i studentíci dělaj nabídky za darmo, takže zjistit to není až takovej problém...pokud se to teda zjistit chce ..ale vzhledem k tomu že technickej problém a vic ani kulový tak těžko vést nějakou debatu
Nooo tak to zkus někdy si udělat něco zadarmo nechat....ne v teto oblasti to fakt nema smysl.
Studentici? Nee hele to je fakt smesna uvaha ... opravdu ...promin... na takovyto portal proste potrebujes firmu, ktera te nasledne poskytne servis, zabezpeci chod atd. Teda opakuji pokud to má k necemu byt, pokud to ma byt jen nefunkcni sragorka, muzes poprosit nejakyho studentika zadara - to je proste realita ne arogance.
jako od studentika zadara si muzes nechat udelat (samo jen v pripade, ze mas moc stesti a trefis na solidniho studentika) nejakou microsite...ale i tak mas sakra malou pravdepodobnost, ze to zvladne dobre a hlavne pokud ty se nasledne v online byznysu nevyznas a nevis, co delat dal, tak ti ta microsite bude stejně mozna na...vis na co? :P

no třeba x-krát jsme se ptaly proč když dřív vydrželo vlákno ešus 1 Xmnoho let..ted nevydrží ani rok nebo jak je to dlouho co to ustřihli...a Davídkový forum mělo mnohanásobně více příspevků a zobrazení a ted Ešus 2 nemá ani desetinu a zase je přetížený problém a přetížený....to NIDKO NEVYSVÉTLIL tudíš si lidi představujou kde co...
Aha rozumim, no ja to vidim tak, ze proste ted to kompetentni osoba resi jinak nez ta, co to resila predtim. Ja to delat, pisu jen z technickych duvodu a hotovo, ale to je jeich vec samo, jak se to snazej vysvetlit.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 17:55
- Nahlásit

davidkova renata
též sem se domnívala,že čim větší návštěvnost a pohyb tim líp
To jistě, ale tady jde o problém databáze, to je takovej jakože kufr na seřazený data a když třeba stříbro chce zobrazit nějakou stránku z cz-psa, ta stránka se musí nejprve vytvořit, vytváří ji nějakej skript program tak, že prostě z toho kufru vytáhne a seřadí informace podle toho, co chce uživatel vidět. Ten skript je zadara, datbáze nejspíš taky, takže to prostě neumí divy ... a proto se nejpíš admin snaží dělat opatření, aby ani databázi ani ten program nepřetěžoval.
Návštěvnost je príma, když je veliká, ale když web nejede, třevba proto, ze se pokazi, tak je navstevnost nulová ..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 18:01
- Nahlásit

PetraK
a vzhledem k tomu, že by dnes měly být čím dál lepší možnosti, nedává to moc smysl
hele nevedu si statistiky, ale odhadem me prijde, ze ten web pada mene nez za Viti.

a ze za Viti bylo lip? kdyz Ti tady moderatori davali kamaradum z rad diskutujicich info, kdo pise z jaky IP a kdo by mohl byt kdo?

kdyz se tady mazali informace jen proto, ze nekdo hezky poprosil?

kdyz tady byla zakazana slova a temata, treba cikan a rom

fakt?

hele co kdyz jsu ta fora mensi nez driv proste proto, ze to tak aminovi prijde lepsi tehnicke reseni problemu?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 18:04 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Fajka
to je ale objektivni nutnost, prece bys nechtela, aby forum koncilo nejakou hlouposti ci nepravdou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 18:18
- Nahlásit

zbrnd
díky za pokus vysvětlit dementovi cokoli z týhle branže velmi rámcově,spíše v obrysech )) tuším jaks to myslel..a eště mi teda sim tě řekni..jako dřív,za starýho dobrýho czpsa )))))) to fungalo tak jak si všichni pamatujem..změnou majitele se teda změnily i jiný věci? jako vyjadřuju se jako kretén,ale snad mě pochopíš..prostě bylo nějaký nastavení či režim a to se neprodalo spolu s webem či jak to říct? rozumíš..že jako dřív 10 000 stránek nevadilo páč řešení bylo k tomu uzpůsobený,ale ted už neni bo technické řešení nebylo součástí kupní smlouvy )))))))))))))))

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 18:35
- Nahlásit

zbrnd

tak jako na free řešení jsem nemyslela ani náhodou to je nesmysl, ale opravdu profesionální webovky pro firmy s mnoha aplikacema eshopem počínaje, přes katalog a různý databáze fakt nestojí statisíce to si trochu mimo..a jako hodit k tomu funkční diskuzní forum myslíš že bude stát 100 tisíc??

jakou mate firmu Vy a jake nabidky, ale "webovky" ti udělám klidně za 2000 ... jenže od webovky a webovky je trochu rozdíl.
myslím profesionální na úrovni aby reprezentovali firmu..nemyslím nic na koleně

A co myslíš tím, že se platil software taky nechapu neb je software
no jako že veškerý softwery co potřebuješ k chodu PC od voken přes různý wordy, graficky programy, ovladací programy k plotrům, program na podvojný účetnictví nic z toho jako nešplhá do 100.000 ticícovejch částek ale pokud máš namysli nějake spešl program k jaderný elektrárně tak ten drahej bude ale tak čézet pes se ale s tímdle asi srovnávat nedá že jo
a jako databáze...ty stejnak už jsou a jestli máš v databázi dva záznamy nebo 1000 je uplně jedno bo to stejně nikdy nikdo nepřepisuje ale konvertujou se a přenášej data

[i][/Nooo tak to zkus někdy si udělat něco zadarmo nechat....ne v teto oblasti to fakt nema smysl.
Studentici? Nee hele to je fakt smesna uvaha i]
a kdo říkal že zadarmo???? já snad.. je spousta šikovnej programátorů a chytrejch studentů co si tímto přivydělává ...a rozhodně nemaj takový marže a ceny jako teda nějaký reprezentativný firmy co dělaj weby třeba pro telky...

směšná úvaha???
ty vogo a kdo začal s fejsbůkem????? a kde dneska je
fut ti ta úvaha připadá směšná?

Jako jak jsem psala kdo nechce hledá důvod, kdo chce

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 18:48
- Nahlásit

davidkova renata
díky za pokus vysvětlit dementovi cokoli z týhle branže
no ja mam spis obavu, ze dement jsem ja, pokud jsem to nedokazal jednoduse vysvetlit, takze klidek stribro

to fungalo tak jak si všichni pamatujem..změnou majitele se teda změnily i jiný věci? jako vyjadřuju se jako kretén,ale snad mě pochopíš..prostě bylo nějaký nastavení či režim a to se neprodalo spolu s webem či jak to říct? rozumíš..že jako dřív 10 000 stránek nevadilo páč řešení bylo k tomu uzpůsobený,ale ted už neni bo technické řešení nebylo součástí kupní smlouvy )))))))))))))))
no hele jsem zmaten z Tveho dotazu
vlastne i prijde divny, ze se takhle ptas
to bude asi tim, ze mas predstavy o tom, jak to funguje jako asi dost mylny, ale ja si neumim predstavit jaky to neni ve zlym mysleno

tak já zkusím: takže třá:

třeba dříve těch 10000 vadilo, ale Víťa to nevěděl, neuvědomoval si to nebo mu nevadilo, že to zlobí v míře, v který to zlobilo

nebo třá to nevadilo a nevadí to ani dnes, ale admin zkouší, jestli to vadí nebo nevadí, protpože to má třá v popisu práce

nebo třá to může být ještě jinak

tak si představ, že třá si koupíš firmu = utulek a psi budou mit casto prujem...tak tra se ti nebudou zdat granule, tak proste zkusis davat jiny, nic se nezmeni tak zkusis dat pesanum deky, jestli nemaj prujmy z podchlazeni tra proste budes zkouset bo takovej utulek je komlikovanej provoz a nemuzes mnohdy jednoznacne urcit, v cem je zakopanej pes ...a takovej cz-pes.cz je taky pomerne slozitej slepenec vseho moznyho i nemoznyho softwaru, sluzeb atd a proste treba taky nejde jednoznacne rict, kde je chyba

ale hele muze to byt vse i uplne jinak

a hlavne myslim, ze Ti zase nepomohu, neb Ty se sptala mozna na neco jinyho? se trochu bojim, ze si nerozumime ponevac ja fakt nevim, jak jsi predstavujes, ze ten czpes vlastne funguje

ale klidne se jeste zpetej, rad bych se neceho dobral, abych nakonec pochopil, co Ti vlastne na tom czpsovi neni jasny jako vazne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 18:56
- Nahlásit

zbrnd
ze mas predstavy o tom, jak to funguje jako asi dost myln
tak to s e můžeš spolehnout ) to je eště mírně řečeno
jako příměr s outulkem je trochu lepčí už..jako hlavní otázka asi zní,esi teda kdysi ten web padal a zlobil .a to je to co já třá nevim,nějak si to neuvědomuju,občas se přihlásit nešlo,to jo,ale četnost jsem nesledovala.. a jestli teda ted je snaha (nějak ,jakkoli) zabránit tomu aby nezlobil a nepadal..
..nebo nevim už...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 18:57
- Nahlásit

Fajka
twe strašně se vyznáš,si děsně vodborná..kup to tu a bé klid

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 19:14
- Nahlásit

Fajka
ale opravdu profesionální webovky pro firmy s mnoha aplikacema eshopem počínaje, přes katalog a různý databáze fakt nestojí statisíce to si trochu mimo..a jako hodit k tomu funkční diskuzní forum myslíš že bude stát 100 tisíc??
Mno tak zrovna v tomhle mě nezmateš. Samozřejmě asi záleží, co kdo považuje za kvalitu, protože jak již jsem psal, je rozdíl webovky a webovky a je rozdíl e-shop a e-shop. Takže fakt mě nepřesvědčíš, že jsem v tomhle ohledu mimo
Já vycházím z toho, že pokud by portál jako tento měl by inovovanej a vytvořenej znova, rozhodně by mělo smysl udělat to jedině kvalitně. Tedy vlastní řešení na míru, aby byly záruky třeba toho, jak se ten web jako celej bude indexovat atd. Jinak totiž nemá smysl uvažovat o novém řešení, protože k čemu by bylo? Ale tak já nejsem majitel, dost možná ten to vidí stejně jako Ty a třeba si to nechá předělat do nějaké "střídavě oblačno" podoby.

myslím profesionální na úrovni aby reprezentovali firmu..nemyslím nic na koleně
No to mi promiň přijde jako hodně nedostatečná specifikace požadavků. Spousta lidí napíše, že dělá profi webovky, které reprezentují firmu a a a .... prostě je to o tom, co kdo vlastně chce ... pokud teda vůbec ví, co od těch webovek chce ...

no jako že veškerý softwery co potřebuješ k chodu PC od voken přes různý wordy, graficky programy, ovladací programy k plotrům, program na podvojný účetnictví nic z toho jako nešplhá do 100.000
no to věřím, ale tak jsou i jiné programy, které jsou cenově zcla jinde

a jako databáze...ty stejnak už jsou a jestli máš v databázi dva záznamy nebo 1000 je uplně jedno bo to stejně nikdy nikdo nepřepisuje ale konvertujou se a přenášej data
kiste, ale nektery jsou zdarma, jiny jsou placeny, hlavne se u velkyho projektu je dobry dopredu rozhodnout, jakou db budes pouzivat a podle toho vse prizpusobit

a kdo říkal že zadarmo???? já snad.. je spousta šikovnej programátorů a chytrejch studentů co si tímto přivydělává ...a rozhodně nemaj takový marže a ceny jako teda nějaký reprezentativný firmy co dělaj weby třeba pro telky...
No to nemaj takovy ceny taky neposkytnou takovy sluzby. A portal typu cz-pes si nechat udelat od nejakyho studentika by bylo opravdu blaznovstvi na 99,99%.

směšná úvaha???
ty vogo a kdo začal s fejsbůkem????? a kde dneska je
fut ti ta úvaha připadá směšná?

Ano, směšná úvaha. Nechat funující portál typu cz-psa předělat u studentíka např. je směšná úvaha.
Nechápu, jak to souvisí s tím, kdo začal s FB. Tady se bavíme o nějakém technickém řešeníí situace, kdy by se potencionálně měl inovovat fungující webový portál/web, FB byl nápad na něco zcela nového a to se navíc dá diskutovat o tom, kdo s tím přišel reálně a proč vlastně.

Jako jak jsem psala kdo nechce hledá důvod, kdo chce

To je pravda, ale sem se to jaksi nehodí. Tady jde spíše o rozvahu, za jakých okolností by se investice do invace takovéhoto portálu vůbec vyplatily. Nebo myslíš, že kdyby to bylo tak výhodné, už by to někdo nedělal. Jenže ono to naopak spíše vypadá, že takovéto portály nic moc budoucnost nemají a když tak ve značně omezené míře.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 19:19 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

davidkova renata
jako hlavní otázka asi zní,esi teda kdysi ten web padal a zlobil .a to je to co já třá nevim,nějak si to neuvědomuju,občas se přihlásit nešlo,to jo,ale četnost jsem nesledovala.. a jestli teda ted je snaha (nějak ,jakkoli) zabránit tomu aby nezlobil a nepadal..
..nebo nevim už..

ja nevim, jak je to dneska, ja pisu moznosti, domnenky, jak to byt muze ....nevidim do chodu czpsa ani to netvrdim nikde..... chtel jsem tim jen sdelit, ze mi neprijde nijak zvlastni to, jak se admin chova/co dela apod ...

no obcas se neslo prihlasit, obcas byla spadla diskuze, jakoze se ti objevila chybova hlaska misto obsahu...třá:
Warning: mysqli_connect(): (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on 'mysql' (99) in /DISK2/WWW/cz-pes.cz/www/diskuse/conn.php on line 5 Warning: mysqli_error() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /DISK2/WWW/cz-pes.cz/www/diskuse/conn.php on line 6 Could not connect to the database;

ja taky nevim, jestli je toho mene, ale prijde mi to tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 19:27
- Nahlásit

zbrnd
oká zlato,díky za snahu v každý případku
debata se stává vysoce odbornou na mý možnosti,odcházim teda rači směr lednice a dám psovi na výběr esi mne chce napodobovat )

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 19:30
- Nahlásit

Fajka
k tem cenam jeste ono totiz jako v kazdem oboru tak i ve tvorbe www obsahu nestaci umet udelat hezkou dobrou kvalitni stranku, dnes uz je to spise o tom nabidnout neco, cemu se rika full service nebo treba online marketing nebo treba outsourcing IT proste komplexni service a to obzvlast pro yt vetsi projekty a taky je dulezity umet si spocitat, za kolik to mohu delat, aby ta firma ma byla schopna existovat, spousta lidi si to proste jako ve vsech moznych jinych oborech neumi spocitat , pak skonci, protoze zjisti, ze se jim to vlastne nerentuje ci to neni "ono"...a praxe proste ukazuje, ze ti co jsou levni, dlouho na trhu nevydrzi, neobstoji v konkurenci proste nebo neposkytuji sluzby na dostatecne a komplexni urovni

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 19:38
- Nahlásit

hele já teda nevím, ale v dnešní fejsbukový době můžem bejt rádi, že to tady vůbec funguje, protože tyhle starověký diskuzní fora se akorát tak ve velkým zavíraj pro nezájem a co si budem povídat, tady ten klesající zájem oproti dřívějšku je taky a přece to funguje, tak to je paráda, ne?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:02
- Nahlásit

Maya
přesně tak!
tohle jsem i několikrát naznačoval tady hlavně v tom kontextu, že do inovace takovýchto webů se dnes nikdo moc nehrne

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

zbrnd
no ale tady přece nešlo o nějakou inovaci webu a jeho nový udělání...s tím si tady přišel ty a já se pak chytla bo sem se ti snažila naznačit že cz-pes není jaderná elektrárna a web nebude stát 100 tisíc.

nám šlo jen o to že na naše dotazy slušný přišlo vysvětlení ve smyslu drž hubu a krok nazdar (třeba to tak myšleno nebylo ale já to tak fakt vnímám)

a nikdo netvrdí (já už vůbec ne) že CZ pes je špatnej a je potřeba ho předělat aby vlákno Ešusky mohlo mít 9999999 stran...
spíš jde jen o princip aby čék věděl včem opravdu problém je...jakože chápu že novej vlastník chtěl třeba ušetřit a zaplatil webhostink s menší kapacitou a pak je oooobbbrrrr vlákno problém halt je potřeba založit v lednu Ešuku 2015 , pak Ešusku 2016 atd..a nikdo s tím nemá problém...nevysvětlením a nekomunikací se nikdy nic nezlepšilo...
a nevěřím že novej vlastník czpsa ho koupil protože je srdcový pejskař a záleží mu strašně na kynologii jako takový (to by se asi choval jinak) ale koupil ho proto že počítá s tím že mu bude web vydělávat tak ale je potřeba ty lidi sem přitáhnout a né je odradit

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání