| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:39
- Nahlásit
PetraK
sem si to nevymyslela, hele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2015 15:07
- Nahlásit
birma
nevymyslela
no jío, ale hraje tam roli čas. jak zralosti baňaňa, tak kdy si ho vezmeš. Třá moje máma se jím může fedrovat od rána do večera, páč jí vo tu tajli nejde. Já ne, já jen ráno a ešče ne přezrálej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2015 15:10
- Nahlásit
PetraK
já jen ráno a ešče ne přezrálej
tak si ho skováš na ráno, když ti ho daj večír. Že ty musíš ze všeho udělat takovou kofbojku
A přezrálej je stejně hnusnej, kdo by to jedl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2015 15:12
- Nahlásit
birma
A přezrálej je stejně hnusnej, kdo by to jedl
dobře, tak uzrálej ,
ale já mám s banánem stejně smůlu, páč.... zelenej je stejně hnusnej, kdo by ho jedl
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2015 15:13
- Nahlásit
PetraK
zelenej je stejně hnusnej, kdo by ho jedl
jáááááááá! teda pokud je to taková ta žlutá v rozích do zelena
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2015 18:28
- Nahlásit
Jsem rozhořčen, jak to tady dámy spamují. Žádám pro ně banán. A vytahat za ucho!
|
Petr
Administrátor |
# Zasláno: 31 Kvě 2015 21:23
- Nahlásit
Toto téma je vyhrazeno pro dotazy pro Admina, dodržujte prosím věcný obsah tématu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 07:19
- Nahlásit
Petr
Toto téma je vyhrazeno pro dotazy pro Admina
Jíte banány?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:44
- Nahlásit
Jíte banány?
máme dokonce tématický!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:49
- Nahlásit
Zensky, nedrazdete ho, vzdyt on odpovedel na dotaz!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:54
- Nahlásit
Fifi
to myslíš toto?
Vzhledm k množství příspěvků a jejich zobrazení, by mohlo opět dojít k přetížení této poradny,
tak tomu se dá fakt jen zasmát...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:59
- Nahlásit
Fajka
Peta neni Vita, lepsiho vysvetleni se asi nedockame? Ja netovym trpajzlikum nerozumim a tak se klidne smirim s timto.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 23:12
- Nahlásit
Fifi
Peta neni Vita
jako že dementní výmluvy by nám Víťa nedal?? no to je fakt to je pravda...
netovym trpajzlikum nerozumim a tak se klidne smirim s timto.
no asi takhle..všecko jde kupředu, zvyšuje se kapacita,je žádoucí aby bylo návštěv a zobrazení webek bylo co nejvíc ale jen tady to funguje jinak...obráceně... tak nějak od 10 k 5ti...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 01:10 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Fajka
tak ono by to nejspis tady znamenalo postavit cely web na jine aplikaci a to by musel nekdo zaplatit. Ty vis kdo? To neni nejakejch 30 tisic nebo tak
navic treba zaruku toho, ze bude ten novej po strance indexovani se obsahu aspon stejne dobrej Ti dopredu da nekdo tezko.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 07:04
- Nahlásit
zbrnd
nejspis tady znamenalo postavit cely web na jine aplikaci a to by musel nekdo zaplatit
no a to je takovej problém to napsat přímo kde je problém a včem a né nám věšet bulíky na nos ????
no třeba i ty peníze by takovej problém není ale třeba se někomu nechce...
navic treba zaruku toho, ze bude ten novej po strance indexovani se obsahu aspon stejne dobrej Ti dopredu da nekdo tezko.
vidíš amě přišlo že co se týká internetu jde všechno ku předu a zlepšuje se to...ale podle toho co píšeš to fakt vypadá že 10,9,8,7,6,5...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 08:29
- Nahlásit
Fajka
tohle tady nezměněný běží x let, teda je to zastaralý, ale zase po mejch zkušenostech, jak se něco začne vylepšovat, tak to jde do kopru, takže jedině dobře, že tady do toho nikdo nehrabe a holt musíme doufat, že není limit i na témata, aby při Ešusová10 nebyl definitivní konec
ale souhlas, že admin by měl podat vysvětlení adekvátním nám inteligentům žejo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 10:23
- Nahlásit
Fajka
no a to je takovej problém to napsat přímo kde je problém a včem a né nám věšet bulíky na nos ????
No fakt to vidím jinak. Vysvětlil, v čem je technicky problém. Pokud jsi přesvědčena, že jsou to bulíky tedy není to pravda, můžeš to nějak vysvětlit, uvést nějaká fakta, že třeba vymýšlí, že ten problém v DB nevzniká apod?
no třeba i ty peníze by takovej problém není ale třeba se někomu nechce...
Tak jistě, třeba je možná cokoliv. Ale třeba mě nenapadá důvod, proč do webu jako tenhle investovat statisíce navíc ještě ne se zcela odhadnutelným výsledkem ve všech směrech.
Možná by bylo řešení prohnat to přes crowdfunding, třeba kdyby dal cíl 500 000 Kč věřím, že spousta z Vás by ráda tak 20 000 Kč přispěla, aby mohla mít konečně ty delší vlákna a nebyla taks trašlivě omezována.
vidíš amě přišlo že co se týká internetu jde všechno ku předu a zlepšuje se to...ale podle toho co píšeš to fakt vypadá že 10,9,8,7,6,5...
Všechno je asi nevhodný slovo. Internet je velikej a neustále a rychle se vyvíjí a hlavně mění, z toho plynou mnohá úskalí.
pakliže se tenhle web dlouhodobě poměrně slušně indexuje, osobně bych do toho taky nedrbal, dokud by to nebylo opravdu nutné.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 10:25 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Maya
ale souhlas, že admin by měl podat vysvětlení adekvátním nám inteligentům žejo
taky myslím, že se snažil zbytečně podrobně, měl napsat prostě
TECHNICKÉ DŮVODY
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 11:00
- Nahlásit
zbrnd
Ale třeba mě nenapadá důvod, proč do webu jako tenhle investovat statisíce navíc ještě ne se
já si právě nemyslím že jde o statisíce ..ale to je fuk..na akademický debaty nemám dost času ...
pakliže se tenhle web dlouhodobě poměrně slušně indexuje
no mě právě příjde že to s ním jde spíš z kopce a jeho zlatý časy (velká návštěvnost) jsou dávno pryč... momentální způsob asi má odradit i ten zbytek co sem ještě chodí nebo občas zajde.....
ale tak zajde no možná i tedle web... ale co už takových bylo a je mraky který byli a už nejsou chleba levnější nebude a svět se nezboří
Moje heslo bylo dycky že kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod
OK Technický problém... jasný budem se jim tak dlouho přizpůsobovat až se přizpůsobíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 11:06
- Nahlásit
Fajka
OK Technický problém... jasný budem se jim tak dlouho přizpůsobovat až se přizpůsobíme.
a co mám dělat já? Já sem nepřizpůsobivá!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 11:07
- Nahlásit
PetraK
co mám dělat já? Já sem nepřizpůsobivá!
tak dostaneš toho tématickýho banána a stejnak se budeš muset přizpůsobit
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 11:48 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Fajka
já si právě nemyslím že jde o statisíce ..ale to je fuk..na akademický debaty nemám dost času ...
Proč akademické debaty? Prostě jednoduše a jasně napiš, jak bys to tedy vyřešila konkrétně, aby nešlo o statisíce a řešení mělo smysl.
no mě právě příjde že to s ním jde spíš z kopce a jeho zlatý časy (velká návštěvnost) jsou dávno pryč... momentální způsob asi má odradit i ten zbytek co sem ještě chodí nebo občas zajde.....
Tak to by bylo na konkrétní podrobnou debatu vycházející z analýzy návštěvnosti. Obecně ale s naprostou většinou diskuzních fór to jde od deseti k pěti v posledních letech, je to myslím logický vývoj. A myslím je to i důvod, proč lidé vyčkávají a nikam se neženou v oblasti investování do malých projektů.
Moje heslo bylo dycky že kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod
To jo, ale tak jak můžeš vědět, že tady se nehledá....třeba se hledalo a zjistilo, že tenhle stav je momentálně to, čemu se věří, že je to prostě nejlepší cesta.
Jako co by jsi s tímhle webem udělala? Mě třeba nenapadá, co dělat, aby se to výrazně zlepšilo.....pokud teda vezmu na racionálním základě. Ty máš nějaké podnětné návrhy?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 11:53
- Nahlásit
PetraK
a co mám dělat já? Já sem nepřizpůsobivá!
v první řadě, až dojdeš domů, sněz aspoň jednoho psa, udělej si s Brtníkem čundr do obýváků, udělejte si tam nefalšovanej pneumatikovej táborák, přiložte do něj veškerý složenky samozřejmě, vyber účty a pošli Brtníka rozmnožit vybraný kov do klimprů.
Ráno se tu hlas pro další instrukce.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 11:57
- Nahlásit
Fajka
Prosím Tě a máš teda nějaký řešení konkrétní smysluplný?
Nebo OK pokud ho nemáš, tak co konkrétně Ti vadí. Já taky mnohdy nemám řešení a přesto kritizuji, ale tak se snažím aspoň vysvětlit co a proč kritizuji.
Jako já tady zatím vidím kritiku akorát toho, že se pár lidem zde nelíbí, že nemohou mít topicy dlouhý jak chtějí. Upřímně moc tomu nerozumím, v čem je to tak moc závadný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 12:06
- Nahlásit
zbrnd
, v čem je to tak moc závadný.
třebas v tom, že když tam chci něco hledat - fotky, odkazy, je to kapek složitější , páč nevíš, zdaliž to bylo v prvním, či třetím.....a ty původní pak musíš lovit někde v dálce.
A hlavně je to prostě zvláštní. Dřív to šlo do mnohem delší doby a a najednou to nejde.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 12:22
- Nahlásit
PetraK
A to jste řešily? Teda sdělily jste to adminovi o co vám teda jde?
A nedá se to dohledat pomocí vyhledávání?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 12:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
zbrnd
Ti vadí. Já taky mnohdy nemám řešení a přesto kritizuji
zaráží mě že se divíš když vyjádří nevoli někdo jinej, když ty kritizuješ (samozřejmě opravněně) kde co a kde koho
a já jako nekritizovala jen konstatuju jak to tu poslední dobou vypadá a snad za ty roky co se tu objevuju už nějaký srovnání taky mít můžu ?...
Prosím Tě a máš teda nějaký řešení konkrétní smysluplný?
a proč bych nutně musela mít??? když lidem budou vadit některý kroky (všechny) toho šaška na hradě tak taky neznamená že musí jít nutně všichni kandidovat... ale vyjádřit svůj názor na podivnou ammestii se snad smí ? nebo už ani to ne?
A to jste řešily? Teda sdělily jste to adminovi o co vám teda jde
no my se snažily ale jedna strohá věta skoro přeložená drž hubu a krok ... nebo vypadni moc prostoru na řešení nedává
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 13:13
- Nahlásit
Fajka
zaráží mě že se divíš když vyjádří nevoli někdo jinej, když ty kritizuješ (samozřejmě opravněně) kde co a kde koho
no rozdil tam vidim... proste ta stavajici kritika mi prisla poobna jako by nekdo kritizoval max. mozny pocet prispevky na strance bez blizsiho oduvodneni... ted se PetrK odhodlala aspon k jednomu konkretnimu vysveteni, tak mi ta kritika dava hned vetsi smysl
a já jako nekritizovala jen konstatuju jak to tu poslední dobou vypadá a snad za ty roky co se tu objevuju už nějaký srovnání taky mít můžu ?.
ale jiste, nikdo ti ho nebere , ja se jen pidim po nejakym konkretnim vysvetleni at uz toho v cem je probklem nebo jak konkretne ten web vylepsit dle Tebe aby to nestalo ty statisice a po tom reseni se ptam proto, ze jsi psala, ze podle Tebe by to ty statisice nutne nebyly tak predpokladam, ze teda mas nejakou konkretnejsi predstavu kdyz aspon zhruba vis, kolik by to stalo.
no my se snažily ale jedna strohá věta skoro přeložená drž hubu a krok ... nebo vypadni moc prostoru na řešení nedává
aha tak mi to tak neprislo....teda pokud mas na myli to, jak se zacalo otazkou "proc mame zase nove vlakno"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 13:40
- Nahlásit
zbrnd
ted se PetrK odhodlala aspon k jednomu konkretnimu vysveteni, tak mi ta kritika dava hned vetsi smysl
ale tak to už jsme říkaly když se zrušila jednička!
dle Tebe aby to nestalo ty statisice
no já právě myslím že to fakt není otázka statisíců...
přece jen programy do firmy máme všecky legální a všechno se platilo, na webovky máme x nabídek a žádná není za 100 tisíc... fakt není...
tak jistě, já když si budu chtít pořídit lavičku na zahradu tak mě bude stát pár set a když se plácnu přes kapsu a koupím fakt trvalinovu co mě přežije tak pár tisíc...ale když to bude lavička v parku pořízená v nějakým projektu eeeeeuuuuuuuu tak ta lavička (ta stejná jako budu mít já) bude stát sto tisíc...
tak to potom jooo...
podle Tebe by to ty statisice nutne nebyly tak predpokladam, ze teda mas nejakou konkretnejsi predstavu kdyz aspon zhruba vis, kolik by to stalo
nemám ale kdych chtěla tak si to zjistítm, firmy i živnostnící i studentíci dělaj nabídky za darmo, takže zjistit to není až takovej problém...pokud se to teda zjistit chce ..ale vzhledem k tomu že technickej problém a vic ani kulový tak těžko vést nějakou debatu
aha tak mi to tak neprislo....teda pokud mas na myli to, jak se zacalo otazkou "proc mame zase nove vlakno"
no třeba x-krát jsme se ptaly proč když dřív vydrželo vlákno ešus 1 Xmnoho let..ted nevydrží ani rok nebo jak je to dlouho co to ustřihli...a Davídkový forum mělo mnohanásobně více příspevků a zobrazení a ted Ešus 2 nemá ani desetinu a zase je přetížený problém a přetížený....to NIDKO NEVYSVÉTLIL tudíš si lidi představujou kde co...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 13:51
- Nahlásit
Fajka
.a Davídkový forum mělo mnohanásobně více příspevků a zobrazení a t
asi protekce
nicméně je fakt,že tehdy nám Víta po prvotním rozbití fory ) přenastavil limit na 10 000 stránek..je mi to celkem úpa šumák už ,taky to Vítovi už nepatří jak vidno,ale je mi záhadou proč to tehdy nevadilo..psisko by mi to mohlo vysvětlit po technický stránce,už má se mnou zkušenosti, že sem počítačovej dement )) tak nějak polopaticky.. ..též sem se domnívala,že čim větší návštěvnost a pohyb tim líp
|